RANIERI: NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ZÁPAS TÉTO SEZÓNY!

19.02.2004, 12:12
Aktuality
Claudio Ranieri, manažer FC Chelsea, varuje před nebezpečným Arsenalem. Už dvakrát se s ním Chelsea v této sezóně s ním utkala a v obou případech prohrála. Teď se s Arsenalem utká znovu a tentokrát doma na Stamford Bridge. Ranieri i přesto varuje: "Je jedno, kde se hraje. Bude to nejtěžší a nejdůležitější zápas této sezóny!"

Ve 26. kole by se mohlo rozhodovat o tom, jestli Chelsea bude mít šanci na titul nebo ne. Když Arsenal vyhraje, uteče od Chelsea o devět bodů! Ranieri cítí, že se pod ním láme větev. "Arsenal je těžký soupeř, ale my také nemáme špatný tým. Zápasy na Stamford Bridge bychom měli vyhrávat," říká Ranieri.

"Ztrácíme na Arsenal hodně bodů, měli bychom s tím něco udělat. V žádném případě nesmíme prohrát ani remizovat. I když je to tým z prvního místa, beru jen výhru," dodal.

V posledním zápase v FA cupu měla Chelsea obrovskou šanci vyhrát, ale hrubými chybami dala dvakrát šanci Reyesovi, který toho využil. "V tom zápase mě hluboce zklamal Mario Melchiot, čekal jsem od něj víc. Nepochopitelně nechal za sebou u druhého gólu Reyese, ten dal gól," kritizuje Ranieri.

Hráči Chelsea už jsou si vědomi nejdůležitějšího zápasu. "Jestli chceme titul, musíme vyhrát," řekl Frank Lampard.

"V této sezóně jsme ztratili už mnoho zápasů, teď máme malou možnost to napravit," řekl Glen Johnson.

Hráči Arsenalu se tváří více optimističtěji. "My jedeme na Stamford Bridge vyhrát," říká Robert Pires.

"Letos jsme už dvakrát vyhráli, nevím proč by to nemohlo být i potřetí. Chelsea u nás na Highbury nikdy nic neukázala. My jsme lepší," dodává Gilberto Silva.

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Cim dal tim vic mam pocit ze by meli Ranieriho vyhodit.... tu novou ruskou Chelsea nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri to naozaj nezvláda, ale nieje to len jeho chyba, to uznaj, lebo máme úplne nový káder.

Reagovat
Mr.Jindros

to jo no... ale prece jen uz na to mel dost casu, myslim ze Ranieri neni trener pro takovy "velkoklub" jako je ted Chelsea, spis pro klub mensiho formatu (sirsi evropska spicka).... meli by do Londyna privest nejakou poradnou trenerskou osobnost i kdyz nikdo me nenapada, Abrahamovicuv postup, kdy si mysli ze si uspesny klub muze koupit je mi nesympaticky, i kdyz zase je to oziveni pro anglickou ligu

Reagovat
HOST*Kelsen

Podle mne , je situace v klubu je dost napjatá.Hráčům jejich působení v CHelsea vůbec nezávidím.Určitě je tam boj o "přežití".Trenér má sice na každý post kvalit. hráče, ale než se takový soubor vyladí,tak to chvíli potrvá.Myslím , že Arsenal tam body nestratí.

Reagovat
Mr.Jindros

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele