Rashford zůstane v Manchesteru United, prodloužil do roku 2028

18.07.2023, 18:48
Aktuality

Manchester United si pojistil služby Marcuse Rashforda. Anglický reprezentant, jenž měl před sebou poslední rok smlouvy, se mateřskému klubu zavázal na dalších pět sezon...

Rashford má pod vedením manažera Erika ten Haga za sebou mimořádně povedený ročník, ve kterém zaznamenal 30 soutěžních gólů. To se mu podařilo jako prvnímu hráči Manchesteru United od sezony 2012/13, kdy na zmíněnou hranici dosáhl Robin van Persie.

Pětadvacetiletý útočník tím pomohl Red Devils k umístění v první čtyřce a návratu do Ligy mistrů.

"Do Manchesteru United jsem přišel jako sedmiletý kluk se snem. Stejná vášeň, hrdost a odhodlání uspět mě stále pohání pokaždé, když obléknu tento dres," řekl po podpisu nové smlouvy Rashford.

"V tomto neuvěřitelném klubu jsem už zažil několik úžasných zážitků, ale stále je toho ještě hodně, čeho mohu dosáhnout, a zůstávám odhodlaný vyhrát v následujících letech další trofeje," vyhlásil ofenzivní hráč, jenž za Anglii odehrál 53 zápasů s bilancí 16 branek.

Rashford od debutu v roce 2016 nastoupil za "Rudé ďábly" do 359 soutěžních zápasů a na konto si připsal 123 gólů. V sezoně 2016/17 slavil výhru v Evropské lize a získal rovněž několik pohárových trofejí.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (383)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele