Rakouský fotbal má plán na restart ligy s 200 lidmi na stadionu

24.04.2020, 20:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
ratusek

Typičo

Reagovat
icecube

Reagovat
Elliasson

Mám pocit, že rakouská Bundesliga dělá vše proto, aby byla rozehraná jako první.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gryphonheart

Rakušanům fakt závidím, hlavně v porovnání s ČR.. mladý inteligentní premiér a schopná vláda. Co začít konečně oficiálně přemýšlet nad spojením českého a rakouského fotbalu? Dvě podobně lidnaté země s +- srovnatelnou ekonomickou silou.. tady netřeba vymýšlet složitý systém, jelo by se ve všem půl na půl..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Reagovat
insane

Proc maj lidi potrebu furt neco spojovat? A ze jsou srovnatelny, to je jako jakej argument?

Uz vidim, jak by za dva roky lidi prskali, jak se nadrzuje rakouskym tymum, jak maj vic penez a hrajou na rozdil od ceskejch tymu pohary a podobne - a krivdy ze staryho cisarstvi by byly zpet.

Tyhle experimenty at zustanou v hokeji a podobnejch sportech, kde jednotlivy svazy nemaj takovou silu a slucovani dava smysl, navic tam v podstate neexistujou kontinentalni pohary, do kterych je treba se kvalifikovat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rudnevs

Minule som videl také video, že ako by vyzerala liga Rakúsko-Uhorska, kde by boli kluby ako Salzburg, Rapid, Linz, Dinamo, Rijeka, Sparta, Slávia, Plzeň, Slovan a podobne, proste z každej krajiny najlepšie kluby, to by mohlo byť celkom zaujímavé. Ale to len tak pre zaujímavosť, samozrejme, že je to nereálne...

Reagovat
mistr129

Po slovo vláda dál

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ratusek

Palcohoniči

Reagovat
didosh

genau

Reagovat
smazaný uživatel

srovnatelnou ekonomickou silou

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jj, skoro jo, jen tam maj tak pětkrát větší vejplaty

Reagovat
didosh

Vej co?

Reagovat
smazaný uživatel

Z historického hlediska mi přijde až neuvěřitelné, jak němčina vymizela za pouhých 100 let zcela z českého prostoru. Německy dneska umí opravdu jen hrstka lidí.

Reagovat
insane

Panslovanska masaz

Reagovat
bobis21

Jestli to nebude mít nějakou spojitost s tím, že bylo během dvou let vystěhováno více než 1,5 milionu německy mluvících obyvatel. Pak tady zůstalo Němců minimum (jsem potomkem jednoho z nich) a ostatní neměli moc důvod se to učit vzhledem k možnostem cest do Rakouska a Německa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ty historické souvislosti jsou mi jasné.

Reagovat
stas87

Co je ale dost skoda, pretoze dobre platena praca a relativna blizkost domova je pre cecha a slovaka velkou vyhodou. Na co sa jebat do Anglicka/USA, ked kvalitu zivota a slusne peniaze mas za rohom.

Niekedy sa len tak zo srandy nemecky spytam ludi v jednom meste, ze kde najdem nemocnicu alebo vlakove nadrazie a odpovedat vie jeden z desiatich. Vsetci ti odpovedaju protiotazkou ci nehovoris po anglicky.

Reagovat
didosh

Tak tobě dobře jebe.I když Kurz se zatím jeví dobře...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele