REDKNAPP: KANU MŮŽE ODEJÍT

18.06.2007, 17:02
Aktuality
Portsmouth v létě zřejmě přijde o svého nejlepšího střelce. Útočník Nwankwo Kanu se s anglickým klubem stále nedohodl na nové smlouvě a manažer Harry Redknapp připustil, že by nigerijský útočník mohl odejít...

Kanu se s Portsmouthem již delší dobu pře o nový kontrakt. Hráč na tréninky dojíždí z Londýna a rád by podepsal na dva roky, aby si v Portsmouthu mohl koupit dům. Vedení ale vzhledem k jeho věku nabízí kontrakt jenom na jeden rok.

"Kanu by mohl přestoupit někam jinam. Pokud by tak učinil, nebylo by to pro mě největší překvapení na světě. Nabídli jsme mu smlouvu na jeden rok s opcí na další sezonu, pokud odehraje alespoň dvacet zápasů. Tak to chodí a je to fér," upřesnil manažer Harry Redknapp podmínky nové smlouvy.

"Dvacet zápasů je záruka toho, že hráč je v dobré kondici. Pokud by byl hráč zraněný a neodehrál by dvacet zápasů, ale vypadal by dobře, potom bychom si ho také nechali. Není to tak, že bych vyhodil někoho jenom kvůli tomu, že neodehrál předepsaný počet zápasů," říká dále Redknapp.

30letý Kanu se na začátku července stane volným hráčem. Jeho další kroky by mohly vést do Ajaxu Amsterdam, kde během své kariéry již působil.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

kanu ma velkou fandalindu muze jit tak do barcy chelsea manchatru arsenalu on nato ma

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*REAlista

vidim ze kyslik nemuze skousnout ten titul co vyhral real a jak tu ctu ty jeho prispevky tak zavidi jako svine fuck of barca

Reagovat
smazaný uživatel

A proč to sem píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jen tvoje přání, milej hochu, doktor je ten poslední, kdo by vám ten titul záviděl, ale co už, když si to myslíš ...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou mi novinky takhle po ránu.

Reagovat
HOST*

Hrával za Inter Milán

Reagovat
HOST*1860

sem myslel ze je starsi..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele