QUARESMA: DO BAYERNU NEPŮJDU

25.05.2007, 15:35
Aktuality
Bayern Mnichov možná již brzy oznámí příchod hvězdné posily do zálohy, podle bulvárního deníku Bild by za patnáct milionů eur měl přijít Franck Ribery. Vedle něho je na seznamu německého klubu ještě jeden ofenzivní středopolař - Ricardo Quaresma, ten ale o přestup do Mnichova nestojí...

"V Německu je to vždycky chladné. Ne všichni hráči navíc mají německou ligu rádi. Mluvíme o velkém klubu, ale upřímně nemám zájem odejít do Bayernu Mnichov," vzkázal portugalský reprezentant do Bavorska.

Quaresma má zkušenosti z Barcelony a v tuto chvíli obléká dres portugalského šampiona FC Porto, jemuž je hodně vdečný za to, že mu po nepovedeném angažmá na Nou Campu dal novou šanci. Zájem o něho má řada evropských velkoklubů, dříve se hodně mluvilo o Interu Milán a Atletiku Madrid, nyní se zase spekuluje třeba o Manchesteru United.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

quaresma je najlepsi hrac na svete...

Reagovat
HOST*f

Souhlasím není tak na očích ale podle mě patří do první trojky nejlepších fotbalistů.A to si říkejte co chcete společně s Cristianem Ronaldem pro mě nejlepší hráči!

Reagovat
HOST*

ani bych nerekl treba kaka je stokrat lepsi

Reagovat
HOST*cvbcv
Reagovat
Messiáš

Jestli bude chtit odejit-musíme se prihlasit...

Reagovat
HOST*Deges

chvalabohu ze nesiel do bayernu... quaresma patri medzi mojich oblubenych hracov a bayern moc nemusim

Reagovat
HOST*madridcan

ved ani ribery nema o nemecko zaujem,tak potom co???

Reagovat
HOST*Mari

no přesně tak! Sice si v Bayernu řekli, jaký nepostaví tým a kolik hráčů nepřivedou - je toho i plný eurofotbal, ale nikdo ze špičkových hráčů jim tam nepůjde - peníze nejsou všechno!

Reagovat
HOST*Portos

ja bych byl asi nejratsi kdyby nesel nikam a kdys uz tak rozhodne ne do bayernu nebo aletiku mozna leda do toho Manchesteru

Reagovat
Slejdy

Quaresma je kapacitni hrac jak cip ... mohl by jit do AS Rim treba

Reagovat
HOST*

manutd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Maniche

Do ManU by to bylo hustý. Na jedný straně Cristiano a Na druhy Quaresma. to by byl ¨masakr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele