Řepka ve West Hamu nekončí...

12.11.2002, 20:14
Aktuality
Zpráva o údajném výbuchu Tomáše Řepky v kabině West Hamu, kterou jste si na EuroFotbalu mohli přečíst dnes dopoledne, se ukázala jako nepravdivá. Tomáš Řepka byl sice o poločase zmiňovaného zápasu vystřídán, ale úplně z jiného důvodu.

Podle věrohodného zdroje požádal Tomáš Řepka manažera Roedera o vystřídání, protože se v průběhu prvního poločasu dostal do křížku s útočníkem Leedsu Markem Vidukou a prý by za sebe neručil, kdyby se s ním ve druhém poločase opět střetl. Po jednom ostrém vzájemném souboji ukázal australský útočník Řepkovi jasné gesto - přejel si prsem přes krk (viz foto). Vzhledem k Řepkově výbušné povaze je určitě dobře, že se nechal vystřídat. Další střet by totiž nemusel dobře dopadnout nejen pro Viduku, ale následně také pro českého obránce. Tím zlým je teď v očích fotbalové asiciace (FA) Viduka a je docela možné, že jej za nevhodné chování postihne trest.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1028)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele