Real Madrid vyhrál Interkontinentální Pohár

04.12.2002, 15:47
Aktuality
Real Madrid získal další cennou trofej - Interkontinentální Pohár. O ten každým rokem bojuje vítěz Ligy Mistrů proti vítězi její jihoamerické obdoby, Poháru Osvoboditelů. Letos se v tomto zápase utkal v japonské Jokohamě Real Madrid s Olimpií Asunción. Večer skvělého fotbalu rozhodl Ronaldo.

Ten na stejném stadiónu zhruba před pěti měsíci rozhodl i finále světového šampionátu. Realu se ziskem poháru podařilo vyrovnat rekord, získal tuto trofej potřetí, stejně tak jako AC Milán a dva kluby z Montevidea - Peňarol a Nacional. Real získal tento pohár naposledy v roce 1998. Ovšem i Olimpia Asunción tuto trofej už jednou vyhrála, a to v roce 1979.

Real Madrid - Olimpia Asunción 2:0 (1:0)

Branky: 14. Ronaldo, 84. Guti.

Rozhodčí: Simon (Braz.).

ŽK: R. Carlos - Cáceres.

Diváci: 66.070.

Sestavy:

Real Madrid:
Casillas - Salgado, Helguera, Hierro, Roberto Carlos - Figo, Cambiasso (90. Pavon), Makélelé, Zidane (86. Solari) - Ronaldo (82. Guti), Raúl.

Olimpia Asunción:
Tavarelli - Isasi, P. Benítez, Zelaya, Jara - Orteman, Cáceres, Enciso, G. Cordoba (65. Baez) - R. López, M.A. Benítez (81. Caballero).

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
Josifek

Real je prostě nejlepší!!!

Reagovat
HOST*Verča P.

Jo jo jo je to tak! Je to nejnejnej tým světa a reagujte si, jak chcete! Maji zaručený vítězství!!! REAGUJTE!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele