Rád bych slavil titul na Ajaxu, usmívá se van Gaal

17.04.2009, 09:45
Aktuality
AZ Alkmaar je velmi blízko zisku druhého nizozemského titulu v historii. Tým Luise van Gaala se bude radovat už tento týden, pokud porazí Vitesse. I když se to nepovede, úspěšný kouč se zlobit nebude.

V dalším kole totiž vedoucí tým Eredivisie zajíždí na půdu Ajaxu. "Vyhrát tam by pro mě bylo ještě krásnější," říká van Gaal. "Samozřejmě budu šťastný, když se to povede už v sobotu, hlavně kvůli fanouškům."

Sedmapadesátiletého Luise van Gaala pojí s Ajaxem spousta úspěchů a vzpomínek. S nejslavnějším nizozemským klubem vyhrál třikrát domácí ligu, Pohár UEFA (1992) a hlavně Ligu mistrů (1995).

Do konce aktuálního ročníku nizozemské ligy zbývají pouhá čtyři kola, Alkmaar má v tuto chvíli náskok jedenácti bodů před druhým Twente. AZ tak je velmi blízko zopakování historické sezóny 1980/81, kdy získal dosud jediný ligový titul.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Swarley

nechť se jim to povede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

z nadpisu jsem si myslel, ze chce po sezone odejit do ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

on chce do Bayernu

Reagovat
fantomas

On nechce nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial viem tento tyzden sa vyjadril ze chce opat viest velky klub. a vyjadroval sa v zmysle FCB.

Reagovat
fantomas

Podle mě nemá kam spěchat. Potrénuje si v LM, příští rok pravděpodobně obhájí titul...má tu rozdělanou práci, nepochopil bych ho, kdyby utek před CHL.

Reagovat
AjaxFans

U nás určitě nevyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy teď raději pomlčte, budete hodně rádi za to druhé místo...

Reagovat
smazaný uživatel

no vida, myslim ze vsichni ostatni by radsi slavili titul zitra v Alkmaaru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele