Reggina má nového trenéra. Orlandiho vystřídal Pillon

16.12.2008, 16:09
Aktuality
Reggina v italské lize už podesáté prohrála, vedení klubu proto sáhlo k trenérské výměně. U kormidla skončil Nevio Orlandi, kterého nahradil Giuseppe Pillon. Nový kouč je přesvědčen, že dokáže odvrátit hrozící sestup.

Reggina z letošních šestnácti ligových zápasů vyhrála jen tři, naopak o víkendu si proti Sampdorii připsala už desátou porážku. "Klub oznamuje, že Nevio Orlandi už není trenérem prvního týmu," objevilo se dnes na klubovém webu.

Orlandi v Reggině působil od března loňského roku a významnou měrou pomohl k záchraně, ovšem letos se mu už tolik nedařilo. Na lavičce jej střídá 52letý Giuseppe Pillon, který vedl v Itálii za posledních deset let hned osm klubů, naposledy zachraňoval v druhé lize Treviso.

"Jsem opravdu přesvědčen, že tenhle tým dokáže odvrátit sestup. Reggina umí hrát dobře. Našeho cíle se pokusíme dosáhnout za každou cenu," prohlásil Pillon. "Dostal jsem šanci znovu trénovat v první lize a chci tuto příležitost co nejlépe využít."

Pillonovi se dosud nejlépe dařilo na lavičce Chieva, které v sezóně 2005/2006 dovedl v Serii A ke skvělému šestému místu. Jenže týmu se nepovedl začátek nové sezóny a trenér musel jít. V Reggině Pillon začne těžkým víkendovým zápasem v Cagliari.

Autor: Radim Šantrůček / footbal365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem zvědav s jakou novou sestavou, taktikou a všemi novými změnami se předvede. Jestli bude hrát Cozza na křídle, jako terquarista nebo jako hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Cozza je rozenej trequartista, tam se uplatní nejlíp. vedle něj samozřejmě Brienza a na hrotu ať se bije pěkně Corradi...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej

Reagovat
smazaný uživatel

říkám a Beppe to tak bude hrát ! poslal jsem mu schéma , žádný kozy na hrotech...

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrotu si z nás bude dělat kozy Corradi, dřevák ubrečený.

Reagovat
One-Real

Zase ta tvá Koza ...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem se dočetl, že hraje 4-4-2 bez trequartistů, fantasistů, Cozzů a podobných vojetin . Ne, teď vážně, opravdu to tak je, Ciccio je možná v ohrožení, naštěstí za ním stojí fanoušci, tak si to třeba Pillon nedovolí .

Reagovat
smazaný uživatel

piilon je dobry trener.....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by moh domluvit Cirillovi...( )

Reagovat
smazaný uživatel

Spící Bruno u mě v lednu asi končí, už jsem si vyhlédl i náhradu .

Reagovat
smazaný uživatel

bolo na case.................Pillon je pre regginu dobra volba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele