Queiroz hodlá zůstat v Manchesteru United

02.05.2008, 14:00
Aktuality
Asistentem manažera Manchesteru United Sira Alexe Fergusona bude i nadále Carlos Queiroz. O portugalského kouče má zájem lisabonská Benfika, on sám ale hodlá dodržet smlouvu na Old Trafford...

"Mám zde smlouvu a tu hodlám dodržet," řekl Queiroz jasně v rozhovoru pro deník Daily Mail.

Queiroz je Fergusonovým asistentem již dlouho a jejich cesty se rozdělily pouze na jeden rok, když neúspěšně působil v Realu Madrid. Tito dva dovedli Manchester United k řadě úspěchů a další mohou přidat letos, Red Devils totiž mají na dosah prvenství jak v Premier League, tak i v Lize mistrů.

Trenérem Benfiky letos byl Jose Antonio Camacho, pod jehož vedením se slavnému klubu vůbec nedařilo a španělský kouč na svou funkci v březnu raději rezignoval. Jeho nástupcem se stal tehdejší asistent Fernando Chalana a vedení začalo hledat nového trenéra. Vedle Queiroze se v tuto chvíli spekuluje ještě o několika jménech a nejžhavějšími kandidáty jsou Alberto Zaccheroni a Sven-Göran Eriksson.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre lepsiho asistenta a vyhledavace talentu jinde nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda lepsi momentalne neni :-D

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejlepši asistent ze všech treneru na světě,ale myslim si že by mohl jit někde trenovat jako hlavni protože na to pezpochybně ma

Reagovat
smazaný uživatel

vsak on urcite ceka az sir pujde do duchodu aby mohl prevzit manu, myslim ze je lepsi pockat nejaky dva tri roky a trenovat manu nez jit ted trenovat benfiku, ale zas jestli mu to misto manchester da nebo by si manchester nasel jineho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

real tenkrát dobře zmrdal....i když měli na tom vinu i primadony a prezident......ufff to sme byli myslim 4......

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo cekat,nastupce Fergusona se cim dal tim vic odtajnuje!!

Reagovat
Logan

SAF bude trenovat jeste tak 20 let,neblbnete

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele