Ranieri má stále důvěru

06.10.2008, 17:52
Aktuality
V Juventusu by nejraději zapomněli na poslední týdny, k tomu ale musí přerušit sérii zápasů bez výhry. Ta má za následek i spekulace ohledně odvolání trenéra Claudia Ranieriho, který zatím má důvěru vedení a ve funkci zůstává...

"Juventus věří týmu a trenérovi. Z technického hledista je to pro nás složité, ale před dvěma roky jsme v rámci Serie B jeli třeba do Rimini a to nebyla zábava pro nikoho. Celý tým dokázal svou vůli řešit problémy a doufáme, že na další zápas s Neapolí budeme maximálně připraveni," prohlásil prezident turínského klubu Giovanni Cobolli Gigli.

Juventus v úvodu sezony nedává příliš branek a v tabulce Serie A se po slibném začátku krčí až na jedenáctém místě. Na vítězství čeká Stará dáma od 21. září, od zápasu na hřišti s Cagliari remizovala s Catanií, Sampdorií, Borisovem a o víkendu dokonce prohrála s Palermem.

"Není to všechno jenom Ranieriho chyba. Nesmíme zapomínat na to, že nás dostal do Ligy mistrů. Září pro nás bylo složitým měsícem a všechno nešlo podle našich představ. Jsem přesvědčen, že Ranieri a jeho tým z Juventusu opět udělají skvělý tým," dodal Gigli.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
jtbs

teraz neviem kde su vacsi blbci. Vo vedeni ci na trenerskej lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně vedení...

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
jtbs

no tak to sme dopadli

Reagovat
Mr.Jindros

No ať je vedení jakýkoli, faktem zůstává, že na to Ranieri nemá a měl by vypadnout. Do teď nechápu, proč jsme ho tenkrát vyměnili za Didiera... až na tu potřebu mít talošského trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi odlahlo , Juventus pod Ranierim neohrozí nikoho !

Reagovat
smazaný uživatel

od AS se ani neceká že by nekoho ohrozili...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedramatizuj ! Ideme podla mojho plánu . Scudetto je Naše !

Reagovat
smazaný uživatel

sakra to bych chtěl ten plán znát, ať můžu být klidnější .. to naše 14. místo mě zatim pěkně straší ... Ať se už vrátí Francesco. Jinak jsem zvědavej na zápas s Interem bez Panucciho a Mexese

Reagovat
smazaný uživatel

Vizerá to na Stopérsku dvojicu Juan Loria . Moc už nepresadzujem systém 4-2-3-1 . Aquilani sa na defenzívnom záložníkovi topí , post ktorí mu ide je trequartista a tam hrá Spallettiho miláčik SuperSimo . Naopak Brighiho , ktorý má formu by som dal ako def. záložníka . Akle nestrácaj vieru , my niečo vykúzlime

Reagovat
smazaný uživatel

no právě a z Lorii a nerozehraného Juana mi vstávaj vlasy hrůzou. No nevim, Brighi se mi taky moc nelíbí, to už radši Alberta i když to neni jeho nejlepší post .. Vážně, už čekám na návrat Spasitele

Reagovat
smazaný uživatel

Brighi hral dobre , ked ho nasadil , jeden z najlepších ak nie najlepší na ihrisku , ale u Spalla nemá miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sieně se mi líbil Taddei, jinak jsem nechápal proč nehraje Loria, ten by se aspoň nenechal vyloučit...

Reagovat
smazaný uživatel

Loria je až čtvrtý stoper a když hrál, tak moc jistotou neoplýval. Spalletti měl k dispozici Mexese i Panucciho, tak postavil je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se celkem divím, v minulé sezóně pro mě nejlepší stoper. Proti Interu hrát bude, tak se na něj zaměřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve fandím ve Scudu a myslím si, že AS by se mělo zajímat hlavně o sebe...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Trewinne , staraj sa o seba a nie o Tottiho !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Mr.Jindros

VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

prosim odejdi...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už podle toho výrazu je jasné jak jsou na tom..

Reagovat
M11

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musi zustat

Reagovat
jtbs

to by sa ti hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si tady myslíte, že problém Juventusu je Ranieri, tak to se opravdu šeredně mýlíte.

Reagovat
smazaný uživatel

potřebou většiny lidí je personifikace problémů. Proč budu svádět neúspěch vždycky na jednoho (většinou) neoblíbenýho člověka ...

Když o tom tak přemýšlím, tak vůbec nechápu, kde se v Juventusu ty ambice berou a tím pádem nechápu, proč nejsou lidi spokojení s jeho výsledky. Když se podívám na ten tým, tak mám fakt dojem, že nějakým zázračným hráčským materiálem neoplývá - skvělej brankář a výbornej útok, to, co je mezitím není většinou hodno Juventusu, si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Až na levého beka a jednoho středního záložníka je základní sestava konkurenceschopná se všemi evropskými velkokluby. Problém je ve zranění a tím pádem na lavičce. Naše lavička má největší sílu na postech, kde je to nejmíň potřeba a na klíčových postech není nikdo. Když mají ofenzivní hráči(útočníci + kraje) za zápas tak málo míčů, nepomůže nám na těchto postech ani např. Messi. Naopak zranění Zanettiho se ukazuje jako úplná katastrofa a to ještě nemluvím o dvojici Mellberg-Knězevič na stoperu. Místo kvality do středu zálohy přivedlo vedení za poslední rok pouze hráče, o který by si Moggi ani kolo neopřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ambice jsou v pořádku, Juventus ani jiné mít nemůže. Bez zranění můžem porazit kohokoli, což jsme dokázali loni. Ale pokud vypadne Zanetti nebo stopeři, jdeme se klouzat. Za ostatní náhradu máme, sice slabší, ale neprojevilo by se to nijak výrazně(pokud by to nebylo větší množství najednou).

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvní si myslím, že ani bez zranění nejste pořád na úrovni velkoklubů, pořád tomu něco chybí hlavně v záloze a i v obraně a zadruhé nemůžeš říkat, že nebýt zranění .... Hráči ve velkoklubech momentálně hrají 50+ zápasů za sezonu (počítej i přípravu a reprezápasy, to dává dohormady spíš 60+), což je ohromná hromada a zranění chtě-nechtě přijdou. Pokud na ně není klub připraven, je to jen a jen jeho chyba.

Stojím si za tím, že Ranieri nehraje s Juve nijak extrémně pod možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

S poslední větou souhlasím a i s tím, že na zranění jsme měli být lépe připraveni. Jinak kádr na úrovni velkoklubů máme(základ). Chybí kvalitní střední záložník(ale i se Sissokkem se hrát dá, pokud je vedle něj Zanetti). Ostatní záložníci pořád patří do světové špičky a výhodou je taky sehranost. Stopeři sice nejsou tak dobrá jako před Calciopolli, ale je to sehraná kvalitní vyrovnaná dvojice(ve většině velkoklubů je někdo lepší a někdo horší, což je taky nevýhoda). Grygera bývá většinou vzadu spolehlivý a dopředu je velmi dobře sehraný s Maurem. Dovolím si tvrdit, že je to jediný post, který máme obsazený lépe než před Calciopolli. Naopak Molinaro je dozadu velmi slabý, což se projevuje hlavně se silnými soupeři a ještě horší je to teď, kdy ho Claudio střídá s De Cegliem, který by snad mohl být v budoucnu platným hráčem. O brankáři a útoku se bavit nemusíme, tam je ta kvalita zřejmá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele