Řecká nominace na kvalifikaci

31.08.2008, 09:15
Aktuality
Řecký kouč Otto Rehhagel oznámil nominaci na kvalifikační zápasy s Lucemburskem a Lotyšskem a ve výčtu jmen chybí především jedno jméno - Stelios Giannakopoulos. 34letý mistr Evropy z roku 2004 je po odchodu z Boltonu bez angažmá a zdá se, že by to mohl být konec jeho reprezentační kariéry. Euro 2008 celé proseděl na lavičce.

Naopak nechybí, poprvé pro soutěžní zápas, 18letý záložník Sotiris Ninis z Olympiakosu.

Brankáři: Konstas Chalkias (PAOK), Alexandros Tzorvas (Panathinaikos).

Obránci: Giourkas Seitaridis (Atletico Madrid), Traianos Dellas (Anorthosis Famagusta), Socratis Papastathopoulos (Janov), Vassilis Torosidis (Olympiakos), Christos Patsatzoglou (Olympiakos), Avraam Papadopoulos (Olympiakos), Sotiris Kyrgiakos (AEK Atény), Loukas Vintra (Panathinaikos), Dimitris Salpigidis (Panathinaikos), Nikos Spyropoulos (Panathinaikos).

Záložníci: Kostas Katsouranis (Benfica), Angelos Basinas (AEK Atény), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Giorgos Karagounis (Panathinaikos), Alexandros Tziolis (Panathinaikos), Ioannis Amanatidis (Frankfurt).

Útočníci: Nikos Liberopoulos (Frankfurt), Giorgos Samaras (Celtic), Angelos Charisteas (Norimberk), Fanis Gekas (Leverkusen).

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tigerinho

Naopak nechybí, poprvé pro soutěžní zápas, 18letý záložník Sotiris Ninis z Olympiakosu. /// neni z Panathinaikosu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo je to mate spatne... hraje za Panathinaikos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele