Rafinha má Bayern v srdci, případný odchod ovšem nevylučuje

21.09.2017, 17:58
Aktuality
Svou sedmou a dost možná poslední sezonu kroutí v Bayernu Mnichov Rafinha. Brazilský obránce nosí bavorský klub ve svém srdci, zároveň ovšem stejně jako každý fotbalista chce pravidelně hrát a pokud by neměl místo v sestavě německého šampiona, je připraven uvažovat o změně dresu...

32letý Jihoameričan přišel do Bayernu v roce 2011 z Janova a se spoluhráči vybojoval pět mistrovských titulů, k nimž přidal tři Německé poháry a jeden triumf v Lize mistrů.

"Šéfové Bayernu vědí, že jsem už před začátkem sezony dostal nabídky z Anglie a Španělska. Bayern mám ve svém srdci a vždy jsem mu obětoval sto procent, vždycky se mnou mohou počítat," prohlásil Rafinha.

"I díky tomu si myslím, že odpovědní lidé moc dobře chápou, že doopravdy chci hrát, jinak budu muset uvažovat o další budoucnosti," nevyloučil Brazilec změnu dresu.

Rafinhovi po loňské sezoně ubyl jeden konkurent, když kopačky na hřebík pověsil Philipp Lahm. Na pravém okraji obrany nyní vládne Joshua Kimmich a na Rafinhu zbývá místo na levé straně, tam trenér Carlo Ancelotti nemůže počítat se zraněnými Juanem Bernatem a Davidem Alabou.

"S trenérem mám velmi dobrý vztah a jsem přesvědčen o tom, že svůj čas na trávníku dostanu," nepochybuje někdejší hráč Schalke.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Bayern +

Keď mal na to vek a mohol preraziť, tak sa uspokojil aj s backupom za nepriestrelného Lahma a teraz keď má ideálny vek na to, aby mohol robiť skúseného lepiča na oba kraje obrany, tak chce pravidelne hrať. Zvláštne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není o čem. Doufám, že si nebudeme násilně držet v týmu dalšího "Alonsa".

Reagovat
Doplh11

Ještě že já sním právě počítám jako volbu č.1 na pravého beka v FM18 a Kimmicha zpět do zálohy a nebo si nechám na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po prohlaseni zustanu, ....dalsi rok prichazi odchod

Reagovat
Rich

Reagovat
Rich

Na pravé straně vládne Kimmich a pochybuji, že by Ancelotti nechával Kimmicha sedět, prakticky ty kteří viděli hrát Bayern od nové sezóny, tak ve všech zápasech nastoupil právě Kimmich a taky jako jediný není rotován. Nehledě na to, že Rafinha už je starý a sice teď hraje na levé straně, ale v každém zápasu je vidět, že už nemá na základ, ale jenom pouze na start z lavičky.

Jinak určitě odejde, ale pro Bayern to nebude žádná velká ztráta.

Reagovat
Jardman

Rafinha nikdy neměl na Bayern a teď ve 32 letech si bude říkat o základní sestavu, ještě k tomu, když je před ním mladej, dravej, úžasnej Kimmich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Jako záplata je dobrý, ale pokud by chtěl nastupovat každý zápas, tak na Bayern to není.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele