Řepka ve West Hamu končí?

12.11.2002, 10:23
Aktuality
Podle informací serveru planetfootball.com si Tomáš Řepka hodně zkomplikoval svou budoucnost ve West Hamu a opět ukázal svou horší tvář. Po nepovedeném poločase v domácím ligovém utkání proti Leedsu, kdy "Kladiváři" prohrávali už 1:4, prý v kabině vybuchl vzteky a odmítl pokračovat v zápase.

Řepka prý mimo jiné řekl, že za West Ham už nikdy nechce hrát, stěžoval si hlavně na mizernou hru celé obranné řady. Manažer Glenn Roeder se ho ještě snažil přesvědčit, aby se na hřiště vrátil, ale marně, a tak musel místo Řepky nastoupit Francouz Sebastian Schemmel. Druhý poločas domácí zvládli lépe, dali dva góly, nakonec ale stejně proráli 3:4.

Tomáš Řepka do West Hamu přišel před rokem za 5.5 miliónu liber z italské Fiorentiny. Vybojoval a upevnil si místo v základní sestavě, takže pokud se informace potvrdí a Řepka se opravdu rozhodne z klubu odejít, bude to pro West Ham velké oslabení.

Tuto zprávu přinesl anglický server planetfootball.com, bohužel se nám nepodařilo potvrdit ji z žádného jiného zdroje.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1206)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele