Rehhagel nominoval na přátelák

20.05.2008, 20:45
Aktuality
Řecký trenér Otto Rehhagel odtajnil nominaci na přátelský zápas s Maďarskem, z níž s velkou pravděpodobností vzejde konečný seznam 23 fotbalistů, kteří budou na Euru obhajovat zlato. Německý kouč povolal 24 hráčů, před šapionátem se tak minimálně jeden z nich ještě vrátí domů.

Řekové už mají ze sebou jeden přípravný zápas, včera porazili Kypr 2:0, v týmu ale bylo jen 17 hráčů, ostatní ještě plnili klubové povinnosti. Skvělý debut prožil 18letý křídelník Panathinaikosu Sotiris Ninis, když už v páté minutě otevřel skóre. V nominaci na Maďarsko ovšem chybí - připojí se totiž k týmu do 19 let, který se připravuje na kvalifikaci svého mistrovství Evropy.

Nominace:

Brankáři: Antonios Nikopolidis (Olympiakos), Konstantinos Chalkias (Aris Soluň), Alexandros Tzorvas (OFI Kréta).

Obránci: Sotirios Kyrgiakos (Frankfurt), Giourkas Seitaridis (Atlético Madrid), Traianos Dellas (AEK Atény), Loukas Vintra (Panathinaikos), Nikolaos Spiropoulos (Panathinaikos), Ioannis Goumas (Panathinaikos), Vassilis Torosidis (Olympiakos), Christos Patsatzoglou (Olympiakos), Paraskevas Antzas (Olympiakos), Sokratis Papastathopoulos (AEK Atény).

Záložníci: Angelos Basinas (Mallorca), Stelios Giannakopoulos (Bolton Wanderers), Georgios Karagounis (Panathinaikos), Alexandros Tziolis (Panathinaikos), Konstantinos Katsouranis (Benfica).

Útočníci: Dimitrios Salpingidis (Panathinaikos), Nikolaos Liberopoulos (AEK Atény), Theofanis Gekas (Leverkusen), Georgios Samaras (Celtic FC), Ioannis Amanatidis (Frankfurt), Angelos Charisteas (Norimberk).

Autor: Petr Starý / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ne ze bych sledoval reckou ligu ale jak koukam na tu nominaci tak 7 hracu je z Panathinaikosu .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme mohli složit repre tým jenom ze Sparty a Slavie,by mě zajímalo co by z toho vzniklo

Reagovat
smazaný uživatel

asi tohle

---------------Vaniak--------------------

Voříšek---Suchý----Brabec---Kadlec

---Šmicer---Horváth--Sivok---Pudil----

------Slepička---------Kulič----------

Reagovat
miklic

Kde je Řepka???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele