Rangnick si opět bere k ruce Gisdola, ten se ujme Lokomotivu

10.10.2021, 17:36
Aktuality
Markus Gisdol se vydává na své první zahraniční angažmá, když si ho pod svá křídla do Lokomotivu Moskva vytáhl tamní sportovní ředitel Ralf Rangnick, s nímž Gisdol pracoval již v Hoffenheimu či Schalke. Ruský klub prozatím pouze oznámil ústní dohodu s německým koučem, k podpisu kontraktu dojde až v nejbližších dnech.

Lokomotiv do sezony nevstoupil špatně a dlouho odolával první porážce. Ta přišla před reprezentační pauzou doma s Rostovem a ihned vzápětí byl Marko Nikolić odvolán. Jeho místo dočasně obsadil bývalý hráč Dmitrij Loskov, který dělal asistenta už Jurimu Seminovi od roku 2016, avšak na výsostní trenérské pozici se příliš dlouho neohřeje.

Markus Gisdol byl bez práce od dubna letošního roku, kdy jej propustil 1. FC Köln. Kozly Gisdol opouštěl na předposlední pozici a klub se tak bez něho musel v závěrečných šesti kolech velmi pracně zachraňovat. Za necelé dva roky u týmu Gisdol vyhrál jen čtvrtinu zápasů.

Nyní se bývalý kouč Hamburku či Hoffenheimu opět setká s Ralfem Rangnickem, který je však zároveň po obměně majitele spojován s postem sportovního ředitele Newcastlu United.

Lokomotiv je v tuto chvíli na dělené páté příčce ruské Premier Ligy, šest bodů za lídrem z Petrohradu.

Autor: Tomáš Daníček / fclm.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele