Ramsey zřejmě opustí Arsenal, klub stáhl nabídku nové smlouvy

27.09.2018, 21:08
Aktuality
Zbystřit pozornost mohou kluby, které mají zájem o Aarona Ramseyho. Velšský záložník patří londýnskému Arsenalu, kontrakt mu ovšem běží jen do června příštího roku a vedení Gunners nyní stáhlo nabídku nové smlouvy...

Arsenal si chtěl Ramseyho služby pojistit novou čtyřletou smlouvou, k jejímu podpisu ovšem zatím nedošlo a pravděpodobně ani nedojde. Ani jedna strana neuvedla konkrétní důvod, proč se nepovedlo dosáhnout dohody.

27letý Ramsey přišel do Arsenalu v roce 2008 za 4,8 milionu liber z Cardiffu a je nejdéle sloužícím hráčem v kabině. Za klub do této chvíle odehrál 240 zápasů a dal 36 branek. Nesmazatelně se do historie Kanonýrů zapsal v letech 2014 a 2017, v obou případech dal vítězný gól ve finále FA Cupu.

O angažování Ramseyho na jaře uvažoval Juventus a Arsenal bude mít v lednu zřejmě poslední možnost, jak hráče zpeněžit. Sám fotbalista pak může od 1. ledna podepsat předběžnou dohodu s jakýmkoli zahraničním nápadníkem.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (318)

Přidat komentář
kuRRri

Rambo musi zustat :-(( navic je to poradnej srdcar!

Reagovat
REPLIKATOR

Zas tak velkej srdcař to nebude, když nepodepsal.

Reagovat
jaRys9

Reagovat
smazaný uživatel

British core

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

a stagnujúca éra klubu... Dopadol zleee....

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne symbolicke ze on zostal posledny

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Jsem rád, že zmizne. Jeho nekonzistentnost není hodna toho co chce. Navíc je třeba se żbavovat všeho, co tu zbylo po éře spešlisty in failure.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, na prestupy budeme mať 30 mega, pustíme Ramseyho zadarmo a náš najproduktívnejší záložník za rok bude Elneny s 0+2. Teším sa.

Reagovat
Lacko_Boh

šak jasné že je to napiču že odchádza zadarmo, nikto nemôže byť rád. Len sa z neho neposerem, Emerymu očividne verí, plat mu nedôstojní určite neponúkame. Nečudujem sa mu, ako free playa dostane samozrejme 2x toľko ale Arsenal spravil čo mohol. Ak sme mu samozrejme neponúkali pod 120k. To by ma mrzelo.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, no, tak sme mali predať Ramseyho v lete alebo pred rokom, však muselo byť jasné, koľko si bude pýtať. Podľa všetkého to ani nemohlo byť tak veľa, keď sa aj dohodli. To je zas manažment, jak keby to Peter Plavčan organizoval.

Reagovat
Lacko_Boh

s tým samozrejme súhlasím. Celá situácia je divná ale odkiaľ máš že sa dohodli na peniazoch?

Reagovat
Mastný Chobot

šak sa reportuje, že bol dohodnutý 4-ročný kontrakt se šeckým, ne?

Reagovat
Lacko_Boh

neviem, ja pre futbal info chodím fakt len sem :) A v článku nič nie je. Videl som len tú jednu kde djourou napísal že Emery je kokot. Ale tá správa nedáva zmysel keďže Aaron hrá základ.

Reagovat
Mastný Chobot

"A new + improved 4yr contract was recently agreed between Arsenal & Aaron Ramsey."

Tak mám za to, že to bolo dohodnuté. Aj také reporty chodili 2-3 týždne dozadu.

Reagovat
Lacko_Boh

tak potom hmmm. A to si myslíš že sme my vycúvali a Emery ho poslal normálne dpč? Divné, Aaron nie je problémový a ani o Emerym také kleby nechodia, relatívne to pošéfoval aj v PSG(relatívne na zásahy majteľov). Netrúfam si posúdiť kde je pravda.

Dpč.

Reagovat
Mastný Chobot

A new + improved 4yr contract was recently agreed between Arsenal & Aaron Ramsey. But #AFC withdrew offer, are now not in a position to proceed. Most likely he’ll leave for free next summer, unless the perfect opportunity for both parties arises in January

Celý tweet od Ornsteina, čiže to je sväté slovo. Neviem ti, Laci, možno to s Emerym ani nič nemá, hoci som niekde čítal, že tomu vôbec nebránil, práve naopak. Neviem, sere ma to, dúfam stále, že to môže byť len nejaký ojeb alebo taktika klubu. Ale dávam tomu tak 5%. Je to napič.

Reagovat
Hokaido

Já to pořád nechápu. Jsou nějaký spekulace, proč jste tu nabídku stáhli?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj to mohlo suvisiet aj s odchodom gazidisa a nastupom sanelhiho..a emery si to vraj tiez rozmyslel

Reagovat
Gunner14

Wenger by ho nikdy neprodal. A umíš si představit co by to bylo za shit-show kdyby Emery to samé léto kdy nastoupil hned prodal oblíbence Ramseyho?? Už za Wilshere jsem viděl spoustu reakcí že to Emery pojebal a měl si ho nechat, si představ co by bylo za reakce kdyby pustil ve svém prvním přestupáku Jacka+Ramseyho. A taky bych se nedivil kdyby to souviselo s odchodem Gazidise vzhledem k tomu že to bylo dohodnutý a najednou se to stáhlo.

Reagovat
J0EL

Tie peniaze co chcel si nezasluzi. Aspon sa bude moct Ozil posunut na 10tku a za nim Xhaka s Torreirom. Aj tak je to v takom zlozeni najidealnejsie. Aspon nebudeme trepat zaloznikov na kridlo. Mne chybat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo fungovat

Inak nechapem preco stale vyuziva Aubu nalavo, preco ho neskusi radsej vpravo, kde tusim zozaciatku aj hraval v Dortmunde a nalavo by sa mohol usadit Iwobi, ktory mi tuto sezonu pripada vyrazne lepsi oproti minulej

Reagovat
janinho

hlavne ze ozil ma 350k tyzdenne ale je pravda ze jeho vykony su zase pomerne konzistentne (na <>)

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj my sme s tymi kontraktami hracov uplny amateri

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

A Ramsey za Arsenal odehrál 336 zápasů a dal 58 branek. Máte tam napsané statistiky jen z PL.

Reagovat
Mastný Chobot

Klub vedený idiotmi a diletantmi. Myslel som, že sa to zmení, ale nezmení. Som zvedavý, kto bude jeho náhrada. Pravdepodobne nikto, to tak bude charakterizovať ambície vedenia. Nasraný som.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Odmasti si chobot. Kdyby chtěl zůstat, podepíše a basta. Nyní holt vedení dostalo od Emeryho echo, že se prodlužováním vůbec nemusí obtěžovat, protože už má vytipované 2-3 mlaďochy á la Mateo a pojede to s mladíkama. Ramseyho doba byla a navždy si některé jeho góly budu pamatovat. Nyní je na čase se posunout a já Emerymu držím palce

Reagovat
J0EL

Panike, pls

Reagovat
Lacko_Boh

Juve ho fakt chce? Hm, inak Contemu by možno sadol do systému ale teraz? Či ako kluci italští?

Inak ja by som bol radšej keby prestúpil v rámci PL a doničil si kariéru pred mojimi očami, talianske tímčeky predsa len sledujem najmä v europských súťažiach a keď mi kamarát hovorí. Len kamarát sa presťahoval a my nahrámce CL tak neviem ako je na tom Juve :( :( saaad

Reagovat
smazaný uživatel

achjo bezte uz doprdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
nani92

Pogba - Ramsey - Fellaini

Reagovat
Gunner14

Ramsey asi odejde a Fellainiho nechceme, takže pochybuju.

Reagovat
Lacko_Boh

ty kokotko tajomný.

Reagovat
pobody's nerfect

hrůza, děs a utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Juventus chce i Fellainiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?! To je hráč 2 levely pod Juve

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kapřík

A Bale na křídle . Ale to je unreal.

Reagovat
Trand

Achjo. Co se dá dělat, budu Rambovi fandit i dál, snad nepřestoupí do dalšího anglickýho klubu, ale půjde někam do zahraničí, vidět ho třeba v dresu United by byl fakt hnus. Snad se mu budou hlavně vyhýbat zranění, pak by to konečně mohl hrát dlouhodobě na vysoký úrovni.

Dal spoustu nádhernejch branek a typově stejnýho hráče jako on v týmu nemáme, snad to aspoň trochu vyřeší situaci se zálohou, tohle rozestavení mu moc nevyhovuje a s Mesutem si občas dost překáží. Každopádně vůbec bych se nezlobil, kdyby odešel Mesut, podle mě nás strašně limituje a i když je to skvělej hráč, tak má jeho nastupování podle mě víc negativ než pozitiv pro klub. Ale to není vůbec na pořadu dne s tou novou smlouvou...

Reagovat
Nikikrew

Mesut prinasa viac negativ ako pozitiv do nasej hr hej ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ajak on vůbec hraje? Arsenal nesleduju. Podprůměrně, nebo nějakej svůj standard?

Reagovat
Nikikrew

Tazko povedat, skor kolisave vykony. Proti Top tymom je to zvycajne bieda ( to hra ale vacsinou cely tim), proti zvysku skor standart ale ked ma svoj den tak isto jeden z najlepsich na ihrisku.

Problem je skor v tom, ze vacsinou hraval a hrava na kridle co je uplna hlupost pretoze je tam strateny, okolo neho sa musi vybudovat tim a na pozicii c.10 hra naj

Reagovat
Mastný Chobot

nj, skvelé hodnotenie hráča s 350k/w v podstate si len napísal to, čo Trand.

Reagovat
Nikikrew

Co s tym ma plat spolocne? To odvadzaju vykony kvoli peniazom ci co? Mesut je co sa tyka kreativity na tom ovela lepsie ako Ramsey a tym stylom, akym hrame je pre nas podla mna platnejsi.

To, ze on vyprava ze prinasa viac negativ ako pozitiv je uplne mimo misu a na hlavu, to som uz dlho nevidel.

Reagovat
Hokaido

Na co ti je desítka, když nemáš křídla? A na co ti je takhle drahej hráč, když se nedokáže přizpůsobit jinýmu stylu a na jiný pozici je úplně nepoužitelný?

Reagovat
Nikikrew

Prva veta, wtf? Pod Emerym to na tom kraji nie je ono, ked sa vymenil s Ramseym tak 2 polcas sme hrali ovela lepsia a tie zapasy sme vsetky vyhrali. Za Wengera mal vacsiu volnost, teraz taku nema ale musi si zvykat. A ze je nepouzitelny, pls pozri si aj nejake statistiky ked nieco taketo vypustis von

Reagovat
Hokaido

Píšu, že je nepoužitelný na jiný pozici, za čímž si stojím.

Reagovat
Kixi Syhimour

A Ozil by nezahrál v diamantu bez křídel?

Čech - Monreal, Mustafi, Sokratis, Bellerín - Torreira - Guedonzi, Ramsey - Ozil - Auba, Lacazette

Reagovat
Hokaido

Jako tohle se mi docela líbí, ale bojím se, že kdyby Mesut neměl den, což se stane třeba tak jednou ze 3 zápasu, tak by Auba s Lacou byli úplně odriznuti a bez jakýkoli podpory, což by dlouhodobě určitě byl problém.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nicméně na lavičce je ještě Henrik, což znamená že by mohl jít do hry za Mesuta, nebo tam hodit další CM a na AM přesunout Ramseyho, jenže ten tam prý nehraje dobře, chápu-li to dobře. Pokud by ale chytil sám Ramsey formu, tak by byl i schopen distribuovat míče na hrot, nehledě na to, že přinejhorším může hrát Arsenal beton a nakopávat, protože tam má Aubu.

Reagovat
Counter

Mít kolem sebe Aubu, Lacu a Mchitarjana je dostatečná kvalita, aby Mesut mohl na hřišti vynikat. A on má právě aspoň svou pozici v týmu jasně definovanou, zatímco u Aarona se doteď přehadujeme, který post mu může sedět nejvíc.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut má presne definovanú pozíciu v tíme, ale nebyť Mesuta, tak ju má aj Aaron

Reagovat
Counter

Vždyť na té jeho pozici hraje Aaron právě letos a není to nic moc.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak okrem Lacazetta nie je nic moc nikto, žejo. Ale tak som to nemyslel, skôr som to myslel tak, že ak by v nejakom paralelnom vesmíre neexistoval Mesut alebo by namiesto neho existoval niekto iný, tak by Aaron mal určite presne definovanú pozíciu. Také 4-3-3 by som si dal.

Reagovat
celeb

A v dalsiom paralelnom vesmire Wenger este stale kaucuje Arsavina s Gervinhom a Rosicky sa akurat vracia po zraneni a Arene vyhlasuje, ze zaloha bude stat tento rok na nom.

Reagovat
smazaný uživatel

no asi nemel, kdyz mu ta pozice nesedi

Reagovat
Mastný Chobot

Fascinuje ma, ako ľudia dokážu nechápať písaný text a kontext. Vieš, dá sa hrať aj inak než tak, ako hráme teraz a dá sa hrať aj s inými hráčmi, ako hráme teraz a dá sa hrať aj iná formácia, než hráme teraz. Ramsey nehrá vysunuté CM v 4-3-3 a nehrá ani bez Ozila, aby sme vedeli posúdiť, či mu to sedí alebo nesedí. S tým súvisí aj to, čo píše Trand - že Ozil ten tím a Ramseyho konkrétne svojím spôsobom limituje.

Reagovat
smazaný uživatel

ta tvoje presne definovana pozice je imaginarni vec, kterou sis vymyslel. vubec nikdo nevi, jak by to vypadalo, kdyby tu mesut nebyl. proto tady davame priklady z reality, ktere se nejvíce priblizuji dane situaci, nahrazeni mesuta na am, na pozici, na ktere hral mesut vetsinu kariery. a tam mu to v techto zapasech nesedlo.

samozrejme, ze to presne nevyjadruje, jak by to vypadalo. ale to ani nejde. stejne jako nejde rict, ze nebyt mesuta, tak ramsey urcite ma presne definovanou pozici.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, na 100% to povedať neviem, jasné, ale je veľmi pravdepodobné, že by situácia s Ramseyho pozíciou bola iná, keby sme Mesuta nemali.

Reagovat
Trand

Já nenapsal že je špatný hráč nebo něco takového. Ale prostě on dokáže podat své nejlepší výkony pouze na jedné pozici a to nás hrozně limituje. Pokud hraje na křídle, tak zas trpí obránce za ním, protože Mesutovo bránění není úplně příkladné a v podstatě donedávna jsme neměli klasické DM (nevím jestli Torreiru můžeme považovat za klasický DM, ale určitě je to upgrade do obranné činnosti proti stávajícím záložníkům). Kdyby podával Mesut top výkony zápas co zápas, tak neřeknu ani slovo, ale jelikož nás dlouhodobě sleduješ, tak víš, že to tak není. A navíc Mesut je hráč co se nechá lehce otrávit a ze zápasu vypadne úplně. A pokud se mu nedaří v útočný fázi, tak nemá přínos žádnej. To třeba takovej Aaron taky není konzistentní, nemá tolik talentu co Ozil, často se mu nedaří, ale prostě vyhrává míče, napadá a pořád se snaží a hlásí se o míč i když mu to zrovna nejde. Jasně, hodně toho občas zkazí, ale vidíš na něm, že prostě hrát chce a chce bojovat a i když je směrem dopředu špatnej, tak má většinou aspoň nějakej přínos.

Reagovat
j_mrazik

Prodat Ózila a Ramseyho nechat.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Ukaz mi jedneho hraca ktory podava top vykony zapas co zapas? Nepoznam, v Arsenali uz vonkoncom nie.

To, ze je otraveny a ma casto v pici, to sa nepaci ani mne ale to sa u neho nikdy nezmeni. Ja sa divam najma nato, co dokaze ponuktnu timu a tam prevazuju najma pozitiva. Dole som ti hodil statistiky za minulu sezonu, cisla a fakty nepustia

Reagovat
Mastný Chobot

čísla pri porovnávaní AM s CM fakt nepustia, to ne, no

Reagovat
Nikikrew

Hra tam tuto sezonu, tebe sa tam paci? Ved tam zatial nic moc neukazal. Proti West hamu doma stratil asi najviac lopt, na tej pozicii je Mesut mnohonásobne lepsi, Ramsey v niecom inom predsa

Reagovat
Mastný Chobot

ak by som si mal teraz vybrať, či tím postaviť okolo Mesuta alebo Ramseyho, tak predám Mesuta určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

Btw checkol som si porovnanie minulej sezony na squawka.com

Ozil vs Ramsey

chances created : 74 vs 38

goal scored : 4vs7

key passes : 66vs20

assists 8vs8

chances created : 74vs28

Total score 634 vs 439

Vybral som najma ofenzivne statistiky nakolko na 10 by si zvolil Ramseyho ( o defenzive sa bavit nemusime, tam je to jasne)

Tolko k tym tvojim negativam Ozila v time

Reagovat
Trand

Přečti si co píšu výš, myslel jsem to trochu jinak.

Reagovat
j_mrazik

Slušnej Castrol index.... před pár lety jsme se těmhle hovnám smáli, teď se to bere jako berná mince. Özil je labilní lajdák/génius, Ramsey je schopnej zabrat a vybojovat míč, ti dva by teoreticky mohli hrát spolu, ale ne... my tam musíme mít Xhaku, který je k hovnu.

Reagovat
Acquanni

Já bych rád, aby se zkusilo 4-3-1-2. Obrana,Torreira,Xhaka(Matteo),Ramsey-Ozil(Miky)-Auba,Laca. Stejně nemáme křídla, Auba to tam zvládá hlavně díky rychlosti, ale lépe je mu na hrotu, není to prostě křídlo. Ozil a Ramsey na křídle taky rozhodně ne, vlastně jediný hráč od nás, který na křídle umí hrát jako křídelník je Miky, ale ani u něj to není jeho nejlepší pozice. Xhaka by si myslím v tomhle rozestavení byl lepší, Ramsey by to odběhal po celé ploše a Torreira má podle mě taky na to hrát box to box. Ozil/Miky by měli větší volnost co se týče výběru prostoru a Auba s Lacou by hráli na své nejlepší pozici a navíc blíž k sobě, což by byla vzhledem k jejich chemii super.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kixi Syhimour27.09.2018 22:12#

A Ozil by nezahrál v diamantu bez křídel?

Čech - Monreal, Mustafi, Sokratis, Bellerín - Torreira - Guedonzi, Ramsey - Ozil - Auba, Lacazette

Něco takého?

Reagovat
Acquanni

Diamant by se taky dál zkusit, ale Emery si, co já vím, docela zakládá na dvou staženějších záložnících, což se zatím ukazuje i u nás, takže mě osobně se zdá vhodnější mít v základním rozestavení 3 střední a Ozila mezi nimi a dvěma středními útočníky. S tím, jak si navíc Laca často chodí pro míče víc do hloubky by jsme mohli mít ve středu slušnou sílu a hlavně pořádně zahuštěný prostor. Navíc, když se hraje přes kraje, tak to vždy "tahá" celou formaci obou týmů k té jedné straně, doufám že se chápeme. Například když braním soupeře, který útočí po mě právě straně, tak levý obránce je pozicí skoro na stoperovi. Všiml jsem si, že Torreira se už teď nebojí pomáhat s útokem i po stranách a ví, kdy se může takhle nechat unést hrou. Takový Xhaka taky chodí k levé straně, jenže on by měl fakt být co nejvíc ve středu, protože on se fakt nestihne vrátit nikam. Takže by se vždy jeden z dvojice Aaron/Lucas stahoval lehce ke kraji, kde by pomohl s útokem krajnímu bekovi. Ozil by se z volné středové pozice taky stahoval a hrou a navíc by to mohl rozhýbat jeden z dvojice Auba, Laca. Ve finále by z toho mohla být situace, kdy jeden z útočníků zběhne do křídelního prostoru, kde by společně s krajním obráncem a buď jedním ze středních záložníků nebo Ozilem(Mikym) bylo dost možností ke kombinaci a pořád by byl jeden útočník a naopak CM/AM pořád k dispozici více na středu a pořád by byli dva střední záložníci do druhé vlny a také přichystáni na přechod do obranné fáze. Tak stejně při bránění, řekněme že Lucas se posune víc do strany aby vypomohl třeba Bellerinovi na pravo a pořád by zároveň vykrývali prostor dva streďáci. Podle mě by to takhle mohlo jít, Aaron by to odběhal určitě a myslím, že Lucas taky. U Xhaky by se trochu eliminovala jeho největší slabost a to je rychlost, ať už běhu, nebo rychlost jeho uvažování, kam dát balón. Praktický vždy by měl aspoň. Jednoho kolegu poblíž. Taky by to mohlo pomoct Ozilovi, Lacovi s Aubou by to pomohlo určitě a krajní beci by se dostali více do hry, zatím je to od nich nic moc. Což společně s nefunkčními křídly je fakt problém. Doufám, že jsem svoje myšlenky jakž takž napsal pochopitelně Jestli ne, tak sorry

Reagovat
Acquanni

Jinak s Matteem bych do základu v mojí a i tvoji sestavě úplně nepočítal. Byl by fakt těžký risk, kdyby byl čistě na DM a zase si nemyslím, že by v diamantu nebo v tom mém byl lepší na tu "krajní střední" pozici. On je spíše klasická 10 mi přijde. Ale uvidíme, párkrát ukázal slušně zrychlení na míči, dokáže se zbavit protihráče, takže třeba by i tohle zvládl.

Reagovat
Mastný Chobot

"Vybral som najma ofenzivne statistiky nakolko na 10 by si zvolil Ramseyho"

nj, keby bolo keby tak by tam hral, jebať na to, že tam nehral porovnávaj free role Ozila s CM Ramseym, kto by to bol povedal, že bude mať viac vytvorených šancí

Reagovat
Nikikrew

Takze ak by hral Ramsey Oziovu poziciu tak by mal take statistiky hej? Tie rozdiely si velmi znacne, nemyslis ci si to len neches priznat...

Reagovat
Mastný Chobot

Najprv trepeš, že čísla nepustia a potom ideš teoretizovať, čo by bolo, keby bolo úžas

Reagovat
Nikikrew

Neviem co je na trepanie to, ze cisla a fakty nepustia alebo z matematiky si maval 5ky?

Po druhe, opytal som sa ta jednoduchu otazku na ktoru si radsej ani neodpovedal. Ty si jak ty nasi politici v parlamente

Reagovat
Mastný Chobot

Ja neviem, ake by mal cisla, keby hral Aaron Mesutovu poziciu a nevies to ani ty. Prezentujes tu porovnanie CM s AM a pises o faktoch a cislach. Spamataj sa, pls.

Reagovat
Hokaido

Porovnávat takhle AM s CM (a to ještě ve dvojici s Xhakou) přece nemá smysl.

Reagovat
Hokaido

Loni:

Mesut xG 0,18 xA 0,38

Aaron xG 0,33 xA 0,29

Předloni:

Mesut xG 0,18 xA 0,25

Aaron xG 0,26 xA 0,33

Vsechno to je per 90. A to minimalne loni hrál Aaron fakt daleko hlouběji.

Reagovat
Nikikrew

Mozes my vysvetlit co je to za statistiku? Predpokladam nieco iba s golmi a asistenciami iba

Reagovat
Hokaido

Expected goals and assists. Zkus Google, tam bude asi lepší vysvětlení než ode mě. V podstatě převádí třeba chances created tak, aby bylo vidět, jak kvalitní šanci vlastně připravil.

Reagovat
Spalovač šancí

A to jsou indexy, nebo absolutní čísla? Pokud absolutní čísla, za kolik je to u obou zápasů?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nech jde, zas takovej plejer to není, aby ho Arsenal musel držet zuby nehty. Od sezony 13-14 je jeho forma dost kolísavá. A srdcařem je do té doby, dokud se nejedná o prodloužení kontraktu.

Reagovat
Hokaido

Snad se to nějak vyřeší a prodlouží. Aaron a Arsenal k sobě tak nějak patří. Vidět ho v jiným klubu PL by bylo divný, i když bych ho bral všem deseti.

Reagovat
Counter

Na úvod obligátní sibylovské "Já to říkal"

Absolutně tuhle stávající situaci nechápu, nedává to žádný smysl. Třešničkou na dortu je pak to, že prý v létě byla na Ramseyho nabídka 50 mega liber od jiného anglického klubu.

Snad se k tomu časem dozvíme něco víc.

Reagovat
Busby babes

fakt jsme za nej nabidli 50 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

"Zbystřit pozornost mohou kluby, které mají zájem o Aarona Ramseyho."

takže zůstane

Reagovat
Trand

Hahaha, to je tak vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jsem v tom dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, nepochopim, nechapu. nechapu to z vicero pohledu a nechapu to na mnoha urovnich.

goodbye forever wtf...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Times: Ramsey had been keen to stay at Arsenal and did not explore any of the other opportunities that presented themselves last summer, although has grown frustrated at being used in a more advanced position by Emery this season rather than in his preferred central midfield role

Reagovat
Counter

Tomu se mi nechce věřit.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Acquanni

No možné to je. Myslím si, že Aaron není hloupý, aby se cpal na pozici, kde mu to očividně tolik nejde jen protože by sám sobě říkal, že tam může mít lepší čísla nebo být větší hvězda. Myslím si, že jemu samotnému svědčí nejvíce box to box pozice, kterou tuto sezónu pořádně nehrál, jestli vůbec, možná pár minut. On je lepší z druhé vlny.

Reagovat
Nikikrew

konecne nejaky mudry a suci nazor kde si bol chlapce po celu dobu?

Reagovat
Acquanni

Tohle je už můj druhý účet, až teď jsem začal psát trochu častěji. Kdysi jsem jen sem tam přidal příspěvek, když jsem se nemohl udržet Ale už jsem tady taky párkrát napsal děsnou sračku, že jsem si to i sám uvědomil když mi to někdo napsal jako reakci

Reagovat
smazaný uživatel

fakt som toho neskutocne nasraty a smutny

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Měls to čekat jako já a byl bys v klidu

Reagovat
Kixi Syhimour

Pesimismus

Reagovat
Swarley

stejně jednou všichni umřeme

Reagovat
Counter

kdo jiný by měl být smířený se svou smrtelností nežli Swarlos.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Lacko_Boh

ja som to pochopil

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

pre Arsenal uz neskoro, Ramsey uz to ma dobre premyslene a chce si vypytat tucny podpisovy bonus zrejme v ManU

Reagovat
Mastný Chobot

nj, preto už bol dohodnutý s Arsenalom, ktorý vycúval. Lišák to je

Reagovat
smazaný uživatel

preto pytal vela

Reagovat
smazaný uživatel

*lebo

Reagovat
smazaný uživatel

v arsenalu si svyho asi posledniho poradnyho hrace co je zaroven srdcar a v klubu hodne dlouhou dobu nevazili, nedostal pasku ani adekvatni plat, na hristi se to porad stavi kolem chodice ozila..aaronovi bude jinde lip, kde oceni jeho kvality a nasazeni a ma mnohem na vic, soucasnej arsenal je tak na urovni toho acm

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Adekvatny plat

Reagovat
iamek

Pogbu už nikdo nechce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak

Reagovat
Busby babes

on o nej zajem bude, to bych se zas nebal. Ale tim, co ted predvadi si rozhodne nepomohl. Kazdej klub si ted urcite musi rozmyslet: ok, takze problemovej hrac, kterej je ochotnej jit do sporu s managerem a vyhrotit to...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to sráží jeho pověst, výkonnost, finanční požadavky, cena a jeho manažer

Reagovat
Busby babes

presne tak to myslim. To rozhodovani bude: mame tu moznost ziskat vysokoprijmoveho hrace, ktery muze byt skvely, ale taky se nam tu muze pohadat s trenerem a delat problemy.

Reagovat
r.mrazik

Asi jako Ruud, becks, Ibra, balotele a mnoho a mnoho dalších...

Reagovat
Busby babes

Ibra mel za svoji karieru problem akorat s Pepkem, ne? koukni v jakych klubech Balotele si tu karieru celkem zkurvil, bych rekl. Talent na top tymy v Evrope a hraje v Nice.

Becks se SAFem nehadal o taktice ale chtel prestoupit. A pokud si dobre pamatuju nikdy proti SAFovi verejne nevystoupil.

a hlavne ctes jen pulku toho, co pisu. vsak na zacatku pisu, ze se nebojim, ze by o nej pripadne zajem nebyl.

Reagovat
r.mrazik

Já jen dal příklady, že nějaké chování v jednom klubu téměř nic neznamená pokud je ten hráč geniální

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdybych to přirovnal tak to je jak prodej Aggera

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem prosím tě?

Reagovat
Kixi Syhimour

Legenda, sympaťák a odchází dost podivným způsobem

Reagovat
cejen13

Agger ale nešel ke konkurenci, což je tady dost pravděpodobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Já to v tom nevidím. U Ramsey mi chybí ten status legenda (subjektivní), sympaťák - beru, ten způsob je odlišný, Ramsey chce pryč kvůli penězům, Agger chybělo Dánsko, tak šel do domovského Brondby.

Reagovat
smazaný uživatel

agger hlavne odesel z toho duvodu ze uz sam citil ze na to nemel, po tech zranenich uz to nebylo ono, taky v dansku po 2 letech necelejch ukoncil karieru a to by jeste ted normalne mohl hrat zase tak starej neni

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně měl problémy s Rodgers. Ty zranění mu taky asi moc nepomohla.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Nahrada za Milnera??

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych ho asi i bral, ale Milnera by podle mě nenahradil. Ale samozřejmě by se hodil, minimálně do rotace, dokonce je volná i 16. Kolik za něj budou v lednu chtít?

Reagovat
YNWA__MSN

Tak 40-50 mega?

Reagovat
fenixLFC

jj za hraca s polrokom do konca zmluvy...nedostanu zanho pravdepodobne nic

Reagovat
cejen13

Hm tohle doopravdy nezvládám, zvlášť pokud to nakonec doopravdy smetl ze stolu klub. Hlavně že Ozila, kterej má nasazení tak 50% co Aaron podepíšeme za 350/w. Je mi z toho opravdu na piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom kolik mel zraneni a vzdy ho klub podrzel by mel citit nejakou lojalitu a vdecnost..

Reagovat
Counter

Ne. V klubu působí jedenáctým rokem, není nic divného na tom, že neprodlouží smlouvu a zkusí na závěr kariéry nový klub.

Navíc podle těchhle aktuálních zpráv to je právě klub, který od původní dohody ohledně nové smlouvy zničehonic upustil.

Reagovat
maxton

buduce leto bude mat 28, zaver kariery to urcite este nebude, 4 top sezony si zahra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

No však, tohle je jeho poslední velký kontrakt.

Reagovat
mike.84
Reagovat
mimi_united

K nám úplný ideál

Matič

Pogba - Ramsey

Reagovat
SCELO

tak ty si v lese......

Reagovat
Azazelo RD

Lucas Leiva Arsenalu.

Reagovat
mr.Silver

Boze muj, to jsou zase novinky Pokud ho prodame v lednu, a prijde misto nej nejake super kridlo, tak budiz, ale i tak. Kurva, je to Aaronek

Reagovat
jacobT

Ja tomu nerozumiem. Po lete som sice coraz viac pocital s jeho odchodom, ale cakal som, ze dohodu zablokuje Ramsey a nie klub. Kvalitativne je sice Ramsey nahraditelny, ale prist o sluzobne najstarsieho hraca v najlepsich rokoch a este zadarmo a z vlastnej iniciativy, to naozaj zamrzi. Ten kader sa uz tak zmenil, ze uz sa tam pomaly nie je s kym stotoznit a takych tych klasickych oblubencov tam ubuda. A to, ze posledny mohykan z british core bude zrovna Jenkinson, je vrchol.

Reagovat
Counter

Reagovat
Bakary3

Tak kdo ví, jak to bylo..

Ale teda, jestli nechce prodloužit on, tak mě sere, Arsenal ho držel při všech těch zraněních a pomalu z něj dělal klíčovýho hráče, ikdyž po tý jedný supersezoně mu dost narost nos a měl pocit, že je špílmachr týmu. Což není a nemá na to, on je dělník středu pole se slušnou technikou.

Pokud cukl klub, nechápu. Určitě nahradit jde, ale s tak omezeným rozpočtem se bojím, co to bude. A samozřejmě, tak dlouho sloužící kvalitní hráč by měl dostat odpovídající podmínky, aby zůstal.Kolik si ale mohl říct při tom, že za necelý rok může jít zadara, to si neumím představit..

Reagovat
Acquanni

Co se týče toho, že by Aaron měl myslet na to, že Arsenalu dost dluží, jsem osobně trochu spoléhal, jenže po oznámení odchodu AW mi bylo jasný, že se Aaron moc podle tohoto rozhodovat nebude, protože ho prostě držel AW, který měl prakticky absolutní kontrolu nad sportovní části klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z legendární dvojce Remcy Vilšír už tam nebude ani jeden

Reagovat
oddy

Nebude mi chybět. Za tu dobu, co je u nás se mu ještě nepodařila najít pozice, tu kvalitu na top tým rozhodně nemá a jsem hodně zvědavej, kam půjde.Myslím si, že mu dost uškodila ta Wengerova volnost ohledně taktiky, přijde mi hrozně nezodpovědnej směrem do defenzivy, často napadá až nad útočníky, proto nemůže hrát v té středové dvojce. Naopak na tu ofenzivní pozici zase nemá kvality směrem dopředu a křídlo mu nevoní.S Mesutem si na hřišti akorát překážejí, ale ten má aspoň kvalitu dopředu, Aaron těží pouze z toho, že je brit a před x lety se mu povedla jedna sezona, kdy mu poté narostl hřebínek a on si od té doby o sobě moc myslí. Často nesmyslně hraje na efekt, čímž zadrbe hromadu akcí a na jeho máchání rukama jsem už vyloženě alergickej. Není dost kvalitní na to, aby se mu přizpůsoboval celý tým, protože jenom pak by mohl podávat dobré výkony. Taky nelze opomenout, že podobě jako každý druhý hráč Arsenalu je schopen být půl sezony na marodce. Letos mohl dokázat, že na to má, nebyl na MS a dostal od Emeryho šanci v ofenzivní roli ve středu pole, přesto nedokázal předvést nic, čímž by si měl zasloužit pozici v základu a předpokládám, že ani on sám nemá zájem zůstávat, pokud v základu nebude. Pozitivum na tom je, že Emery a vedení nehledí na nějaké citové vazby, ale soustředí se opravdu na výkony na hřišti. Pokud místo něj přijde nějaké křídlo, věřím, že se naše hra výrazně zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne niekto ma nanho rovnaky pohlad ako ja.

Reagovat
sejber

prevladaju sice rozporuplne pocity no najviac som zvedavy kde napokon skonci

Moj osobny typ je Chelsea alebo united

Reagovat
smazaný uživatel

on bol fanusik united. pogba pojde prec..

Reagovat
Le Gunner

Prostě co byl Jarda Plašil pro repre.

Ta Ramseyho sezóna, kde sázel góly a byl pan středu hřiště prakticky v každém zápase, byla kouzelná a moc krásně se na něho dívalo. Ale ta nekonzistentnost a náchylnost ke zranění je do očí bijící a v jeho případě se na nějaké zásluhy hrát nedá. Bohužel, ale je to tak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tunkic

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jaRys9

Super shrnutí, 100% souhlas.

Reagovat
Hejnak

Už jsem myslel, že to tak vidím jenom sám, když jsem četl ty dechberoucí příspěvky nahoře jaká to bude tragédie. ,,Tragédie" je, že jsme ho v létě neprodali. A v United by mi ani nevadil, když vidím průměrnýho Alexise. Ten mě mrzel mnohem víc.

Reagovat
J0EL

konecne niekto s rozumom.

Reagovat
Free_player

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co koukám do expresek, tak z Pogby se stává celkem neprodejné zboží

Reagovat
Svatej

Snad neskonci u nas. Furt je to lepsi material nez vetsina toho, co mame, ale jestli chceme jit opravdu nahoru, tak by se melo mirit po tech opravdu nejlepsich..

Reagovat
iamek

Mino Raiola is set to meet Manchester United officials in November over Paul Pogba’s future. Pogba is happy in England, happy that he’s at United and happy with his teammates but due to his relationship with the manager, he’s open to a move. [Fabrizio Romano]

Jaký to je zdroj ?

Reagovat
Grahf

tier 1

Reagovat
Hokaido

The agent also wants to wait until November to see whether Mourinho is still the manager.

Wow, tohle asi na pohodě taky nepřidá.

Reagovat
Busby babes

co zatim vyslo z naseho vedeni, tak to vypada, ze jsou tak nejak nasrani na oba, ale spis stoji za Mourinhem. A Woodward mel vzkazat obema ze Mourinho nekonci a Pogba neodchazi.

Reagovat
Busby babes

typek od DiMarzia.

Je dost otazka, kdo si ho vlastne bude moc dovolit. Budeme chtit pres 100 mega. Takze teoreticky Barca, Real, Juve, Bayern, PSG.

Reagovat
Kixi Syhimour

City

Reagovat
Busby babes

tak v ramci anglie ho nepustime.

Reagovat
iamek

Sky nebo ESPN psalo, že celkem chceme 200

Reagovat
Busby babes

v poradku. vychozi vyjednavaci pozice, je kam ustoupit.

Reagovat
Miguel19

Snad dají Jožkovi ještě jedno léto. Ten to tam rozesere víc jak u nás

Reagovat
Infernoqt

[Fabrizio Romano] - máš to tam napsaný

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane už se prý včera nebo ve středu sešel s Woodwardem v Londýně!

Reagovat
Busby babes

Zidane j v londyne, rpotoze tam bylo predavani tech cen. Podle koho se sesel s Woodwardem?

Reagovat
cristiano.K.

tohle prostě není hráč, který by si zasloužil 200 k a pokud tlačí na klub, který za ním stál v dobách, kdy se válel po nemocnicích, tak bych se ho okamžitě zbavil.

Reagovat
Busby babes

ale tak oni se ocividne dohodli, ne? a klub pak vycouval... tak ze by tlacil na klub... nevim, jestli se ta situace da takhle popsat.

Reagovat
Fenri

Vubec nic nevime... Klidne je mozny, ze si Ramsey vytlacil dohodu na 350 k/w a kapitanskou pasku, coz treba vedeni po odchodu Gazidise prehodnotilo. Nebo neco takovyho. Ja bych teda rozhodne nepocital s tim, ze je Ramsey v tomhle chudacek, kterymu jeho klub neprodlouzi smouvu...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Tak sa to reportuje ale logicky mi to teda nesedi. Preco teda, ak sa dohodli na podmienkach by klub z nicoho nic cuvol? Je to stale platny hrac futbaloveho veku ktory vie posunut klub dalej. Nevieme ako to je ale skor by som cakal, ze Ramsey sa nedohodol s klubom, alebo zeby Emery do toho vstupil?

Reagovat
Busby babes

jasne, chapu, ze to tak byt nemusi. No jinak pokud by to tak opravdu bylo, tak tezko soudit. Bud to bylo pro klub fakt na hrane a proste si to pak rozmysleli. Nebo nakonec planuji utratit penize jinak... situace na bojisti se meni kazdym dnem.

Reagovat
Nikikrew

V prvom rade sme sa dostali do presne rovnakej situacie ako Mesut a Alexis co je nepripustne. Bud mal Aaron podpisat v lete alebo predat za 50mega a stale by sme mali aj cas peniaze preinvestovat.

Ked teda ak odide, uprednostil by som uz Januar kde aspon nejakych 20mega vieme dostat, lepsie ako nic

Reagovat
cristiano.K.

dohodli, ale nevíme na čem přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Napadá Vás někdo kdo by mohl dále, kdysi kvalitního trenéra, Mourinha zaměstnat?!

Reagovat
M.Vaza

Itálie - AC, AS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výzva by to pro něho byla, ty tými už si taky moc pohoršit nemůžou, ale bude to pro něho "dost panský"??

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham, tam by sedl jako prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nebude chtít on

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš. To už radši uvidím zpátky Moyese nebo Big Sama.

Reagovat
Busby babes

tech tymu bude dost, toho bych se nebal. To, jak se tu obcas maluje tady, je smesny.

Reagovat
Busby babes

ale jinak by me ani neprekvapilo, kdyby po nas ukoncil karieru uplne. Pripadne si treba pockal na portugalskou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by to pro fotbal bylo nejlepší, kdyby se na to už vys...

Reagovat
Busby babes

bez nej bude dost nuda...

Reagovat
avicii

nech ostane u vas

Reagovat
smazaný uživatel

this is my sen

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Reagovat
spider_8

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

dobře tak tomu blbečkovi, co se tam pořád svíjí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Video dobrý, ale ta hudba je napřesdržku

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SpecialOne

Bude Ramsey dál nastupovat nebo ho na základě tohoto odstřelí?

Reagovat
Ross Geller

Je čas udělat pápá.

Reagovat
Whitemedia

Diego Costa ohledně Antonia Conteho: „Z Chelsea jsem odešel kvůli jeho chování. Cholo je přímočarý trenér, kterému když se nelíbíte, dá vám to jasně najevo. V Chelsea to bylo naopak. Z Conteho jsme udělali šampiona a pak, po tom všem, mi poslal zprávu, že už se mnou nepočítá. V té době lidé říkali různé věci, ale čas zahojí všechny rány – podívejte na něj, kde je teď. Měl jsem možnost vrátit se do Atlética a když mi Chelsea řekla, abych se vrátil a trénoval s B týmem, bylo jasné, že se vrátím zpátky do Španělska, i když jsem měl i jiné nabídky. Pokud by se tak nestalo, zůstal bych v Brazílii se svou rodinou. Vyznávám hodnoty, které si za peníze nekoupíte.“

I po takové době ze sebe pořád dělá oběť

Reagovat
Talker

Tak co si budeme povídat, posrali to oba dva. Costa sice je dement, ale manažer by měl zvládat nějak komunikovat s hráči prostě. Navíc to nebyl jediný Costa, ale i další očividně.

Reagovat
Whitemedia

Conte to s smskou podělal, ale Costa to neustále podává tak, jak kdyby tu rok co rok nevyplakával, jak chce zpátky do Atlética a po příchodu Conteho k němu rovnou nenakráčel s tím, že chce odejít.. vůbec už se k tomu neměl vracet a když už, tak alespoň říct pravdu, ale to by od něj člověk chtěl asi moc..

Reagovat
Busby babes

#teamDiego

Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho confirms @paulpogba will play v West Ham tomorrow. "I am really happy with his work this week. He trained really well. The team needs good players. He is a good player. The team needs the personality to play. He has. He plays tomorrow."

To jsem zvedavej na reakci Pogby. Jestli mi zas nachcije do ksichtu...

Reagovat
Busby babes

*mu.

Reagovat
Swarley

nemůže si dovolit ho posadit...

Reagovat
Jazdec

To by musel hrať Fella a jediný plán ako zmeniť priebeh hry by mu už behal po ihrisku

Reagovat
Busby babes

Fred, Pereira, Herrera, Mata tam mohou nastoupit.

Reagovat
Busby babes

to tam je ta nejmin podstatna cast.

Reagovat
J0EL

Home

Toggle menu

PRESS CONFERENCE

Emery on Aaron Ramsey's Arsenal future

Arsenal Media 28 Sep 2018

Aaron Ramsey in training ahead of our first Premier League game of the season

Aaron Ramsey's contract situation has become a hot topic in recent days - so what has Unai Emery made of it all?

The Wales international's deal is due to expire at the end of the season, and our head coach had his say in Friday's press conference:

on whether he considers Aaron important...

For me, every player is very important with their relation with the team. I consider each player an important space in the squad.

on whether he has told the board he would like Aaron to stay...

There are three elements, three aspects. One is the player and also the player with their family and representatives. The other is the club and the other is the squad. My focus is always on the team. My focus is preparing with the players and only thinking about the match tomorrow. Each player has individual aspects to work or to do or to speak with the club or with the team, but my aspect for the focus, only to think, is the matches and preparing for the matches and to speak with the players if they are thinking and are very concentrated on work for giving us the best performance and to help the collective performance.

Wtf ako tolko zvastov v jednom odseku a prakticky nic k otazke, to sa musel ucit priamo od Wengera toto

Reagovat
J0EL

Skopirovalo mi zbytocne cely odsek. Mobil no

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

to mi pripomína môj obľúbený vtip:

Príde Ivan Gašparovič do potravín a šepká: Chleba, krájaný, ale celý, jeden kus myslím, a možno, že spolu aj viac kusov celého, ale krájaného, a že je dobre, keď je tu tá možnosť, mať vždy celý, aj keď len kúsok, dokonca celý národ môže, že aj keď možno nie všetci, tak niekto určite, aspoň na polovicu myslím, niekto viac alebo menej a som rád, možno aj viacerí, že môžem ja, a to nielen ja, ale všetci, ktorí môžu, tak spolu mať aj jeden aj dva kusy, pretože minimálne dve štvrtiny chleba to je celá polovica, aj keď len krájaná, ani nie veľká, ani nie malá, ale celá, a to je dobre si myslím.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

praveze toto je cisto emeryho styl

Reagovat
salami

to je strašný

Reagovat
Counter

Emery pravidelně dává najevo, že na rozdíl od Wengera v klubu není všemocný a jakožto Head Coach má za úkol pracovat s tím, co má k dispozici, a soustředí se předně na zápasy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
diastan

Kevin

Reagovat
Busby babes

uz bude hrat?

Reagovat
Whitemedia

po repre pauze, dřív pochybuji

Reagovat
Busby babes

spis jsem chtel vedet proc to pise... minuly tyden rikali, ze cca v listopadu by se mohl vratit. tak jestli zas nenadopovali ve spanelsku...

Reagovat
Whitemedia

píše to kvůli dnešní expresce

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Co Ryder cup, nesleduje nekdo?

Reagovat
Mastný Chobot

Pep sa pohádal s Mendym?

Lol, za takého hráča by som vraždil

Reagovat
smazaný uživatel

zase mu vadi ze je niekto cierny ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Prý po pařbě na boxu přišel na trénink/rehabky s tříhodinovým zpožděním A Pep to náhodou na tiskovce solidně bagatelizoval.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zejtra bez VvD? To jim rovnou dejte 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To jo, zvlášť když u nás ještě nemusí být fit Rudiger a hrozí stoperská dvojka Luiz-Cahill

Reagovat
kvasha16

to bude zas hviezdenie obran

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele pořád lepší jak Lovrenův standard

Reagovat
cristiano.K.

padne čtyři a více golů

Reagovat
TopinB

Bude skóre jak v tenise, 6:4

Reagovat
vladis271

OT:

Kuciak

tak, žeby nakoniec fakt ten Kočner? tomu sa mi nechce veriť.

Inak pre vyšetrovateľov nikdy by ma nenapadlo ísť cez google street view a následne cez to hladať IP adresy.

Reagovat
smazaný uživatel

co s kocnerom? hral som futbal 2 hodiny a uz som mimo :D

inak silno doporucujem branikove blogy a fb a komentare tam

Reagovat
Mastný Chobot

dnes vraj razia u ženy, ktorá robila s Kočnerom. V súvislosti s Kuciakom.

Reagovat
Nikikrew

Zevraj to cez ten satelit je blbosť

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadne ,,ževraj", ale je to hlúposť.

Reagovat
vladis271

no amíci to popreli, ale zas to nič neznamená, to citlivé info kadiaľ chodia ich satelity a v akých hodinách, popreli by to v každom prípade-

Reagovat
Mastný Chobot

tomu fakt moc neverím, Kočner je stoka stok, ale nemyslím si, že je natoľko odvážny a hlúpy, aby toto urobil

Reagovat
Mastný Chobot

síce nemohol tušiť, čo sa okolo tých vrážd spustí, ale nemyslím si, že človek ako on by toto spravil alebo mal zapotreby spraviť. Za mňa je najpravdepodnejšia verzia to, že to boli nejakí regionálni mafiáni, o ktorých Kuciak niečo vedel alebo to nejakí zahraniční mafiáni, ktorí majú SR za banánistan, kde sa všetko môže. Alebo, ak si mám zakonšpirovať, tak možno sprisahanie zhora, ktoré mal vykonávateľ spraviť potichu a dojebal to. Ale tomu moc nedávam. Asi tí regionálni mafiánkovia za mňa.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Horcmen
Reagovat
eder

Tak to je hodně velká frajeřina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lick, takhle se obcas trefi kazdy

Reagovat
TopinB

Vypadá překvapeně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Eriksen out a zítřek a Lamela s Dělem hráli 90 minut ve středu s Watfordem. Dele navíc těsně po zdanění. Snad nastoupime s podhrotem Son, Lamela, Lucas. Už delší dobu chci vidět tyhle tři vedle sebe.

Reagovat
cristiano.K.

daně jsou zlo

Reagovat
fenixLFC

fanta sa mi rozpada

Reagovat
smazaný uživatel

What???!!!

Reagovat
Whitemedia

Dělo po zdanění je perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

ale na koťata je to furt slabé...

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Lacko_Boh

Hm, tak Ronaldo ju asi naozaj rejpol

Reagovat
Gunner14

In the second one (from September 2009) which was send from a lawyer of Osório de Castro's chancellery to Osório and his colleagues, Ronaldo answers the question if she did scream or got loud during sex as followed: "She said stop or no several times. She said that she doesn't want to, but she has made herself available. Afterwards I apologized. But she never screamed." WTF

Reagovat
Whitemedia

Možná ano, možná ne, nudné každopádně je, že s tím opět na veřejnost přijde asi po deseti letech.. je v té kauze #MeToo alespoň jedna(pro chudáka Spaceyho jeden), která by s tím přišla alespoň do roka po události?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud je to pravda, tak je čas asi irelevantní. Spíš mám problém s důvěryhodnosti těch obvinění, kde mám pocit, že se na někom slavném hodlá v téhle atmosféře povozit kdejaký zkrachovalec. Ale s tou citací co dává gunner 14 to teda nedává moc prostoru k pochybám...

Reagovat
Fenri

Reagovat
Nikikrew

Alebo je to len štetka ktorej došli peniažky

Reagovat
The Krupy

Reagovat
TopinB

Reagovat
Lacko_Boh

pravdepodobne to nebude neviniatko, to ale neznamená že máš kundu vyjebať do riti keď ti povie že to tam nechce a niekolko krat ťa zastaví. Či? Ja neviem, ja som len ujebaný Lacko Boh že nejebem kundy do análu aj keď nechcú.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Lacko_Boh

ale ony chcú

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Brighton have won just two of their last 15 Premier League games, with both of those coming against Manchester United (D5 L8).

Good guy MU

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Superme

Pokud neudržíme Kovu, tak ideální náhrada

Reagovat
Salfovic

Pro Arsenal jedině dobře, další přeceňovanej a předraženej anglickej dřevák.

Reagovat
kiwwi

Vymeníme za Fellainiho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele