Ranieri chválil Del Piera

26.11.2007, 09:07
Aktuality
Juventus ve včerejší večerní dohrávce Serie A rozstřílel Palermo 5:0. Velkou zásluhu měl na výhře Alessandro Del Piero, který nastoupil až na závěrečnou část zápasu, přesto stihl dvě branky vstřelit a na jednu přihrát.

Hosté si na Juventus věřili, na Starou dámu však neměli. V 68. minutě se dostala hřiště Alesandro Del Piero a stav 2:0 pro domácí ještě pořádně vylepšil. Prosadil se z přímého kopu, z penalty a ještě jednu branku připravil.

Pro trenéra Juventusu Claudia Ranieriho nebylo lehké nechat Del Piera na lavičce, přesto nakonec dostali přednost Iaquinta s Trezeguetem. "Každý hráč z našeho kádru si zaslouží hrát, ale pro trenéra je lepší mít toto dilema, než řešit, jak zalepit díry v sestavě," prohlásil Ranieri.

Del Piero se tak na hřiště dostal až ve druhém poločase, přesto to byl jeho zápas. "Bylo vidět, že je správně hladový a do zápasu doslova vlétl," těšilo Ranieriho. "Palermo šestkrát neprohrálo a jsem velmi spokojen, jakým způsobem jsme zápas zvládli."

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no joooooo, Alex to je kapacita

Reagovat
smazaný uživatel

stary pardal ALEX,a parta vernych kteri zustali,jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se mi výkon Juve líbil.Vypadá to,že se začínáme sehrávat.Doufám,že tento zápas nebyla náhoda.

Reagovat
M11

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ano alex zahral skvělě ale i nedved mi udelal radost dřel jak svin...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dalsi srdcar,ktery si zaslouzi poklonu,no a Buffon a David TREZ.taky

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS JE NEJLEPSI MILUJU TEN KLUB JE PROSTE SUPER A NESNASIM KOKOTY Z AC MILANU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele