Radolský bude opět trénovat v Polsku

27.08.2009, 19:20
Aktuality
Bývalý tréner MŠK Žilina Dušan Radolský sa opět vrací do Polska. Dušan Radolský bude trénovat klub Polonia Varšava. Radolský v Polsku trénoval kluby jako Groclin Grodzisk nebo Ruch Chorzow.

Jak jste se dohodli s vedením Polonie Varšava?
Ozvali se mi zástupci Polonie a ptali se mě, zda mám chuť do trénování. Chtěli si osobně promluvit o možné spolupráci. V pondělí večer jsem měl na stole letenku a v úterý ráno letěl přes Prahu do Varšavy.

Na jak dlouho jste se dohodli, co od vás vedení očekává?
Na dva roky. Můžu prozradit, že je to jedna z nejtvrdších smluv, jakou jsem v kariéře podepsal. Klub má vysoké cíle, chce, aby se mužstvo dostalo do evropského poháru.

O víkendu vás čeká pořádně těžká prověrka...
Osud to zařídil tak, že se s Polonií hned představím v Chorzowě, kde jsem trénoval před příchodem do Žiliny. Z tohoto pohledu to bude rozhodně zajímavý souboj.

Autor: Filip Kubaliak / denniksport.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no my slováci to vieme,uz nejaký ten piatok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele