Realu se vážně zranil Asensio. Ceballos by měl mít stále zelenou

24.07.2019, 18:51
Aktuality
Real Madrid potenciálně na celý ročník 2019/20 přišel o důležitého ofenzivního záložníka Marca Asensia, který si vážně poranil koleno v nočním přípravném duelu s Arsenalem. Nutná bude plastika předního zkříženého vazu a nejméně půlroční pauza; některé prognózy jsou však černější...

Podle oficiálního vyjádření Realu Madrid nemá Asensio poškozený pouze přední zkřížený vaz v levém koleni, ale také vnější meniskus, což rekonvalescenci dále komplikuje. Deník AS hovoří o absenci mezi šesti a devíti měsíci; Marca rovnou hovoří o minimální osmiměsíční pauze.

Pro španělského reprezentanta a hlavní hvězdu předloňského Eura do 21 let se jedná o první vážný úraz v kariéře. Doposud Asensio zmeškal maximálně devět zápasů Realu, když se na přelomu loňského a letošního roku potýkal se svalovými obtíži.

Třiadvacetiletý Asensio v uplynulé sezoně zasáhl celkem do 44 soutěžních kláních včetně třiceti ligových a měl tak být důležitou součástí plánů Zinedina Zidanea. Ty budou nyní vyžadovat určité přehodnocení, které by mohlo obnášet i setrvání Garetha Balea.

Na finalizovaný přestup Daniho Ceballose do Arsenalu, proti němuž se Asensio zranil, by však tahle událost neměla mít žádný vliv. Ceballos měl již včera podstoupit zdravotní prohlídku a hráčův agent s právníky dnes v Londýně bez přerušení dolaďují detaily spolupráce. Španělský deník Sport je přesvědčen, že z Ceballosova hostování v Arsenalu nesejde.

Autor: Tomáš Daníček / as.com, marca.com, sport.es

Komentáře (346)

Přidat komentář
pantondavo

Klíčového?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
dextroza_m

Pro ZZ ano...

Reagovat
Mateo16

Ceballos a Bale či James pôjdu z princípu že o nich ZZ nestojí.

Lucas určite ostane. 200 mega na Pogbu nebude a asi nebude ani 60 mega na Beeka.

Kubo má teraz dosť veľkú šancu byť 6 zaloznikom

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by ti penize nemeli bejt? Ses snad ekon. reditel?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Copywriter

Reagovat
smazaný uživatel

za 200 mega vám ani pogbu nepustí

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
El-Pistolero-68

I s mašličkou.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně

Reagovat
Svatej

Reagovat
Robbie

Asensio nikdy zadny TOP hrac nebude, ma akorat strwku z dalky, jinak nic, na kridlo je k hovnu, vysokej kolohnat ktery neumi ani idcentrovat, technika nic extra

Reagovat
SCELO

technika nic extra, pozri si nikedy zapasy zalohy LFC.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ti ale jezdi jak stroje a vlezou do vseho.. Asensio nevleze ani do stulpen den po oholeni.

Reagovat
SCELO

tak to je mozne ale, preco menoze byt aspon jeden zaloznik kvality asensia v LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

No jeden borec co umi s balonem by neuskodil to je pravda.

Reagovat
SCELO

sak toto, ale ja neviem klopp ma radsej asi pracantov....

Reagovat
smazaný uživatel

2 krát finále LM, 98 bodov, Klopp vie čo robí a vychádza mu to.

Reagovat
SCELO

vidis na keitu som zabudol, kedze je zraneny on je super technik, to mimochodom aj ox, ale zaloha typu hendo, wijnaldum a milner to je da sa povedat 0 bodov dopredu...

Reagovat
Vopi11

To je pravda, ale zase dobře boří snahu protivníka ovládnout střed hřiště

Reagovat
SCELO

ano klopp prestaval LFC na ovela ovela lepsi tim nez bol pred jeho prichodom, ale v tejto preseason sa krasne ukazuje, ze bez front 3 je to zalostne slabe, vdaka bohu aspon za krajnich bekov a ich centrov.....

Reagovat
Ondiis

Však Wijnaldum je technický jako prase. Mu nejde vzít míč. Ale jestli jako technického hráče berete frajera co umí patičky, zasekávačky apod. tak jo, to asi v LFC v záloze nikdo takový není

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SCELO

no tak to neviem no, wijnadum ma slusne krytie lopty a dost dobry techniku hlavicky, inak je to druhy henderson....

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nerekl ani nahodou, je rychly porad aktivni, docela dobre ma cteni hry, takze si umi nabrat hrace/byt v dobrem nabehu, ale ze by to byl hrac s krytim mice a orientace na malem prostoru typu dembele (z tottenhamu), diaby, nebo sissoko to nevim nevim

Reagovat
cristiano.K.

zasekávačky = Lallana

Reagovat
Vopi11

Tak jestli má kvality Asensia nevim, ale Keita je výbornej technik

Reagovat
SCELO

ta prva reakcia mala byt na tvoj komentar...

Reagovat
Vopi11

jo to mi došlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hunt

Ty kráso...

Reagovat
smazaný uživatel

ale dua lipu oprcal nebo jak se jmenuje já moc pop neposlouchám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

že tomu věříš

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ani nevěděl, že se něco takovýho mělo stát a když jsem to vygooglil, tak první výsledek byl její oficiální účet, kde to popírá. Kromě faktu, že je ona sama větší chlap než Asensio.

Reagovat
janinho

na teba je tu uz skoda vobec reagovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Jako napsal si to dost debilne, ale v podstate mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být zlym prorokem ale to vypadá na konec na top úrovni. Nepřeju mu to, ale už teď jsou jeho výkony dost nevyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Aby z něj nebyl druhej Jesé.

Reagovat
Kokesh

Ten měl ale jiný typ zranění. ACL měl prý i Shearer a Ruud.

Reagovat
Jerichoo

Snáď ne. Hlavne jeho hra není založená na rýchlosti a obratnosti.

Reagovat
Mateo16

A celkom vtipné čítať prečo nehrá Vinicius a preco nehrá na pravej strane. A vôbec prečo hrajú jeho kone.

ZZ prioritne dáva hráčov na miesto kde sa cítia najlepšie čo znamená že Vinicius na právo nebude hrať. Ani na tréningu tam nehrá. Nie je náhoda že ZZ hrá systém 4-3-1-2 a systém 4-4-2 uz príchodom Pogbu by od toho systému 4-3-3 upl e upustil.

Čo sa týka jeho konov on snimi vyhral 3 x LM a že to neslapalo pod tragickym Solarim ktorý šiel proti hráčom je úplne iná vec.

Zmena v systéme má byť Eden ale to si počkám na čísla tvrdá realita

Reagovat
SunFells

Tak v ideálním případě by jste hráli s Edenem pod útočníkem, tím by pak byl prostor i pro Viníciuse.

Reagovat
vilp

Aspoň to na "tragického Edena" budeš moct házet, když nedá 30 gólů. už sis to rozjel solidně. ZZ dělá vše skvěle, protože nejde proti tragickým hráčům, přitom ten tým potřebuje čistku jak sůl a už po jeho poslední sezoně to tak bylo. Dole se můžeš podívat na obrázek kostry, na které to stálo, a spočítat průměrný věk, jestli to dokážeš. Mladík vedle mladíka, stejná kvalita, motivace a nasazení, jak když jim bylo 25. V lize radost koukat 2 roky v kuse. Jinak pro info Viníciuse napravo na tréninku zkoušel a ne jednou, Asensia dlouho cpal nalevo, i když se líp cítí napravo, protože byla druhá strana obsazená tak jako teď a na svoje klasický 4-3-3 nemá DM.

https://pbs.twimg.com/media/EAQWRdwWwAAqs0d.jpg:large

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani nechci vidět, jak tu příští rok zapráská společně s několika culés diskuzi Hazardem, protože tak nějak si nedovedu představit, že se dostane na čísla, která se od něj nesmyslně očekávají (=Messi). A zatím mi teda i připadá, že ten servis nebude mít tak dobrý, jak se i vzhledem k investicím určitě čekalo.

Reagovat
Kokesh

Já teda nějaký gólový přirovnání s Messim čtu snad akorát od tebe..je dost evidentní, že na taková čísla se v životě nedostane.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vidíš, já si to přirovnání zas přivlastnil od madridistů a fanoušků Chelsea, kteří ho považují za hráče Messiho úrovně. Jasně, chápu lehkou nadsázku, ale i tak... Ono se nakonec ukáže, jestli to bylo všechno způsobený spoluhráčema-kopytama v Chelsea, jak se neustále omílá, nebo je nějaký problém i v Edenovi. Nejspíš jeho pohodovosti a nedostatečným ambicím oproti konkurentům.

Reagovat
vilp

Problém je na obou stranách, na to nepotřebuješ nic ukazovat. Já bych chtěl 25 kousků (k nějaké penaltě se asi dostane) a bod na 90 minut, tak se nechám překvapit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já ho osobně nechci hodnotit podle čísel, bude pro mě rozhodující, jak bude fungovat celá ofenziva a jestli vás dotlačí k legitimnímu boji o titul, za což bude mít alespoň v mých očích zodpovědnost. Dobrý statistiky dokázal nahonit i Bale a všichni víme, jak se situace reálně měla. Navíc Eden je hráč podobně jako Messi nejen do finální fáze, tudíž je dost nešťastný ho hodnotit pouze na základě několika statistik. Jediný hledisko, díky kterýmu se těším na jeho čísla je to, že se myslím naplno ukáže, jak výjimečným a komplexním hráčem je Messi .

Reagovat
Svatej

Souhlas až na tu poslední větu. Messi tohle ukázal už dávno a nepotřebuje další srovnání.

Reagovat
vilp

A servis je divný... pořád se hraje málo přímočare a místo vertikálních přihrávek mezi linie to borci radši přenáší ze strany na stranu -> centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane ani nic jinýho než celý zápas centrovat neumí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To mě popravdě dost zaráží, že se při takových investicích nic neudělalo se záložní řadou, která je už několik let v lize prokazatelnou slabinou. Navíc tam kromě Joviće a částečně Karima nevidím hráče, kteří by se tlačili do zakončení, měli hlad po gólech, byli v tomto směru trochu egoističtí. Taktika, že se ty Cristianovy góly rozloží mezi zbytek týmu, už jednou selhala a podstatnou změnu tam pořád nevidím.

Reagovat
roman1978

Servis bude mít nej. Je tam přece držitel zlatého míče.

Reagovat
valloire

furt si to nerozdejchal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se rozdýchat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to nebyl takovej fail jako když to dostal Ronaldo, ale furt obrovský fail to je, dědo.

Reagovat
roman1978

Nerozdycham nikdy toho itala, portugalce a chorvata. A tentokrát to nemá nic společného s bílým zlem.

Reagovat
Anacron

Nevím kde si to očekávání vzal. Nikdo normální samozřejmě nečeká že bude soupeřit s Messim v počtu gólů. A o servisu si taky nikdo normální nedělá iluze. Každýmu musí být jasný, že nějaká větší přestavba, která je potřeba, bude trvat dýl než jeden přestupák. A místo kopyt v Chelsea má vedle sebe kopyto Benzemu no.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čísla nejsou jenom góly. A Messi řádil s Rakitićem či Paulinhem za sebou a pohasínajícím Suárezem na hrotu (není lepší než současný Benzema). Takže tady si Hazard prostě nemá na co stěžovat. Očekávání jsem vzal z vašich prohlášení, třeba valloire, který ti to palcuje, o jednom Hazardově povedeným Mundialu popsal minimálně desítky vychvalujících příspěvků.

Reagovat
Anacron

Bože . Ano Messi je lepší než Hazard. Nebo co řešíš. Jojo Benzema je lepší než Suarez To že pár lidí(nebo možná jenom jeden) něco píše bereš jako jednotný názor všech fanoušků? To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
valloire

protože ten povedenej mundial byl v jeho podání lepší než všechny co odehrál Messi

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

a ne? jak můžete bejt tak slepý? sekta....

Reagovat
el Principito

to nemůžeš myslet vážně ...

Reagovat
valloire

Já? Já? Řekl bych naopak, že to nemůžeš myslet vážně ty. Vždyť Messi na každým MS vzhledem k jeho úrovni vyhořel.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

dost odvazne tvrdenie, kedze Messi dotlacil svojimi golmi a asistenciami Argentinu do finale MS, kde boli vacsinu casu nebezpecnejsi nez Nemci. Na ktorych MS dotlacil Hazard Belgicanov do finale?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te Messi mel kolik let kolem sebe kvalitni spoluhrace ale nevyhral protoze mimo Barcelonu je to prumerak. Kdyz slo o hodne tak nebyl schopnej byt tahounem. Tohle hraci jako CR, Zidane v nejdulezitejsich zapasech umeli a proto vyhrali vsude kde byli.

Reagovat
celeb

ako troll si strasne slaby, potrenuj este.

Messi Argentinu s ich mizernou zalohou dostal do finale a bol oceneny ako hrac MS. Nieco ako CR, ktory Portugalsko do finale ... vlastne nedostal. Pritom mal na to o 2 roky viac a lepsi tim okolo. Tim, ktory dokazal vyhrat finale ME, ked Kristianko sedel a plackal na travicje, lebo ho mora postipala na okco, chudacika nagelovaneho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzes rict ze CR mel lepsi team jak Messi? Messimu to dali jako cenu utechy presto v tem finale absolutne nic nehral tak jako ve finale Copa America. CR nemel kolem sebe svetovi hrace typu Aguero, Di Maria, Higuain, Tevez, Mascherano, Lucho, Samuel, Zanetti, Otamendi, Argentina mela vzdy navrch v tomhle. CR byl hvezdou ME kde se jeho brankami dostali do finale. K Messimu tolik jemu se to stava i v Barcelone ze v nejdulezitejsich utkanich proste nehraje nic vid AS, LFC, MS 2014, Copa ale na Granadu si honi ego

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jaký je tvůj bývalý nick?

Reagovat
smazaný uživatel

valloire

Reagovat
el Principito

no, sedělo by to... rozum máte stejnej

Reagovat
valloire

co to meleš hele

Reagovat
valloire

Cr asi sejmuli ty hlavo

Reagovat
valloire

jak přesně dotlačil v playoff?

Reagovat
smazaný uživatel

Solari nebyl tragicky a proti nikomu nesel protoze pod nim hrali Reguilon, Llorente daleko lip.

Reagovat
valloire

to je ende....Jese 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vohl starej.

Reagovat
Free_player

Neymárek už je na cestě neboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaklad beztak nema a za ty roky nenaplnil svuj potencial. Je zbytecne precenovanej a Real ma na daleko lepsiho hrace.

Reagovat
Zaschrona

Hodlá ještě Real reálně někoho kupovat? Ten kádr by rozhodně nějakého ofenzivního záložníka nebo křídlo ještě uživil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis prioritne CM a nekoho na pravy kridlo, tam si pockejme na Kyliana.

Reagovat
smazaný uživatel

takze Neymar in !

Reagovat
Robbie

Real hlavne potrebuje hrace do stredu hriste, kdyz vidim toho leniveho Kroose, ano, ma 100 presnych prihravek za zapas, ale vsechno na par metru, strasnej hrac, na pravaso muze dat Viniciuse nebo Rodryga, mozna i Kuba, hlavne ne Lucase :(

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeste dostal prodlouzeni smlouvy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ansu Fati prodloužil do 2022 Aspoň někdo po těch blamážích z posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

!!!!! OT: FANTASY PL O PENÍZE !!!!!

Zdravím všechny. Letos se uskuteční druhý ročník Fantasy PL o peníze. Loňský vklad byl 700 Kč. Letos se pravděpodobně bude zvyšovat.

Hraje se jak na celkové umístění, tak i o ceny manažera měsíce.

Kdo má zájem, ať se přihlásí v diskuze u tohoto článku nebo mně do zprávy!

https://www.eurofotbal.cz/clanky/ms-20-turnaj-zahajen-29088/

Reagovat
smazaný uživatel

PL nikoho nezajímá.

Reagovat
SunFells

Co fakt očekáváš, že takovým komentářem dosáhneš? Nevěříš tomu sám, tak co tě pohání být úmyslně idiotem? ...je to owny?

Reagovat
smazaný uživatel

*Ve španělské sekci většinu lidí PL nezajímá. Je to lepší?

Reagovat
SunFells

Tak se podívej znovu v jakých sekcích je to zařazené.

Reagovat
valloire

"Realu se vážně zranil Asensio. Ceballos by měl mít stále zelenou"....máš pocit, že je to relevantní s PL? Já tu vidím pouze Real Madrid. To, kam to někdo zařadí, je fuk.

Reagovat
SunFells

Není to fuk, protože pak to v té sekci je. Proto se jedná o "zařazení", přesně takový význam to má.

A pokud to tam je, pak je to přirozeně navštěvované lidmi z dané sekce.

Další věc je, že je to relevantní s PL dokud je to relevantní s Arsenalem.

Reagovat
valloire

Prostě to tam vůbec nemá bejt....myslím, že to není těžký pochopit. Ceballos je stále hráč Realu.

Reagovat
SunFells

A má stále zelenou že? A víš kam? Nebuď deméter, chlape.

Reagovat
valloire

třeba červenou hele, je to primárně o Realu...stále ještě

Reagovat
SunFells

No tu už Ceballos nosí a taky tam zařadili Real, tedy i Španělsko. Asi to pro ně nemusí být jen o tom koho se to týká primárně.

Reagovat
jk

ty ses fakt nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Není nemocnej, jen je moc starej a už mu to nemyslí. Jestli se dožiješ 80 let jako on, taky ti to nebude tolik myslet.

Reagovat
r.mrazik

on neni nemocny,on je jen debil

Reagovat
valloire

naápodobně blbečku

Reagovat
Busby babes

Ceballos by mel mit stale zelenou... odejit do ARSENALU.

Reagovat
valloire

nezájem

Reagovat
Baronne

To je ale tvůj problém

Reagovat
valloire

ne není

Reagovat
Baronne

Je, nikoho jinýho to nezajímá vole

Reagovat
valloire

no vždyt jo

Reagovat
Baronne

Myslel sem ten tvůj postoj, jinak to sem samozřejmě patří ta diskuze, je to pod rubrikou, tak se to tady dělá celou dobu dědo, tak nedělej blbýho

Reagovat
valloire

a vy to hrozně řešíte.... hoši hoši....

Reagovat
valloire

a řekni mi ještě jednou děda a bude válka

Reagovat
Baronne

Dědo Bolka

Reagovat
valloire

si mrtvej

Reagovat
Baronne

No dřív jak ty ne

Reagovat
valloire

to si jenom myslíš

Reagovat
Baronne

To dřív Barca vyhraje třikrát za sebou LM

Reagovat
valloire

Taková věc je zcela nemožná...Barca není Real. Pouze Královský klub je schopen takového výkonu.

Reagovat
oddy

Ano

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
salami

Kupodivu neni, protoze kdyz kliknu na sekci Premier League, tak je to nejnovejsi clanek s nejaktualnejsi diskuzi.

Reagovat
janinho

1. je tam OT, ak nevies co to znamena tak sa opytaj niekoho kto ti to vysvetli...

2. zda sa ze teba to zaujalo ked tu mas cas vypisovat k tomu chujoviny.

Reagovat
nani92

Je to podvod, skončíl som na konci a žiadne peniaze som nedostal

Reagovat
SunFells

Ve španělské sekci nemůžeš věřit ničemu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses snad poučil.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Bohemian Rhapsody

The Dirt

Reagovat
nani92

Vec

Separ

Reagovat
Mastný Chobot

ty pičiak

Reagovat
jk

Wtf Vec

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

BR bylo fajn, ale The Dirt bylo fakt vyborny.

Reagovat
Shevchenko

V životě jsem neslyšel o skupině Mötley Crüe

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Název jsem taky nikdy předtím neviděl a neslyšel, ale zkusil jsem na YT pár jejich písniček a ty už jsem teda dřív slyšel

Reagovat
Shevchenko

Jsem si pustil jejich 3 největší pecky a nic teda Jediné co je mi povědomé je jméno Nikki Sixx.

Reagovat
patas92

Jeden člen má sextape s Pamelou Anderson. To so možná viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Shevchenko

Nic, jen jsem to chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, lebo tu ide o filmy, nie o skupiny.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
The Krupy

Tak to je dosť smutné.

Reagovat
Whitemedia

ani ne

Reagovat
Shevchenko

Snad se s tím naučím žít.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Co je na tom smutného?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tunkic

Já znám jen jejich bubeníka Tommy Leeho....kvůli Pamele

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Tak snad zůstane James.

Reagovat
garruklol

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Za podmínky, že půjde Gareth.. ale nevidím klub, který by splnil všechny naše podmínky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože na pravé křídlo místo Asensia? Protože SZ hrát nemůže, to by se musel naučit bránit...

Reagovat
CHONG

Ano, na křídlo místo Marca, ale stejně pochybuju, že to pod ZZ klapne

Reagovat
mul

a s Jamesom pocitas na kridlo ? ci ako ? ...ako vlastne asi bude vyzerat optimalna 11ka pod ZZ ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Zaschrona

Média v Německu a Francii rozjíždí, že by Ganu mohl nahradit Gbamin z Mohuče.

Jean-Philippe Gbamin’s agent Bernard Collignon to Le Parisien: “He is excited about the possibility of joining Everton. Discovering the Premier League at a team at the top of table would be a great opportunity for him & represent a great next step.”

Ten ho k nám hodně cpe, když mluví o týmu na vrcholu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu nebude minimálně šest měsíců k dispozici Nathaniel Clyne. Anglický obránce, jenž část minulé sezóny strávil na hostování v Bournemouthu, si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni. (skysports.com)

Clyne, Larouci zranení. Treba beka. S Clyneom sa dúfam po tomto zranení už nebude vôbec rátať.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis, Gomez, Milner, Henderson zrejme stacia

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejhorší je snad stěn Gomez na tom krajním obránci, Hendersonem si mi tam i líbil, leč neútočil

Reagovat
Ondiis

To vypadá hrozivě

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne vs. Darmian. Ultimate battle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Clyne

Reagovat
Bandita_Harry

Clyna je škoda slušný back up Gomez radšej na stopéra

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Gomez radšej stopér.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Live - Sporting zatim paradni fotbal

Reagovat
SunFells

Kde má Liverpool útok?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste se nezapojili do pripravy po repre

Reagovat
avicii

na dovolenke

Reagovat
Kixi Syhimour

Copa a APN

Reagovat
avicii

nas najlepsi zapas v amerike..ale Mignolet pekne na Kariusa

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nastesti jeste nevidel, zrovna diky notifikaci toho golu jsem to zapnul ale pak to stalo za to, nejvic se mi libily 2 momenty, a to Fabinha (tackle a zalozeni utoku) a Ox (prihravka pred 2. Golem)

Reagovat
avicii

druhy polcas ale slabsi

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase se o Bruna Fernandese začne zajímat Klopp.. a vyfoukne ho United.

Reagovat
masina_LFC

kiežby

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v to.

Reagovat
Kapřík

Ani bych se mu nedivil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Už se to začíná asi rozehrávat, škoda že nám chybí 4 (!) hráči základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže být náhoda, že se mu to stalo zrovna s Arsenalem, který je na zranění expert.

Reagovat
Explicitni_Euler

Pořád čekám, kde uvidím to "Arsenal ho zničil"...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si fandové Realu po jedné sezoně s videem uvědomili, že bez rozhodčích to nepůjde a rychle musí vyměnit celou sestavu, protože na nejlepší týmy nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham ide do sezóny s číslom 9. Si pekne naložil, chalanisko jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

*snáď jej obnoví slávu, keď ju nosil JFH

Reagovat
icemike

Je chytrý,takhle od něj nebude nikdo nic čekat

Reagovat
vladis271

Klopp vylucil prichod Coutsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

100. pre Ceballosa, Tierneyho, Salibu, Zahu a neznámeho stopéra v Arsenale so 40-miliónovým budgetom

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ nemáte ani jedneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci prídu na hosťovanie a 40 mega v kapse

Reagovat
Whitemedia

Cahill je volný

Reagovat
Mastný Chobot

aj Vermaelen, Djourou a Samba. Je z čoho vyberať

Reagovat
Bandita_Harry

Martin Skrtel

Reagovat
SunFells

Samba

Reagovat
Ondiis

Koupil bych nějakýho toho mlaďocha z Juve. Mohli by se nad námi slitovat a přece jen dostali Aarona "zadarmo"

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc have entered into discussions with Juventus about signing forward Paulo Dybala. [Football London]

WTF

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

dufam že to nieje pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ho podpísali, boli by na papieri snáď silnejší už jak LFC ...

Reagovat
Kixi Syhimour

To sice ano, ale tenhle přestup je nesmysl.

Jinak alespoň snad bude stát za to přestupák za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vlastníci a Klopp sa poučia až o rok. Klopp už má síce po niekoľkýkrát otravné vyhlásenia, že posily nepotrebujeme, ale neverím, že je to HLAVNE o ňom. Vlastníci púšťajú prachy. Minimálne dve posily potrebujeme, potrebovali sme ofenz. hráča, teraz by sa náramne hodil aj bek.

Reagovat
janinho

podla mna zbytocne. Dybalu mam rad, ale k Harrymu potrebujeme 2jku, podla mna skor niekto mlady kto sa bude ucit od neho a kryt mu chrbat. to uz by som skor povedal ze ten mlady z Juve by sa tam hodil aj za cenu toho ze ho Juve moze odkupit naspat. za Juve nemal vela hracieho casu ale ked nastupil tak dokazal urobit rozdiel.

Reagovat
icemike

Někdo otevřel stavidla

Reagovat
Busby babes

taktika ohledne Lo Celsa?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Betis je připraven Lo Celsa prodat, ale nebude to za 50+bonusy, jak si asi v Tottenhamu myslí. Už za něj mají náhradu (Fekir) a potřebují peníze na útočníka (Borja Iglesias z Espanyolu), ale pokud Tottenham nezvýší nabídku, možná si vystačí s prodejem Firpa Juniora, nejspíš do Barcy.

Reagovat
Busby babes

no vsak: "ale pokud Tottenham nezvýší nabídku", tohle je pohled Betisu. Tottac na druhou nechce tolik platit, logicky, tak tohle klidne muze byt forma natlaku: berte co nabizime, nebo se ohlidneme jinde a vy nedostanete nic...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já prostě nevěřím tomu, že ho pustí za těch 50, to je vzhledem k tomu, jakými financemi disponují anglický kluby a co už se na trhu stalo za nesmysly, dost pod cenou. Lo Celso nejspíš chce k Pochemu, to se mu nelze divit, ale Betis nemá žádnou nutnost ho prodat. Myslím, že pokud dají 60, dohoda bude na světě.

Reagovat
Busby babes

vsak ja nerikam, ze ho pusti, ja jen rikam, ze tottac muze takovej leak o Dybalovi pouzivat jako formu natlaku behem vyjednavani.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A já říkám, že Betis to nerozhodí, protože moc dobře vědí, jaký škrt je Levy a že by Dybalu v životě nekoupil .

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ten Lo Celso stoji za Cca 70 ako sa o ňom piše? Vôbec ho nemam nasledovaneho tak popravde neviem co od neho čakať

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je fakt dobrý, do Pocheho Tottenhamu pasuje, 60 by za něj byla slušná cena. Neměl bych strach, že by se neprosadil, je dobrý do kombinace i finální fáze. Předpokládám, že Poche chce zvýšit konkurenci na podhrotu, aby mohl Sona častěji využívat na hrotu, kde je skvělý a Kane navíc nemá za sebe typickýho náhradníka. Llorente s Janssenem byly provary a podle mě nemá cenu hledat typickou devítku.

Reagovat
Smoula14

Sorry, ale Llorente opravdu provar nebyl. Své si odehrál a dal pár důležitých gůlů.

Reagovat
Cobra

Llorente provar?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Zark

Reagovat
Lamskej#RMCF

Já myslel že nejdebilnější člověk na EF Zenthurase třeba uhynul, ale on je pořád tady..

Reagovat
dextroza_m

Ty tady na něj nadáváš, ale jsi jeho alter ego ze strany bílých...

Reagovat
Svatej

To je mateo

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo podobný ani žádný moje alter ego tu není. Já jediný tu píšu vždy jen fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdebilnější na ef jsou madridioti. Až pak ti ostatní.

Reagovat
Visca el barca

Tak Couts zůstává? Pokud ho nenarveme do výměny s PSG, tak nevidím reálně jeho odchod. V tom případě bych prodal jak Rakitice, tak i Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě nedotáhnete ani Neymara ne?

Reagovat
Visca el barca

Tak ono obchodovat s těmi blázny. Pokud tam nebudou výměny, jakože oni nechtějí, tak to nevidím reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě přijde, že on je schopný jít kamkoliv.. Když už za něj oroduje tatík i v Turínu..

Reagovat
Busby babes

Otazka: proc klesa navstevnost na stadionech...

https://twitter.com/Pierceathletics/status/1153486396704903169

Zajimave, kdo se tak chova na koncertech, zapasech etc... ja treba do jiste miry urcite. Az me to obcas stve.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já teda naprosto minimálně, ale na druhou stranu jsem rád, když něco zdokumentuje někdo, kdo je tam se mnou . Osobně mi to celkem narušuje prožitek.

Reagovat
Busby babes

je to takovej mor dnesni doby no...

Reagovat
Dawon

Lidi co na koncertech musi mit nonstop vytazeny mobil a fotit a natacet bych fakt regulerne vyhazoval, at jdou na to koukat na youtube Strasne me to vytaci

Jako ten typek zni jako velky sympatak, prakticky ve vsem s nim naprosto souhlasim Nerikam, ze obcas v hospode nevytahnu na chvili mobil, ale ta mira do jake to dneska lidi delaji prakticky vsude a za jakekoliv situace je silena

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

No v tom má sice pravdu, ale dost pochybuju, že to má nějakou souvislost s klesajícíma návštěvama na stadionech.

Reagovat
Dawon

No to mozna ne, to ja uz zas asi moc neposoudim...ono to castecne muze byt zpusobene ne primo zavislosti na mobilech, ale tim jak strasne moc veci ma clovek k dispozici po jednom kliknuti...tech moznosti, jak se zabavit z pohodli domova, je dneska tak strasne moc, ze uz to ty lidi na stadiony asi tolik nemusi tahnout

Reagovat
patas92

Tak o tom mluví taky jako o druhém bodu, že lidi radši kouknou doma, protože je to pohodlnější a dneska už ty možnosti jsou...

Celkově tenhle život na sociálních sítích všem kulturním a sportovním akcím hodně "prospíva". Takže nějaké protiopatření bohužel nehrozí

Reagovat
Dawon

No on je to bohuzel asi dost neresitelny problem, tezko se v tomhle ohledu neco razantne zmeni opacnym smerem, pravdepodobne to spis bude horsi a horsi

Reagovat
Zaschrona

No, není to jedno? Ať si lidi dělají, co chtějí, však je to jejich blbost. Já taky třeba vytáhnu mobil a něco si natočím, ať mám vzpomínku, tuším, že mě to jednou jako dědka potěší si takhle vzpomenout na to, kde jsem kdy v mládí byl. Že bych se rozčiloval kvůli tomu, že lidi si něco natáčí... spíš mě štve, když lidi jdou do hospody na pivo a pak tam čumí většinu času do mobilu, když to navíc ani nepoužívají třeba jako podnět pro diskuzi, která u toho stolu aktuálně probíhá, což třeba někdy dělám. To je věc, která mě reálně štve...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

No uprimne receno opravdu hodne silne pochybuju, ze si jako dedek za x desitek let pustis nejake video z random koncertu, kterych budes mit v mobilu 5461648, ale to uz je holt asi vec nazoru A zrovna na tech koncertech se te to bohuzel primo tyka, protoze ten clovek vedle tebe treba stoji a rusi ho kdyz kalis, nebo ti tim mobilem kazi vyhled, a to me proste sere

Reagovat
Zaschrona

Nevím, já zas tolik nenatáčím. Ale pravda je, že na to reálně v podstatě zatím vůbec nekoukám. A teda pravdou je, že zrovna na koncertu to nahrávání nechápu, však co z toho, si to pustím kdykoliv na Spotify. To na sportu třeba, to už je jiná.

Reagovat
Mastný Chobot

naozaj si myslím, že napr. ľudia, ktorí si natáčajú alebo dokonca fotia ohňostroj, by mali byť zbavení všetkých základných ľudských práv a malo by sa s nimi zaobchádzať ako s chorými zvieratami

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj?

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

fotky ohnostroje jsou top.. si vzdycky, kdyz nejakou vidim vzpomenu na hlasky roku

Reagovat
Dawon

Nejake profi fakt kvalitni fotky samozrejme klido pido, ale fotit nebo tocit si to na mobil pro nejakou vlastni potrebu, to je fakt na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim, mam asi dve fotky ohnostroje, co jsem jen tak random vyfotil na mobilu a libi se mi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To k tomu patří.. Na koncertech nebo jiných hudebních akcích je to hloupost, mít to celou dobu vytažený a natáčet.. Ale přeci jen na fotbale si chceš uchovat nějakou tu památku na zápas.. Alespoň teda já určitě.. konktétně nástup hráčů, hymna/chorály týmů jako jsou Hala Madrid y Nada más, Pazza Inter Amala, C´e solo Inter, hymnu Ligy mistrů apod. To musíš mít zdokumentovaný přeci..

Reagovat
Dawon

Ale ono proste...video je vzpominka naprosto na picu v takovych situacich Fotka jasne, ale na to video se stejne v drtive vetsine pripadu znovu nepodivas, mozna treba jednou a dost, a obzvlast kdyz se bavime o tady tech velkych akcich, kde to nataci TV v neporovnatelne lepsi kvalite

Ve finale mi prijde ze u vetsiny lidi jsou tyhle videa jedine k tomu, aby si to clovek dal nekam na insta stories a "zamachroval", ze nekde byl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tam spis natacis tu konkretni atmosferu na tribune, kterou jsi zazil, aby sis ji pripomnel, nez to ze by ses pak dival jak se hralo. a to ti zaber z tv nepreda

Reagovat
Busby babes

samozrejme, co nedas do instastories, to se nepocita a prakticky se to nestalo.

Reagovat
patas92

Tak o tom to celé je, že jo. Borce se zvýší sociální kredit, pořadatel dostane peníze za lístek a ještě k tomu reklamu zadarmo. Všichni jsou spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale třeba já si to házím na youtube a i stříhám, takže pro mě to nějaký užitek trochu má. Přeci jen to na mě působí víc reálně v tu chvíli a mě tyhle podobný videa baví. Atmosféru zažiješ nejlepší na stadionu, ale pokud natáčíš alepsoň v HD nebo ideálně ve 4K, tak ty videa jsou docela přínosný. Ale máme to asi každý jinak

Viz. např tohle https://www.youtube.com/watch?v=Lf61GsJG9UU

Reagovat
Busby babes

v cem je rozdil uchovat si pamatku na zapas a uchovat si pamatku na koncer?

Reagovat
smazaný uživatel

Mít to celou dobou vytažený a natáčet je celkově hloupost.. ale natočit si svůj oblíbenej song apod.. v tom problém nevidim. Ani nemyslim typický koncerty někde na otevřených místech a venku, ale spíš jsem myslel ty akce v 02 areně, kde sedíš za sebou a před tebou borec furt natáčí. to mi vadí celkem.

Reagovat
Dawon

To mi prave prijde uplne nejhorsi, protoze kdyz to natacis, tak se zakonite nemuzes na to tolik soustredit a neuzijes si tu hudbu a cely ten zazitek okolo toho naplno...na koncertech je nejlepsi to, jak te ta hudba a celkova atmosfera proste vtahne a je z toho takovy komplexni zazitek vsech smyslu...o tohle te mobil totalne okrade

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasim, že si to tolik neužiješ a myslíš furt na to, aby si to měl dobře zachycený na tom videu.. a tím pádem se připravuješ o ten prožitek.

Reagovat
smazaný uživatel

jedina moznost je gopro na hlave pak neprijdes ani o video, ani o zazitek

Reagovat
Visca el barca

Já třeba poprvé na Camp Nou jen natáčel a stejně jsem se na ty videa nikdy nepodíval. Teď už to skoro nedělám, to z toho zápasu pak nic nemáš.

Reagovat
Dawon

Reagovat
sylarko

ja som si akurat natocil hymnu, ktoru si doteraz pustam. a este pred zapasom som si ten stadion natocil/nafotil

Reagovat
Kixi Syhimour

jen fotky

Reagovat
sylarko

ja som si napriklad camp nou natocil na zaciatku pred zapasom, pocas hymny, ktoru si doteraz pustam z mobilu. ale cez zapas som nenatacal

Reagovat
Mastný Chobot

Laurent Koscielny will be forced to train with the Arsenal youth players even though the first-team have returned from their tour of the US, with Unai Emery making it clear there is no way back for 33-year-old Koscielny. [Mirror]

Reagovat
Ondiis

a nepustit zadarmo

Reagovat
oddy

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
alcantara

Aleñá: “De Jong told me that he wanted number 21. He was sorry that the board did not notify me that they had promised him my number. It didn’t feel good that the club didn’t tell me, but these these are things that sometimes happen.” [cope]

Tym spinam fakt treba odratavat dni. Ked si spomeniem, ako sa hocijaky dement navazal do Laportu a vychvaloval Rosella a jeho bandu...Asi musim ist na Barcelona.cz si to ist pripomenut.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šílený . Aleňa je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom bych se nedivil, kdyby dalsi sezonu alena > de jong

Reagovat
TheMally11

přeju tomu pseudo trenérovi co dokázal jen dát na finále MS hlavičku Marcovi, jen to nejhorší. Už kvůli tomu jak odepisuje Garetha. Sám byl nahovno fotbalista

Reagovat
Anacron

Co ty si za mentála

Reagovat
smazaný uživatel

ako to berieš? Žila alebo cez nos?

Reagovat
LAM

Španělský velkoklub FC Barcelona zakončil fiskální rok 2018/19 s rekordními příjmy ve výši 990 milionů eur (25,3 miliardy korun). Čistý zisk po odečtení daní a dalších výdajů činil 4,5 milionu eur (115 milionů korun). Klub to oznámil na webu. Podle klubových záznamů zakončila Barcelona fiskální rok v zisku poosmé v řadě, rekordní příjem zaznamenala pošesté za sebou.

Jen k těm financím.Zisky nám rostou nejrychleji ze všech Aspoň něco se tomu vedení daří

Reagovat
Hristo Stoichkov

Příjmy nejsou zisky. Zisky jsou naopak naprosto zoufalý vzhledem k příjmům.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Však Barca ale žádné extra zisky ani vykazovat nemusí, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě to není prioritou ani to v podstatě nemá zapotřebí, ale jsou výjimečný situace, třeba momentálně rekonstrukce Camp Nou, kdy by to nebylo úplně od věci. Klub by si nemusel půjčovat vysoký stovky mega. Nebo krátkodobý půjčky typu 30 mega na Griezmanna. Tím vůbec neřeším to, že momentálně jsou finance k dispozici za velmi výhodných podmínek.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

ehm .. si pozri tie ZISKY ..

Reagovat
patas92

Barca, stejně jako Real, namají majitele (v tom klasickém slova smyslu), nemusí vyplácet dividenda apod...Proto se kvůli daním vyplatí všechny volné prostředky zpátky investovat a končit rok +- na nule....Takže ten malý výsledný zisk nic moc neznamená.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
patas92

Tím ale samozřejmě nechci říct, že ten tým hospodaří dobře

Reagovat
Anacron

Ten způsob vlastnictví se mi hodně líbí. To že Real má přes 90k socios a tím pádem je snad nemožný aby přišel nějakej ropák a chtěl si ten klub koupit je prostě super. Barca má myslím dokonce nějak kolem 140K a poslední takový klub je Athletic. Ten má asi 45K.

Reagovat
Visca el barca

Tak mezi top kluby už jen Barca, Real, Juve a Bayern nejsou vlastněny šejky, amíky či číňany ne?

Reagovat
Anacron

Ale Juve, Bayern a další mají nějakého jasného vlastníka myslím. Nevím jestli ještě někdo funguje jako ta trojka co jsem psal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs, to jsou myslím Britové

Reagovat
Hristo Stoichkov

Investovat určitě, ale tady bohužel závratná část příjmů mizí do platových nákladů, což už navíc na tom kádru ani není tolik vidět. Samotný malý výsledný zisk samozřejmě nic neznamená, ale v detailnějším pohledu už to tak slavně nevypadá.

Reagovat
Mastný Chobot

účtovník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Barça include transfer dealings in their revenues, other clubs don’t. Barça revenues slightly ahead of MUFC when judged the same way.

jako jedini tam zapocitavate prijmy z prodeju hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to příjem? Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale načo takemu tymu zisky hlavne je ze su nad nulou nie?

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebyla cesta do pekel, starat se stále o co největší příjmy a srát na herní projev atd.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

No mit 4,5 zisk teda neni nic moc proti nekterym klubum.

Reagovat
smazaný uživatel

[MARCA]: Jesus Vallejo is one step away from moving to Wolverhampton on loan for one year.

Pokud by si dokazal uzmout nejaky poradny minuty, tak tohle by bylo skvely. Vim, ze spousta lidi chce Nacha pryc, ale mne, hlavne diky svy versatilite, prijde na pozici 4. stopera mnohem vhodnejsi.

Reagovat
Dominator

dalsia vec je, ze nachove vysedavanie na lavicke (ak to nevadi jemu) nemusi vadit nikomu, on nie je mladicek, ktory by potreboval hrat co najviac a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho by mel hlavne vypadnout, Vallejo by mel zustat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacinaj to potvrzovat i novinari Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos ofiko.

Reagovat
Visca el barca

Co ten názor Davida Vivaldiho, že Ney přijde v srpnu? Jako co koukám na sociální sítě PSG, tak ho tam vůbec neprezentují. Vždy se tam jen mihne. Všude Mbappé.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa naozaj nepride

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdo to proboha je?

Reagovat
Visca el barca

Novinář

Reagovat
Visca el barca

Jméno jsem asi zkomolil. Každopádně to je ten bejvalej futsalista a teď je novinář. Jako první prej přišel s Griezmannem. Tvrdí, že Neymar přijde v srpnu za Coutinha, Malcoma+70 mio a třetího neuvedeného hráče.

Reagovat
Majk91

Tiež povedal, že Xavi Simons je súčasťou dohody o Neymara, ktorý poďla neho príde v auguste. Som niekde čítal, že ten Vivaldi má informácie priamo od ľudí pôsobiacich v klube. Bol prvý kto informoval verejnosť že príde Griez a De Jong.

Reagovat
Hristo Stoichkov

David Valdearenas

https://pbs.twimg.com/media/EAL24kUWsAEuH52?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/EAL25gCX4AMAzpq?format=jpg&name=900x900

Na twitteru tam v posledním příspěvku tvrdí, že Firpo bude začátkem srpna hráčem Barcy, o ničem jiným samotný hráč neuvažuje a že může Rafinha putovat opačným směrem. Důvěryhodně moc nevypadá, ale to skoro nikdo... Ta spekulace s Neymarem mi přijde úplně zcestná, uvidíme.

Reagovat
Visca el barca

to je on. Já na něj narazil na Instagramu. A má i dost fotek s hráči apod. Uvidíme

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, nemyslím to jako posměch.

*scestná

Reagovat
Hristo Stoichkov

Díky, tohle píšu špatně teda asi už pěkně dlouho a nikdo mě na to neupozornil.

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, taky jsem to zjistil až nedávno

Reagovat
smazaný uživatel

PSG asi stále neví, co by za něj chtěli. Jinak by byl fijado a už se připravoval s týmem.

Reagovat
vitasrp

Jinak teda i tenhle rok bych chtěl udělat nějakej ten organizovanej výlet na utkání Arsenalu. Protože tam v průběhu podzimu dlouho nic atraktivního není (krom Tottenhamu, který se hraje moc brzo), zvolil bych utkání s Manchesterem City, který by se mělo hrát předběžně 14. prosince.

Cena by byla okolo 9 tisíc za osobu a zahrnovala by zpáteční letenky, dopravu z letiště do centra a zpátky, ubytování na 2 noci a vstupenku do horního patra stadiónu. Do Anglie by se letělo den před utkáním, návrat by pak byl den po něm. Pokud bude mít někdo zájem, ať mi napíše tady do zpráv nebo na mail vitasrp@centrum.cz

Pokud by měl někdo zájem čistě o lístky na duel s Tottenhamem, který se hraje 1. září, tak to taky není problém, sehnat bych je dokázal za cenu nějakých 3400 Kč za kus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele