Queiroz: Po kvalifikaci jsme jednotnější, více si věříme

04.03.2010, 20:59
Aktuality
Portugalsko má podle jmen hodně silnou reprezentaci, v uplynulé kvalifikaci o postup na světový šampionát ovšem mělo problémy a hrozilo mu, že se na turnaj do JAR nepodívá. Portugalci složitou situaci nakonec zvládli a trenér Carlos Queiroz věří, že právě průběh kvalifikačních bojů by jeho týmu měl hodně pomoci.

Portugalci ve své kvalifikační skupině zaostali za Dánskem a bojovali o barážovou druhu příčku se Švédskem a Maďarskem. O jejich úspěchu nakonec musel rozhodnout až poslední zápas, v baráži si pak Queirozovi svěřenci poradili s Bosnou a Hercegovinou a mohou se těšit na to, že si v JAR zahrají v základní skupině proti Pobřeží slonoviny, Brazílii a KLDR.

"Když se trápíte a bojujete tak, jako jsme bojovali my, věříte si a dostanete se na závěrečný turnaj, tak je tým daleko jednotnější. V tomhle směru jsme na tom daleko lépe. Daleko více věříme jeden druhému. Během kvalifikace jsme byli závislí i na výsledcích jiných týmů, teď víme, co na mistrovství světa musíme udělat," řekl Queiroz pro uefa.com.

"Na začátku kvalifikace se nám nedařilo přetavit dobré výkony v žádané výsledky. Pravdou ovšem je, že když někdy vyhrajete, tak si ostatní myslí, že je vše v pořádku a ono není. A když prohrajete, tak je to krok vzad a důvod k tomu zahrát v příštím zápase lépe," dodal Queiroz.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještě najít typickýho zakončovatele

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes naposledy:

Připojte se k Eurofotbalu i na komunitním server Facebook.com! Už několik měsíců zde funguje naše oficiální stránka. Vy tak budete moci být v kontaktu s aktuálním děním ještě častěji. Přijďte také diskutovat s ostatními uživateli nad aktuálním děním či nad otázkami, týkající se vydaných článků!

Neváhejte a přidejte se k nám na: http://www.facebook.com/pages/Eurofotbal/292562130067

Eurofotbal nově i na Twitteru! Mějte ještě větší přehled o aktuálních fotbalových událostech. Buďte u informací rychleji a mějte je ještě ve větší míře! http://twitter.com/eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

spamer

Reagovat
smazaný uživatel

PORTUGAL vamos !!!!! PORTUGAL vamos !!!!! PORTUGAL vamos !!!!! PORTUGAL vamos !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatický tým,plný polehavajících simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým mi moc sympatický nepříjde, jediný koho tam mám rád je Joao Moutinho

Reagovat
božský John

Raul Meireles

Reagovat
$dolar$

Coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

celkem mě štve, že Queiroz kašle na maniche. asi většina z vás namítnete, že už na to nemá, ale stejně si myslím, že by byl pořád v týmu platnější než třeba Tiago nebo Meireles.

Reagovat
j_mrazik

Maniche si odchodem z Porta zkazil kariéru. Pak byl hodně špatnej, kdekoli.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde byl? V Kolíně, žejo?

Reagovat
j_mrazik

Moskva, Chelsea, Inter, Atletico, Kolín...

Reagovat
Boban

evropska odnoz brazilsky repre, na nic vic mi tahle repre neprijde...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k manichovi. na ms do německa jel jako náhradník, kterej se zakopal v moskvě a nakonec byl v nejlepší 11 šampionátu. a ted v kolíně hraje dobře. myslím, že by ještě měl týmu co dát

Reagovat
smazaný uživatel

maniche je skvely twurce hry a to v narodnim muzstvu portugalska neni a nebo je ale nëni tak vyraznej a zkusenej jako maniche

c.ronaaldo 4eWWWa

Reagovat
smazaný uživatel

podle me nepostoupí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele