Půlsezóna Realu Madrid z pohledu fanouška

25.01.2012, 17:49
Názory a komentáře
Tak nám uběhl další rok Mourinhova absolutismu a vlády na Realem Madrid. Proč absolutismu? O lecčems hovoří jeho specifičnost, manýry a chování, které by si velice pravděpodobně žádný jiný trenér nedovolil. Dalším faktem o potvrzení jeho nadvlády je konec spolupráce s Valdanem, se kterým podle médií vedl nemalé spory.

Vraťme se ale k samotnému začátku letošní sezóny, kterou po severoamerickém a čínském turné odstartoval letos velice sledovaný Superpohár. Do toho utkání už Mourinho a jeho družina vstupovali, co se příchodů týče, s uzavřeným kádrem. Do kádru Mourinha přibylo hned pět nových tváří. Obranu vyztužili mladičký Varane s univerzálem Coentraem (nejdražší posila). Další velmi univerzální posilou se stal Hamit Altintop. Velmi oplývaný byl příchod v Dortmundu zářícího středopolaře Şahina. Posledním bojovníkem Mourinhovy družiny se stal odchovanec Realu Callejón.

Do Supercopy vstoupil Real na domácím stadionu a ve velkém stylu. Prvním poločasu dominoval a přesto odcházel po stavu 1:2 s hlavami svěšenými dole. Nutno poznamenat, že Barcelona nastoupila po kratším času na přípravu. Samotná hra ale dávala fanouškům Realu příslib. I přes další dobrý poločas se hráči nezmohli na více než jednu branku a spokojenější odcházeli tedy příznivci katalánského klubu. Herně zde však byl vidět pokrok, hráči rychle a účinně přistupovali, zmenšovali hřiště a dobře si vyměnili pozice. Real tak cestoval na Nou Camp, kde neodehrál rovněž špatné utkání, ale o triumfu Barcelony rozhodl faktor Messi.

Hráčům zbývalo už jen necelých 10 dní do začátku ligového ročníku. Každý fanoušek merengues doufal, že se nebude opakovat nezdar v prvním zápase, naopak že hráči na Zaragozu nastoupí ve velkém stylu a bude se naplno bodovat. Real nadělil Zaragoze 6:0 po přesvědčivém výkonu a fanoušci mohli být o něco klidnější. Mezitím byla Realu nalosována poměrně lehká skupina v Lize mistrů, kde se jeho protivníky staly týmy Ajaxu, Dinama Záhřeb a neoblíbeného Lyonu. Real si dále poradil s Getafe a po menších problémech i se Záhřebem, ale nad hráči se začala stahovat mračna. Při pohledu na rozlosování Real čekalo 5 poměrně lehkých soupeřů, ale realita byla jiná. Neschopnost hráčů cokoliv kloudného vymyslet, nervozita na kopačkách, velké množství nepřesných přihrávek a dobře bráníci soupeři dovolili Realu ze dvou zápasů získat jen jeden bod. Hráči byli možná až trochu přehraní, přeci jen 5 zápasů během 14 dnů není žádný med.

Real pod palbou kritiky a povinností zisku tří bodů doma přivítal Rayo. A co se nestalo, v 1. minutě udělal velkou hrubku Lass a hosté šli do vedení. V tenhle zápas se však projevila obrovská mentální síla hráčů a ti ještě do poločasu otočili a nakonec soupeře vyprovodili tenisovým skóre 6:2. Od té doby se však rozjel veliký kolotoč hráčů Realu Madrid. V Lize mistrů a ligové soutěži zvítězili v 15 po sobě jdoucích střetnutích včetně důležitého utkání na Mestalle. Obraná činnost vesměs fungovala, vepředu se dařilo oběma útočníkům, Ronaldo dával gól za gólem a Di Mária přidával jednu asistenci za druhou. Jedním z důležitých bodů dalšího zlepšení útočné hry bylo vyšší herní postavení Samiho Khediry. Sami se pohyboval blíže soupeřově bráně, než tomu bylo v minulé sezóně a bylo to znát. Sergio Ramos se přesunul definitivně do středové dvojice, kde mu to svědčí nejvíce a Marcelo prožíval báječné fotbalové období. Jedna věc však fanouškům vrtala hlavou. Co se děje s loňským špílmachrem Mesutem Özilem? Podle tajně uveřejněných informací procházel syndromem zvaným "Özilova menstruace". Na hřišti působil těžkopádně, chyběla mu lehkost, kterou okouzloval fotbalovou veřejnost v loňském ročníku.

Před Realem však čekala opět ta nejtěžší zkouška. Do hlavního města opět zavítal katalánský přízrak a naplno se projevil "katalánský komplex". Už ve dvaadvacáté vteřině se po hrubce hostujícího gólmana prosadil Benzema a hráči byli na koni. Jako klíčový okamžik střetnutí bych označil velkou šanci Ronalda, kterou trestuhodně zmařil a poté jakoby tým padal a padal. Hráčům se přestalo dařit a po chvíli přišlo vyrovnání. Po poločase Barcelona přidala dvě branky a rázem situace nebyla tak růžová, jak se mohla některým zdát. Teď měl před sebou Real velkou zkoušku. Čekala ho vždy nebezpečná Sevilla a její horké území Andalusie. Sevilla cítila šanci zaskočit na pohled zranitelný Real. Hráči do utkání však vstoupili ve velkém stylu a po poločase nebylo pochyb, který z týmů odjede spokojenější.

Po zápase na hráče čekal duel Copy del Rey a poté vánoční dovolená. Po ní však následovaly spekulace, prohlášení trenéra a výtky směrem k hráčům. Tato prohlášení se týkala disciplíny po návratu z vánoční dovolené. Nejvíce se to podepsalo na Marcelovi. Real však další tři zápasy zvládl a polovinu letošní sezony zakončil s příjemným náskokem pěti bodů před největším rivalem Barcelonou.

A teď už po krátkém shrnutí prozatimního dění ke konkrétnějším záležitostem a výkonům jednotlivých hráčů.


Co se za první půlku sezóny povedlo +

Po dvou zaváháních zkraje sezóny hráči nalezli ztracené sebevědomí. Na hřišti se opět začali prosazovat a na hru Realu byla radost pohledět. Padalo velké množství branek, akce byly rychlé a přímočaré a fanoušci se při zápasech svého oblíbeného klubu nenudili. Gólová potence vygradovala ve 4 zápasech s La Coruňou, Málagou, Santanderem a Hérculesem. Hráči tyto zápasy odehráli se skóre 17:4. Střelecky zářil hlavně Gonzálo Higuaín a Cristiano Ronaldo.

Obrovská mentální síla. Jedna z velkých zbraní Realu. Tým občas připadá jako stvořený pro to, aby čelil tlaku (vyjma duelů s Barcelonou). Hráči se ženou za vítězstvím a to pomohlo při zápasech, kdy hráči museli otáčet a nebo se jim zpočátku nedařilo dobře postavenou obranu soupeře prolomit. Jako příklad uvedu nedávný duel s Mallorcou, kdy Real otočil až v posledních 15 minutách a získal veledůležité tři body. Zvládat takovéhle duely bude pro Real cesta k titulu. Náskok 5 bodů se může zdát velice zajímavý, ale stačí jedno dvě zaváhání a situace je naráz kritická.

Protiútoky. Tohle je největší zbraň Realu Madrid za poslední sezónu. Rychlý přechod, výměna pár přihrávek mezi hráči a smrtící zakončení. Jestli se v nečem hráčům daří, tak především v tomhle. Hráči jsou rychlostně vybavení a k takovéhlemu stylu hry mají předpoklady. Možná by tedy nebylo úplně od věci zapřemýšlet, jestli na sebe zalezlého soupeře nenechat nalézt a pak zaútočit do nepřipraveného bloku. Příkládám zde povedené video, které plně dokládá moje tvrzení.



Xabiho výdrž. Je až s podivem, jak tento hráč zvládá odehrát takové množství zápasů téměř bez přestávky. Za tuto sezónu se již dostal na číslo 2496, což je zhruba o 350 minut více, než má například dirigent Barcelony Xavi. Na nejvíce vytíženého Ikera Casillase mu schází pouhých 24 minut. Občas to na výkonech Xabiho bylo znát, a tak by nebylo od věci nechat ho v nějakém lehčím domácím zápase odpočinout.

Faktory Di Mária a Marcelo a Benzema. Zejména v části sezóny, kdy měl Real šnůru 15 zápasů s plným bodovým ziskem. Di Mária nahradil zásobu nahrávek od Özila a jeho čísla za půl sezóny navzdory dvěma zraněním jsou fantastická. V posledních zápasech týmu jeho přítomnost chybí jak po stránce útočné, tak při napadání a práci směrem dozadu. Marcelův přínos byl znát nejvíce v téže části sezóny. Po návratu z Vánoc tropil v zadu zbytečné chyby a přínos dopředu nebyl taky tolik znát. Můžeme jen doufat, že co nejdříve to bude ten starý Marcelo. Jeho průniky do vápna a míč doslova přilepený na noze se budou opět hodit. Třetí jmenovaný prožívá herní revoluci v Realu. Oproti minulým dvěma sezónám se začal častěji trefovat a navíc přidává hře i přínos. Zapojuje se do kombinací, otevírá hráčům prostory a je na něj radost pohledět, zejména v domácích zápasech.

Velmi úspěšné až suverénní projetí skupinou Ligy mistrů. Navíc s parádním skóre 19:2. Velká škoda je dvou inkasovaných gólů proti Záhřebů, přecejen zakončit skupinu Ligy mistrů s nulou na kontě obdržených branek je velmi dobrá vizitka. Jako nejpodařenější by se dal hodnotit asi domácí duel s neoblíbeným Lyonem, který si odvezl čtyřbrankový příděl.


Co se za první půlku sezóny nepovedlo -

Zejména v zápasech s Levante nebo Santanderem, ale i v jiných zápasech zoufale chyběla kreativita, schopnost něco vymyslet a rychlou kombinací přejít přes obranu soupeře. Hráči mnohdy vypadali, že mají těžké nohy a nebyli schopni přejít přes alespoň trochu postavenou obranu. Tato část je nejvíce spojená s trápením se Rickyho i Mesuta. Ani jeden se nenachází v oslnivé formě (i když zejména Mesut se do ní snad konečně dostává) a bez pořádného špílmachra to, jak všichni víme, nejde. Nezbývá tedy nic jiného, než si přát návrat formy pro minimálně jednoho z nich.

Ani týmu, jako je Real, se nemůže vyhnout krize. Zejména ta první měla fatální důsledky. 1 bod ze dvou na pohled lehkých zápasů byla čára přes rozpočet. Hlavním důvodem byla neschopnost poradit si s obranou a něco vymyslet. Naštěstí krize postihla i soupeře z Barcelony a nakonec nás to tedy tak mrzet v současné době nemusí. Další menší krize přišla dle mého nedávno, hráči se naštěstí kousli a body vybojovali, ale herně to určitě nebylo ono.

Kauza Sahin. Tenhle hráč přicházel a přinášel sebou velká očekávání. Je opravdu tak dobrý, jako se tvrdí ? Může hrát společně s nepostradatelným Xabim? Otázka střídala otázku. Nuriho hlavní nevýhodou bylo neabsolvování přípravy s týmem kvůli zranění. Všichni známe Mourinha, a pokud se hráč do jeho oveček nedostane v přípravě, má už velmi malou šanci něco změnit. Mourinho má své koně kterým věří a kteří musejí splňovat jeho požadavky na hru (tvrdost, nasazení, rychlá práce s míčem) a poté se doučí ostatním věcem. Nedávno se tedy logicky objevily spekulace o Nuriho odchodu. Hovoří se dokonce, že Nuri byl Valdánův přestup, což by sedělo vzhledem k typologii Jorgeho oblíbeného fotbalu. Já osobně doufám, že druhou půlku sezóny přežije a absolvuje celou přípravu s týmem. Nezatracoval bych nad ním šanci, leda že by to znamenalo příchod ehm... Javiho Martíneze?

Pepe. Jeho excesy vrhají špatné světlo na celý klub. Přitom zrovna u něj je toho obrovská škoda. Je to výborný fotbalista a bezpochyby kvalitou do základu Realu Madrid patří. Ale i on si musí uvědomit, že hrát za Real by mu mělo jít ke cti a že svým chováním poškozuje dobré jméno Realu Madrid.

Mezery ve hře. Těhle věcí jsme si nejvíce mohli všimnout v zápase proti Barceloně. Hráči představovali komplexní blok a zezačátku se dobře přesouvali. Později ale dělali zbytečné chyby. Stačily dvě rychlé přihrávky a rázem bylo ze hry 5-6 hráčů, kteří byli rázem naprosto nepoužitelní. Všichni víme, že Barceloně se musí zmenšovat hřiště a rychle přistupovat. Ale nemůže být 7 hráčů na 20 metrech s tím, že rychlou přihrávkou jde snadno vyřadit. Naproti tomu u zápasů proti slabším týmům se mi zdá, že mezera mezi zálohou a útokem je často až moc veliká a pramení z toho zbytečné ztráty míčů při pokusech překonat první val soupeře a dostat míč k útočným hráčům.

Možná by nebylo od věci trénovat víc pod tlakem, v zápase s Barcelonou jsme jasně viděli jednu skutečnost. Hráči Barcelony běhali s velkým nasazením, jak je jim vlastní, a my jsme si nebyli schopni přihrát 3 dobré přihrávky za sebou. Míče nám uskakovaly, lítaly do autů a nebyli jsme schopni vymyslet akci, která by překonala tlak Barcelony.

Válka s médii. V posledních dnech velice propírané téma. Hráči se prý po zápase s Barcelonou nepohodli s Mourinhem. Co je na tom pravdy, to ví nejlépe sami oni, ale čím méně budou mít klidu na svou práci, tim hůře se jím bude hrát, i když jsou mentálně velice silní. Pro dobro situace je důležité si témata vyříkat (pokud je co). A pokud není, tak se nenechat rozhodit médii a odpovědet jim tím nejlepším způsobem a to dobrým výkonem na hřišti.


Hodnocení jednotlivých hráčů po první části sezóny

Iker Casillas - Kapitán a postava, u které si snad nikdo není schopný představit, že by měla Real Madrid opustit. I on si vybral slabší chvilky, ale nahradil je spoustou důležitých zákroků a předvádí opět velmi dobré a spolehlivé výkony.

Alváro Arbeloa - O pozici čtvrtého obránce se dělí s Coentraem a Lassem. V lize toho odehrál více než Fabio, ten má zase více minut v Lize mistrů. Z jeho výkonů mám celkem smíšené pocity, občas podporuje dobře útok a spolehlivě brání. Jsou však i zápasy, kdy se mu moc nedaří ani na jednu stranu.

Sergio Ramos - Přesunutím na stopera se ještě zvedl a Mourinho ho na pravého beka určitě stavět už nebude. O tom hovoří situace, když nemohl hrát Arbeloa. V této situaci tam Mourinho radši stáhl Lasse, než aby Ramose nahradil Albiolem. Ze Sergia čiší zdravá výbušnost, výborná hra hlavou, herní sebevědomí a přehled na hřišti. Nevyvaroval se chyb, ale přesto jeden z nejdůležitějších hráčů probíhající sezóny.

Pepe - Jak už jsem psal o pár řádků nahoře. Jeho nesporné fotbalové kvality shazují jeho excesy. Jak říkám, herně opět přesvědčil, ale ty situace jsou až moc velkou kaňkou.

Marcelo - Oproti minulé sezóně udělal opět krok kupředu. Vyhnout se povánočním výpadkům, tak pěji jen chválu. Velmi důležitý faktor směrem dopředu, kde se jeho výbušnost a překvapivé řešení situací velmi hodí.

Fabio Coentrao - Nejdražší posila zatím dobře plní roli univerzála. Nestal se stěžejním bodem týmu, ale pokud nastoupí, tak ve velké většině případů předvádí dobré a spolehlivé výkony.

Xabi Alonso - Motor a další obrovsky důležitá část týmu. Těžko říct, jak moc by chyběl, kdyby se zranil dejme tomu na déle než měsíc (zaťukat, radši to vědět nechci). Odehrál obrovské množství minut, dodává týmu klid, a pokud má vedle sebe kolegu, co ví, kde se pohybovat, tak je výborný.

Khedira - Sami se do nové sezóny začal pohybovat na hřišti blíže soupeřově bráně a podle mého je to k prospěchu věci. Zlepšil současně i výkony proti slabším soupeřům a až do zranění se Xabim tvořili velmi dobře fungující dvojku. Klasický Mourinhovský typ hráče.

Lass - Zkuste si ho někdo odstavit od míče, to je snad neřešitelný úkol. Na míči opět silný, směrem dozadu a pohybem jeden z nejlepších. Bohužel toho, že každý jeho zákrok smrdí faulem, se zbavit nedá. Občas by také mohl směrem dopředu méně vymýšlet.

Ricky - Jeho největší problém jsou zranění a neschopnost udržet si formu. Bohužel stále převažují případy, kdy se mu tolik nedaří a na hřišti je to jen starý stín toho obávaného špílmachra. Myslím si, že po sezóně si bude, ač mě to strašně mrzí, balit kufry.

Özil - O něm už jsem se trošku rozepsal trošku nahoře. Skoro celou první půlku sezóny hrál bez formy a na naší hře to bylo znát. Pokud se dostane do formy z minulé sezóny, stane se opět opěvovaným a velmi těžko postradatelným hráčem. V posledním utkání k tomu nakročil dobře.

Di Mária - Skvělý. Výborný. Úžasný. Na jeho adresu padaly samé superlativy. Bohužel je už podruhé v sezóně zraněný a to ho trochu brzdí. Jeho přínos pro tým je však neoddiskutovatelný a stačí jen doufat, že se zbytečně nebudou dělat žádné problémy a bude mu zvýšen plat. Herně si to jistě zasloužil.

Callejón - Příklad hráče milujícího Real. Na základ mít asi nikdy nebude, ale pozice 14tého hráče v týmu mu velmi dobře sedí. Zasáhnul do velkého počtu zápasů, vstřelil několik gólů a proti své pozici, zdá se, neprotestuje. Mnohem více mu sedí konce utkání, kdy se útočí do otevřených obran. Proti zataženým tak silný není.

C. Ronaldo - Aneb jak jeden zápas převáží misky vah fanoušků na druhou stranu. Mohl být hrdina. Rozhodnout zápas proti Barceloně, místo toho vystřelil velmi špatně a fanoušci si ho dobírají. Přesto je jeho bilance famózní. 23 branek v 19 zápasech v ligové soutěži je zkrátka 23 branek a ani velké množství penalt to nesráží. Herně to není ono a už několik zápasů je slabý, ale já věřím, že se vrátí zpět ten starý Cristiano a ukáže všem pochybovačům, jak na tom skutečně je.

Higuaín - V přípravě měl pár kilo navíc a oproti létajícímu Karimovi se mu nedařilo. To se však povedlo urputnému Gonzalovi překonat a v průběhu sezóny se vrátil ten starý Pipita. Dával důležité branky a byl tam, kde měl být. 14 branek v ligové soutěži je velmi dobrá bilance. Bohužel poslední dobou opět trochu upadá, snad je to jen chvilkové.

Karim Benzema - A pro mě to nejlepší zrovna na konec. Karima už jsem též chválil v předešlých řádcích a zde tomu nebude jinak. Konečně je tu ten obávaný kanonýr, kterého jsme všichni chtěli. Dáva branky v lize i v Lize mistrů, dokáže se dobře zapojit do kombinace a nemusí hrát jen na hrotu. Nevyhl se slabším zápasům, ale stejně tenhle půlrok hodnotím velmi kladně.


Očekávání do jarní části sezóny a cíle

Jak všichni víme, Real se soustředí na výhru v lize a případný úspěch v pohárové soutěži. Další postup v Copa del Rey už není tak pravděpodobný. Pokud se hráčům povede udržet koncentraci, nenechat se unést spekulacemi médií a zvládat důležité zápasy, mohlo by se na Real konečně usmát štěstí a on tak mohl opět zůstat na vrcholu tabulky i po konci sezóny.

Autor: články čtenářů / One-Real

Komentáře (367)

Přidat komentář
madridcan

No som zvedavy, co si zase vypotil

Reagovat
Nikikrew

Treba zverejnit clanok o RM pred El Classicom

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha.. Než budeš příště zase vtipnej, zjisti si, jak se ten zápas vlastně jmenuje

Reagovat
Manik...
Reagovat
madridcan

jasne,ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

lidi to není vtipný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo super a ta záloha walcott, wilshere, ramsey, rosický by konkurovala barceloně 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by odpadol aj jediny konkurent Barce, to snat neurobia, potom by uz vazne nebola sranda

Reagovat
Kenneth

Nedělej z Wengera úplného idiota. Je dost možný že by proti Barceloně byl úspěšnější než Mourinho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak horší to o moc už být nemůže. Bylo by to asi zajímavější, ale více bych se obával Beníteze.

Reagovat
RMCF

Horší to být nemůže? to fakt nevidíte ten progres co ten tým pod Mourinhem udělal? v předchozích letech sme byli evropě pro smích, pravidelně ostudně vypadávali v LM s tými které by sme měli porážet, teď je naše role v lize mistrů uplně jiná, vedem ligu, akorát stále nemmáe na Barcelonu, ale kdo jo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já psal o vzájemných zápasech, které podle mě Kenneth myslel. Jinak se Mourinhova práce kritzovat moc nedá, i když v mých očích to je na úkor odchovanců a Španělů.

Reagovat
Kokesh

Nejen v tvých, ale jinak to asi nejde. Není na to prostor...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prostor je na to vždy. Je to pouze o tom, co jste schopni krátkodobě obětovat.

Reagovat
Kenneth

Jaký trenér by dal prostor ddchovancům a Španělům v Realu? Kolik tam máme navíc schopných Španělů, odchovanců aby mohli hrát základ? Granero - na základ prostě nemá, Albiol - též ne. Callejon - snaží se a prostor dostává. Adán - Už má 4 zápasy na kontě.

Reagovat
RMCF

no hlavně by mu nesměli svěřit přestupovou politiku...

Reagovat
smazaný uživatel

by real aspon usetril

Reagovat
smazaný uživatel

No v tomto kamaráde nemáš pravdu. Wenger - a to ho teda fakt zrovna nemusím - je práve známy tým, že možno ako jeden z mála manažérom robil takú prestupovú politiku, ktorá bola v červených a nie v čiernych číslach. minule to zrovna vyčíslovali v nejakom článku.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade berem spat, dik za info

Reagovat
smazaný uživatel

Ževraj študoval nejakú ekonomiu alebo čo ..tiež ma to prekvapilo

Reagovat
Manik...

no v LM to moc nedokázal

Reagovat
Kenneth

... Doma Barcelonu porazil a venku holt zkusil beton, vyšlo by mu to kdyby nebyl Bendtner (?) úplný vemeno.

Reagovat
asskicker

Kdyby, kdyby, to mohla aj Barca dat v druhom polcase tak 6 golov kdyby kdyby, ten zapas Wngerovi ani nahodou nevysiel

Reagovat
smazaný uživatel

Byt fanoskem barcy, tak chodim zitra kanalem

Reagovat
johan14

takto som sa dávno nezasmial

Reagovat
smazaný uživatel

letos výhra LM a PD

Reagovat
smazaný uživatel

a z pohledu ostatních klubů nic?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jinej fanoušek jinýho klubu nic nenapsal

Reagovat
fantomas

Mně občas přijde, že lidi tu hloupost musej předstírat, jinak nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

a ty?? kolik si viděl mých komentářů, že hodnotíš mé IQ???? nebudu se snižovat na tvou úroveň a nebudu tě urážet, ale toto napsat...???

Reagovat
smazaný uživatel

panebože

Reagovat
fantomas

Když najdeš fanouška Malagy..

Reagovat
smazaný uživatel

EF má samozřejmě databázi podobným článků téměř ke každému klubu.. ale kvůli protekci tady dali jenom tenhle.. Život umí být někdy dost složitý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Druh článku: Názory a komentáře

Autor: články čtenářů / One-Real

Reagovat
Honza Matoušek

Real Madrid má bezkonkurenčně nejlepší brejky na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si zistil nejakým brejkomerom?

Reagovat
poz3n

Reagovat
homeles8

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nikdo jinej než fanoušci Barcelony se takovýmu debilnímu vtípku ani smát nemužou.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto iny by si mal akoze robit prdel z realu ked ni fanuskovia barci? vzhladom na posledne merania sil maju na to pravo, nemyslis?

inak za tak stupidny prispevok ako si dal nemozes cakat inu odpoved ako si dostal... ale kludne daj co este vsetko ma real najlepsie, rad sa pobavim

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsou vsichni fanousci Barcelony debilove, potom chapu, proc se smejou podobnym vtipum...

Reagovat
celeb

cize staci aby 1 nebol a uz nepochopis?

Uboha snaha urazat (este bez hlavy a paty) nevrha zle svetlo na fanuskov Realu, len na teba.

Reagovat
homeles8

prej mají na to právo...dělat si prdel z někoho bylo někdy trestný? Jinak ten Murinhovo koment je prostě trapnej jak vtipy z blesku třeba, nechápu že se nad tim může někdo upřímně smát. Ty smajlíky jsou spíš jen proto, že to je jakoby ''proti Realu'' jinak je to nuda.

Reagovat
Honza Matoušek

Jo vtipálku, di do televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
centos

Reagovat
RGiggs

Ano a proto se nedostali za půlku v zápase s Barcou minulí týden

Reagovat
Honza Matoušek

To neni žádnej argument...

Reagovat
smazaný uživatel

"minuli tyden", uz to svedci o tvoji inteligenci...

Reagovat
Josifek

Trochu smutné zjištění vzhledem k tomu, proč jsem si tento klub zamilovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezký že Mourinho vede ligu a hraje pohlednej fotbal, ale to, že udělal z jednoho nejsympatičtějších týmu s obrovskou historií bandu nefér hráčů to už jen tak někdo nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

vymaž Pepeho(kterej tam už by) a kdo dál?

Reagovat
smazaný uživatel

ramos, x.alonso (ano ten alonso, kterýho sem v liverpoolu zbožňoval), coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsa miluju pořád

Reagovat
Krausio_Real_M

It's a big love ♥

Reagovat
RGiggs

To ale neudělal Mourinho. Blázni jako Pepé a Ramos už tam byli

Reagovat
smazaný uživatel

Pred Mourinhem byl Ramos v klidu...jak pise kazisvet

Reagovat
RMCF

Ramos dřív sbíral ještě více karet hlavně těch červených...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak!! teď mně naopak příjde celkem v klidu najeho poměry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

do konce sezóny ještě tu dvacku udělá

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbost! příjde mi to jen jako, že tady chceš někoho popíchnout. Dobře Pepe je magor . ale jinak bych to nejak nehrotil a neresil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nikoho popichovat, nemluvím jen o Pepe! Prostě ten manšaft proti Barceloně ukazuje, co je zač....Hráči dojíždějí souboje, jsou agresivní, hádají se s rozhodčím s protihráči, jak kdyby nezkousli prohru a když to řeknu upřímně tohle jsem u Xabi Alonsa v Liverpoolu nikdy neviděl, Coentrao hraje taky jak magor....a vrcholem jsou borci jako Casillas nebo Arbeloa, kteří se znají s hráči Barcelony z repre, před zápasem si tam podávájí ruky, objímají se a je 70' minuta Real prohrává a nikoho neznají, není to normální

Reagovat
celeb

take pichnutie do oka asistenta trenera je napr. uplne bezna vec v inych ligach, tiez sa cudujem, co proti tomu Josemu maju

Reagovat
blade115

Prosím, nenašel by se zde nějaký ochotný fanoušek Realu a neřekl by mi, jak to skutečně je s tím Chozém? Stačí stručně - je odchod možný, má problémy s některými hráči, ohlásil u vedení konec, atd.? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu španělská liga nesedí a sám v ní není spokojen a jestli letos vyhraje ligu a LM, tak bych odchod považoval na 90% jako hotovou věc. Ale řekl bych, že bez ani jednoho titulu z LM nebo La Ligy neodejde

S tím Ramosem těžko říct, asi se něco stalo, neboť se o tom hodně mluvilo a nepůsobil oto úplně jako kachna, ale zase kdyby to bylo tak vážné, tak to by podle mě Mou nenominoval Ramose k zápasu.

Reagovat
blade115

Tak v lize má slušně nakročeno, teď jen zbytečně neztrácet... Na LM to také je, ale zas tam je nejhorší problém - Barca a k tomu slušně rozjetý Bayern. Taky si myslím, že bez nějakého velkého úspěchu mu jeho ego nedovolí odejít, zas na druhou stranu, kdyby opravdu cítil frustraci a nemohl dál, věřím, že by s tím seknul. Pak se ale bojím, že zamíří zpět na Ostrovy...

No Ramos... Nemluvilo se i o Casillasovi? A to, že ho nominoval nemusí nic dokazovat, přeci jen jsem četl, že je teď v obraně menší marodka (nebo byla?...), takže by si akorát podkopl židli, kdyby ho vynechal... Čímž samozřejmě nechci tvrdit, že s ním problémy má, jen poukazuju na jednu z možností.

Reagovat
smazaný uživatel

haha ze spanielska liga mu nesedi, dnes sa tu perli... mas recht, staci troska pozriet na vysledky a je kazdemu jasne ze mu la liga nesedi, hrozne vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

jeho odchod je dost nepravdepodobny ... perez o nom pred nedavnom vyjadril ze jeho podpis bol jeho najlepsim ... to ze si marca vymysla je druha vec ... s ramosom je to tiez uplna blbost nedavno som cital ze vsetko poprel a nic ziadny spor tam neni ... ale tazko sa da verit dennikom ako marca.com ,as.com,goal,com

Reagovat
blade115

Tak když bude chtít pryč, tak se i Peréz může jít vycpat... Já nevím, třeba marca opravdu jen klame, ale já opravdu na něm pozoruji určitou nechuť, frustraci a stále víc cítím, že mu chybí anglický fotbal. Viz poslední prohlášení o tom, jak na něj bučeli fanoušci - že v Chelsea by ho to trápilo, v Realu to bere jako normální věc... Nevím no, každopádně ho na Ostrovy nechci. V Chelsea máme perspektivního Boase a jinde by jen tvořil příliš velkou konkurenci... Snad zůstane v Realu.

Reagovat
johan14

Žeby ti Special One naháňal strach ?

Reagovat
blade115

Co si budeme povídat, ze Citizens by udělal mašinu... A United? Tam jsem rozpačitý, měl by to těžký a myslím, že by neuspěl, přeci jen hráči byli po celou dobu zvyklí na něco jiného a on není trenér pro dlouhodobou koncepci. Takže pokud by mu to tam první dvě tři sezóny opravdu nešlo, odešel by. Ale v tom City jo, tam se opravdu obávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím tak že je to jen Hra Joseho. Kdyby se nic nedělo tak by se řešil Pepe a tím by se dostali hráči pod tlak. Takhle se všichni soustředí a jsou v pohodě. Navíc udajně novináři přišli s tím že hádka propukla v pátek na tréninku ale jak by se tam dostali když to bylo uzavřené? Takže bych to tak nebral a nechal to osudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se v článku nenacházelo pár vět o tom, kolikátí jsme a já neznal tabulku, tak podle článku tipuju nejméně několikabodovu ztrátu na první Barcelonu. Působí to strašně kriticky, navíc v tomhle období mě to až začíná lézt na nervy, když jsou všude články o tom, jak Mourinho odejde, jak je v týmu špatná atmosféra apod.. Místo toho, aby se napsalo, že konečně jednou máme bodově navrch (zatím) před Barcelonou, tak se tu pořád spekuluje co se nedaří, co dělá Mourinho špatně, že Pepe udělal nějaký prasárny..

Reagovat
johan14

Presne tak, a toto vypotí fanúšik Realu - ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

pekny clakom ale javi martineza fakt v reale nie !!! velmi nepresny hrac ... niekedy dival aj bilbao ale obzvast proti slovanu to bolo hrozne nepresne ... :) ..

v lete odchody - kaka,gago,leon,albiol,granero,altintop

prichody- aj ked iba sen - neymar,silva, mlady obranca

Reagovat
johan14

Mladý obranca tam už je volá sa Varane.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celkem zajímavý článek, pouze bych se vyvaroval souhrnu zápasů a osobně mi přijde naprosto nevhodné jeho načasování mezi pohárová Clásica (alibismus po domácí prohře). Opět musím připomenout, že tým kalibru a kvalit Realu Madrid jede na vítězství ve všech soutěžích, kterých se zúčastní. Mourinho těch domácích pohárů má plnou vitrínu a pochybuji, že je považuje za bezvýznamné. Nebo snad někomu vadí těch pár zápasů navíc? Proč tedy máte tak široký kádr bez odchovanců? Proč hrál přetížený Xabi? Proč nedostal šanci Adán? A spousta dalších "por qué"...

Podzim myslím potvrdil to, co se čekalo, pouze pár madridistů ještě věřilo. Mourinho je konec odchovanců. Rád spoléhá na sílu, brejkové hráče, nehraje do šířky...k tomu hráči Realu (stejně tak naprostá většina Španělů) nejsou učeni a doplácí na to. Celkově ta španělská stopa (potažmo dokonce odchovanecká) je největší slabina Realu. Stálice Casillas, "Angličani" Xabi a Arbeloa, milé překvapení Callejón, podřadní Albiol s Granerem (naprosto zaslouženě).

První Supercopa dokázala hlavně to, že ač si to spousta lidí nemyslí, i na hru Barcy je velmi důležitá kvalitní fyzická kondice. Odveta už byla úplně o něčem jiném.

Nevhodné mi přijde i na neustálé poukazování na Özilovu menstruaci. Bývalo to vtipné, ale když to člověk čte tolikrát, omrzí to...

Reagovat
johan14

Tak toto je zaujímavý pohľad fanúšika Barcelony nie ako Jikra. Máš moje sympatie

Reagovat
johan14

Oprava nie Jikra ale Jirka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Proc alibismus ? Pulka sezony skoncila o vikendu a tak jsem se do toho z nudy pustil. O tom ze fyzicka kondice je pro fotbal BArcy nutna snad nikdo nepochybuje. A Ozil jsem si tam hodil jako mnou patentovanou hlasku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem velmi spokojen na 9 z 10, stejně jako loni.

Pro mě pět jasně nejlepších: Benzema, Cristiano, Ramos, Di María, Xabi Alonso.

Reagovat
Krausio_Real_M

Benzema, to je neskutečnej kanón

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni po půlce, nebo celkově?

Reagovat
smazaný uživatel

celkově

Reagovat
Whites

Hlavně Benzín se konečně rozehrál. Předchozí sezony jsem ho nemohl ani vidět. Teď už ale začíná naplňovat očekávání, se kterýma přišel.

Reagovat
vodka

"Velmi oplývaný byl příchod v Dortmundu zářícího středopolaře Şahina. Posledním bojovníkem Mourinhovy družiny se stal odchovanec Realu Callejón."

to oplývaný znamená v té větě co?

Reagovat
blade115

Tipuji, že něco ve stylu "opěvovaný". Ale to se mi zas moc nezdá...

Reagovat
madridcan

Dufam, ze nas Pepe dokope k titulu...

Reagovat
Kokesh

To by pak brečel jako Materazzi po odchodu Moua.

Reagovat
smazaný uživatel

napriklad?

Reagovat
smazaný uživatel

som velice zvedavý či tu budu taketo članky aj o druhych kluboch

Reagovat
Kokesh

Tak tenhle článek asi není pro fanoušky Realu, jako spíše pro ostatní (nezasvěcené). Ale za snahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky nepíše PRO fanoušky realu, ale Z pohledu fanouška realu a já s tím článkem z pohledu dalšího fanouška realu víceméně souhlasím.

Reagovat
Kokesh

Já vím, ale mám rád články, který ti dají něco navíc, např. od merengues na realmadridcf.cz. Tohle beru jen jako obyčejný shrnutí informací, které každý zná. Nejsem proti, ale ani pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Lass - Zkuste si ho někdo odstavit od míče, to je snad neřešitelný úkol. - Nikoho z nás asi proti realu nenominují

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejlepší způsob, jak ho odstavit od míče je...nechat mu místo pro tvorbu hry (jak rád a často se toho zhostí).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Presne tak, Lass je lepší ako obranca, keď má niečo vytvoriť tak je to tragédia. Buď sa krúti a ide do 2-3 hráčov alebo prihrávku skazí. Už by mu to mal niekto povedať nech sa netrepe dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Realu chybí kvalitní hráči. Doporučené posily: Silva, Mata, Tevez, Ibrahimovič, Robben, Essien

Reagovat
Kokesh

Z těch napsaných bych bral jen Silvu, toho jsem si přál dávno tomu daleko více, než Vaarta, Sneijdera, Kakáča a Mesuta. Samozřejmě Mesut má mou plnou podporu, ale musí na sobě ještě hodně makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim tomu, ze pokud Mourinho po sezone odejde a MC se podari vyhrat PL, tak on bude v lete prvni posila pro Madrid. Vlastne on by pred tim rokem a pul, nebyt Joseho, ktery ho nechtel a privedl Mesuta s Di Mariou, prisel, ne? Nebo jak to tehdy bylo?

Reagovat
Kenneth

Silva už byl před podpisem smlouvy, potom přišel Mourinho a přivedl si své koně. (Mesut, Angel)

Reagovat
smazaný uživatel

on uz do city prestupil este ked bol pri kormidle pellegrini ... a v tedy sme onho bojovali my a barcelona ... no ako to uz byva 2 sa biju 3 vyhrava

Reagovat
smazaný uživatel

a silva uz je nerealny v city ma plat ako 180 000 a to mu este chcu zvysit za dobre vykony ... to uz bude brat viac ako ronaldo a messi

Reagovat
Kenneth

Ano, takový hráči by nás jistě posunuli dál. Snad jedině ten Silva by nás k Barceloně příblížil.

Reagovat
Kokesh

No Tevéz i Ibra určitě taky, ale jdeme jinou cestou...prvně jmenovaný by do našeho systému sedl jako prdel na hrnec a Ibra je prostě Ibra. I tak jsem ale s našimi útočníky nadmíru spokojen a neměnil bych...

Reagovat
Kenneth

Ibra určitě ne, nehodí se do našeho systému. Tevéz jedině kdyby si to srovnal v palici a soustředil se na fotbal. Ale jak říkáš, neměnil bych za nikoho.

Reagovat
Kokesh

Však na Ibru to musíš jedině hrát, jinak to nejde. On dokáže míč kdykoliv podržet a v klidu rozehrát a s podporou Mesuta či Di Márii by hodně vynikal, to si myslím. Navíc by byl pořád někdo ve vápně, to je potřeba. Otázkou je, co by byl ochotný pro tým odevzdat a jestli by fungovala jeho spolupráce s Crisem...

Reagovat
Kenneth

To si ze mě děláš sranda? Real má systém založený na rychlých protiútocích. Kde by tam jako Ibra vynikal když naběhá 4 km za zápas? Navíc útočník hraje pro Ronalda, k tomu by se Ibra určitě neshodil aby pracoval pro Ronalda.

Reagovat
Kenneth

*srandu

Reagovat
Kokesh

Mou moc dobře věděl, co bude hrát a proto se přivedli hráči jací v Realu jsou a né jiní. Mně jde o to, že by ti výše jmenovaní byli pro merengues neskutečným přínosem, jen by se muselo hrát jinak. Navíc pokud sis všiml, tak v defenzivní práci náš tým zrovna nějak nevyniká, a to jsou do ní zasvěceni prakticky všichni kromě Cristiana. Všechno není jen o naběhaných km...

Reagovat
RMCF

No Cristiano se do defensivi taky zapojuje docela dost, hlavně v posledních zápasech to bylo hodně vidět, když byl v tomto směru "pomale" výraznější než v ofensivě

Reagovat
RMCF

defensivy

Reagovat
Kokesh

Dobře, ale pořád ho beru jako pana Nedotknutelného, který většinu sil šetří na sprinty a ofenzívu, kde je jeho přednost. Tu jeho snahu vypomoct v poslední době i defenzívě beru spíš proto, že se mu až tak nedaří herně a i on sám to musí vědět.

Reagovat
RMCF

Silva do našeho systemu založenýho na rychlým přechodu do útoku taky zrovna moc nezapadá...

Reagovat
Kenneth

V tom případě ani Ozil..

Reagovat
RMCF

Ozil je poněkud přímočařejší a do šířky téměř nehraje...

Reagovat
Aldeano

Ozil se například na MS 2010 zdaleka neztratil.... Spíše naopak... A jak hráli Němci? Rychlá přechodová fáze.... Podobně jako Real.... Nebo proč se Ozil do Realu nehodí?

Reagovat
Kenneth

Ozil je stejný typ jako Silva. Rád si hraje s balonem, je technicky skvěle vybavený, kdyby jsme hráli jiný systém, Ozil by vynikl daleko víc.

Reagovat
RMCF

tak podle mě stejný typ není, ale dál to asi nějak řešit nebudem...

Reagovat
Aldeano

Stejný typ?To snad ne?

Reagovat
Kenneth

Tím nechci říct že se do Realu nehodí, jen si myslím že z toho systému preferuje víc třeba takový Di Mária.

Reagovat
Kokesh

To nikde netvrdím, taky jsem ho chtěl dávno před příchodem Mourinha.

Reagovat
RMCF

tak to potom jo, le dokud je u nás Jose je jeho příchod nepravděpodobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva by byl v současnosti nejlepší možná posila do ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je skleneny, proto se prodal...Essien ma tez vecne zdravotni problemy s kolenem a jeho prichod nepripada v uvahu...Ibra se nehodi do systemu...Tevez je magor do palice...Angela bych za Matu nemenil a jediny Silva by mohl byt obrovskym prinosem v tvorbe hry ale z druhe stranky by to mohlo brzdit Mesuta ve vyvoji leda ze by se David posunul zpet na kridlo, ale v ManCity mu role tvurce jde jak svin

Reagovat
smazaný uživatel

La Ligu už majú takmer istú pokial budú pokračovať takto ďalej. A v Lige Majstrov verím že nechytíme Barcu

Reagovat
RMCF

jedna remíza prohra v Clasicu a sme druzí...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale to by musela barca hrat na 100 percent a povedzme si ze to asi tazko, inak bavit sa v januari (leden bratia) o tom kto vyhra ligu je dost pritiahnute za vlasy, este sa rozda vela bodov, jasne ze valencia to nebude ale ako to skonci si podla mna netrufne povedat nikto, staci par zraneni , dajaky ten polosepy rozhodca ...

Reagovat
RMCF

přesně tak 5 bodu v pulce sezony nic neznamená...

Reagovat
Aldeano

Souhlas. Ale i tak naděje tam je velká, alespoň v mých očích

Reagovat
smazaný uživatel

Určite vačšia nádej ako minulý rok

Reagovat
Aldeano

Tak Vidím to celkem reálně

Reagovat
johan14

A veru že znamená, presne 5 bodov náskok. Je to +5. Odkiaľ všetci berú že Real prehrá na Nou Campe, to teda nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

To proti tomu Ajaxu bylo neuvěřitelné¨

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid

Reagovat
Al Capone

půlsezona by by napsoto skvělá nebýt El Clásic, tam v drtivé většině zápasů hrajem minimálně o třídu hůř a to je hodně špatný, jen toto slepšit a bude naprosto spokojený

Reagovat
Al Capone

*ty vole tolik chyb

Reagovat
smazaný uživatel

slepšit

Reagovat
smazaný uživatel

Článek 7/10 Zajímavý článek.

Občas je nějaká chyba. Mohl sis to po sobě přečíst.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě jsem zapomněl. Snad nikdy jsi nepoužil nic jinýho, než Real. Proč nepoužiješ Bílý balet, nebo třeba Mourinhovi svěřenci?

Reagovat
johan14

Pravdepodobne sa mu viac páči hra Barcelony, ale takých fanúšikov Realu čo neznášajú Mourinha je viac.

Reagovat
risk je zisk

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Sergio Ramosem nesouhlasím více se mi líbil na RB , tedka tam není kvalitní náhrada. Na MS byl na tom postu vyhlášen nejlepším hráčem turnaje!!! Bezchybný do zadu a velmi dobrý směrem do předu, rozehrávka taky super. Je vidět že mu to de i na stoperu taky dobrá alternativa , možná že kvůli toho i ty hádky mezi ním a trenérem třeba chce hrát na RB.

Reagovat
johan14

Never tomu, žiadne hádky nie sú.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to rozhodně ne, pro mě letos možná vůbec nejlepší hráč Realu. Z pozice stopera tam honí útočníky jak zajíc už na jejich polovině a získává tím hromadu míčů, sil i zakončení pro své spoluhráče. Naštěstí se to José bojí použít i proti Barce

Reagovat
RMCF

dneska to musí risknout a zkusit, nic jinýho mu už nezbývá

Reagovat
Jerichoo

keď takýmto spôsobom odohrá celú sezónu a aj tú ďalšiu, bude snáď na tom poste najlepší

Reagovat
RMCF

Ono s Vámi je ta taktika mnohem náročnější, díky několika hráčům schopných dát genialní přihrávku a neuvěřitelným náběhům Alexise....

Reagovat
RMCF

mistrovství mu na RB vyšlo, ale jinak mu to na stoperu sedí mnohem víc, co tam hraje je nejlepším defensivním hráčem Realu ne-li uplně nejlepším. Na moderní RB mu chybí hra 1 na 1, naopak na stopera má výborné předpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

I centry.

Reagovat
Losinho

Povedené

Reagovat
smazaný uživatel

ma uz niekto zostavy na el clasico?

Reagovat
Mercury

Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Kaká, Ozil, Cristiano e Higuaín

Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Xavi, Busquets, Iniesta, Cesc, Messi y Alexis

jinak je to pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak tam to hladat, dik

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je to preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Danke.

Reagovat
One-Real

Tak abych reagoval nejak ucelene a dohromady.

Omlouvam se za chyby, psal jsem to v poznamkovem bloku a necetl to po sobe. Jinak clanek to mel byt spis informativni pro mene zasvecene lidi co se Realu Madrid tyce. Takze sorry za pravopisne chyby a preklepy.

Reagovat
j_mrazik

Tak koukám na ty Messiho góly proti Malaze a ten kluk je úplně někde jidne.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si to časem uvědomí všichni

Reagovat
raduinho

Až na to koukám, souhlasím

Reagovat
Aldeano

Jo, ty góly nebyly špatný.... Dokonce byly hezký... Ale, proč to cpeš sem? Jěště s komentem, že je někde jinde.... To se přece dávno ví, že on a Ronaldo jsou někde jinde... Dobře, určitě zkusíš argument: Je to v sekci Primera Division.... Ale s tím na mne nechoď... Napsat tohle pod článek výhradně o Realu? Provokace.... Okecávačky ani nepiš nebudu reagovat. Jedině, že by si napsat něco natolik odporného a odpudivého ,že bych musel opravdu reagovat....

Reagovat
cubinho

Messi je úplně jinde než C. Ronaldo.

Reagovat
Aldeano

Na tebe ,nebudu dál reagovat už vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Cipinho

Reagovat
j_mrazik

Gonzalo 2x dřevěnej.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Sosi

Má někdo stream na Sport 1, česky?

Reagovat
smazaný uživatel

Pipito, už to tam mohlo být

Reagovat
smazaný uživatel

muzete me prosim nekdo poradit na jake strance muzu sledovat el clasico?

Reagovat
Nikikrew

Real dobre zacal

Reagovat
smazaný uživatel

Našla by se nějaká ochotná duše se schopností ctrl+c a ctrl+v - s nějakým linkem bez potřeby registrování se na dnešní zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Google.com - football streaming

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

200 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mohl být gól roku. Real má zatím víc smůly, než je snad vůbec možné....tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem, strašně tenká...

Reagovat
smazaný uživatel

ten valdes tam má fakt vymeteno..

Reagovat
madridcan

chyta Pinto, ale ked pozeras nejaky zaznam, tak potom ano.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

mam špatnou kvalitu a herním projevem mně to přišlo jak valdes.. moje demence..

Reagovat
smazaný uživatel

V jiném zápase by to bylo minimálně 3:0 pro Real. Tohle už je snad prokletí. :D

Reagovat
j_mrazik

Iniestu to nebaví, nebo proč jde dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

čistěji ten míč zahrát nemohl.....

Reagovat
rossoneri89

ako to ze Pepe hra? ... vsak ma trest ..nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to nebyla od Abidala ruka :D

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nejaky kvalitni anglicky sopcast prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o tomhle to je. První střela a hned to tam spadne. Real šance za šancí a prostě to tam nepadá...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
rossoneri89

Iker co reklamoval?

Reagovat
j_mrazik

Ten Pepé

Reagovat
rossoneri89

Alves ..... krasny gool

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
Fernando_Torres

Na co si Casillas stěžoval??

Reagovat
smazaný uživatel

na to ze mel dostat druhou zlutou prece

Reagovat
panca

no ty kraso ale tam mela byt jasna cervena, ale aspon to pak srazil ve zdi na alvese

Reagovat
smazaný uživatel

no ty píčo.. náser!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tě Dani

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina mi toho Realu byt celkove lito...

Reagovat
j_mrazik

Higuain nedává góly a pak to takhle dopadá. Jinak škoda toho Özila, ta střela byla parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě statistika faulů na Messiho a na Ronalda z posledních 14 El Clásic....

Reagovat
madridcan

Ako poznam Alvesa, tak centroval...

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela slabá útěcha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Real byl lepší o trochu,ale prostě když se nedá gol tak se nemuže vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

co to ten pepe zas simuloval pri tom rohu

Reagovat
blade115

Alvesův gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Lass jasná žlutá, ale ta Daniho bomba byla neuvěřitelná. Jinak má Real celkem pech. A že se chytil Pedro, za to jsem hrozně rád

Reagovat
smazaný uživatel

pedro tohle nedat tak ma u me utrum..

Reagovat
smazaný uživatel

no to asi jo. ale po zranění naskočit do clasica a dát gól - tohle potřeboval

Reagovat
Free_player

až je mi Realu líto sice od začátku jasně lepší, ale tedka ke konci s nima Barca vytřela jako vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldův ksicht po prvním gólu => balzám na duši....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Lol, nemozem si pomoct ale tieto clasica su oproti lige ako ohen a voda. V lige Barca mizerna uspesnost, Real fantasticka, v derby naopak. Ale zas aspon sa nemaju realisti na co stazovat. Zas na 2. strane je to dobre aj pre Real, moze sa sustredit na ligu, LM a ak to vykopne Joseho zo stolicky, tak pre starych vernych fanuskov Realu to bude len a len dobre, nebudu sa musiet hanbit za svoj klub.

Btw: nervozene je to az strach, vela simulaci na oboch stranach, Lassa uz mal skoncit, ale bola by ho skoda.

Btw2: Pique - tych prvych 20 minut bol jednoznacne najhorsi vykon, aky som od neho videl

Tip: cervenu dostane Ramos a nebude jedina

Reagovat
smazaný uživatel

za Ramose...

Reagovat
Rssa

Jak hrajeme? Zase jsem přišel pozdě

Reagovat
celeb

2. polcas pripomenul vonkajsie zapasy Barcy, snad v jedinom, co som sa bal o vysledok to nakoniec ustala. Nemozem si pomoct, ale nieco zhnile je v state Danskom, ako Real nie je hocijake muzstvo, ale znova dochadzalo k situaciam, kedy sa slo v dobrom rozlozeni 3 na 3, 4 na 4 na velkom priestore do utoku a hra sa zastavila, poslala dozadu a vznikli z toho horuce chvilky. Pique - namiesto istoty v zadnych radoch, zrazu nestabilny clen obrany, vyrovnavajuci gol mu musi ist z velkej casti na vrub. Skratka nemal svoj den. Pepe tam asi 15 min. pred koncom poslal radsej Mascherana namiesto Cesca, nech sa to nejak ubrani - toto sa mi moc nepaci, nastastie to teraz vyslo, ale ... min. 4 - 5 krat to uz v tejto sezone s tym branenim stavu s +1/+2 nevyslo. Ak by som mal byt aspon z casti objektivny tak hlavne 1. cast 1. polcasu bola v rezii Realu, mali vela vybornych prilezitosti a obrana (hlavne Pique) chybovali. Remiza a nasledny postup je myslim spravodliva hlavne koli Pepemu, kt. bol aj dnes dost sporny (vyborne okamziky, filmovanie, fauly) a vykonu v 1. zapase.

Reagovat
celeb

*Pepek, nie Pepe

Reagovat
Rssa

Dík

Reagovat
Rssa

Ramos jak namalovaný

Leo

Reagovat
Gazza.8

faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe to dnes solidne schytava teda a ten Ramosov gol preco nebol uznany? nevidel som. ci to nebol gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Stahl Alvese pred tim,nez odhlavickoval.

Reagovat
smazaný uživatel

"stáhl"

Reagovat
smazaný uživatel

Ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

takze zauradovala FIFA a UEFA?

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že jsi to neviděl, ale tohle víš

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš, že tam měl otazník? Většinou to znamená otázku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sorry, otevřel jsem flašu vína na ten zápas, ten otazník jsem přehlídl takže jsem v tom viděl hned provokaci...

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, chápu, emoce jsou emoce

Reagovat
RMCF

no byl tam hodn malej kontakt, aspoň mě to tak přišlo a naslednej Alvesuv skok.

Reagovat
Rssa

Ani né tak skok jako spíš nulová snaha to zatáhnutí za ruku ustát. Ale zatahání tam bylo, rozhodčí ho viděl a pískl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsou komici To je hnus to simulovani Zlata anglicka liga a bundesliga ,nez Tihle cigani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Granero + Callejon na to prostě nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregase trefi na tvar a on se chytne za nos Beezte do prdele simulanti

Reagovat
Mada

Pepe je fakt strašnej magor.

Reagovat
lnterista

to bude jeste zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Karim Co vidim tak real je o moc lepsi prvy polcas neviem ako. hadam vyhraju

Reagovat
rossoneri89

ten Pinto je strasne nesympaticky za sezonu odohra 2 zapasy a hra sa na majstra sveta

Reagovat
panca

pique s puyoel jsou strasne slabi smerem dozadu

Reagovat
Darren Fletcher

nech busquets zhori v pekle

Reagovat
smazaný uživatel

cha komedie boze

Reagovat
raduinho

Je to tam ! Barcelonaaaa

Reagovat
rossoneri89

skoda prial som to Realu ....

Reagovat
smazaný uživatel

ty katalánský kňourové to je strašná komedie

Reagovat
smazaný uživatel

simulanti z Barcelony s rozhodcim to dokazali

Reagovat
smazaný uživatel

Líp by to nezahrál ani Bean...

Reagovat
smazaný uživatel

podival sem se po dlouhe dobe aspon 30 minut a na pekne dlouho naposled

Reagovat
smazaný uživatel

Uf! Tak dnes stálo štěstí při nás.

Visca el Barca!

Reagovat
Gazza.8

dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

ne před 4 lety

Reagovat
smazaný uživatel

3 faktory barcelonskeho uspechu... nefer hra (odporne simulacie a plakanie), rozhodcovia a stastie. Smutne, ale realita. fanusikom toho cirkusu to evidentne staci

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ještě na ubohost zapomněl

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě statistika faulů posledních 14 Clásic... Kdybych měl čas tak se na to mrknu a spočítám ti to

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo u Realu okolo 30. Barcelona cca půlku

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme prasacku hru realu tiez odsudzujem to co stvara Pepe je humus. ale poviem ti na rovinu ak by som ja hral proti takemu odpornemu pretlacanemu tymu, co sa ohana fair play a charitou a pritom predvadza zapas co zapas (hlavne v clasikach) take divadelne predstavenia ktore nemaju s futbalom nic spolocne tiez by mi to poriadne brnkalo na nervy...

ano je to chyba hracov realu ze sa nechaju vyprovokovat ale su to len ludia, ja by som sa nechal tiez

Reagovat
mul

zaujimave,ze simulovanie prichadza hlavne proti tymom ,ktore hraju zakerne...napriklad proti Man Utd sa take nic nestalo...ale to simulovanie odsudzujem aj ja,ked vidim tie neustale pady tak mam dobre nervy na hracov(Alvesa by som najradsej nakopal ...)

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je logicke... hraci barcelony velmi dobre vedia ze to simulovanie, vyplakavanie a zdrzovanie na real velmi dobre zabera a cely cas im tym brnkaju na nervy. je to taktika a je ucinna, ale je to rovnaky hnus ako tie fauly realu, ktore navyse pramenia z toho. tak nech sa nehraju na nieco viac, je to spinavy klub, ktory je umelo pretlacany do pozicie modeloveho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ale řeknu, tyjo... Ten Guardiola je ještě větší štístko než Vláda Šmicer... 4 roky v jednom kuse takové štěstí.... Rozhodčí mu připískávají, on vlastně nemá vůbec zásluhu na těch úspěších. Za vše může jen to štěstí a x rozhodčích co Barce připískávají...

Už se nedivím že má Barca tolik výdajů, když musí platit tolik rozhodčích nejen ze Španělska, ale i ty co pískají LM, MSK,Superpoháry a další..

Reagovat
raduinho

Už ste s tím trapní. Real prostě momentálně na Barcu nemá, ale ne vy pořád budete hledat nějaké výmluvy, hlavně aby už skončila nadvláda Barcelony co ?

Reagovat
DreamTeam

procc by nemel.. ligu vede o 5 bodu.. v tom zapase byl 70 minut lepsi...

nakonec stastne ukopana remiza pro Barcu...

Reagovat
celeb

uz je lepsie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten fotbal neuměj.

Reagovat
Free_player

Barcaaa ! sice klika z prdele, ale je to tam !

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrý zápas.Byli jsme lepší je to škoda no,ale alespon je vidět,že na Barcu v pohodě stačíme.Dobrý výkon hlavně od Özila který byl famozní.A taky jsem rád,že to bylo "celkem" ferový.Žádný vyložený excesy...červená byla,vyhrocené situace byly,fauly byly,ale to k tomu patří a bylo to v rámci unosnosti což je dobrý Gratulace nám za výkon a Barce za postup

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas to byl hezkej. Až do poslední chvíle napětí, tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo přesně tak dnes to byl dobrý zápas..jen víc takových

Reagovat
CubONE

opat Pique na konci ukazal nadskocenim typicku Barcelonsku hru

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si tu redku rozhodci setril dost dlouho, a tim drzel akcie realu, ale barca zaslouzene za oba zapasy postupuje!

Reagovat
smazaný uživatel

Za oba zápasy? buď trochu soudnej.Real byl dnes prostě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

pisu za oba, pac barca minule utkani jasne oba polocasy vladla a dneska akorat ten prvni(i kdyz ne tak jednoznacne)..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v prvním nevládla tedy možná posledních 10 minut v 1.poločase jinak Real lepší ale minulý zápas Barca od 15 minuty jasně lepší to ano

Reagovat
Liquid

Sice jsem viděl jen 2.poločas, ale že zase shlédnu tak nehoráznou tlačenku Barcelony, to jsem nečekal. Fabregas skluz na paty Pepého - jasná červená a to i v Anglii, tady skoro nepískl ani faul. Regulérní gól Ramose - neuznaný, a pak Ramos směšně vyloučený. Za tu facku Fabregasovi měl jít Pepé taky ven, ale k tomu by už nedošlo, kdyby dle pravidel sudí vyloučil Fabregase. Blamáž

Reagovat
smazaný uživatel

spatne mavnuty offside perdori, odpustena penatla po faulu pepeho na alexise (ale k te by stejne nemelo dojit, protoze pepe uz mel byt tou dobou venku). ja jsem zadnou tlacenku nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej..snad si nechtěl penaltu za to Pepeho tělo

Reagovat
Liquid

tak to by byla hodně přísná penalta, nebylo vidět jak a zdali vůbec ho nějak fauloval, to že Alexis odpadne a chytí se za klíční kost neznamená, že to byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

pust si to jeste jednou. odloz bile bryle. alexis mel balon a byl naprosto jednoznacne sestrelen pepanem (aniz by se pepihno dotknul balonu - naprosto jednoznacny faul).

Reagovat
celeb

v 1. polcase mal ist Lass jednoznacne dole, a to ti potvrdia aj verni (ale aspon trochu objektivni) fanuskovia Realu. Ku koncu to uz rozhodca kuskoval, nechcel aby sa to zvrhlo a to vyhovovalo najma Barce.

Reagovat
Rssa

Tak a jde se dál. Celkově asi zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

tu si nekdo dela dobre nad realem:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Proč takhle Real nehrál i doma ? Na Nou Campu hraje skvěle, ale doma to zabijou třema DM. To nepochopím. Hráče na to maj, tak proč ?

Reagovat
Rssa

Třeba proto, že doma hráli první zápas a teď už neměli co zratit? Třeba proto, že po prvním poločase už neměli absolutně co ztratit, tak to riskli dopředu a dařilo se?

Reagovat
celeb

Ja si myslim, ze zlomovy bol gol Ronalda po perfektnom vysunuti od Mamuta. Zrazu bolo citit, ze ta 100% sebaistota hracov Barcy zmizla a zakratko prisiel skrat Piqueho. Bol to gol bez tlaku, dovtedy Barca uplne ovladala hru, bavila Nou Camp bagom na 1 dotyk ... a neutocila aj ked mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Že jim o nic nešlo, to neberu. Je to Real Madrid ! Maj tam Ronalda, Kaká, Ozila, Alonsa, Benzemu, Ramose... Prostě jedny z nejlepších hráčů, kteří jsou. To mi hlava nebere. Ví, že Barcelonu porazit můžou. Že můžou hrát dobře. Kdyby takhle hráli doma, tak nás porazí. Tohle nepochopim. Real nás musí chtít porazit a umí to. Umí na nás hrát, když chtějí. Tohle mi chybí... Dobrej fotbal na obou stranách, žádný excesy od hráčů obou teamů.. Ten hrdej Real Madrid ! Tohle nechci...

Reagovat
Rssa

Faktor Mourinho, faktor komplex z Barcy...je toho víc.

Nepíšu, že jim o nic nešlo, jen že dnes už neměli co ztratit, doma jo a proto hráli více takticky a ne hurá fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Cestina obcas boli a tento clanek je toho prikladem. To psalo nejake dite ze zakladni skoly?

Reagovat
One-Real

Psane v poznamkovem bloku a nekontrolovane, ale tady bych pouzil zname rceni. Kdo chce psa bit, tak si vzdycky hul najde.

Reagovat
smazaný uživatel

mne je o stylistiku - clanek je jednim dlouhym seznamem klise. radeji nez psat takto, tak nepsat vubec.

Reagovat
Mada

Reagovat
One-Real

Vis co, jdi do prdele. :) Kritizovat umi kazdy a ja kritku umim prijmout, ale aby mi nekdo psal ze radsi nez tohle nepsat vubec, na to fakt nejsem zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

"a ja kritku umim prijmout"

"Vis co, jdi do prdele"

Reagovat
One-Real

a ja kritku umim prijmout, ale aby mi nekdo psal ze radsi nez tohle nepsat vubec, na to fakt nejsem zvedave

Reagovat
Liquid

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

pouzil jsem prilis silna slova - za ta se omlouvam. a zkusim to jinak - v clanku je obrovske mnozstvi klise, vazne. Zkratte to na polovinu a nez to date na web, tak to nechte zredigovat - tim se odstrani vetsina spatnych formulaci (pohled jineho cloveka hodi). Takovou kritiku snad snesete, coz?

Reagovat
One-Real

Sak snesu, proc by ne. Nikde netvrdim, ze je to nejaky super clanek. Jak uz jsem psal vyse, nekontroloval a necetl jsem to po sobe, coz jde na muj vrub.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tu chceš vydat nějaký článek, tak by sis to mohl ale párkrát přečíst ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

to má být obhajoba novináře?

To si snad děláš prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

termin "novinar" se asi v tomhle pripade nehodi, kdyz uz v nadpisu mas jasne napsano, ze to je komentar "z lidu"

Reagovat
smazaný uživatel

gol byl regulerni o tom zadna a na konci odpiskany faul pro Real a zaroven konec Tak to je sila Jako nestranny tak co jsem Barcelonu pokazde videl tak zadnemu muzstvu nikde neni tak pripiskavano tak okate Je to humac

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky nestranny hater

Reagovat
smazaný uživatel

Simulanti sa obavali o postup. Real podal v 2. polcase vykon aky som snad proti blaugranas nevidel niekolko rokov! Real si to cele posral doma, keby hrali takto utocne aj za stavu 1:0, tak by mali vacsiu sancu uspiet.

Nemozem si opat pomoct ale Barca dala dalsi gol proti Realu z kategorie stastnych...gol aky dal Alves sa tak casto nevidia, zial proti nam a v tomto zapase. Kazdopadne recept na Barcu hrat utocny futbal, s velmi vysoko vysunutou obranou a silnym napadanim.

Konecne snad Mourinho pochopi, ze prave tento styl je recept ako mozeme konecne Barcu porazit! Jedno z najlepsich El Classico ake som videl HALA MADRID !!!

Reagovat
blaugrana

Pinta vystreliť na mesiac!To je neskutočné, čo on dokáže vytvoriť!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nestranny divak El Clasica ale fakt ten vas Pinto co vyvadzal ...Nevidim ho casto chytat (skor nikdy) tak neviem ci je vzdy takyto ale tento vykon co teraz podal nepatri snad ani do Primera Division nie to este do teamu ako Barca...

Reagovat
blaugrana

Nanešťastie je to pohárový brankár.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Haters gonna hate.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulaters gonna simulate...

Reagovat
celeb

ale nechaj uz toho Pepeho napokoji, dost sa nanho napiskalo na Nou Campe.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem tak nasranej, ze ti kokoti zase meli takovy stesti !!!!!!!! herecky jsou to!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Nebývají na takovéto články spíš blogy?

Reagovat
smazaný uživatel

Real krásnej výkon, krásnej zápas. Nenechal hrát barsu její trapnou taktiku ťuk ťuk 30 minut a bum z metru do brány. Díky Realu se na clasiko člověk dívá z otevřenou hubou, napětím a obdivem co ty hráči dokážou a jak jsou bojovný i za nepříznivého stavu. Jeden z nejhezčích zápasů. Díky Real Madrit Jen škoda, že se neproměnili šance a Alvese gól jsme ještě teď nepochopil

Reagovat
blaugrana

Ty si hotový.

Reagovat
smazaný uživatel

Au, moje oči Ano, Real si skutečně zaslouží uznání za včerejší zápas, ale nezapomínej na to, že to je poprvé, kdy takhle zabojovali za nepříznivého stavu proti Barceloně. Tu trapnou taktiku, jak ty a stovky jiných individuí říkáte by hrál jakýkoliv tým, kdyby na to měl hráče. Kontrola nad balonem, technika atd. to ale dovoluje hrát snad jen Barceloně. To jak si tři hráči dokážou pod tlakem v klidu vyťukat pět hráčů Realu je něco neskutečného. a ano, díky Realu se člověk dívá na zápasy s Barcou s otevřenou hubou. Buď jak to prasí nebo jak dostávají na prdel. Za včerejšek ale všechny klobouky dolů, i když nejvíce druhý poločas ovlivnil rozhodčí nevyloučením Lasse. To se ale nesmí říkat, pšššt.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Casillas. Gólman po utkání přiznal, že po neuznaném Ramosově gólu sudího Fernanda Teixeiru seřval. „Teixeiro, teď můžeš jít pařit s Barcou,“ křičel na arbitra.

Reagovat
Free_player

ani do zápisu to neuvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Letos minimálně jednu z trofejí PD - LM vyhrajeme.

Reagovat
celeb

Real, Barca? Urcite ano.

Vy? Urcite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid! Vzhledem k tomu, že se považuju za jejich fanouška (součást klubu), mluvím v množném čísle. I když chápu, že na tom nemám žádný podíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce na celeb.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš, pokud kupuješ suvenýry. Pak můžeš být hrdý, že jsi zaplatil třeba jeden náročný trénink Altintopa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Infi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje "vtípky"...

Reagovat
smazaný uživatel

och fnuk...zabolelo velmi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
asskicker

Blbecek, to mu povedal agent Mourinha, mas ocividne problem s pochopenim pisaneho textu

Reagovat
DreamTeam

pozitivni je ze Texeira uz si pravdepodobne zapasy Realu nezapiska

Reagovat
smazaný uživatel

Autor článku by mohl být trenérem Realu ,když ví, co by měli hráči trénovat ,kde jsou ve hře chyby a jak by měla vypadat dokonalá hra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele