Rád bych zůstal tady v Málaze, říká obránce Antunes

18.05.2013, 23:02
Aktuality
Vitorino Antunes se kdysi nedokázal prosadit v římském AS a po několika hostováních se vrátil do domovského celku Paços Ferreira, v němž šla jeho výkonnost znovu nahoru. V zimě si portugalský obránce vysloužil hostování v Málaze a své působení v Andalusii by si rád prodloužil...

Trenér Manuel Pellegrini si 26letého levého krajního obránce přivedl jako náhradu za Nacha Monreala, který tou dobou přestupoval do Arsenalu a Antunes dostal řadu šancí v základní sestavě. Na jaře odehrál všechny čtyři duely vyřazovací fáze Ligy mistrů, k nimž přidal jedenáct startů v Primera División.

"Rád bych zůstal tady v Málaze. Počkám až na konec sezony, ale jsem velmi optimisticky naladěn. Málaga je fantastickým klubem, který mi dal velkou příležitost. Fanoušci jsou neuvěřitelní, miluji město... co více bych ještě mohl chtít? Stále mám klubu co dát, jsem sebevědomější s každým zápasem. Už teď jsem získal spoustu cenných zkušeností a týmu toho mohu dát ještě více," prohlásil portugalský obránce.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
FC Porto FC

ty vole Malaga nebude hrát nic a Pacos LM :D

Reagovat
Bennhy

neprejdú cez predkolá...

Reagovat
FC Porto FC

není to jedno překolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga ma slusny kadr

Reagovat
Benfica

nechápem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele