RANIERI: NEWCASTLE MĚ LÁKÁ

15.02.2006, 19:28
Aktuality
Newcastle United po propuštění Graeme Sounesse stále hledá nového manažera a jedním z těch, které média tipovala jako možné kandidáty, je i italský kouč Claudio Ranieri.

Ranieri do léta roku 2004 vedl Chelsea, pak si prošel neúspěšným návratem do Valencie. V té vydržel jen o něco víc než půl sezóny, od února minulého roku je bez práce. Na podzim se nabízel třeba skotským Hearts, ale neuspěl.

Ani nabídku od Newcastlu zatím nedostal. "Včera jsem se vrátil z Itálie a žádnou nabídku nemám," řekl pro BBC Sport. Přiznal však, že by jej Newcastle zajímal: "Hledám práci v ambiciózním týmu. Newcastle je jedním z nejlepších klubů v Anglii, má vysoké ambice. To je pro mě důležité."

Newcastle se neúspěšným začátkem roku 2006 nebezpečně přiblížil sestupovým pozicím a to stálo místo Graeme Sounesse. Týmu se dočasně ujal Glenn Roeder a Newcastle od té doby dvakrát vyhrál. Žádná jednání o novém manažerovi zatím vedení klubu nezahájilo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S takovou sestoupi do druhe ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri sa mi nehodi do tohto muzstva. Podla mna by sme s nim daleko nedosli. Neviem ako ludia v Newcastli, ale ja by som radsej bral za noveho manazera O'Neilla. On sam by aj siel do Newcastlu - ak nepride ponuka od Anglickej repre. Este vraj chcu Hitzfielda, ale radsej by som fakt k nam vzal O'Neilla, lebo toto co dokazal v Celticu sa len tak nevidi. On nas podla mna vrati na stratene pozicie.

Reagovat
HOST*kari

peter gombar to isti marosh

Reagovat
Mr.Jindros

Ne! Ne! NE!

Reagovat
HOST*Fugas

Ranieri by byl skvějel - určitě lepší než Hitzfleld.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že momentálne špičkové anglické kluby / okrem Man U / , trénujú nebritskí tréneri - Live, Chelski..

Reagovat
Shevchenko

Arsenal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele