Rád bych zůstal v Realu Madrid, reaguje na spekulace Mariano

06.05.2019, 14:01
Aktuality
Mariano Díaz se před letošní sezonou po jednoleté pauze vrátil do Realu Madrid a určitě si představoval zcela jinou sezonu, než jakou Bílý balet zažívá. Slavnému klubu se ligový ročník nepovedl a spokojen nemůže být ani sám útočník, jehož jméno je znovu terčem přestupových spekulací...

25letý útočník prošel mládežnickou akademií Realu a jelikož neměl jisté místo v prvním týmu, odešel předloni za osm milionů eur do Lyonu. Angažmá ve Francii se mu povedlo, dal osmnáct ligových gólů a madridský celek ho po jednom roce přivedl zpět za 21,5 milionu.

Mariano letos v LaLize i vinou zranění zasáhl jen do třinácti zápasů a dal tři branky, dvakrát se přitom prosadil včera proti Villarrealu. Některá média pak začala spekulovat o jeho odchodu do Frankfurtu, Real chce z německého klubu koupit Luku Joviće a vedení Eintrachtu by vedle financí rádo získalo rovněž hráčskou kompenzaci právě v osobě Mariana.

"Mám velkou radost z toho, jak mě tým a fanoušci přivítali zpátky v klubu," nechal se slyšet Mariano.

"Na takové věci nemám křišťálovou kouli, ale rád bych tady zůstal," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

V tom případě jsou pro něj asi peníze víc, než fakt, že bude sedět na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže má říct, že to tam po roce chce sbalit a vypadnout?

Reagovat
Beči

Jistě, na základní sestavu tam nemá naději. Tu má předplacenou Benzín (tuto sezónu ale velmi dobrý) a navíc přichází Jovič. A pokud mu stačí dvě-tři minutky v závěrech zápasů, tak budiž.

Reagovat
Ed_Hazard

*zase

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino ho měl nechat Seville.

Reagovat
CHONG

Ono je celkem jedno, jestli jsi zraněný v Seville nebo v Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho byl zraněný?

Reagovat
CHONG

On byl zraněný opakovaně a odjebalo mu to minimálně půlku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

no to zas ne. Zraněný byl v úhrnu asi 70 dní, což jsou dva měsíce a kousek.

Reagovat
CHONG

Taky je třeba počítat s tím, že hned po zranění nenaskočíš, ale na druhou stranu tam určitě muselo být i něco jiného, je docela s podivem, že ho de facto ignorovali všichni tři (navíc docela rozdílní) trenéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně je docela divný, že předtím téměř nic a pak se mu sejdnou 4 zranění v jednom roce.

Reagovat
CHONG

Smůla no, Nacho nebyl zraněný celou kariéru a pak se během jedné sezóny zranil několikrát.

Reagovat
vladino10

No, ale to sa deje celkom často.. telo má nejakú záťaž, je na ňu zvyknuté, potom sa zranis a záťaž zmizne..keď sa po zranení do tej zataze znova dostavas (telo si odvyklo), tak to môže byť rizikovejšie ako keď v tej záťaži si stále..

Reagovat
Whitemedia

se podívej, jak letos dopadl De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vidím - promarodil toho docela dost. Nicméně - takhle se to říct nedá. Kdyby byl v Seville, tak se mu ty svalové problémy třeba vyhnou.

Reagovat
CHONG

To už je moc velké kdyby, Real útočníka potřeboval, Mariano byl k mání za hubičku, navíc měl za sebou výbornou sezónu a sám se do Realu vrátil chtěl, to že to bohužel dopadlo, tak jak to dopadlo, je už věc jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste potřebovali úplně jinej kalibr, než jeho. Takhle jste mu i sobě utopili sezonu. Extrémně blbé rozhodnutí.

Reagovat
CHONG

To, že jsme potřebovali jiný kalibr je bez debat, bohužel Pérez se rozhodl jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl alespoň jeden z vás expertů Mariana v Lyonu? Je to skvělý útočník s instinktem zabijáka a je klidný v zakončení. A vy ho soudíte podle jedné sezóny, kdy byl zraněný a nedostával důvěru. A Perez ho chce vyměnit za hráče, kterému se taky povedla jen jedna sezona

Reagovat
CHONG

A viděl jsi ty někdy, jakou pozici má Benzín v Realu, ono je úplně jedno, jak je Mariano dobrý, ale Benzína prostě neposadí, to dokáže jenom opravdu velké jméno, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Nutno podotknout, že se mu letošní sezona gólově povedla, ale Zidane není hlupák a brzo si uvědomí, že Benzema je už minulost Realu stejně jako Bale, Ramos, Marcelo a další. Z toho důvodu nechápu, proč nechtěl do týmu Jamese. Nevíš o to něco?

Reagovat
CHONG

Blbec ZZ určitě není, ale co se týče Benzína, tak má ZZ nasazené růžové brýle, takže nečekám, že si to uvědomí nějak brzy.

Co se týče Jamese, tak mu během prvního působení ZZ vyčítal špatný přístup a určitě mezi sebou měli nějaký osobní problém a vzhledem k tomu, že má James podle všeho dost napjatý vztah i s Kovačem, tak na tom špatném přístupu možná něco bude, což je škoda, já Jamese herně zbožňuju a zpátky bych ho bral hned.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako vieš, že sme potrebovali iný kaliber? Veď stále nemáme tušenie, čo je on za kaliber, nakoľko odohral akurát tak hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

A jen mimochodem se podobná situace rýsuje s RdT. Jestli uděláte stejnou hloupost, tak jste tupci.

Reagovat
CHONG

Ono je to jedno, pod ZZ stejně Benzín nesleze ze hřiště.

Reagovat
Seydou Doumbia

*Lyonu

Reagovat
Teoretik

Kdo?

Reagovat
Free_player

S tím co teď hrajou tam bude hvězda

Reagovat
misinho7

No na to ze sme dlho nemali niekoho kto vie driblovat a zabavat divakov sa nam tuto sezonu zjavil Vinco a Brahim. Brahim ale stale viac prekvapuje, kazdu sancu vyuziva naplno.. Ak by sme poslali prec Lucasa urcite som za jeho zotrvanie a nie hostovacku.

Reagovat
duffman.sk

Lucas podla mna nikam nepojde, je to Zidaneov milasek

Reagovat
CHONG

Tak jestli půjde do Betisu Lope a RdT, tak o dalším mém vedlejším oblíbeném týmu nemůže být pochyb

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Zda sa mi to alebo su tieto clanky povinnostou pri hracoch, ktory boli neviditelny a dali prvy dobry zapas za sezonu, zrazu si media uvedomia, ze existuje, pridaju do toho vymyslene spekulacie o zaujemcoch/nechcenia od materskeho klubu a vuala je tu povinny clanok, ktory vlastne neprezradi nic

Reagovat
loki5
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My budeme šťastní, když odejdeš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele