Pryč z Arsenalu, radí Aubameyangovi šéf gabonského fotbalu

12.04.2020, 11:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (216)

Přidat komentář
Beči

Kruté, leč pravdivé.

Reagovat
Studna

OT - slibuji, že to dám jen do dvou článků a víc otravovat nebudu, díky za pochopení

Ahoj, omlouvám se za spam, ale zoufalé situace si žádají zoufalé řešení. Mám tři týdny do odevzdání diplomky a chtěl bych poprosit o vyplnění krátkého dotazníku k mé diplomové práci týkající se soukromí na Facebooku. Trvá jen tři minuty, není dokonalý, ale mně to pomůže. Pokud by to hodně vadilo, příspěvěk samozřejmě klidně smažte. Protože je ale Eurofotbal ohromně různorodý a já potřebuji každého, kdo používá Facebook, věřím, že mi někteří z vás pomůžou. Zde je odkaz na dotazník: https://71563.vyplnto.cz/

Předem díky moc každému z vás a sorry za spam!

Reagovat
j_mrazik

Máš to tam.

Reagovat
Studna

Vážně díky! Kdybyste k tomu měl někdo nějaké dotazy, nebo vás zajímaly výsledky, které budu poté mít, tak se rád podělím.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, ty výsledky by mě třeba docela zajímaly.

Reagovat
Messiáš

Máš to tam

Reagovat
Studna

Díky!

Reagovat
salaminoo

máš to tam a bylo to rychlý fb vážně nemám..

Reagovat
salaminoo

až teď se dívám, že to je pro ty co maj fb sry

Reagovat
Studna

Úplně v pohodě, proto tam radši tu otázku mám a i tohle se počítá, díky za to, že si dotazník chtěl vyplnit a vlastně i vyplnil

Reagovat
fabec1222

Buď v klidu, bude odklad termínu, za tří týdny tě do školy nepustí ani náhodou

Reagovat
Studna

Bohužel to tak není, nám už oznámili, že se termín nemění a diplomku odevzdáváme pouze elektronicky..

Reagovat
lubik

Kam chodíš ? Taky mame jen elektronické odevzdání.

Reagovat
fabec1222

Tak to je RIP. Kam to chodíš proboha? Na UJEP už bylo hned ze začátku karantény odložení o měsíc, s tím, že jsou možné ještě další odklady

Reagovat
lubik

Hele my máme taky termín na UHK klasicky 30.4. odevzdaní diplomky v el. podobě a poté se bude rozhodovat, jestli státnice budou online či už to budoucí stav dovolí, abychom státnicovali ve škole. A ještě teda musíme někteří z nás dodělat předměty, což je taky super, ani sama kantorka neví, jak to provede.

Reagovat
fabec1222

O státnicích online tu už psali lidi z vícero škol no Ale nedovedu si to reálně představit. Možná jedině, že bys byl ve škole sám v místnosti, a zkoušející by seděli v místnosti vedle a měli jste skype. Ale z domova by sis přece vylosoval otázky, a pak si to našel na netu, to samé, kdyby se psal test

Kažopádně si myslim, že si rektoři netroufnou otevřít, dokud se neotevřou i základy a střední, protože kdyby otevřeli, a pak se ve škole rozjela korona, tak to půjde na hlavu vedení a určitě by to vedlo k jejich odvolání, a v případě nějaké smrti i k žalobě atp

Zachytil jsem, že by se mělo na vládě projednávat možnost prodloužení akademických roků, takže z toho jsem pochopil, že by se to udělalo tak, aby bylo možné státnice absolvovat i třeba v létě.

Reagovat
lubik

Jo to se nějak řešilo, u nás se řeší, že to bude kdyžtak online no. Termíny statnic už máme, tak řeší, jak by se to dalo provést.

Tak my hlavně u statnic ani nelosujeme otázky, ale vybírá nám je zkoušející. Taky mě napadlo, že bychom jeli do školy a tam seděli s někým ve třídě, aby kontroloval, že nepodvádíme a zkoušející nám zkoušeli přes Skype nebo jinou alternativu.

Reagovat
fabec1222

A kdy to máte mít?

Ještě je jedna důležitá věc, a to platí i u maturit. A to, aby to pak měl vůbec kdo zkoušet Vem si, že třeba střední, kam jsem chodil, měla tři učitelky na ČJ, takže kdyby dvě chytly koronu, tak už se nedá zkoušet maturita, kde musí být na kazdý předmět dva lidi...

Na VŠ u státnic se klidně může stát něco podobného, kde to máš ještě ovlivněné tím, že zkoušet na státnících může jen Phd a výš, a u Mgr / Ing musí být v komisi i docent

Reagovat
pingla

Nám odložili státnice na přelom srpna a září

Reagovat
lubik

My jedeme zatím podle plánu, ja mam osobně termín 2.6 až. Takže teoreticky by se to mohlo nějak už uvolnit, ale myslím si, že se rozhodnou podle toho, jestli ještě prodlouží nouzový stav.

Reagovat
pingla

My měli mít státnice začátkem června... Sere mě to

Reagovat
fabec1222

To je tak 12 týdnů prázdnin na víc? Tak to je pohoda

Nebo si tak nadržený do práce?

Reagovat
pingla

Pro mě je to úplně na hovno, všichni sotva začínají psát a já už bakalářku mám skoro celou hotovou Chtěl jsem na začátku června udělat státnice a pak celé prázdniny práce, dovolenka, fotbal a tak, všechno na pohodu, to hlavní by bylo za mnou

Reagovat
lubik

Tak mně je už 26, takže ještě si musím platit už zdravotní, takže čekám jen na konec školy, abych v klidu mohl nastoupit do práce a mit klid no. Tak statnice jsou docela v klidu. Tak doufám, že nám je neodloží až na září, to bych byl fakt naštvanej, zbytečně čekat další 3 měsíce.

Reagovat
fabec1222

Taky už mám hotovo, teda hotovo, z mojí strany hotovo, ale vedoucí mi sdělila, že kvalita nic moc

Takže je čas na opravy a předělávání no

Reagovat
pingla

To máš dobré, jestli odevzdáváte někdy v půlce května, tak to snad stihneš... Já asi od příštího týdne začnu těžce chlastat nebo jinak nevím, co dělat ani zkoušky nemáme za sebou, ty možná tak v půlce května no

Reagovat
fabec1222

Na konci května, zatim...

Už jsem něco opravil, a napsala mi, že po tý opravě je to ještě horší, než předtim Každopádně to aspoň vedlo k tomu, že už asi zjistila, že sám nic moc lepšího nevymyslela, tak mi napsala, co tma přesně chce, a kde k tomu najít postup, takže to už snad bude cajk

Jinak mám zapsaný už jen 4 předměty, jelikož už jsem stejně prodlužoval, takže už mám odchozený snad všechny předměty co katedra nabízí Z toho jeden je diplomový seminář, kde se nedělá nic ani normálně, z jednoho předmětu se učitel vůbec neozval, z dalšího napsal, že nám pošle úkoly, ale nic neposlal a z jednoho, kde se měla dělat seminárka, tak nám napsal, a´t jí neděláme, že máme předmět splněný

Reagovat
pingla

No já se taky celkem těším, co mi učitel vytkne, že mám špatně

Tak vidím, že funguje i u vás podobně mám jen 4 předměty, z toho jeden je BP a tam se nic nedělá, jen je za něj 13 kreditů. Ve středu mám zkoušku přes Skype a další 2 předměty netuším, jak budou vypadat. Seminární práce máme hotové, některé i opravené.

Reagovat
Stana95

my to zatím máme tak, že si můžeme státnice vybrat na červen, nebo září

Reagovat
Elliasson

Jaký to rozdíl oproti Pardubicím. My máme odevzdání nejdříve na přelomu června/července.

Reagovat
smazaný uživatel

Zveřejni pak výsledky. Zajímavé téma

Reagovat
Studna

Pokud o to bude zájem, hodím je cca za týden až dva do nějaké diskuze, ale nechci zbytečně spamovat, nebo můžu poslat výsledky do mailu/zprávy.

Reagovat
bobis21

Sice jsem doplnil, ale upřímně doufám že s něčím takovým neobhájíš

Reagovat
Studna

Z jakého důvodu? Rád přijmu kritiku

Reagovat
bobis21

No pokud má tohle být hlavní část výzkumu, tak to je rozsahem ani ne na bakalářku. Kromě kategorizace respondentů se vlastně dozvíš jen 4 údaje. Kdyby se to aspoň rozšířilo na to které konkrétní údaje mají veřejné (nejen jejich počet) a třeba ještě u kterých údajů se lidé boji zneužití více nebo méně. Pokud je to jen doplněk na jednu kapitolu tak možná dobré, ale na celou diplomku tohle fakt není.

Reagovat
Studna

Mám nastavené hypotézy, pomocí dotazníku si chci hypotézy potvrdit či vyvrátit. Nemyslím, že by mi pomohlo se ptát na rozšiřující údaje, které udělají dotazník složitější na vyplnění a mně tyto informace navíc úplně nepomůžou.

Reagovat
bobis21

Ale už ty hypotézy přeci musí být hrozně základní, pokud ti tohle stačí k ověření. Jak důležitou roli tohle bude hrát v té práci? Pokud je to cokoliv více než nějaká ukázka na jednu kapitolu tak je to rozsahem a obtížností podle mě nedostačující i pro bakalářku.

Reagovat
lubik

To bych s tebou souhlasil, na Bc. jsem měl o dost rozsáhlejší dotazník, abych zjistil nějaké info, které bylo nutné pro hypotézy. Nám teda ještě vedoucí schvaloval i dotazník, aby si byl jistej, že to projde.

Reagovat
Kucka

co jsi studoval?

Reagovat
bobis21

Statistika (vedlejška ekonometrie)

Reagovat
smazaný uživatel

laťka VŠ je dnes skutečně nízko

Reagovat
bobis21

Na mém diplomu ještě taky inkoust ani nezaschl a s tímto by se mi vedoucí vysmál (dokonce na stejné škole kterou zmiňuje). A viděl jsem i staré diplomky které byly příšerné (viz několik ministrů kteří je před desítkami let celé opsali). Myslím že skoly jdou spíše nahoru než naopak, jen jim teď vláda haze klacky pod nohy...

Reagovat
F.Torres

klasický marketing, úplně v pohodě, tam nemusíš dělat nějaké hluboké analýzy a průzkumy. Stačí mít jen dobře sestavený dotazník a okomentovat to. Bohužel i toto stačí na obhajobu, přitom to je úroveň střední školy.

Reagovat
CHONG

Veškeré bakalářky, diplomky a podobné práce jsou stejně úplně k ničemu, naprostá ztráta času, která je stejně všem u zadku, naprosto by stačila ústní státnice, případně obdoba advokátních zkoušek (vědomostní test, prakticky zaměřená písemka a ústní zkouška).

Reagovat
bobis21

Podle mě to je přesně naopak. Já můžu říct že mi diplomka hodně dala a když děláš poctivě opravdu nějaký výzkum nebo vytváříš něco nového tak je to podle mě skvělé. Myslím že mi to přineslo víc než ty dva týdny učení na státnice (kde tě zkouší z toho, z čeho tě v posledním roku a půl už jednou zkoušeli).

Reagovat
CHONG

Nevím no, já mám obhájenou diplomku i rigorózku a nedalo mi to nic, akorát velká osina v zadku. Za nejsmysluplnější zkušební element celého studia považuji klauzurní práce.

Reagovat
bobis21

Asi jsem měl štěstí na téma, ale naučil jsem se při tom hodně vlastně že všech oblastí mého oboru.

Reagovat
CHONG

Může být, já si v obou případech sice vybral témata, která mě zajímají, ale stejně mě to nebavilo, navíc diplomku fakt měli všichni u zadku, tam se všichni soustředili jenom na státnice (rigo už hrotili o něco víc).

Reagovat
bobis21

Ono je to možná i na právech specifické, když je těch prací více. Navíc tam ani moc nejde dělat nějaký výzkum ne? Jiná práce by mě asi taky nebavila.

Reagovat
CHONG

Ale jo, určitě se najde řada témat, u kterých by se výzkum dělat dal, já teda měl obě bez výzkumu a fakt mě to nebavilo, ale myslím, že by mě to nebavilo ani s výzkumem

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Klauzury se totiz blizi nejvic te skutecne praci v advokacii. Jako nejake diplomky jsou oukej, zalezi katedra od katedry, skola od skoly, ale povetsinou ta uroven je na houby. Ono kdyz castokrat o tom tematu zacnes zjistovat (logicky, jsi student) ty informace az pri psani, nejsi ostrileny praxi, tak to je vzdycky strasne povrchni nebo ty zavery jsou jen prepapouskovane komentare. Cest vyjimkam. Ale svuj ucel si to splni, naucis se neco psat, neco si vyhledat, pokud mas dobre tema, tak jdes i do hloubky. Kdyz delas resersi, tak tam treba najdes, co se aktualne resi, nejakou judikaturu, ktera te odkaze dal apod. Spis me sere, ze misto diplomky neni rovnou rigo, klidne s vetsim rozsahem normostran rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

To je individuálne, treba aj čítať (keď píšeš diplo, čítaš). Ale viac by sa mali riešiť praktické prípady

Reagovat
oddy

Reagovat
Mouser

Tak statistika vs. práva bude v tomhle dost rozdíl.

Reagovat
mul

zaléží od oblasti, napríklad v IT / automatizácii mi bola štátnica na nič. Diplomka bola uričtie zaujimávejšia (teóriu som mal iba na 5 strán z 90, všetko ostatné praktická časť)

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tam

Reagovat
RadekVonCZE

Vyplněno

Reagovat
F.Torres

máš to tam

Reagovat
Blasphemer

Tři tejdny? Tak to začínáš hodně brzo.

Reagovat
GabrielBatistuta

Máš to tam.

Reagovat
cink

Máte to to tam pane Jane Studničko

Reagovat
Beči

Máš to tam. Zajímavé téma, klidně sem pak nahoď výsledky.

Reagovat
BrainBlender

Mas to tam. Chci vidět kolik žen se ti tam z EF dostane :D ... Mimochodem v případě, že bys neměl dost odpovědi: tak 50% lidí u dotazníku podvádí a "přidává" v Excelu respondenty. Nebyl bys ani první ani poslední.

Reagovat
Zdechlina

A co ty mu máš kua co radit?

Reagovat
RadekVonCZE

Je to člověk a ne loutka

Reagovat
Zdechlina

Jako ne, že by neměl pravdu. Ale Aubu mám rád. Jediný top striker kterého máme.

Reagovat
kilobyte

Měl mu před deseti lety poradit, aby reprezentoval Francii. S Gabonem nikdy nic nevyhraje.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
RadekVonCZE

No tam měl snad tehda docela velkou šanci, bo Francie procházela takovým slabším obdobím začátkem desetiletí.

Reagovat
kilobyte

Ale měli pořád větší šance než Gabon. Kdyby ho Francie měla v útoku, tak by to domácí Euro vyhrála.

Reagovat
RadekVonCZE

Tí myslím, že měl tehda na Francii šanci a ne s Gabonem jestli tě chápu dobře nebo ty mě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kantos

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Kucka

Reagovat
Beči

Přes Girouda by si stejně nikdy nekopl

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mass

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No celkom im to šlapalo na Majstrovstvach Afriky, ked bol Auba este no name a tahun svojho timu, vypadli smolne na penalty, myslim ze on nedal poslednu penaltu jak najvacsia hviezda timu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Witcher

Tak je pohodlnej Kolář taky mohl chytat v top klubu a zůstal u seshitu

Reagovat
Remt

Ale no tak..

Reagovat
kattos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZJEV

Reagovat
Explicitni_Euler

Přidávám se do stáda se svým smajlíkem a palcem.

Reagovat
Recoba Inter

Trochu se bojím ,abychom po něm fakt nešli. Hráč je to topovej, ale ten potenciál v případě ztráty Lautara těžko nahradí. Navíc moc nevěřím, že tu vysokou úroveň zvládne více než pár sezón.

Reagovat
Ranoth

ved v taliansku moze hrat na top urovni aj do 40

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Recoba Inter

To, že to zvládne Ibra, ještě neznamená, že tam do 40 hrají všichni. Vyjímkou jsou gólmani a někteří obránci.

Reagovat
Beči

Quagliarella, Di Natale, Luca Toni...

Reagovat
Recoba Inter

Vše Italové... nechci nikoho diskriminovat, ale zrovna u Afričana bych si tak jistý zkrátka nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Albert Roger Miller, zvaný Roger Milla

Výnimky sa nájdu.

P.S. Nehrával síce ligu v Taliansku, ale zrovna tam zažiaril na MS ako 38 ročný.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Remt

Jenže Auba by i v těch 40 v Italské lize všechny předběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tu vysoku uroven hraje uz aspon 5 rokov, preco by to nemal zvladnut v Taliansku

Reagovat
Recoba Inter

No právě proto, že už se na vrcholu nějakou dobu pohybuje, teď se blíží fázi Zenitu, které brzo dosáhne. Navíc my jsme ve stádiu kdy tvoříme mladý tým a k Lukakovi jako 2. by to chtělo mladšího. Z mého pohledu. Aubu bych bral jako 3. útočníka, náhradu za Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Auba 3. útočník

Reagovat
Recoba Inter

úplně v pohodě, když jím může být i o něco málo starší Alexis...

Reagovat
Beči

Narozdíl od Alexise ale Auba neměl formu naposled před třemi lety, ale je to jeden z nejlepších útočníků na světě.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Akorát že když k vám Sanchez přestupoval tak už jen paběrkoval v PL. Zatím co aubua je jeden z jejích nejlepších útočníků. Blbé srovnání. I ten lukaku by mu mohl ještě 2 roky nosit kopačky na trénink

Reagovat
Recoba Inter

Zajímavé. Když jsem viděl Sanchéze hrát, tak to nebyla taková hrůza. Určitě ne taková, jakou tady popisuješ. Nedivil bych se, kdyby mu MU dali druhou šanci. V nohách to stále má.

Reagovat
Front hell

Tak to jsi ho asi neviděl hrát předtím za Arsenal. A nebo máš nízké požadavky na hráče. V MU už to bylo dost slabé. Proto mi přijde hodně mimo srovnávat s hracem,který vyhrál krále střelců minulou sezonu a letos v hodně tragickém Arsenalu je na druhém místě.

Reagovat
Recoba Inter

Ale já neříkám, že je Aubameyang nějaký lempl, jen zkrátka neexistuje prodávat mladého hráče kterému je 22 a nahrazovat ho nějakým starším skoro třicátníkem, vždyť to je úplnej nerozum. Víš kolik v tom utopíš peněz?

Reagovat
Front hell

Tak samozřejmě chápu jak to myslíš. Jen mi přišlo úsměvné ho řadit už k vyhaslemu alexisovi. Hlavně on má už poslední možnost udělat nějaký kariérní posun a to momentálně inter není.

Reagovat
Recoba Inter

jo

Reagovat
Bayern +

Pokiaľ by Auba ku vám prišiel, tak Lukaku sedí na lavici momentálne a Lautaro by mu robil sparinga v útoku s tým, že je hodne pracovitý a silný na lopte, no strelecky by sa mohol tiež len učiť. Auba je topka.

Reagovat
Recoba Inter

To nepopírám, ale ten hráč se nezpeněží, nehledě kolik peněz byhcom za něj museli teď utratit, a to si klub jako Inter nemůže dovolit. To si může dovolit PSG, nebo Real například či kluby z Manchesteru. Možná Bayern... my však určitě ne. Proto si myslím, že by to byla chyba, po něm jít a vyhodit balík za hráče, kdy bychom mohli získat někoho mladšího ne na 2-3 roky ale na 10 let. Nemůžu za to, že přemýšlím víc do budoucna

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

A mlady tym tvorite kolem Handanvice v brane, s Youngem, Mosesem, Eriksenem...? Lukaku a Lautaro jsou v nejlepsich letech, ale mladsi uz taky nebudou.

To bych ani nerekl.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Recoba Inter

Vůbec nechápeš o čem mluvím, podívej se kolik je Lautarovi, podívej se kolik let má Aubameyang. To snad nemůžete myslet vážně? ty a ti ostatní posměváčci. Neskutečné.

Reagovat
Bakary3

Nejde o to, kolik jim je.

Jde o to, jaky si vybira Conte posily, na věk nekouka.

Proc si vzal Younga, aby omladil? Mosesem taky nijak zvlášť neomladil.

Eriksenem asi taky ne...

Prostě kdyby odesel Lautaro, nemyslim si, ze by se ho Conte zdrahal nahradit Aubou, kdyby byl dostupny a vyhodnotil by si ho jako vhodnou posilu.

Conte neni trener, co buduje mladý tym, ale funkcni tym.

Reagovat
Recoba Inter

Young přišel pro rozšíření kádru. Conte buduje koncepčně silný tým, který bude funkční. Tady bych tě opravil. U nás je tendence vybudovat tým podobně jaký budoval Juventus v 90. letech, nebo AC na začátku předminulé dekády. Z toho vycházíme. Lépe si to nastuduj

Reagovat
Bakary3

Young na rozsireni kadru? A nebyl v zakladu?

A takze budujete:

Mlady tym?

Koncepcne silny tym, ktery bude funkcni?

Tym Juve 90 nebo AC po 2000? A tihle meli mlady tym? Odpovim, ten Juve nejak nevik, ale AC urcite ne, ten byl v ty dobe proslulej sazenim na zraly hrace.

Od mladyho tymu, na coz jsem reagoval, ses posunul uplne jinam, jen abys obhajil od zacatku asi ne uplne podlozenou myslenku, a jeste se me snazis setrit "lepe si to nastuduj".

Varis z vody...

Jo, a prekvapko, koncepcni a superkvalitni tym (ani neni nutny zminovat tehdejsi Juve ci AC konkretne), chce vybudovat kazdy.

Reagovat
Recoba Inter

Ne nevařím, a ty nemáš pravdu. AC Milan měl v děkádě 2000-2010 mega silný a úspěšný tým, jelikož právě na začátku dekády ho brutálně obměnil, doplnil popř. omladil. Všechno si to skvěle sedlo a byl to tandem. Jeden z nejsympatičtějších klubů historie, po kterém se slzou v očích dnes volají sta tisíce, možná milióny fanoušků po celém světě. A byli to právě hráči jako Pirlo (22), Seedorf (26), Nesta (26), Dida (27), Kaladze (23), Simic (26), Laursen (24), Brocchi (25)... všechno mladí hráči před vrcholem nebo na začátku svých nejlepších let. Jasně doplnili to třeba hráči jako byl Rui Costa nebo Rivaldo, ale tak to bylo takové to potřebné doplnění o zkušenosti, které je v každé mtýmu potřeba, to já nehejtuju. Hlavně v případě Ruie Costy. Rivaldo přišel jako megahvězda, která už dosáhla zenitu a byl spíš marketingovej tahák, něco jako později Ronaldinho, zkrátka starší hráč, co měl velké jméno, prosadil se v jedné z nejlepších lig na světě, ale poslední rok byl z celkem z formy.

A co odmítám je, nechat odejít mladého top perspektivního hráče (a ano Lautaro je patrně po Wernerovi, Mbappém a Haalandovi nejlepší mladý útočník na světě, který má ohromný potenciál růstu) a přivést jako náhradu Aubameyanga, jak se začíná v médiích skloňovat. Jednodušše, je to mega ztrátový podnik, protože Aubameyanga už za žádnou zajímavou částku zpátky neprodáme. V hráčích je uloženo spousta peněz, a nikdo by neměl odejít jen tak zadarmo. Kdyby měl Lautaro odejít, tak jen za adekvátní náhradu a ne za skoro 30 borce abychom měli přestárlý útok a za pár let ho komplet řešili znovu. Young a Moses jsou na doplnění kádru. To, že jsou to naši jediní pořádní bekové (když pominu Asamoaha, který je ale neustále zraněný), je však durhá věc, která znamená sakra moc, proto se taky u nás prosadili a hrají základ. Eriksen je zatím celkem neznámá, protože na to jakou má cenu, přišel celkem za hubičku a první dojmy jsou lehce řečeno mírně rozpačité. Není vyloučeno, že by se mohl brzo prodat. Já to vnímám jako takovou pojístku, pokud nám nevýjde Tonali, tak ať máme někoho na registu, protože na 10 to zatím byla v jeho podání kalamita, tam hrát nemůže. A i kdyby se neprosadil, pořád ho prodáme třeba na přes rok za větší částku než byla pořízovací suma 20 miliónů... Eriksen byl čistě byznys.Toho do toho vůbec netahej.

Reagovat
Bakary3

Ja nevim, psal jsi, ze budujete mlady tym, kdyz jsem napsal, ze tomu nic nenasvedcuje, argumentujes mi tu vsim moznym, Milanem kolem roku 2005....

Young a Moses, pokud proste hraji v zakladu, tak proste tezko muzes rict, ze prisli na rozsireni kadru, to si jen ohybas, jak se ti to hodi.

Spis to vidim tak, ze to byli cenove snadno dostupny hraci, ktery typove Conte potreboval.

Eriksen nebyl ciste byznys, to by za nej Inter pul roku pred koncem smlouvy nevysypal solidni odstupny, a jeste z nej neudelal skoro nejlip placenyho hrace SA.

Navic Eriksen za sebou ma spatnou sezonu a kdyby se neprosadil, jak pises, kolem tricitky ho s takovou nikdo za vetsi castku nekoupi, protože by pro vsechny byl jen velkou ekonomickou zatezi bez perspektivy.

Takze ano, i Eriksena, jako jeden z nejvyznamnejsich prestupu, co Inter za dlouhou dobu udelal, do toho tahat budu.

A na zacatek - mlady tym treba buduje M United. Znavuji se neperspektivnich hracu s prumernou vykonnosti (nekdo ty Youngy pak privadi...), doplnuji odchovanci a kvalitou v nejlepsich letech.

U Interu vidim jen ucelnost, snahu o vybudovani funkcniho kadru. Ne mladyho tymu.

Reagovat
Recoba Inter

Nikde není napsáno, že tam Young s Mosesem budou hrát věčně

btw. si fakt myslíš, že ten plat co má u nás je nějaký faktor? Pro PSG nebo Real není problém mu dát stejný, nebo i lepší...pokud bude s výkony dlouhodoběji dole, tak si stejně o lepší říct moct nebude a s jeho náturou dost pochybuju, že bude chtít jen sedět na lavičce pokud příjde Tonali a to si piš, že bude sedět jestli výkony nebudou odpovídat

Reagovat
Bakary3

To u nikoho

A jasne, proc by mu ten plat real nebo psg davali, kdyz by hral hovno?

Proste neprisel jako byznys a nic jinýho..

A jo, budujete mladej tym, evidentne..

Reagovat
Recoba Inter

Snažíme se ... dobře no, o Eriksenovi se později ukáže, moc bych tedy ještě nepředbíhal

Reagovat
Recoba Inter

Nejde jen o Conteho, důležité je, jakou vizi má Zhang.

Reagovat
SunFells

Jaj

Reagovat
REPLIKATOR

Má pravdu ten chlapec

Reagovat
Hachim Mastour

Ak nepodpíše zmluvu tak ho Raul strelí.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Aubameyangovi končí v létě v londýnském klubu smlouva.

Reagovat
Hachim Mastour

V lete 2021. Chyba v článku.

Reagovat
herbage

možná až v létě 2022, oficiálně to nikde není

Reagovat
herbage

https://www.spotrac.com/epl/arsenal-f.c/contracts/ třeba zde je uvedeno do roku 2022. Transfermarkt není vždy přesný. Třeba podle něj jedou u kluby, nicméně takhle třeba Barceloně utekl Kubo do Realu, protože měl na TM uvedený kontrakt do roku 2020, nicméně do Realu šel jako volný hráč už v létě 2019

Reagovat
kvido17

Vážně se skauti jednoho z nejlepších evropských klubů řídí podle TM ?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba skončila už v létě 2019, ale zapomněli mu to říct

Reagovat
masly008

některé léto to bude určo.

Reagovat
smazaný uživatel

dusoval sa ze uz nedopusti aby sa hraci dostali do stavu rok do konca zmluvy, tak som zvedavy

Reagovat
Hachim Mastour

j na to narážam, ale Arteta chce aby ostal stoj čo stoj

Reagovat
Lacko_Boh

preboha, dufam ze nie

Reagovat
Lacko_Boh

jaaj, ty myslis "preda"..Ufff, mi odlahlo :)

Reagovat
Hachim Mastour

vodnou pištolou, aby nebola nuda

Reagovat
afc

By ma zaujímalo, že ako si ten chlapec predstavuje tie ambície.

Reagovat
Hachim Mastour

Titul v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

50. Pre kačaciu pečeň a kačku s lokšami.

Reagovat
stiflerovamama

Už toto leto mu končí zmluva ? Mohli by sme ho skúsiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej Werner.

Reagovat
stiflerovamama

Na toho bohužiaľ nemáme po tom, ako musíme okrem miliónových zmlúv hráčom, hradiť plat aj obyčajných zamestnancov. Treba sa obzerať po lacnejších variantách ako Auba a William.

Reagovat
smazaný uživatel

William? Willian myslíš? Toho priemeraka z Chelsea snad nie.

Reagovat
Gunner14

Ne nekončí

Reagovat
Nikikrew

Konci mu budúce leto.

Reagovat
Nikikrew

Praktick ta istá situácia akkns RVP. Kapitán, ktorému konci zmluva budúci rok.

Budem mat pochopenie, ak odíde, je x klubov s vyššími ambíciami. Na druhej strane je to pod Artetou herne lepšie a ak by bol slušný budget na leto, môže ho to presvedčiť. Navyše ak by sa liga anulovala a City dostali ban, ideme do LM my a to by tiež mohlo zohrať svoju úlohu pri zotrvani.

Každopádne je to úžasný hrac, čo by sme si bez neho pocali. Verim, že ostane ale momentálne to vidím na 50 :50

Reagovat
smazaný uživatel

"Navyše ak by sa liga anulovala a City dostali ban, ideme do LM"

Okrem čírej závisti a neprajnictvu fanúšikov mancs (ktorí by radšej nehrali LM, aby LFC nemal titul, že Ivan) a zlomyselnosti niektorých jednotlivcov, mi ešte niekto píšte, že to nie je o tom, kto komu fandí a aká pozícia je pre jeho klub výhodná do budúcej sezóny ...

Reagovat
Nikikrew

Je jasné, ze z toho komentu nikde nie je zreteľne že chcem aby sa liga anulovala je to len jedna z možností. Ja vám ten titul veľmi prajem, z tak dominantnej sezóny si nič iné nezaslúžite.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý si ohrieva svoju polievočku a sleduje si svoje, a netvrdím, že u fanúšikov napr. Afc je to o LFC (preto píšem "okrem"), ale u teba je to takto, ok teda.

Reagovat
Neutron

Oliver je v poslednej dobe nejak velmi haklivy, ze mu druhi nepraju a kazdu vetu so slovom anulacia si vztahuje na seba

Reagovat
Kuba408

jenže, než oni vyhodnotí tu situaci ohledně City a toho banu, tak to bude trvat ještě hodně dlouho a pak na to i beztak zapomenou, aby se neřeklo a City potrestané nebude :D :D

Reagovat
Mastný Chobot

dokázal si príspevok o Aubovi a Arsenale otočiť na Liverpool? potom mi píšte, že Oľo nie je vzťahovačný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kuba408

Pokud chce vyhrát nějakou trofej, tak bude muset odejít jinak téměř bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Výborný hráč, bohužiaľ podľa môjho info, stačí len 80m a odíde. Resp. ešte je možná výmena kus za kus s Harrym Kaneom. Bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

15:49 Tottenham by mohl svolit k prodeji Kanea

Předseda anglického Tottenhamu Daniel Levy je údajně ochoten svolit k prodeji superhvězdy Harryho Kanea za 200 milionů liber. Levy se údajně obává finančních dopadů současné koronavirové krize a taková finanční injekce by klubu významně pomohla jim čelit.

https://www.youtube.com/watch?v=0VoPOcPuMus

Reagovat
Nikikrew

Že 200 mega. Ten je hodný max na 80

Reagovat
CHONG

Spíš míň.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Wenger vydá autobiografii v říjnu!!! Bude to luxus, odhalí toho spousty

https://twitter.com/MrArsenicTM/status/1249306439333576708

Reagovat
smazaný uživatel

oooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Vyborne

Reagovat
SunFells

supr

Reagovat
oddy

paráda

Reagovat
Lacko_Boh

ah :(

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak hrozná fotka na přebalu knihy.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger opens up about his life, sharing principles for success on and off the field with lessons on leadership, personal development, and management.

imho to bude najlepsia futbalova a mozno aj sportova autobiografia ever

Reagovat
smazaný uživatel

It will show the difference Arsène and Fergie too..Ferguson's books were all about how much he hated Beckham's wife and making fun of the way Jordan Henderson runs...while Big Wengz will be discussing how he battled racism, to help mould a player that eventually became president of a country.

Reagovat
Chazy

To nemůže být, protože je tu tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=iqTtl-NjBVc

Ten dokument by ti to vysvětlil, i když si to nepustíš i když by to bylo objektivně koukatelné i pro člověka mimo ten sport. Ale prostě tam u nich už existuje knížka od (možná) jejich nejlepšího HC historie, která je víceméně návod, jak vést klub, hráče a k tomu vysvětluje hení systém, kterej ten sport změnil a dodnes všechna ofenzivní hra vychází z toho.

By byl zázrak, kdyby se Arsenova kniha k tomu významově jen přiblížila

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to mal isto pripravene a cakal si kedy to tu niekto napise

Reagovat
Mastný Chobot

Mozno aj najlepsia kniha ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Jak sa urazil lebo biblia

Reagovat
SunFells

Čo raz a navždy vysvetlí prečo sú veci tak jak sú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

tolik silných příběhů nemá ani bible

Reagovat
Lacko_Boh

o tomto sa nezartuje a DNES uz vobec nie, prosim

Reagovat
Swarley

pravda, po Wengerovi přišel Emery a rána se zacelila

Reagovat
Infernoqt

** Čtvrtá nejlepší

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pa3ce

Reagovat
pingla

ještě to nikdo nečetl, ale bude to luxus

Reagovat
Nadržený šimpanz

Myslíš, že tam bude hodně pikantností??? Wengerje spíš takovej suchar, bych řekl, co nebude chtít nikoho shazovat

Reagovat
cristiano.K.

to mu radíš brzo no

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

kluci to maji v noze...kazdopadne zlatan je slusnej silenec

https://www.youtube.com/watch?v=BOZ3_oaksSc

Reagovat
mimi_united

Preceňovaný, Arzenal je jeho strop

Reagovat
Swarley

Leda prd

Reagovat
cristiano.K.

nemáš psát čobolsky?

Reagovat
smazaný uživatel

tak od teba som toto nečakal, Tom.

Reagovat
cristiano.K.

přátelský dotaz Olo

Reagovat
aragorn

Jak to mají vůbec hráči v Anglii teď v době karantény. Zahraniční hráči mohli odcestovat do vlasti nebo musí zůstat v Británii? Při tahle dlouhé pauze asi bude chtít každý domů.

Reagovat
Mikesh

Neměl knám ani chodit, stou zálohou co máme se divím, že dává tolik gólů, nechápu proč po něm nešel Real nebo Barca, radši vzali Griezmana .. Nechal bych ten náš tým rozpustit a nechat hrát PL U23ku, protože tohle je pořád ta stejná omáčka.

Reagovat
krisa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele