Rekordman Inzaghi zářil štěstím

05.12.2007, 09:17
Aktuality
Velký večer včera prožil útočník AC Milán Filippo Inzaghi. Jeho branka totiž rozhodla o výhře nad Celikem 1:0 a hlavně "SuperPippovi" pomohla k překonání rekordu Gerda Müllera v počtu branek nastřílených evropských pohárech.

Zhruba měsíc se Inzaghi s Müllerem dělili o výsadní postavení mezi pohárovými střelci, oba měli na kontě 62 pohárových branek. Včera se kanonýr AC Milán jedinou brankou zápasu Ligy mistrů proti Celtiku na čele osamostatnil.

"Na tento zápas nikdy nezapomenu. Je to neopakovatelný večer," radoval se po utkání Inzaghi. "Jsem ohromně šťastný. Dosáhnout takového rekordu je pro mě velikým úspěchem."

"Chci poděkovat všem týmům, za které jsem hrál, všem svým spoluhráčům, protože bez nich bych toho nikdy nedosáhl," pokračoval Inzaghi. Z jeho historické trefy měl radost i milánský trenér Carlo Ancelotti, pro něhož nebyla žádným překvapením. "Že Inzaghi vstřelí branku bylo předvídatelně, nikoliv překvapující," usmál se.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vůbec mě to nepřekvapuje, tehle borec má intuici jako hrom.Umí se prosadit v nevidaných situacích.Právem je 1.

Reagovat
Slejdy

jj kor kdyz dava same banany

Reagovat
smazaný uživatel

jasný,je to hodně goolovej hráč,vim že ho hodně lidí nemusí,ale ten čuch na gooly má neuvěřitelnej,hlavně i na hodně důležitý gooly,to je taky velký umění...respect Pippo a eště nějaký určitě přidej za AC

Reagovat
smazaný uživatel

to je suter,vzdy AC zachrani ma cuch na GOOOOOOOOLY,fakt borec,a ten rekord mu moc preju-borec c.1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele