PŮJDE ROSICKÝ DO CHELSEA?

22.01.2004, 20:57
Aktuality
O Tomáše Rosického, jak je známo, se zajímá FC Chelsea. Anglický tým hodlá za něj zaplatit téměř miliardu korun, Borussia Dortmund je ve finanční krizi, tak kde vázne přestup Tomáše Rosického? Kdy konečně přestoupí? Prý to bude v pátek! Právě ten den má Chelsea poslat do Dortmundu nabídku.

"Nejdříve se musí dohodnout kluby, pak můžu přemýšlet o přestupu," řekl Tomáš Rosický. Ale stejně by určitě chtěl přestupovat hned!

Chelsea by měla nabídku poslat v pátek, jak uvedla německá agentura SID a Dortmund by měl okamžitě odpovědět ano! Jestli Dortmund zaváhá, tak londýnský klub nebude zřejmě dál jednat a raději se zaměří na jiné špičkové fotbalisty.

Konečně se k možnému přestupu vyjádřil i manažer Claudio Ranieri. "Tomáše Rosického pozorujeme už hodně dlouho a daří se mu v Dortmundu i v české reprezentaci," řekl pro televizní stanici ITV.

Právě anglická televizní stanice ITV napsala, že Rosický do Chelsea půjde jednoznačně v pátek, ale informační Sport news se zatím spíše zaměřuje na jiné hráče a tvrdí, že se Borussia s Chelsea nedohodne.



zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*BESTie

...ale chtěl bych aby hrál v livr...!

Reagovat
HOST*adam

Tak se ti asi v nejbližší době určitě nesplní.I když možný je všechno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele