Raúl: Za svoji formu vděčím celému týmu

03.12.2007, 18:28
Aktuality
Letos už skóroval osmkrát. Je nejlepší střelec Realu Madrid a fanoušci klubu ho milují. Raúl González Blanco se vrátil do fantastické formy, za kterou poděkoval celému týmu, a nyní je odhodlaný svou střeleckou šňůru prodloužit.

"Letos jsem velmi šťastný a spokojený," řekl pro deník AS španělský reprezentant Raúl. "Trenér Schuster a všichni mí kolegové mi důvěřují, což mě těší."

Útočník Bílého baletu je momentálně s osmi góly na kontě nejlepším střelcem klubu. O dvě branky méně nasázel soupeřům Ruud van Nistelrooy, jehož Raúl označil za vynikajícího parťáka.

"S Ruudem si skvěle rozumíme, je to perfektní. Musím mu poděkovat za jeho přihrávky. V téhle sezóně jsem schopný nastřílet víc branek," věří si Raúl.

"Ale nic by nešlo tak dobře, pokud bych neměl podporu týmu. Hrajeme blíže k soupeřově území. Mám více šancí, moje pozice je teď více ofenzivní," pokračuje jeden z nejoblíbenějších fotbalistů celé historie španělského velkoklubu.

Nyní si ale Raúl přeje, aby na své výkony navázal i v dalších utkáních a s týmem získal potřebné body. "Budu bojovat v každém utkání. Snažím se pomáhat týmu, jak jen to jde a pokaždé dostat ze sebe to nejlepší," dodal.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
-Kopy-

Jeden z mála fotbalistů, který hraje za Real Madrid a má to v hlavě v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o ty vaše hlavy . Kdyby to neměli v hlavě v pořádku, tak by to nikdy nedotáhli tak daleko.

Reagovat
-Kopy-

Starám

Takže Ramos a spol to mají v hlavě v pořádku podle tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš jeden z mála, takže 5 jo a 20 ne. Prostě kravina, kterou nedokážeš. Ramosem to nezachráníš.

Reagovat
-Kopy-

Myslel sem základní jedenáctku

Reagovat
smazaný uživatel

Neryj tady a starej se o vaše hlavy, přesně jak řekl mere

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice obrnkane kliše, ale od nikoho to nezni tak, jako od neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Raul je proste pan hrac

hanbim sa za seba ze minuly rok som ho uz videl skoro na listine odchodov(upozornujem skoro) ale zdalo sa mi len logicke ze po 3 rokoch(ci sokonca 4??) sa uz do toho nedostane.. zatial ma presviedca o pravom opaku a je to kapitan ako ma byt teda nie len dusa timu ale aj platny hrac..

to len dokazuje ze niekedy vo futbale neexistuje logika lebo je to o hracoch a nikdy nic nie je iste.. RAUL len tak DALEJ.. dufam ze Raul bude tento rok PICHICHI

Reagovat
Josifek

Podle mě Raúloj jako parťák absolutně neseděl Ronaldo, od tý doby, co tam byl ten obtloustlej vyžírka, se mu přestalo dařit...a dneska s Ruudem tvoří snad ještě lepší duo než za starejch dobrejch časů s Morou. Mám ho nejradši ze všech, málo kterej hrač má při tak brzce dosažených úspěších tak neposkvrněný charakter, jako Raúl

Reagovat
RMCF

Je pravda že Moro a Ruud jsou si trchu tipově podobní a Raúlovi to s oběma de.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl bude jednou(možná že už je) pro Real to co byl Ferenc

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážné tvrzení...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že jsem to přehnal a nechal se unést, Raúl je pro mě pan nedotknutelný a doufám, že navždy zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Raul ma proti Ferencovi nespornou vyhodu v tom, ze je Madridčan, Ferenc byl vzdy uznavan nejvys jak to slo, ale jako symbol a srdce Realu, jakym je Raul, asi nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš samozřejmě pravdu s tím Madridčanem, přeci jen Ferenc byl "muž z Východu" a byla taky jiná doba, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl znamená pro Real a jeho fanoušky určitě víc než Puskás, dokonce i Zidane v anketách Puskáse totálně zrušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jako idol, ale ne jako fotbalista...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je dané dobou, to je jasné, že ne všichni a hlavně mladší fanoušci, znají Ference a hlavně to jak hrál, co pro Real znamenal. Nevíš věkové složení fanoušků co se účastnili anket. Je jasné, že jinak hlasoval 60 letý děda co 45 let sedí na stejném místě na San Bernabeu a 18 letý co zná jenom éru galacticos -> současnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim,ze ak mu forma vydrzi celu sezonu,tak Aragones ho urcite povola na ME.....Utocne dvojice Raulovci(Tamudo,Gonzales) a samozrejme El nino a David...

Reagovat
smazaný uživatel

Raul je hráč, ktorého som vždy obdivoval, hlavne v španelskej repre. A to som fanda Valencie

Reagovat
Masi

Tak je to jedině pravda...je to můj nejoblíbenější hráč, ale už sem viděl že jeho farma jde poslední 3-4 roky dolů a už nedává goly ale stále byl můj oblíbený...i ted věřím že jsou tam lepší útočníci ale i tak ho mám furt rád... ale je pravda že o jeho goly se dělí celý tým... například robinho guti i nistelroovy to fotbalově myslí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele