RANIERI VYLOUČIL PŘÍCHOD LAMPARDA

03.07.2007, 18:36
Aktuality
Frank Lampard se stále ještě nedohodl na nové smlouvě s Chelsea, jedno je ale už teď jisté - určitě neodejde do Juventusu. Možnost realizace tohoto transferu vyloučil trenér turínského klubu Claudio Ranieri...

"V záloze máme obsazeno a nikoho dalšího kupovat nebudeme. Frank je fantastický hráč. Vím, že je lepší, než kdokoli jiný, ale jediný hráč, jakého před začátkem nové sezony potřebujeme, je střední obránce," prohlásil bývalý kouč Parmy.

Ranieri se s Lampardem velice dobře zná z dob společného působení na Stamford Bridge, odkud italský kouč odešel před třemi roky. Lampard má s Chelsea smlouvu ještě na dva roky a v tuto chvíli se jedná o jejím prodloužení. Anglický reprezentant nedávno odmítl jednu nabídku a ještě tím přiživil spekulace o možném odchodu například do Barcelony. V této souvislosti se hodně mluví o jeho možné výměně za Deca.

Před šesti lety to byl právě Ranieri, kdo Lamparda do Chelsea přivedl. Někdejsí trenér Valencie za něho neváhal West Hamu zaplatit jedenáct milionů liber.

"Hodně lidí říkalo, že Frank takovou hodnotu nemá, když jsem ho kupoval. On ale tvrdě pracoval a stal se jedním z nejlepších záložníků na světě. Na to jsem velice pyšný. Měli jsme spolu vynikající vztah a bylo skvělé zachytit ho po přátelském utkání Anglie s Brazílií," vzpomíná Ranieri.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (44)

Přidat komentář
HOST*Jakub19

Za rok půjde Lampard do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*mobby108

Proč za rok, třeba ještě letos

Reagovat
HOST*Jakub19

Letos pro něj není místo, ale počítám, že příští rok odejde Deco a místo bude

Reagovat
smazaný uživatel

No prej nabízíme 18 mega...

Reagovat
HOST*

stejně by tam byl hovnu na každym postu to je obsazený, takže leda že by hrál za béčko!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

jáááj...

Reagovat
HOST*madridcan

chivu je nas

Reagovat
HOST*

Lampard se hodí do Juve!!!nevim proč všechny hráče cpete do barcelony!!!

Reagovat
HOST*Jakub19

Nikdo ho nikam necpe, ale sám Lampard říká, že by si tam rád záhrál, manželka tam chce a i Laporta by ho rád v Barce viděl, tak co!

Reagovat
HOST*

Já bych ho radši viděl v Realu Madrid,když už teda do Spanělska.No jo Laporta by ve svym týmu chtěl hráčů.....Stejně si myslim,že barca jenom machruje,že maj prachy a že sou králové evropy.sice sou tam dost nadupaný hvězdy ale co.ty měl real taky....zidane,figo,beckham,ronaldo....a nedopadlo to taky slavně.až poté co je všechny rozprodali.

Reagovat
HOST*Jakub19

Nejen Laporta by chtěl spoustu hráčů, Calderon není jiný, viz ten Chivu. A že by Barca dopadla jak Real se nebojím, pač Barca s těmi hvězdami (kromě Henryho) toho hodně už vyhrála a teď jen doplňují.

Reagovat
RMCF

Real s těma hvězdama taky vyhrával, zlomilo se to až po nesmyslných posilách, na místa která už byla výborně obsazena(Beckham, Owen) a prodeji klíčového DM

Reagovat
HOST*

Ale neni už v tý barce trochu přetlak?Ronaldinho,Etoo,Messi,Henry,Giuly,Gudjohnsen,Možná ještě Saviola.....to se mi zdá jako trochu moc.a jestli se zbaví Savioly,tak to bude velká chyba,páč tenhle malej forward neni vůbec špatnej a nechápu na co kupovali gudjonhsena,když sedí na lávce a giuly ten jestli neodejde,tak si může koupit rovnou permanentku na tribunu VIP.Giuly by mohl do Juve,Přece nebude sedět na tribuně nebo lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola je pryč, Giuly je na 99% pryč...

Reagovat
HOST*

Kam de Saviola a Giuly?

Reagovat
HOST*Jakub19

Saviola určitě odejde, když odmítl prodloužit, Giuly půjde taky, pač pro něj není místo. Saviolu mám rád, ale současný styl Barci není pro něj. Je mu vyhovuje styl na dva útočníky, s tím, že ten druhý je vyšší schopný hlavičkovat, viz v repre Crespo či v minulosti v Barce Kluivert.

Giuly ve vlastním zájmu odejde, pač přes Messiho se do základu nedostane a pak je tu Dos Santos.

A jinak Barca bude mít 6 útočníků:

Messi (Dos Santos)-Eto´o (Gudhjonsen)-Ronaldinho (Henry)

To si myslím je v pohodě a při tom počtu utkání dostanou šanci všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Krkic.

Reagovat
HOST*

Dos Santos?odkud ho vzali?

Reagovat
HOST*madridcan

odchovanec

Reagovat
HOST*Jakub19

Ho unesli, když hráli přátelák v Mexiku a už nějakou dobu hraje za B-tým

Reagovat
HOST*

Ale jako stejně-Zbavili se dvou kvalitních ůtočníků kteřý dokážou udělat před bránou průvan....ale dit maj Henryho Ale Etoo měl jít k Gunners jako hráčská kompenzace,páč Etoo newim newim jak si bude rozumět s TH14.To bylo jako s Elberem,kterej se těšil na Maakaye do Bayernu,Nakonec si spolu nezahráli.Etoo taky udělal tolik žvástů,jak se na něj teší.Aby se nakonec Samuel nedivil

Reagovat
HOST*Jakub19

Zbavili se dvou útočníků, kteří právě už ten průvan nedělali (na důvodech nezáleží). A s tím Henrym? To je těžké, dle mého koupě Henryho byla chyba. Henry bude hrát z kraje, když to Eto´o na hrotu a svým pohybem bude dělat Henrymu prostor.

Reagovat
HOST*

Titi měl zůstat v Arsenalu.Ale potřeboval asi motivaci,tu už možná v Arsenaku neměl.škoda....Ale radši bych Titoho viděl třeba v interu milán,i když jejich přestupová politika je pěkně debilní,ale je tam jeho kámoš Vieira.Ale aspon že nešel do Chelsea,To už je lepší Barca

Reagovat
HOST*Jakub19

Chce ještě něco vyhrát a to by se mu v Arsenalu nepodařilo, oni mají perspektivní mužstvo, ale jejich čas přijde až za pár let. V Barce má šance na okamžitý úspěch.

Reagovat
HOST*

jo s tim máš pravdu

Reagovat
HOST*Jakub19

Jo jo, Arsenal hraje hezky, ale s těma mladýma se zázraky čekat nedají a Henry i Wenger to pochopili.

Reagovat
HOST*

musíme hold počkat tak 3-5 let až se rozehrajou.Pak je možný čekat něco jako potkalo barcu

Reagovat
HOST*Jakub19

No jen jestli to nerozprodají. Za dva roky Barca koupí Fabragase

Reagovat
HOST*

jo a pak můžou ještě Rosu

Reagovat
HOST*Jakub19

Ten by v Barce neměl co dělat Fabregas je odchovanec a rád by se do Barci jednou vrátil. A tak za ty dva roky by byl správný čas.

Reagovat
HOST*

jo a pak můžou ještě Rosu

Reagovat
HOST*

tjn.....Když i takovej Reyes do toho Arsenalu nechce,ale ten dělá manýry,ale Cesc určo jedbou odejde,ale snad zvedne nad sebe ten pohár LM

Reagovat
HOST*Jakub19

No zvedne, až přestoupí do Barci

Reagovat
HOST*

a pak může jít v kídku do BArcy

Reagovat
HOST*Jakub19

Nejprve do Barci a pak pohár LM.

Reagovat
plechi

nejprve do barci pak do barcy a pak zas do barci

Reagovat
HOST*Jakub19

Na pravopis se vyser!!!

Reagovat
HOST*

jo nebo i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný, ale schéma reakcí tady používají jenom štamgasti.

Reagovat
Pharrell

Barca vzala Gunners jejich nejvetsi hvezdu a to same se chysta udelat i Blues a rekl bych,ze je velka pravdepodobnost ze se to mohlo povest!

Reagovat
Pharrell

musim se priznat kdyz se podivam na soupisku Barcy, je to fakt DREAM TEAM !!

Reagovat
HOST*Juventus fans

tady machrujete s barcou ale i kdyz fandim juve tak by ste se meli kouknout na ac. to je manschaft jak ma bejt. nemusi kupovat hvezdy. oni umet ty hvezdy z hracu udelat. nebo juventus kdyz vemete co ho postihlo a co kupuje za hrace, zadnej zazrak ale musej s tim hrat. a pak barca ktera kupuje takovyho milita pomalu na stridacku tak v juve by byl opora. ja bejt pulkou hracu v barce tak odejdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele