Rebrov se vrací do vlasti, byl jmenován trenérem ukrajinské reprezentace

07.06.2023, 13:02
Aktuality
Serhij Rebrov (© AFP)

Serhij Rebrov stihl během několika desítek hodin změnit zaměstnavatele. Ukrajinský trenér se minulý týden rozloučil s celkem Al Ain ze Spojených arabských emirátů a rychle se vrátil do vlasti, kde povede reprezentaci.

"Serhij Rebrov je novým trenérem ukrajinské reprezentace," oznámil dnes v poledne svaz na sociálních sítích.

Ukrajinskou reprezentaci od konce února dočasně vedl někdejší záložník Slavie Ruslan Rotaň, který se od tohoto týdne bude koncentrovat výhradně na klubové povinnosti v celku FK Oleksandrija.

49letý Rebrov býval vynikajícím útočníkem a parťákem Andrije Ševčenka z Dinama Kyjev, na klubové úrovni oblékal rovněž dresy Tottenhamu, Fenerbahce nebo West Hamu United. Pro Dynamo Kyjev pracoval i jako trenér, na lavičkách seděl rovněž ve Ferencvárosi a saúdskoarabském Al Ahli.

Rebrova čeká ostrý start a před sebou má první dva zápasy v rámci kvalifikace o postup na ME 2024, Ukrajinci se za několik dní střetnou se Severní Makedonií a Maltou.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele