Queiroz blízko Benfice

28.03.2008, 14:42
Aktuality
Druhý pokus na nastartování kariéry hlavního klubového kouče má možná před sebou Carlos Queiroz, asistent sira Alexe Fergusona v Manchesteru United. O služby portugalského trenéra má totiž zájem Benfica Lisabon, která již podala oficiální nabídku.

Portugaslké deníky již nějakou dobu informovaly, že právě Queiroz se stal pro Benficu terčem číslo 1, co se týče trenérského postu pro další sezónu. Objevitel portugalské "Zlaté generace" je v anglické lize asi nejslavnějším asistentem, což je způsobené hlavně účastí na pozápasových rozhovorech, jelikož sir Alex Ferguson odmítá komunikovat s BBC.

Benfica, největší klub v Portugalsku, dala Queirozovi dva týdny na rozmyšlenou. Očekává se, že Manchester nebude stát 55letému rodáku z Mosambiku v cestě, nicméně není jasné, zda se Queirozovi bude z Old Trafford chtít. Sám sir Alex Ferguson by se k celé záležitosti měl vyjádřit na dnešní tiskové konferenci.

Queiroz, jenž je považován za možného Fergusonova nástupce na lavičce Red Devils, už jednou Manchester opustil – v roce 2003 si ho vybral Real Madrid, kde měl nahradit Vicente del Bosqueho. Avšak s týmem Galacticos tehdy neuspěl a byl po roce propuštěn...

Autor: Petr Kilian

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mal by to vziat..mozno by sa potom prestalo manu darit

Reagovat
smazaný uživatel

To nehrozí...ikdyby odešel,tak nejlepšímu klubu na světě by se dařit nepřestalo,už jednou byl pryč a Manchesteru to šlapalo...jak jinak

Reagovat
afc

si na omyle,v sezone 03/04 odisiel Queiroz do Realu a Manu skoncil na 3 mieste..

Reagovat
Devil

Jj,az 15 bodu za prvnim Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych, že Benfice by to prospělo, ale sám Queiroz by si asi "pohoršil", když může za dva, tři roky převzít štafetu po Fergusonovi

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo, převzít by to moh, ale me by nevadil ani Roy Keane

Reagovat
smazaný uživatel

jj až bude Ferguson na lavičce MU 25 let tak by ho měl nahradit..

Reagovat
smazaný uživatel

Fergusona nelze nikým nahradit, on je totiž neopakovatelný originál.....a rozhodně ho nenahradí nějaký trenérský elév Roy Kean......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele