Pulisic bude Chelsea chybět i při ligovém startu

08.08.2020, 12:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
Whitemedia

další Robben?

Reagovat
smazaný uživatel

Už proto je potřeba koupit křídlo, jinak budeme mít neskutečné problémy. Zrání se Pulda, Odoi a už tam není čistý křídelník, takže tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Další hráči na křídla nepatří a to ani Mount, který je výborný, ale na křídlo nemá aspoň pro mě rychlost..

Reagovat
Talker

Je otázka, kam se primárně počítá se Ziyechem a Wernerem. Já čekám Ziyecha na RW a než se rozjel Pulišič, tak Wernera na volném LW. Protože na hrotu sám být asi nemůže být (nebo si myslím, že to nebude ideální pro něj).

Ještě by se nabízel diamant - Werner-Tammy/Giroud na hrotu a pod nimi záloha Havertz(pokud přijde), 2 z trojice Mount-Ziyech-Kovačič a pod nimi Kante. Werner hraje hodně zleva a šířku by poskytovali wingbaci. S tím, že tahle záloha by mohla fungovat dobře i dozadu.

Reagovat
Csaplárova past

Tak toho Wernera čekám na křídle častěji než jen jako záskok při něčím zranění, Těžko si představit, že by snad Tammy začal méně hrát. Zyech jasné pravé křídlo, do středu zálohy se asi nedostane, notabene pokud by přišel ještě ten Havertz. A já začínám věřit, že toho Havertze fakt koupí.

Reagovat
smazaný uživatel

No Abraham se musí rychle vzpamatovat, jinak prostě hrát nebude... Tahle půlka sezony hrůza děs od něj. Nejde až tak o to, že by nedával goly, ale o jeho herní projev. To není borec, který by měl ten tým táhnout nebo nevypadá na to, protože má strašně nevyrovnané výkony.

Reagovat
Müllered

Werner je na křídle slabý, jestli jste ho koupili na křídlo, tak ho rovnou můžete poslat zpět do Německa. Ve dvoučleném útoku je nejlepší.

Reagovat
Talker

Tak neví se, kam ho chceme dát. Ale tak nikdo od něj nebude čekat, že bude křídlo, které brousí lajnu a centruje. To nedělá ani Pulišič.

Já tak nějak očekávám, že bude hrát inverted LW - ve chvíli, kdy budeme v defenzivním postavení a soupeř bude mít míč, bude mít na starosti prostor jako RW. Ve chvíli, kdy budeme na míči my, tak bude hrát pozici spíš druhého útočníka a krajní prostor pokryjí CM (Mount?) a LB a on bude mít volnost si vybrat prostor, kde bude hrát. Při ztrátě míče presing a následně zasunutí se do své pozice.

Reagovat
Talker

bude mít na starosti prostor jako LW*

Reagovat
smazaný uživatel

A nevyzera to u vas skor na 442?

Reagovat
Talker

A tam bys narval Havertze jak? K Wernerovi na hrot nebo z křídla nebo by hrál CM? Pokud teda přijde.

Jediný způsob, jak tam narvat Wernera, hrota, Havertze a Ziyecha mi přijde buď 4-2-3-1/4-3-3 s tím, že Werner by byl zleva nebo právě diamant, jak jsem psal výše.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

No všetci traja by boli jedine v niečom ako 4312

Reagovat
Talker

Tam nenacpeš zas Pulišiče, který byl po restartu naprosto famozní. Když neberu Hazarda, tak podobně kvalitní výkony jsem od křídla viděl naposledy asi u Maloudy v té jeho jedné sezoně, případně Joe Colea.

Reagovat
smazaný uživatel

Juj to je pravda. Budete to mat zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Mason je na křídle ještě fajn, ale cpát tam RLC a Rosse je zlo.

Reagovat
RKBoy

Puli zatial vyzerá ,že nikdy neodohrá celú sezonu, Odoi je zatiel len velký talent ktorý bol tiež viac menej marod posledný rok a pol, takže nám reálne na krídla ostáva Ziyech a možno Werner.

Willian a Pedro na odchode, takže to vyzerá ,že mimo lavého beka, stopéra, DMka a brankára ,príde aj nové krídlo..

Snád Benrahma , vzhladom na to ,že sa Brentfordu nepodarilo postúpit by jeho cenovka nemusela byt ani nejak extrémne vysoká a dá sa očakávat ,že tento rok už bude chciet hrat PL.

Reagovat
Talker

Je brzo na to tohle říct. Uvidíme za rok-dva, jak na tom bude. Třeba si tu smůlu už vybral,.

Reagovat
Agent z Melmacu

ešte LB,CB,DM, GK a Winger?

Neni to málo? Má Chelsea vôbec toľko na prestupy?

A kedy sa tí hráči zohrajú?

Reagovat
RKBoy

z predaja hráčov , z klubovej kasy.. peniaze problém nebudú.

vedenie chce vyriešit problémy a slabiny v kádri čo najskor, kedže cítia dobrú príležitost získat presne hráčov ktorých chcú.

vzhladom na ban minulé leto, treba pochopit, že klub berie tento prestupák ako dva v jednom.

Reagovat
Walter_Sobchak

Také City berie každý prestupák ako dva v jednom

Reagovat
Greny

Pri nejhorsim zaplatíme. 10 mega pokutu no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Nihilister

Reagovat
jk

Spurs itk

We've heard from a couple of sources now that PEH's medical is scheduled for Monday

Reagovat
Eichel

Reagovat
mike.84
Reagovat
vladis271

Vážne sú amíci takí vymastení, že si nechajú usjť Thiaga?5 rokov dozadu by o nás nezakopol, teraz doslova prosíka aby sme Bayernu poslali to čo môžme sfleku dostať za Lovrena plus Origiho. Ved je to smiešne.

Reagovat
Zaschrona

Vždyť ho nepotřebujete.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

to není tak úplně pravda.

Reagovat
ondris

Ak je to tak, potom asi náš záujem moc veľký nie je.

Reagovat
fenixLFC

jasne, tahajme hracov ktorych ani nepotrebujeme, su IP a vydrzia u nas par sezon

Reagovat
Kopac

Dalsi topred

Reagovat
Talker

Tak v tom případě bychom si ho mohli vzít my.

Reagovat
icemike

Reagovat
AlvaroLorata

Trošku OT, ale co si zdejší fanoušci Chelsea myslíte o Connoru Gallagherovi? Nechat ještě dalsi rok někde hostovat nebo ho zkusit v A-týmu?

Reagovat
Svatej

Mrkni na clanek posledniho podcastu, probirali jsme to tam

Reagovat
Talker

Nejspíš půjde na rok na hostování v rámci PL, respektive se tuším tak vyjadřoval právě on sám, že očekává, že si ještě rok počká.

Což dává smysl, momentálně je ta záloha přecpaná - na AM bude Havertz (pokud přijde), případně Mount/Ziyech. Na CM je tam Barkley/Kovačič/RLC a na DM je tam Kante/Jorginho/Gilmour.

A už letos ti hráči neodehráli tolik, kolik by chtěli - většinu sezony hráli 3 záložníci a máme jich 7. Pokud přijde Havertz (jakože to tak vypadá) a teoreticky se tam může počítat Ziyech (i když s ním počítám spíš na RW), tak by to chtělo pustit minimálně 2-3 hráče ze zálohy, aby tam mohl dostat alespoň nějaký minimální prostor někdo další.

Reagovat
RKBoy

tak u Barkleyho očakávam na 99% odchod, u Jorginha záleží kolko nám zanho kto ponúkne a Billy je ešte mladé ucho, unho čakám hostovanie.

Reagovat
Talker

zrovna Gilmoura bych v týmu rozhodně nechal, pokud bude dvojkou za Kantem (a vypadá to, že si tu pozici vydobyl přes Jorginha).

U Barkleyho by odchod byl super, ale nabídne nám za něj někdo? Možná nováčkové. Jorginho je problém, za něj nám nikdo nenabídne asi více než 30 mega a když je Sarri bez práce a kluby nemají na utrácení, tak to bude slušný hit do FFP.

Reagovat
Whitemedia

JE TO TAM! Willda je fuč

Reagovat
M0rb1D4S

Ale nejlepší na tom je, jaké divadlo rozjíždí někteří kašpaři z AFTV

https://twitter.com/MrDtAFC/status/1292466494610329602

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
Whitemedia

Oni vůbec netuší, co se na ně řítí.

Reagovat
hitZor

Reagovat
RKBoy

DT nepatrí k najbystrejším ludom, takže ma takýto tweet neprekvapuje.

Reagovat
vladis271

Liverpool finalising £11.75m signing of left-back Kostas Tsimikas

Reagovat
jk

Zlatan Ibrahimovic:

"You want to be a Winner everywhere you go?, then meet with the best manager in the world Jose Mourinho. He is a type of Manager that fears not, He is more like Zlatan. He does not fear the Club Boss, the Players, The Journalists.

"The only thing He fears is to not deliver a Trophy for his Club. I won with him at Inter Milan, and when I was in PSG he gave me a call and said " don't you want to come over here at Manchester United, it's my first season here and everyone looks strange, the kit, the badge looks strange so if you come over we will help them win a Cup or two, your presence will give these

players a big lift".

"I said why not. When I get there It was a very young team that plays Europa League. I told them we are going to win, because Trophies respects Zlatan and Jose Mourinho. We won three or two Trophies that year and qualified for

Champions League.

"Jose and myself left the Club and they went back on winning nothing. So you must look out for Tottenham next season as Jose will start his first full season with them. "

#SoccerBullet

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Přestal být vtipný tak před lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Weston McKennie zřejmě opustí Schalke, nadále by však mohl zůstat v Bundeslize. Reprezentant USA je spojován s přesunem do Anglie, jednat o jeho příchodu má Monaco, podle informací "Sky" však je stále ve hře i Hertha BSC, která je schopná zaplatit požadované odstupné ve výši 25 milionů eur. (transfermarkt.de).

Kdo ho chce z Anglie? Cool hráč

Reagovat
avicii

vraj aj my sme ho skautovali, co som vsak zachytil tak Southampton, co by bolo super

Reagovat
PanAu

Nadále by mohl zůstat v Bundeslize , je spojován s Anglii , jednat má Monako

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

tak ef bleskovky, no

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele