Reiziger popírá kontakt s Manchesterem

02.04.2002, 17:07
Aktuality
Michael Reiziger popřel, že by měl po sezóně přestoupit do Manchesteru United. Včera se objevily zprávy, že chce z Barcelony pryč. Na dnešní tiskové konferenci uvedl Reiziger věci na pravou míru: "Teď není ten správný čas na podobné diskuse. Barcelona teď musí bojovat v domácí lize i v Lize Mistrů. Po sezóně uvidíme, co se stane." Reiziger byl v úvodu sezóny zraněný, do týmu se pak zpátky neprobojoval a vysedává na lavičce. Přestože je pravda, že v kontaktu s Manchesterem byl, Alex Ferguson asi těžko bude chtít hráče, který seděl celou sezónu na lavičce...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele