Ranieri by rád vedl reprezentaci

06.10.2007, 10:12
Aktuality
Claudio Ranieri nyní vede Juventus Turín k návratu do pozic, které ztratil nuceným přeřazením do druhé ligy. Italský kouč připustil, že v závěru kariéry by rád zkusil také vedení národního týmu.

Ranieri toho má za sebou ve fotbale hodně. Od léta trénuje Juventus, kde nahradil Didiera Deschampse. V klubu vyznávajícím černou a bílou se mu zatím daří a Juventus dokonce pomýšlí na titul.

Italský odborník dosud působil pouze u klubových mužstev, což by rád v budoucnu změnil. "Až vyhraji všechno, rád bych svoji kariéru zakončil u národního mužstva," prohlásil bývalý trenér Atletika Madrid, Chelsea nebo Valencie.

"Pracoval jsem v Anglii i Španělsku, kde hrají velké týmy a velcí hráči. A často se ptám sám sebe, proč jejich národní mužstva tak dlouho nic nevyhrála," pokračoval Ranieri. "To by mohla být dobrá sázka."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*Lucas

Ma pravdu ve Španelsku a Anglii se hrajou nejlepsi ligy sveta ale reprezentace obou zemi sou na tom dost bidne

Reagovat
HOST*

Nejlepší liga světa Serie A.

Reagovat
HOST*

to tezko...

Reagovat
HOST*

Pro mě též.

Reagovat
HOST*

pro mě jo

Reagovat
Slejdy

pro me jo

Reagovat
HOST*

Pro mě taky.

Reagovat
HOST*homer

to by se hodilo udělat tady na stránkách anketu o nejlepší ligu, každej na to má jinej názor..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě taky!

Reagovat
Shevchenko

Vůbec!

Reagovat
Shevchenko

I když se na ní dívám na druhou nejraději (Prvni je Premier League) Tak musím uznat, že prostě ve Španělsku jsou lepší týmy, i Bundesliga se drápe ke špičce, Ligue 1 by zase měla být ráda, že je v první 10, tu ligu fakt nemám rád. Ale jak říkám, nejlepší je PL!

Reagovat
smazaný uživatel

serie a

Reagovat
sansiro

sleduj dlouhodobě výsledky něm. mužstev v pohárech...

Reagovat
sansiro

pro mě taky

Reagovat
HOST*

V Itálii je pro mě to kouzlo že týmy tam nekupujou ty největší stars ale třeba hráči tam hrajou do 40ti,nejsou tam až tak velký peníze při přestupech jako třeba v Španělsku nebo Anglii a proto jí mam nejradši

Reagovat
HOST*Lucas

to jo ja mam zas nejradeji Spanelskou ligu ,technicka to se mi libi...

Reagovat
HOST*

Ta je i v Serii A a možná ještě lepší, ale v PL se moc na techniku nehraje.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

A víte co!? Pro mě jsou všechny ligy nej Zapnu si kteroukoli, podle toho, na co mám chuť. Někdy se mi líbí vláčná rozumná rozehrávka (držení míče), někdy po durhé přihrávce míč na útočníky (divočina).. jindy mám zas chuť na naši ligu.. podle mě dá každá ligy od něčeho trochu.

Reagovat
HOST*

to je nazor souhlasim

Reagovat
HOST*Thomas

Kazda liga je ina. Mne osobne sa najviac paci Talianska. Hra je organizovana a kazdy hrac ma svoju ulohu a preto tam nemusia byt tie naj hviezdy. Spanielska liga je zase zaujimava technikou ktoru predvadzaju hraci ako Ronaldinho alebo Messi. A Anglicka? Ta sa mi paci najmenej...no teda az na Arsenal. Ostatne muzstva totiz nakopnu loptu a cakaju ze nejak to tam uz padne......Ale kazdemu sa paci iny styl!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele