REAL MADRID CHCE BECKHAMA

26.03.2003, 17:10
Aktuality
S blížícím se koncem sezóny se stále častěji objevují spekulace kdo, kam a za kolik v létě přestoupí. "Zaručených" zpráv nebyl v posledních týdnech ušetřen ani David Beckham, největší hvězda Manchesteru United prý měla přestoupit do Interu Milán. Dnes však do hry vstoupil další zájemce – slavný Real Madrid...

Španělský královský klub se podle informací britského deníku The Sun chystá nabídnout 40 miliónů liber (60 miliónů eur). Spekulace potvrdil i výkonný ředitel Realu Jorge Valdano, který v posledních letech "zařídil" příchody Zidana, Figa a Ronalda. "Vzhledem k tomu, jakou přestupovou politiku Real v posledních sezónách praktikuje, vypadá David Beckham jako náš další velký projekt," uvedl Valdano.

27letý kapitán anglické reprezentace, si však nad veškerými spekulacemi zachovává potřebný nadhled. I když jej zájem Realu potěšil: "Kdo by nebyl poctěn, kdyby byl spojován s Realem Madrid. Mají skvělé hráče a skvělou tradici." Za poslední roky už se naučil, jak se k podobným zprávám stavět. "Podobné zvěsti se objevují neustále, už jsem si na to zvykl. Teď si užívám boj o titul, ve kterém jsou ještě tři týmy. Soustředím se jen na svou hru, nic jiného mě nezajímá," prohlásil Beckham.

Podle zpráv z posledních týdnů měli z Manchesteru odejít oba krajní záložníci – Ryan Giggs i David Beckham. Na jejich místa však United adekvátní náhradu nemají, takže je velmi nepravděpodobné, že by oba své klenoty prodali. Navíc oba dva, jak Giggs, tak i Beckham, jsou v Manchesteru už od začátku kariéry a váže je s ním silné pouto. A oba se nechali slyšet, že by v United rádi zůstali až do konce kariéry.

Jistou budoucnost ale hvězdy týmu nemají. Manažer Sir Alex Ferguson nedávno pohrozil, že tým může postihnout zemětřesení, pokud by Red Devils podruhé za sebou nevyhráli žádnou trofej. United jsou ještě v boji o titul v anglické Premier League a také v Lize Mistrů, tam je však hned ve čtvrtfinále čeká právě Real Madrid.

Minulý týden svět oběhla další přestupová spekulace, Real se prý chystá koupit Patricka Vieiru a Roberta Pirese z Arsenalu. Je jisté, že všechny najednou koupit nemůže. I kdyby na to měl dostatek financí, do už tak nabité ofenzívy by se všichni nevešli. Real by spíše potřeboval posílit obranu a jak jsme vás včera informovali, rád by do svých řad získal Waltera Samuela z AS Řím.

Podobných zpráv se do konce sezóny ještě jistě objeví mnoho, dokud nebudou všechny potřebné podpisy na příslušných smlouvách, nejde o nic jiného, než jen o pouhé spekulace.

Autor: Petr Starý

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

Že by Real koupil Beckhama? Je to možné ale na postu pravého záložníka mají Figa.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, David by hrál pravého obránce, haha

Reagovat
HOST*Frost-6

Kdo tohle mohl napsat i když jen ze srandy tak má v hlavě nasráno.

Reagovat
HOST*

Tak to asi ne at jde Real doprdele

Reagovat
HOST*

Figo je uz slaby

Reagovat
antimadrista

To už je fakt hnusný- Ronaldo,Figo,Zidane a teď Beckham.

Reagovat
HOST*MUfan

Manchester United "Beckse" nikdy nepustí. Do velký, tlustý a smradlaví řitě s Realem Madrid. Who are No.1?! MUFC!!!

Reagovat
HOST*Michal

vitaj aj na tejto stranke

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, na jaký post s ním Real počítá. Je Figo na odchodu? To přece jinak není možné. Peníze na to určitě jsou, zvláště kdyby odešli Figo s Morem.

Reagovat
PJ

Pokud vim tak předmětem nějakejch spekulací byla i možná výměna právě za Figa...

Reagovat
smazaný uživatel

To by si nepřáli fanoušci ani jednoho z klubů.

Reagovat
antimadrista

Doufám, že Figo z Madridu neodejde, při El derby je Figo takový zpestření ( zvlášť na Nou Campu) :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teraz som napisem nieco co sa vo svete bezne hovori BUSINESS:.. Preco asi Real vyrokoval s takou ponukou???? Blizi sa zapas Real - Manchester v Lige majstrov. Beckhama vyvedu z koncepcie, pretoze si bude mysliet, ze ho chce kupit REAL. Pravda je vsak daleko mimo nas vsetkych.... to vie snad len prezident Realu a Alex Ferguson... maybe... Dam ruku do ohna za to, ze ked MU postupi, alebo ked postupi Real, ze sa vsetky taketo spekulacie vyvratia a prezident Realu bude hovorit, ze to bola novinarska kacica... respektive, v tichu to bol jeho super TAH... asi tak, to je moj nazor na tuto temu...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná máš pravdu, ale Real bych po předchozích nákupech raději nepodceňoval. A když to Valdano tvrdí před celým fotbalovým světem.....

Reagovat
PJ

To člověk nikdy neví, co od Realu čekat :-) Ale Beckham nikam nepůjde a jestli jo, tak mě fakt naštve...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vím co Beckham pro fanoušky United znamená. Ale já bych ho do Madridu nechtěl. Umí dobře kopat do balonu, ale atraktivní jeho hra moc není. LUIS NESMÍ ODEJÍT!!!!!

Reagovat
antimadrista

Přesně, musí si ještě vychutnat pár zápasů na Nou Campu:-)

Reagovat
HOST*antibarcelonista

SOUHLASíM.......................................................

Reagovat
HOST*Miroslav

Myslím jestli si real koupí tolik hvězd, bude tosicepěkné, ale všeho moc škodí, amyslím že by se všechny hvězdy vynulovali a bylo by po realu.Ale nachám se prekvapit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele