Puškáč z Bohemians 1905 si za úder loktem nezahraje tři zápasy

29.02., 17:42
Aktuality

Disciplinární komise potrestala fotbalistu Bohemians 1905 Davida Puškáče zákazem startu ve třech soutěžních zápasech za to, že v utkání 22. kola první ligy v Ostravě udeřil loktem do obličeje Jana Jurošku. Čtyři duely si nezahraje Lukáš Matějka z pražské Dukly, jenž byl vyloučen během pohárového čtvrtfinále v souboji druholigových celků proti Opavě. Ligová fotbalová asociace, která řídí české profesionální soutěže, to uvedla v komuniké na webu.

Puškáč přišel na hřiště jako střídající hráč krátce po změně stran a svůj tým oslabil už po devíti minutách, když Jurošku trefil dlouho po odehrání míče. Sudí Stanislav Volek třicetiletého útočníka po poradě s videorozhodčím a zhlédnutí záznamu vyloučil. Bohemians ale i v oslabení v závěru srovnali na 1:1. Puškáč přijde o duely v Olomouci, doma s Mladou Boleslaví a ve Zlíně.

Matějka dostal červenou kartu v 24. minutě za to, že ostře skopl opavského Jiřího Janoščina. Slezané využili přesilovku dvěma góly ještě do poločasu a prošli do semifinále. Druhý tým tabulky druhé ligy tak vstoupí do jarní části sezony bez nejlepšího střelce, Matějka má na kontě šest branek.

Disciplinární komise také rozdala finanční tresty za prohřešky v 21. kole první ligy. Slavia zaplatí 80 tisíc korun za nevhodné a rasistické pokřiky svých příznivců při utkání v Karviné. Sparta dostala trest 35 tisíc korun kvůli použití pyrotechniky v ochozech stadionu na Letné během duelu s Libercem.

Shodně po 20 tisících korun zaplatí Bohemians 1905 a Zlín. "Ševci" pykají za použití pyrotechniky domácími fanoušky při vítězném derby se Slováckem. Ze stejného důvodu jsou potrestáni i Pražané, kterým navíc disciplinární komise vytkla nevhodné pokřiky z tribun během zápasu s Plzní.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
PavlíčeQ

aneb kdyz drzis v tymu na silu hrace, ktery tam uz hrat nechce

Reagovat
kbtk23

Reagovat
ratusek

když měl fazonu, tak bych ho uvítal i v Baníku. Otázka je, jak je na tom teď. Případně o něj máte zájem vy?

Reagovat
GrimeBaller98

vzdyt je mu 30, je to prumerak a lepsi nez hrotaci v Baniku by nebyl. Takovy hraci Banik vazne neposili a budou se porad placat kolem stejneho mista.

Reagovat
ratusek

Tak 2-3 roky dozadu by byl právě v ideálním věku a měl tehdy fazonu. Od té doby se vrátil na svá normální čísla. Teď už by pro nás platný nebyl, ale tehdy ano.

Reagovat
PavlíčeQ

od leta ma podepsanou smlouvu u nas, chteli jsme ho uz ted v zime, normalne bychom ho zaplatili, ale bohemka za nej chtela chramostu nebo nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele