Quagliarella nové angažmá hledat nebude, oznámil konec kariéry

19.11.2023, 12:02
Aktuality
Fabio Quagliarella (© AFP)

Konec aktivní kariéry ohlásil čtyřicetiletý Fabio Quagliarella. Bývalý italský reprezentant byl po letním odchodu ze Sampdorie bez angažmá a ze zdravotních důvodů už pokračovat nebude...

"Jsem nucen přestat hrát. Momentálně jsem volným hráčem, ale nejsem ve fyzickém stavu, abych se mohl vrátit na hřiště," vysvětlil důvody k ukončení kariéry Quagliarella.

Rodák z Castellammare di Stabia se rozloučil sestupem do Serie B se Sampdorií, kde nastupoval posledních sedm a půl roku. Právě v janovském klubu se v sezoně 2018/19 stal nejlepším kanonýrem Serie A. Kromě toho prošel také FC Turín, Udinese, Ascoli, Neapol nebo Juventus.

Quagliarella celkem v italské nejvyšší soutěži odehrál 556 zápasů s bilancí 182 vstřelených gólů. Během působení v Juventusu třikrát vyhrál Scudetto a dvakrát domácí Superpohár.

Za Itálii má na kontě 29 startů a osmkrát se v národním týmu zapsal mezi střelce.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
Martin9719

Legenda.

Reagovat
Kejza

Reagovat
10

Reagovat
Milan.B

panko

Reagovat
Seydou Doumbia

Velký šéf

Reagovat
The Krupy

Reagovat
mastakillah

Grazie

Reagovat
waynemarkrooney

Frajer

Reagovat
Melchior

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Wazza228

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Largo

Mistr jedinečných a unikátních branek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele