Reiziger chce do Manchesteru

01.04.2002, 01:01
Aktuality
Michale Reiziger je v Barceloně nespokojen a rád by přestoupil do Manchesteru United. "Už jsem hrál ve třech z nejlepších evropských klubů, teď jdu do nejlepšího klubu na světě. Je to jen otázka času. Barcelona za mě chce 10 miliónů Euro (7.9 miliónu liber), ale doufám že se s Manchesterem nějak dohodne, protože dobře chápe můj problém." Reiziger v katalánském klubu nedostává moc příležitostí a tak je jeho odhodlání odejít pochopitelné. Také dobře ví, že boss Manchesteru, Sir Alex Ferguson, o něj měl zájem. "Jsem si jist, že budu hrát příští sezónu s Ruudem van Nistelrooyem a opravdu se na to těším."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele