Radův půlrok provázely rozpaky, nakonec ale není tak zle

20.11.2008, 09:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já nevím proti komu jsme to včera vyhrály snad proti Brazilii?nebo Argentíně?Včera to nebyl soupeř a nemůže se podle toho analizovat jestli zle je nebo bylo.Až přijde do tuhého a budem hrát zápas s rovným protivníkem,tak potom by se měly objevit kvality mužstva a trenéra.A to jsem potom zvědav jak to dopadne a jak tisk bude hodnotit takový zápas.Ted je to zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nakonec máme bodů vcelku dost, v tabulce jsme druzí, ale jinak to nestojí za nic. Rada pokračuje, co před ním dělal dědek a změny dělá, jen když nemůže jinak. Hra je katastrofální, na náhodu, nakopáváme ač na hrotu máme trpaslíky, stále nominuje a především do základu staví stejná kopyta bez ohledu na jejich formu v repre či v klubu. A nejhorší je, jak se pořád vymlouvá na absenci Rosického, když je jasné, že jen on sám to nevytrhne a že je nutné se naučit hrát bez něj, zvlášť když ani s ním to nebylo bůhvíco, tak jak by to mohlo vypadat po tom, co se po víc jak roce vrátí. Navíc než se dostane do nějaké formy (pokud se opět nezraní), tak bude konec kvalifikace.

Reagovat
$dolar$

Jasne ze amme bodu dost po tom co jsme se Slovinskem hrali doma a SM porazili venku. Obrovsky uspech Rada nejlepsi kouc za poslednich x let

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co už lidi chcete!Sakra v San Marinu vyhrálo Irsko tak tak,San Marino se drželo se Slovenskem,Polskem,sakra na co si furt stěžujete,naši včera hráli uplně normálně jak by každej tým proti takovému hrál.Já to osobně nevidím zas tak tragicky a co tak sme jednou prohráli v Polsku,to berete jako ostudu,někde s eprohrát musí a v Polsku nevyhrál za poslední roky skoro nikdo!Dostali tam i Portugalci a to je jinačí fotbalovej národ než Česko.Neznamená že když hrajem proti slabím že máme hned vyhrávat 5:0 po supr výkonu,já mlsím že i kdýy hrajeme proti vyspělejším národům tak hrajeme taky vždy vyrovnanou partii viz s Anglii,na Euru s Portugalskem sme hráli taky perfektní fotbal a vůbec sme nebyli horší,s Tureckem sme byli taky lepší za stavu 2:0 tyč,prostě tam chyběli centymetry a bylo to 3:0 nikdo enřekl ani popel,v tom zápase prostě byla smůla která se stává jednou za 50 let,takovej zápas nesehrajem dlouho,nebylo to tím že naši byli horší ani Turci se nedostávali do žádné šance ten centr toho turka nebyla šance to rozhodla individuální chyba která se nestane už opravdu hodně dlouho aby takovej centr skončil v sítiTam nás Turci vůbec nezatlačili,je škoda že to naši nezvládli kvůli jednomu blbému centru,apk by byli naši hrdinové,teď je krytizujete za vše.Říkám vám že až budeme hrát proti lepším rozhodně nebudeme outsiderem a sehrajem vyrovnané utkání ským koliv,na to že náš stát má 10 000 000 obyvatel sme na tom ještě fotbalově moc dobře!A žádný tým který proti nám hrjae nemá nic jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu jsem čech a chtěl bych aby naše repre postoupila na ms, ale pouze pokud neopostoupíme tak se to možná změní, takhle ne.Chtělo by to celý přebudovat od vedení přes realizační tým až po hráče.Ale to je moc práce a nikdo se s tim nechce zabívat, protože dostat ty hlavní od koryta to nebude jednoduchý, jedině kdyby jim koryta vyschla, tak by mohli odejít, tzn. až nebudou peníze.

Reagovat
$dolar$

Ja s tebou souhlasim, ja budu radsi kdyz nepostoupime, prijde trener s nejakou vizi a postavi tym, ktery bude moci na pristim MS uspet a ne jen byt do poctu.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten trenér se bude jmenovat Slaven Bilič a my se posunem kousek níže na jih

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne,jen ne zase nakej vyber z nouze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda porazili jsem San Marino,tím se vynulovaly všechny předchozí prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě štvalo, že jsem na každym kroku slyšel od reportérů, že jedem do SM pro 3 body, že hrajem s amatérama. Vypadalo to, jako kdyby tam naši fotbalisti jeli na vejlet. Myslím, že by neuškodila větší úcta k soupeři. jasný, že se tam jelo vyhrát, ale nemuselo se to pořád omýlat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rado vypadni! Máš jen blbé kecy, taktiku po starém a žádnou inovaci, charizma, přístup. Tenhle kouč nepříjde s ničím novým, je nevýrazný a 3:0 v San Marinu? Na to jak se hlupák Kováč divil s kým to bude vůbec hrát to je celkem potupa. Kolik kousků jim dali v minulé kvalifikaci Němci, nebo i ti naši, ale tehdy Rada jen asistoval. Nevěřím, že s ním ČR postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sebranka, která nás momentálně reprezentuje, by nepostoupila ani s Mourinhem!

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já jim věřim. Podle mě je v současný situaci, kdy u nás bohužel nemáme silnou trenérskou osobnost, jakýsi trojlístek ideální. Rada - Hapal - Šilhavý. Podle mě dobrá trojice, co chce něco dokázat a má rozhled. Já jim fandim!

Reagovat
plechi

OT: tak to vypadá že Schustra nahradí asi ještě tento týden Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle tejden tomu neverim kdyz uz by k tomu doslo tak by se tak stalo podle me az po sezone

Reagovat
Shevchenko

blbost

Reagovat
plechi

no proto to "vypadá" a "asi"...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by byl lepší Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ještě aby se Dominátor cpal do fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tAK NIC TRAPNĚJŠÍHO JSEM JEŠTĚ NESLYŠEL

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo by také byl zajímavej Karel Jarolím

Reagovat
irik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele