Pulis myslí na lednové posily, kádru chce dodat správný impuls

02.01.2014, 18:57
Aktuality
Před více než pěti týdny se Tony Pulis stal novým manažerem Crystalu Palace, s nímž ho čeká hodně náročný boj o záchranu v anglické Premier League. K úspěšnému splnění mise mají pomoci i chystané lednové posily...

Londýnský klub na začátku sezony vedl Ian Holloway, série špatných výsledků ovšem znamenala jeho odchod. Po něm se Crystal Palace zvedl a v tabulce je nyní na 18. místě.

"Zatím si vedeme dobře, před koncem roku bylo důležité získat určitý počet bodů. To je vše, o co jsem mohl žádat. Podlehli jsme o jeden gól Chelsea, ale zase se povedlo vyhrát na půdě Aston Villy a pozitiva jsme si odnesli i z porážky od Manchesteru City," hodnotí někdejší manažer Stoke City.

"Potřebujeme prohry o jednu branku změnit v remízy nebo dokonce výhry. Je zde možnost přivést nějaké hráče a posílit kádr, jen mu dodejme ten správný impuls pro druhou polovinu sezony," dodal Pulis.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (691)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele