Ranieri: Nakupovat již nebudeme

07.08.2007, 18:30
Aktuality
Kádr Juventusu pro sezonu 2007/2008 je kompletní. Turínský klub ještě hledal jednoho hráče na levý okraj obrany, nakonec však sešlo z přestupu Giorgia Chielliniho do Manchesteru City a podle trenéra Claudia Ranieriho tak již není třeba posilovat..

"Nikoho již nekoupíme. Někteří mohou říci, že potřebujeme obránce, záložníka nebo útočníka, ale já říkám, že trh je uzavřen," prohlásil Ranieri.

Odchod Chielliniho do Anglie se přitom chvíli jevil jako jasná záležitost. Sám hráč měl jasno a chtěl vyměnit Itálii za Anglii, nabídka z Manchesteru však nebyla dostatečně vysoká a vedení Juventusu ji smetlo ze stolu.

"Byl bych překvapen, kdyby Chiellini odešel. Nejsem překvapen, že zůstal. Jsem šťastný, že je i nadále součástí týmu," těší Ranieriho výsledek jednání o kapitánovi italského národního týmu do 21 let na nedávném evropském šampionátu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Shevchenko

No mě se tem kádr moc nelíbí, co střed zálohy? Tiago a Almiron? To bude slabina.

Reagovat
HOST*Fernandéz

Musím podotknut,že sestava před dvouma lety byla suprová

-Buffon-Zambrotta,Thuram,Cannavaro,Zebina-Camoranesi,Vieira,Emerson,Nedved-Del Piero,Trezeguet(Ibrahimovic) a na lavičče ještě podotknu třeba Appiaha,Kapa,Zalayetu atd.......Dnes už je to úplně jiný Juventus škoda,škoda,škoda korupční aféry

Reagovat
HOST*

6 hráčů tam pořád je!!!

Reagovat
HOST*GATTUSO

no a tím pádem 5 hráčů není, tenhle Juventus se kvalitou s tím předloňským nedá moc srovnávat. ale taky nehrajou poháry, do toho 4.místa by to být určitě mohlo.

Reagovat
HOST*

Nezapomeňte, že LM nehrají a ten 4. flek ukopou. Další léto můžou posílit znovu.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*sansiro

sága Ronaldinho-ACM je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

"Teď už to podle všeho výjde."

Reagovat
HOST*Joe

Reagovat
Shevchenko

Baptista asi nebude, teď máme zájem o Källströma. Nejvíc mě ale zaráží, že vedení do toho útoku nikoho nechce! Odešli Oliveira a Borriello a nepřišel nikdo... je to smutné, protože v sezóně 2005/2006 jsme měli nejlepší útok v evropě.

Reagovat
Shevchenko

Samozřejmě máme zájem o Ronaldinha, ale ten nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že budete hrát většinu zápasů na jednoho útočníka...

Reagovat
HOST*GATTUSO

což loni celkem klapalo, takže bych to nebral jako špatnou zprávu. pokud se nám vyhnou zranění, bude hrát Ronaldo a připraven za něj bude Gilardino, "při nejhorším Inzaghi". bída to rozhodně není, i když bych ještě jednoho útočníka jejich kvalit určitě bral...

Reagovat
Shevchenko

No klapalo to se moc nedá říct, někdy mi připadalo, že ten jeden útočník si tam moc neví rady.

Reagovat
HOST*GATTUSO

to je fakt, bylo to tak u Gilardina s Inzaghim, uvidíme, jak to bude sedět Ronaldovi. ale o to byla silnější záloha, Ambrosini hrál fakt dobře.

Reagovat
Shevchenko

Hlavně Brocchi byl výborný, pokud budeme hrát na 5 záložníku, tak DM by hráli Gattuso a Ambro/Brocchi, CM Pirlo a AM Seedorf a Kaká.

Reagovat
HOST*GATTUSO

jo tak záloha je jasná a Brocchiho mám rád (srdcař), ale neskutečně mě nasral, když namazal v LM před koncem s (myslím) Manchesterem ? ale to byl jeden zápas. Ambro má zas perfektní hlavu a osobně mi přijde celej takovej kompletnější.

Reagovat
HOST*sansiro

to je možný a za něma Kaká, Ronaldinho, Pirlo, to bude smršť

Reagovat
HOST*GATTUSO

chtělo by to Gourcuffa už trošku "rozhýbat"...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho je neprodejný stejně jako Kaka

Reagovat
HOST*sd

Almiron je nejlepší nákup Juventus v přípravných utkáních hrál parádně je neskutečně technickej a má perfektní přihrávku s Tiagem budou suproví,ne nadarmo Almiron vykopal Empoili Pohár Uefa a v lize vstřelil z pozice záloníka kolem 10 gólů.O Almironovi teda hodně uslyšíte to si pište.Juventus hraje daleko lepší fotbal než před 2 roky má na to vynikající techniky když byl Vieira Emerson střed tak to technikou meoplívalia le Almiron,Tiago je fantazie se na ně dívat kdo viděl přáteláky Juve!!

Reagovat
HOST*GATTUSO

že hraje lepší (techničtější) fotbal, než před 2 roky, ještě neznamená, že sesbírají víc bodů, že budou hrát líp. před 2 roky se na to moc koukat nedalo, ale tým to byl poskládanej perfektně a výsledky měl. i když LM

Reagovat
HOST*

juve má čas!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele