Puygrenier se z Petrohradu vrací do Nancy

02.01.2012, 10:01
Aktuality
Sébastien Puygrenier se vrací do klubu, v jehož dresu si před několika lety udělal dobré jméno. Zkušený francouzský obránce končí své trápení v Zenitu Petrohrad a minimálně v jarní části sezóny bude nastupovat za Nancy, s nímž se dohodl na smlouvě do konce sezóny...

Devětadvacetiletý hráč v lotrinském klubu působil v letech 2003 až 2008 a odehrál za něj 165 zápasů, než přestoupil do Zenitu Petrohrad. V ruském klubu se ale prosadit nedokázal a poslední dvě sezóny strávil na hostováních v Boltonu a Monaku.

Nyní se bývalý francouzský reprezentant do 21 let vrací coby volný hráč na místo činu a s vedením Nancy se dohodl na půlročním kontraktu. "Jsem tady a přesně to jsem chtěl. Dohoda byla na světě velice rychle, protože jsme neměli de facto co probírat. Hned jsme se domluvili zkrátka na všem," prohlásil Puygrenier.

"Byl jsem v kontaktu se dvěma nebo třemi kluby a během minulého týdne jsem strávil pár dní na testech v Bristolu. Když mi ale zavolali z Nancy, vzal jsem to," dodal holohlavý stoper, který si uvědomuje, že ho čeká boj o záchranu.

Tým Jeana Fernandeze sice dokázal remizovat s mistrovským Lille nebo senzačně vyhrát na hřišti Paris Saint-Germain, i přesto se ale nachází na osmnácté příčce. "Nancy je momentálně v tíživé situaci, to jsem já byl ale také, protože jsem v Zenitu nenastupoval. Jsem hladový a chci pomoci klubu k lepšímu umístění," zakončil rodák z Limoges.

Autor: Petr Vaněček / ligue1.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
miguel bain

Zadarmo skvělá posila.

Reagovat
Godwinson

Dobré. To by měl být ještě dnes představen Mollo, takže posílení velmi slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Yohann Mollo? Jestli se nemýlím, tak není to ten odchovanec Monaka, co hrál v loni v Caen?

Reagovat
Godwinson

Nemýlíš se, je to on :) Teď se půl rok 'trápil' ve Španělsku, tak se mu asi zastesklo po domově.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info pamatuji si, jak před pár lety se s nim v Monaku docela chlubili, jakýpak to je galaktický talent. Škoda že se ho pak zbavili, teď by se jim v Ligue 2 hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni meli financni problemy (dokud je ted nekoupil ten ropnej rusak) a milion euro neni na sestoupivsi tym malo..

Reagovat
Godwinson

Jen hnojivovej

Reagovat
smazaný uživatel

jen hnojivovej? blbost, urcite ma nejakou ropu

Reagovat
smazaný uživatel

hah, v Nancy bude jako pest na oko

Reagovat
stas87

skoda,myslel som si ze si viac zahra,lombaerts bol skratka lepsi a potom uz moc sanci nemal

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ten na 64kg fakt nevypadá

Reagovat
cetto

kunďák na té fotce

Reagovat
smazaný uživatel

Pornoherec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele