RANIERI ZŘEJMĚ NEVYDRŽÍ!

06.05.2004, 14:32
Aktuality
Claudio Ranieri by měl v blízké době dostat v FC Chelsea padáka! Po včerejší prohře se ani nemůžeme divit, anglický tisk ho kritizuje za to, že udělal v obou zápasech mnoho taktických chyb. "Bye, Bye Claudio," jakoby říkal Roman Abramovič a vítal nového trenéra. Že by to byl Mourinho? Či Lippi z Juventusu, který by s sebou chtěl přivést Pavla Nedvěda?!

Claudio Ranieri byl se zápasem s Monakem překvapivě spokojený! "Je jasné, že jsem smutný z toho, že jsme nepostoupili, ale musím kluky pochválit, snažili se a jsem s jejich výkonem spokojený. Je jen smůla, že jsme narazili na těžšího soupeře," říká italský kouč.

Od příští sezóny by ho mohl nahradit Mourinho, který se s Portem dostal do finále Ligy mistrů. Výkonný šéf Peter Kenyon ale o novém nástupci stále mlčí. "Nebudeme říkat jméno, když ani nevíme, jestli budeme měnit trenéra," řekl. Ale práve on se podle deníku The Sun setkal ve španelském Vigu s Mourinhem! Několikrát se také spekulovalo i o Vicentu del Bosquem, bývalém trenéru Realu Madrid.

Na lavičce Chelsea by mohl Claudia Ranieriho nahradit také Marcelo Lippi, který po sezóně končí v Juventusu. Možná proto chce Chelsea získat Davida Trezegueta a obnovit jednání s českým záložníkem Pavlem Nedvědem! Kdo jiný by momentálně asi nejvíce přilákal "Méďu", když ne jeho současný trenér?

Lippiho v Juve zřemě nahradí Cesare Prandelli, ten by pro změnu chtěl získat Rumuna Mutua, který pod Prandelliem hrával v Parmě a náramně se mu dařilo. Proto by se mohlo stát, že by se uskutečnila výměna Mutu + 20 milionů liber za Trezegueta a Pavla Nedvěda!

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem sice rád, že Chelsea neudělala v Anglii titul a nepostoupila v LM - aspoň se ukázalo, že peníze neznamenaj všechno. Ale vyhodit Ranieriho mi připadá nefér, Myslím si, že s týmem, který neměl pořádnou letní přípravu, protože se přes léto radikálně měnil, nešlo uhrát víc, i když je "nabitej jako prase". Příští sezónu vyhraje Chelsea všechno, co půjde a právě Ranieri by si zasloužil, aby byl u toho.

Reagovat
HOST*Honza

nabitej? vzdyt tam nikdo neni, vyjma Crespa nebo Verona 5mld korun z okna ven.

Reagovat
exmafie

Vyjímečně s tebou musím souhlasit,ještě bych ke Crespovi přidal Makeleleho a Duffa,ale nejlepší hráči Chelsea už tam byli před příchodem Abramoviče (Terry,Gudjohnsen,Hasselbaink,Gallas,Lampard....)!!!

Reagovat
HOST*Honza

asi nejak tak, ale ti "nejlepsi hraci Chelsea" jsou jen nejlepsi hraci Chelsea a v poradnem velkoklubu by si ani neskrtli.

Reagovat
exmafie

Hasselbainka bych chtěl do Realu....A Gallas by se tam chytil taky jako stoper (ale já bych z něj udělal def. záložníka)..

Reagovat
HOST*Honza

skutecne nechci shazovat kvalitu Chelsea, ale Jimmy by sedel v realu na tribune na jednom port. serveru je, ze Abramovic chce koupit asi 4 hrace z Porta a na Eurosportu cely den bezi, ze Beckham odejdne zpet na ostrovy - z osobnich duvodu.

Reagovat
Mr.Jindros

rusak si mysli ze muze vsechno... zacina me docela sr*t

Reagovat
HOST*yarda

Hm, souhlasím, mě začíná občas i ch.át

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co proti Abramovičovi máte. Narozdíl od jiných zazobanců peníze vložil do Sportu a ne někam do drog atp.

Je to aspoń člověk, který když do něčeho jde, tak to dělá pořádně. Ne jak někteří vlastníci klubů, kteří od svého příchodu nebyli ani jednou na zápase, nevloží do toho ani korunu atd.

ranieri je fantastický trenér, to co dokázal s tak nesehraným mužstvem pod takovým tlakem je úžasné, je to jeden z nejlepší trenérů na světě- to dokazují také výsledkys Valencií- cuper akorát slízl smetanu.

Na druhou stranu Chelsea koupila skvělé hráče, nechápu který fotbalový odborník říkal něco o vyhozených penězích- koupikl jak mladé a perspektivní tak i zkušené hráče. Vsadím se že fandí Realu: Nezná žádné hráče kromě mediálně protěžovaných, nejleoším hráčem podle něho je Beckham atd. Rozhodně si nemyslím, že crespo a Makelele jsou tam nejlepší- akorát nejznámější...

Reagovat
HOST*Honza

tak ja fandim AC Milanu a Chelsea neuznavam ani jako velkoklub. jsem objektivni a znovu opakuji, ze v tom tymu nikdo neni. takove nakupy, jako je Parker, ze je nejlepsi zaloznik na ostrovech atd., tak to je fakt sila. vzdyt by sedel kdekoliv v poradnym klubu!!! podivej se poradne na jejich soupisku a pochopis. zadne hvezdy, nic. vzdyt tam je asi 5 golmanu, 20 zalozniku a 10 utocniku vsechno prumer a z toho pulka sedi na tribune za takove hrace a jeste 5mld kc, hruza vyjmenuj mi jedinou hvezdu, kterou koupil Abramovic, vzdyt uz i toho Crespa se chce zbavit vymenou a Makalele bude za chvilku na lavce posedavat.... v podsate tam hraje to, co tam bylo pred Abramovicem :-))) proto jsou to vyhozene penize z okna :-)))))) taky dukaz vseho je, ze ty prave hvezdy ty jeho nabidky odmitly FORZA AC MILAN

Reagovat
PJ

Ty a objektivní? Eště nějakej vtip, prosim

Reagovat
HOST*Honza

vtip? tak jo, Forza Real

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak ze stejného soudku - Hala Milano (teď si musím jít umýt ruce, že jsem to napsal a možná provést i očistnou koupel )

Reagovat
HOST*yarda

Hm, a co třeba Duff?

Reagovat
HOST*Honza

lepsi prumer, mimo ostrovy by si neskrt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele