Reja po druhé prohře kritizoval sobeckého Zárateho

11.11.2010, 10:54
Aktuality
Laziu se nepovedly poslední dva zápasy. O víkendu prohrálo v derby s AS Řím, včera nechalo všechny body v Ceseně a následoval pád z prvního místo tabulky. Trenér Edy Reja věří v brzký návrat na vítěznou vlnu, zároveň pokáral svoji hvězdu Maura Zárateho za sobecký způsob hry.

"Dobře jsme kombinovali, za devadesát minut jsme si ale nevytvořili pořádnou šanci. Na hranici a uvnitř pokutového území jsme nebyli vůbec nebezpeční," hodnotil Reja zápas, který z jeho pohledu skončil 0:1.

Vzruch vzbudila situace z jedenasedmdesáté minuty, kdy se kouč rozhodl vystřídat Maura Zárateho. Argentinský útočník to nesl nelibě a dával to najevo. Reja na něj už během zápasu několikrát křičel, nebyl spokojen s jeho herním projevem. "Zárate je hráč, který se snaží sám postupovat s míčem. Často to k ničemu nevede a to pro tým není dobré," vysvětloval Reja.

Lazio druhou prohrou ztratilo výsadní pozici v tabulce, podle kouče je na tom ale římský klub stále výborně. "Máme výpadek formy, musíme zůstat v klidu. Nikdo si nemyslel, že budeme bojovat o titul, ale pořád máme excelentní pozici. Teď potřebujeme v neděli zabrat proti Neapoli," dodal Reja.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Pipo123

Edy máš pravdu, ale čo ten hrozný Bresciano ? toho si tam nechal do konca zápasu, pritom ani jednu presnú prihrávku nedal za 90 minut zápasu, Maurito sa aspon snažil aj ked sebecky hral ale snaha tam bola, pohyb bu nechýbal, zato tomu klokanakovi chýbalo všetko

Reagovat
madridcan

taky je nasraty,ze az ta žrď prinom zhrdzavela na fotke

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Nejlepší by bylo, kdyby ho posadil a nechal hrát Rocchiho, kterýho mám ve fantě

Reagovat
Slejdy

je na case opustit top 4

Reagovat
smazaný uživatel

protože jiní se tam budou za chvilku vracet

Reagovat
Pipo123

Morganti ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec, přál bych mu nominaci na Trenéra roku.

Reagovat
Pipo123

jo jo já som si ho oblúbil, ale bál som sa ho ked chcel hrať 3-4-1-2 to jeho 4-2-3-1 nám sedí viac. Páči sa mi že si aj dupne pred Lotitom a povie čo chce, Lotito má pred ním rešpekt

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jak se daří Kozákovi? poslední dobou zase ticho po pěšině ...

Reagovat
smazaný uživatel

hrál Primaveru, v Cesene nasoupil na pár minut. zdůraznuje že setrvá, raději bude čekat na šanci zde, než odejít do Bologni, kde je o něho zájem..možná ho ale pustíme na hostování do Serie B, v lednu zřejmě příjde útočník..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele