Real a Barca chtějí 14letého Argentince

14.10.2007, 20:20
Aktuality
Na přestupovém trhu se zřejmě schyluje k dalšímu ze soubojů Realu Madrid s Barcelonou. Oba celky se zajímají o teprve 14letého Maura Icardiho, Argentince s italským pasem, jenž obléká dres celku Vecindario z kanárských ostrovů.

Icardi strávil týden na Nou Campu, aby se seznámil s životem ve velkoklubu typu Barcelony, ale zájem má i odvěký rival Barcy, madridský Real. "Mluvíme o hráči, který bude psát historii, pokud se bude dále rozvíjet stejným tempem," říká mladíkovi skaut Realu pro Jižní Ameriku Sixto Alfonso.

V létě bude volným hráčem, do té doby však podle slov svého otce určitě zůstane ve Vecindariu. Pak se zřejmě strhne mela, kromě zmíněných dvou gigantů by jej uvítali také ve Valencii, Seville, Deportivu a Espanyolu.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele