První liga ani hokejová soutěž nechystají omezení počtu diváků

18.11.2021, 17:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1635)

Přidat komentář
ratusek

Akorát když člověk slyší Válka, tak ten Fiala si musí říkat, koho to tam strčil a nikoho lepšího asi nemá/nenaašel

Reagovat
xhejl

Tak jako nema. Kdo normalni by tohle chtel delat ze...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemám pochyb o tom, že návštěvy teď budou mizerný a je jen otázka času, než stadiony pro diváky uzavřou komplet.

Reagovat
Modi6

Je jasné, že se návštěvy budou zase omezovat. Ale snad rozumněji než na Slovensku. Na

20titísícový stadion 200 diváků. Naočkovaných. To musel vymyslet pořádný magor

Reagovat
smazaný uživatel

"Vedení soutěže o podobném kroku neuvažuje, budeme se řídit obecně platnými nařízeními vlády a ministerstva zdravotnictví," Obecně platné nařízení není zákon, už to sakra pochopte. A epidemie vyhlášená hygienou taky není. Jděte už s touhle segregací lidí do p.dele.

Reagovat
bobis21

Nařízení vlády sice zákon není (on někdy někdo tvrdil opak?), ale to neznamená že není platné.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
vonavka

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Riquete s čupřinou

Letos se chystá tým Kanady složit opravdu reprezentaci "A" (teda z volných/zdravých hráčů)

Důležité proto budou poslední kola v NHL - Hlavně pro Pittsburgh, který je na pomezí play off a v případě nepostupu by měl Kanadu jako kapitán vést Sidney Crosby

Na kompletní nominaci si budeme muset ještě počkat. Venku jsou jen dvě jména.

Kanada: Jordan Binnington (B, St. Louis), Connor Bedard (Ú, Chicago)

USA letos nechá studenty doma a bude chtít navázat na zlato z MS U20 a nejspíše složí nejlepší tým, který bude ma MS. Alespoň dle předběžné nominace

USA: Luke Hughes (O, New Jersey), Seth Jones (O, Chicago), Cole Caufield (Ú, Montreal), Johnny Gaudreau (Ú, Columbus), Luke Kunin (Ú, San Jose), Shane Pinto, Brady Tkachuk (oba Ú, Ottawa), Tage Thompson (Ú, Buffalo), Trevor Zegras (Ú, Anaheim).

Bohužel my se na posily budeme dívat spíše do AHL a níž. Kvalita bude akorát v brance a doufat budem, že přijede Gudas, Palát, Rutta, Kubalík.

Kapitán by měl být Červenka

Slovensko je velká neznáma. Svaz nechce hráče z KHL ale nedivil bych se kdyby tam byli všichni hráči z KHL bez ohledu na výkonost a brance mučedník a kladenská legenda Hudáček.

Reagovat
fabec1222

Prej i USA bude hrát "dream team", jelikož vyhlásili, že kdo chce na ZOH, tak musí mít odehráno jedno z MS 24 / 25.

Já díky tomu sázkařsky hraju na výhru právě Kanadu či USA. Reálně mi to vychází tak, že do finále se dostane jen jeden z nich (detailní statistiky až před turnajem ). I našim věřim, že se konečně doma hecnou.

Švédi na to serou stejně jako posledních několik let, nebo letos pošlou aspoň B tým?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak USA to samozřejmě bere hlavně jako přípravu na ZOH a ten turnaj 4 zemí. Hodně tomu aji napomáha ta výhra na juniorech a možnost získat obě zlaté. + Praha mají hráči (jejich ženy) rádi, takže mají zájem.

A navíc spousta jejich hvězd zažívá marnou sezonu, takže si budou chtít spravit chut.

Na Švědy byl expert stas nebo tak nějak

Reagovat
fabec1222

Ten už sem myslim nechodí

Reagovat
Riquete s čupřinou

Už loni tu nebyl ale počítám, že skrz ty turnaje budou chtít taky full tým.

Reagovat
fabec1222

A sestup jinak jasnej ne? Polsko dostane 7x nářez, VB by něco uhrát mohli, ale asi taky sestup, co? Budou tam mít toho borce, jak se dostal pár let zpět do all stars týmu?

A z B divize je kdo hlavní adept na postup?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Sestup VB a Kazaši/poláci. Tam je otázka kolik tam přijede fans. A postup asi Slovinsko, možná Itálie

Reagovat
veikko

Poláky podle mě ani fans nezachrání, Kazachstán hraje poslední roky dobře. Poláci tu sestavu tak podivně lepí z toho, co je dostupné. V brance asi dokonce dostane šanci Tomáš Fučík, co krátce chytal druhou ligu. Murray je dlouhodobě nejlepší polský gólman, ale když ho sleduješ, tak to prostě není gólman kvalit MS, má takový prapodivný styl (ještě chaotičtější styl měl Przemysław Odrobny). No a v obraně by měl hrát "stoletý" Marcin Kolusz, který se na stará kolena zasunul z útoku níž. Budu jim přát, ale nevěřím jim.

Reagovat
Seydou Doumbia

polsko slovensko to bude v ostravě derby ožralců, postoupit by měl ten kdo před zápasem vypije nejvíce piv...když si vezmu že tam místo ruska běloruska jsou tyto odpady tak to radši mohli stáhnout na 14 týmu

Reagovat
djiros

Myslíš Kirka, který letos válel za Litvínov a stále je nejlepším střelcem play-off? Určitě pojede, ale za ním je velká mezera a letos to také nad mít nebude. Tenkrát s nimi nikdo nepočítal.

Reagovat
fabec1222

Jj, Kirk Já klubovej hokej vůbec nesleduju (asi jako tak 90% diváků ), takže u valné většiny hráčů vůbec nevim, kdo to je

Reagovat
Cotton

Taky mi přijde, že většině lidí je ve zbytku sezóny hokej u prdele. Což je v pohodě, dokud si nedávají vlaječky na auto a nedělají, jací jsou velcí fanoušci.

Reagovat
Cotton

Bedard kéž by byl i Crosby, to by byla nádhera

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak Bedard jet musí, když nebyl na juniorech. A Crosbymu věřím, že to playoff urve a otázka jestli by přijel aji po prvním kole.

Škoda, že se USA zranil Jack Hughes, ten by byl taky super

Reagovat
veikko

Záleží, co by z takového Kubalíka Rulík vytáhnul. Loni to byla sice gólová palba, ale reálně při hře 5 na 5 byl jen do počtu. Já bych se ale jinak nebál vytáhnout Blümela. Ten nepatřit rozjetému Dallasu, tak už NHL hraje. Stejně tak Svozil a Jiříček by šanci určitě dostat měli aspoň na přípravu (možná i Kulich, ale Rochester asi dojde daleko). Docela by mě zajímal i kolohnát Klapka. Můj favorit pro nominaci na MS je ale Jáchym Kondelík, ten hraje v přípravě fakt parádně.

Reagovat
Riquete s čupřinou

My už máme asi hotovo. Jiříček, Svozil, Kulich, Rousek, Zohorna, Smejkal budou hrát playoff AHL. (všichni ve stejné divizi, takže se možná stihnout vyházet v prvním kole). Blümel je na hraně NHL, takže ten jedině když vypadne DALLAS. O Kubalíkovi nejsou žádné zprávy.... Pak už jen Vrána - ten taky nic.

Musíme počkat na konec prvního kola TOR-BOS (Kampf-Pasta, lauko, zacha) a Vegas-Dallas (Hertl-Faksa). Bez nich máme hodně slabej tým.

Reagovat
veikko

Ještě jsi nezmínil Zadinu a Smejkala, no, ale naprosto souhlasím, že to by žádné super posily nebyly. Zadina je takový horší Kubalík. Napadá mě k němu hezká charakteristika "hráč na ránu".

Jinak ona holt ta generace stříbrné dvacítky musí trochu dozrát. Blýská se na lepší časy. Letos to ale opravdu žádná paráda nebude. Elitní hráči z Evropy by aspoň měli být Tomášek, Červenka a Král.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Zadina od začátku dubna zraněnj. Možná Rutta by mohl dorazit.

Na lepší časy se neblýská a žádná generace nedozraje. Hráči při první příležitosti zdrhnou do USA na univerzity a tam daj přednost studiu. Každoročně je na univerzity draftováno více jak 20 čechů (což je víc než Švédů, Finů, Rusů, Slováků, Němců..... dohromady). Buhužel z hokeje se u nás stala cesta za kvalitním vzděláním.

Reagovat
veikko

Nebude to nová generace z konce 90. let samozřejmě, ale kvalitních hráčů přibývá. Například současná U17 je opravdu dobrá (pravděpodobně nejlepší v Evropě) a i letošní U18 věřím. Hráči jako Jecho, Curran, Galvas, Adam Jiříček nebo Benák budou snad fakt skvělí, pokud jim vydrží zdraví a nezpychnou. Do toho konečně máme víc než jednoho kvalitního obránce. Naše práce s mládeží se postupně zlepšuje. Třeba Němci vyloženě budou žít z jednoho silného ročníku 2002 a jednotlivců vychovaných dřív. Ročníky 2003-2006 jsou v podstatě nekonkurenceschopné.

A s tou NCAA to nevidím jako problém, protože už teď tam hrajou vynikající hráči. Konfronteace s Celebrinim, Buiumem, Gauthierem apod. dá těm klukům víc než 9 minut na zápas někde v Olomouci. Si vezmi Sirotu, v juniorkách nijak zvlášť zajímavá hráč. Vrátil se z NCAA a hned v první sezóně právě ta Olomouc čuměla, co to je za skvělého hráče. Ten si celkem drží i naději na nominaci na MS.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Jenže v momentě, kdy naši hráči přicházijou do juniorek, tak hráči jako Calebrini s tama odcházijou do NHL. V NHL bežně startujou hráčí 19-21 let a kolem 23 jsou tahouni týmu. Naši hráči se kolem 23 let teprve dostávaj do NHL, to je ten problém.

A samozřejmě ti co tam od nás odejdou, by mohli v klidu hrát naší ligu. Akorát když si pak maj vybrat kvalitní vzdělání na vysoké škole v USA / hrát extraligu, tak si v drtivé většině vyberou studium.

U nás je problém, že juniorská liga v česku je pro ně moc slabá a extraliga zároveń moc těžká.

Reagovat
veikko

Jo, já s tebou souhlasím s tím věkem. Nemyslím si ale, že zrovna odchody do NCAA jsou problém, viz třeba ten Sirota, Dobeš, Chmelař, z NCAA se do ligy začlenil úplně bez problémů Demel (ačkoliv toho myslím fandové Litvínova moc nemusí) a spol. Je to jiný styl než Extraliga, ale pro prosazení v NHL nebo aspoň pro cestu ke dvoucestné smlouvě jim to možná prospěje víc než Extraliga, kde pořád převládá konzervatismus. Já moc Extraligu nemusím popravdě, je to strašně pomalé.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Já doufám, že se u nás chytne univerzitní hokej, hráči si nebudou muset vybírat mezi sportem a studiem.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Aktualizace soupisek

USA: Cole Caufield, Johnny Gaudreau, Luke Kunin, Shane Pinto, Brady Tkachuk, Trevor Zegras, Luke Hughes, Seth Jones

KANADA: Bedard, Power, Cozens, Cellebrini, Binnighton, Parayko

NEMECKO; Peterka

SVEDSKO: Erik Karlsson, Dahlin

SLOVENSKO: Slafkovský, Nemec

CESKO: Palát, Nosek, Mrázek

Reagovat
veikko

Hlavně doufám, že nám dorazí Gudas.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Gudas a Dostál (ten si to možná bude muset nejdřív vybojovat v přípravě) jsou jistí. Přiletijou 24.4.

Reagovat
veikko

Já bych třeba Dostála viděl jako jasnou dvojku. To spíš Vejmelka by mi asi ani nechyběl v nominaci. Kdo bude trojka je vlastně celkem jedno (já bych byl nejradši za Tomáše Suchánka, který v San Diegu brutálně přechytával původní jedničku Clanga). Jinak taky jako kolega dole z toho týmu nemám vyloženě skvělý pocit. Letos hodně hráčů nemá nic moc formu. Na druhou stranu by nás nároďák měl pod Rulíkem snad bavit. Já jsem měl rád i Jalonena, ale ten bronz mi tak akorát spravil pachuť po blamáži s Rakouskem.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak Jalonen tu měl hlavně přivést medaili a nastavit nějakej systém u repre..... Medaili přivezl, a u druhého MS měl smůlu, že se mu zranili první 2 centři. A to by neustál žádnej tým, koukni se třeba na lonskej Boston. To byl ten stejnej problém...

A pokud jde o ten systém, tak tady rozjel dobře, akorát ostatní na to sra.i, protože mu nerozuměli, když mluvil anglicky. Jedinej Rulík s ním spolupracoval a ty aktivity převzal. Bohužel na Rulíka ostatní trenéři taky kašlou.

Reagovat
veikko

Tak když zmiňuješ smůlu, tak je třeba zmínit i štěstí, že Američani měli na zápas o bronz jen 4 beky. To kdybychom projebali, a že nebýt Pasty, tak asi i ano, tak to byla strašlivá ostuda. Ale jinak souhlas, opravdu přemýšlivých a kvalitních trenérů tady tolik není. Hráčský materiál se ale opravdu teď po cca 5-7 letech bídy zlepšovat bude.

Reagovat
naheCZ

Ono celkově s tím kádrem to druhé mistrovství nešlo nic uhrát, nechápal jsem, že někdo očekával reálně lepší výsledek.

Reagovat
veikko

*a jinak vím, že míchám jabka s hruškama a byl to jiný turnaj

Reagovat
frankiefcb

Pojede Němcům Stützle nevíte?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nepojede, celou sezonu se trápil s ramenem. Pojede akorát Peterka

Reagovat
fabec1222

A Draisaitl?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ten si jde pro Stanley Cup

Reagovat
Riquete s čupřinou

Manažerský tým Kanady doplní Kyle Dubas

Crosby dostal pozvánku do reprezentace - zatím zvažuje. Uvidíme jestli mu jmenováni Dubase pomůže v rozhodování.

Švýcarsko nejspíše doplní Hischier, nejistá je situace kolem Meiera.

Finsko má +-20 hráčů mimo play off NHL... Na MS ale nejspíš přivezou evropský tým.

Reagovat
mayday

Tak ten základ USA vypadá hodně nabušeně. Kanada předpokládám složí taky kvalitní soupisku, pak se uvidí co Švédsko. Finsko Švýcarsko na ně mít nebudou. Na turnaj se těším, ale nám teda vůbec nevěřím.

Absolutně nemáme hráče ze zámoří, TOP kvalita je Pasta, Hertl, Nečas a Hronek, všichni hrají play-off off. Takoví ti Kubalíci a Nosci, Gudasi, ti pomůžou vyhrát někde ve skupině s Lotyšskem atd., ale do play off proti těm nejlepším je to o ničem.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak USA bude favorit, ti si pro to vyloženě jdou. Akorát trenérskej tým mam špatnej.

Švédové sem jedou chlastat - s něma bych taky nepočítal.

Finsko skládá evropskej tým a počítám, že takticky budou nejlepší.

My budeme mít jeden z nejhorších týmů, co pamatuju. Palát nás bude muset potahat spolu s Červenkou.

Slováci mají celkem jen 4 kvalitní hráče a ti přijedou všichni.

A pak tu je Norsko, kterému dorazí Mats Zuccarello.

Reagovat
veikko

Nechci Nory až příliš podceňovat, ale ty spíš bude Zuccarello zachraňovat, aby nespadli. U nich bude důležité, aby přežili ještě tak ty 2-3 roky, kdy doroste celkem slušná generace kolem Brandsegg-Nygårda, Vesterheima, Steena a spol. Jinak oni se zhoršili prakticky ve všem a dřívější tahouni jako Haugen. Holos, Olimbové, Thoresen... už zestárli nebo vůbec nehrajou a ta současná generace je prostě slabá.

Reagovat
mayday

Jako papírově když si vezmu co máme v NHL a co hraje v Česku + Švýcarsko, tak to souhlasím, to vypadá na jeden z nejslabších týmů za x let. Palát odehrál v sezoně hovno a Červenka už je starej, do play-off je to málo.

Reagovat
fabec1222

Však Norsko bejvá rok co rok horší. Tam taky žili jen z jedné kvalitnější generace, ne? Tam spíše za pár let sestoupěj.

Reagovat
veikko

Letos mají štěstí na Brity, které by měli porazit. Příští rok pro ně bude kritický, ale pak už by měli pomalu nastoupit docela zajímaví hráči z ročníku 2004 a 2005. Oni práci s mládeží tak špatnou nemají, to spíš Dánové v těch juniorkách teď vyloženě hoří.

Reagovat
Shevchenko

Však nemá cenu řešit konečnou soupisku když se ti ty týmy doplní o vypadnuté z prvního kola play off NHL a dost možná i z druhého. Všichni ti tví vyjmenovaní ještě klidně můžou přijet.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kanada a USA nedoplnuji. My nemame koho, takže je zbytečný nechávat víc jak 2/3 volná místa.

Reagovat
Muffi

Vegas favoritem není, otázka je, zda by Hertla pustili.

Carolina a Vancouver by měli jít dát. Prvním to nepřeju, druzí měli špatnou druhou polovinu sezony. Pokud Carolina rychle vypadne, Nečas se bude stěhovat a je otázka, zda by chtěl přiletět. Je RFA.

U Bostonu se uvidí, série s Leafs je otevřená.

https://www.nhl.com/stats/skaters?reportType=season&seasonFrom=20232024&seasonTo=20232024&gameType=2&nationalityCode=CZE&sort=points,a_gamesPlayed&page=0&pageSize=50

bohužel to aktuálně stojí za hovno.

Reagovat
adoxx

Nečas se vyjádřil, že v případě vypadnuti okamžitě sedá do letadla a letí do Prahy. Letos to je prostě o něčem jiném, jak je to doma, každej udělá maximum pro to aby přijel (po vypadnuti samozřejmě).

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mayday

Extra nemám přehled o těch trendech, Carolina ho nabízí k výměně?

Hertl souhlasím, asi po zranění ho nepustí.

A i kdyby dojeli všichni tři zbývající, tak ten tým je prostě letos zoufale slabej, což souvisí s ústupem hráčů v NHL no. Máš pravdu, stojí to za hovno.

Reagovat
Muffi

úplně nezapadá do jejich stylu hry a na příští rok mají podepsáno málo hráčů

https://www.hockeybuzz.com/cap-central/team.php?team=CAR

Aktivně ho nabízeli těžko vzhledem k tomu, že chtějí jít daleko a má cap hit jen 3 miliony

Reagovat
Riquete s čupřinou

Carolina bude muset podepsat spoustu hráčů a prostor pod stropem nemaj skoro žádnej. Nečasovi bude končit taky smlouva za 3,5m/rok. Jeho nová smlouva bude na +- na dvojnásobku a to si nebudou moct dovolit a nejspíše ani ochotni dát. (V play off se mu nedaří). Zároveň má celkem slušnou hodnotu na trade.

Bude ale hodně záležet jestli carolině podepíše trenér Rod Brind'Amour.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak Toronto nejenže má problém s play off ale letos aji s Bostonem, se kterým prohráli všechny zápasy. To moc otevřeně nevidím.

Reagovat
Muffi

Zato Boston je v PO jistota.

Od finale vyhrali jednu serii aby jim nasledne vyhorela obrana s Isles, lonsky choke snad pripominat nemusim.

Maji lepsi golmany a obranu ale ta serie je naprosto otevrena.

Reagovat
Seydou Doumbia

toronto je takové fotbalové pesgay, ti nemají šanci

Reagovat
Seydou Doumbia

hronek co měl 1 dobrou sezonu v dobře fungujícím venkuvru nevím zda je uplna top kvalita, zbytek oka

Reagovat
mayday

Tak myslel jsem hlavně naše top kvalita, neříkám že patří mezi top beky světa zase

Reagovat
Seydou Doumbia

okey okey za mě jen paštika je top světová nhl kvalita, nečas a hertl jsou nadprůměrní hráči, hron těžko říct po 1 dobrý sezoně

Reagovat
mayday

Tak nemáme moc z čeho vybírat, tak proč ty kluky ještě shazovat. Letošní sezona super, v Detroitu hrál taky první druhej pár.

Reagovat
veikko

Když vidím, jak ten prozatímní výběr hraje s Rakouskem, tak je to fakt bída. Tam jsou spíš negativa než pozitiva. Třeba Matěj Stránský vyčnívá v tom špatném slova smyslu, ten v repre hraje špatně delší dobu. Špaček zase sezóna super a v repre mu to nejde.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak počítám, že na MS budou ve 3/4 lajně. Ale je to škoda, že v klubu mají bod/zápas a v repre nic.

Reagovat
veikko

Já bych je ani nebral popravdě. Když máš na centru minimálně Noska, Sedláka, Tomáška (a snad i Kämpfa nebo někoho dalšího), tak není důvod Špačka brát někam do té 4. lajny, to by se mi tam víc líbil Kondelík, který má výšku, sílu a i celkem hokejové myšlení. Na křídla máme lepší hráče než Stránského, to by zase bylo trápení.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Uvidíme jestli nedá spíš Červuse na centra k Palátovi. Musíme ještě doufat, že Třinec brzo klepne Pardubice a hráči se moc neunaví.

Reagovat
veikko

Tak já spíš doufám, že Toronto klepne Boston, ale moc tomu nevěřím Mimochodem, když máš takový přehled, co Jeník vlastně? Ten jednu dobu vypadal celkem nadějně.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Od něho už moc nečekám a já ho vidím příští rok v evropě. Nicméně pokud se takovej Zohorna stále drží, tak proč ne Jeník že? Uvidíme jakou udělá Salt Lake City čistku.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Finsko doplní Mikael Granlund

Zajímavost: 17 letý finský útočník Konsta Helenius se nejspíš také představí na MS2024.

V Liiga (nejvyšší finská liga) si připsal 42 bodů (16+16) v 57 zápasech. Pro Finsko nic divného. Naši junioři ve stejném věku zdrhaj doplnit stavy týmů U20 v zahraničí. Což je škoda vzhledem k tomu, že naše extraliga je defakto uzavřená a do play off se dostanou skoro všichni (kromě Kladna). Na poslední zápasy, kde už o nic nejde se zkouší třeba Kassian na místo juniorů.

Snad rekordní návštevy juniorské ligy, Univerzitní ligy ale aji repre U18-U20 zlepšijou podmínky naší mládeže.

Reagovat
veikko

Helenius měl těch bodů "jen" 32, ale i tak na necelých 18 let skvělý počin.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Oprava (16+26)

Reagovat
veikko

Jen doplním zajímavost z nižších úrovní šampionátů. Ukrajinská "18" málem senzačně postoupila do elitní divize. Prohrála jen s Němci po prodloužení. Němci ještě 5 minut před koncem prohrávali s Dánskem, což by je odsunulo na druhé místo, pak to bohužel otočili.

Reagovat
Riquete s čupřinou

U20 taky solidní výsledky.

Reagovat
veikko

Jj, obecně hokej na Ukrajině se pomalu ale jistě zlepšuje a jde to i bez naturalizace hráčů, na kterou spoléhají Britové nebo Italové. Loni nebýt ještě lepších Japonců v divizi IB, tak postoupili oni. V úspěch Japonců i trochu věřím letos. Je škoda, že se rozhodli nepovolat Kentu Isogaie z WHL. Oni sází spíš na zkušenější hráče. Ukrajincům zase v té U18 chyběl Ihnat Pazii kvůli play-off OHL. Celkem věřím, že s ním by Němce porazili. I bez něj byli vyrovnaným soupeřem.

Reagovat
Riquete s čupřinou

By mě celkem zajímalo kolik tam je hráčů co by normálně reprezentovalo Rusko, kdyby je nenapadli. Mám pocit, že v NHL někteří Rusáci maj předky z Ukrajiny. Ovšem nejlepší je, že Spojené Arabské Emiráty brzo budou v B skupině. Docela jim to jde.

Reagovat
veikko

Moc jich není, jediný ruský rodák je brankář Zacharčenko, který ale Ukrajinu reprezentuje odjakživa.

Emiráty jsou mi osobně odporné. Oficiálně na soupisce sice mají některé domácí hráče, reálně hrají ale čistě na dvě lajny, protože třetí a čtvrtá je na úrovni divize IIIB. Podle mě to nedají fyzicky, porazili zatím jen týmy, které budou hrát o sestup. A nebýt zákulisních praktik, tak jsou pořád o úroveň níž. Před dvěma lety je rozsekal Kyrgyzstán, načež SAE, kde hrají výhradně cizinci, podali protest, že jeden hráč Kyrgyzstánu má pochybné občanství.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ja jsem právě jejich soupisky vůbec nesledoval, pouze výsledky a od roku 2022 vyhráli všechny zápasy a vždycky postoupili. A od roku 2019 prohráli akorát proti tomu Kyrgyzstánu. Ja jsem o jejich hokejových ambicich nikdy neslyšel, narozdíl od jiných a proto mě to překvapilo. A jejich výsledky musíš brát jako snahu dostat se alespoň na B úroveň.

Reagovat
veikko

Ambice rozhodně mají, koncepce ale spočívá ve sběru odložených hráčů z nižších ruských lig. Co mě třeba vyloženě vytáčí, je možnost změnit občanství, když už jsi jednou reprezentoval jinou zemi. Loni jim chytal Tomljenović, který má odchytáno několik šampionátů za Chorvatsko, teď je zase reprezentuje jiný Chorvat Vukoja. Prostě taková ta typická arabská snaha koupit si úspěch. Podle mě na Srbsko a Chorvatsko ale mít nebudou, to by byla obrovská haluz. On jim hodně do not hrál i los (překvapení...), kdy začínali proti dvěma nejslabším týmům, tedy v době, kdy ještě ty jejich dvě lajny, co to odehrajou komplet všechno, nejsou utavené. Můžu uznat, že mají právo postupovat tímto způsobem, ale rozhodně budu každému týmu přát proti nim. Oni by je snad měli porazit i Australani. Přece jen Izrael si to prohrál sám chybami v obraně a Island je slaboučký.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ja s nim sympatie vůbec nechávám, stejně jako Čína, za kterou hrál třeba Chelios ale pokud postoupijou, bude se muset hrát aji tam

Reagovat
Seydou Doumbia

to fakt sleduješ tyhle totální hokejové díry? pro mě je už polsko nebo britsko odpad, ne to ještě toto

Reagovat
veikko

Jo, baví mě to. Rozhodně to není odpad. Mě třeba prakticky vůbec nezajímá klubový hokej. Viděl jsem jeden zápas play-off a klasická defenzivní nuda. Dneska třeba Ukrajina hrála úplně fantastický hokej a zničila Čínu 9:0. Obránce Merežko by měl btw příští rok hrát v ČR, prý ho chce Plzeň.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo tak tobě se to líbí, ale to neznamená že to nemůže být tragédie, jen hrají 2 podobně kvalitní proti sobě a nějak to vypadat musí já si po 6 letech zapl českou ligu 7 zápas finále a to je jako 0,25 rychlost videa na jutube, zlaté nhl proti tomu (vlastně proti všemu)...ms sleduju hlavně kvůli zahraničním repre, škoda že chybí rusko, jejich all stars tým by byl určitě zajímavý

Reagovat
veikko

Vidíš, mi zase určitě na MS nebudou chybět ukřivdění Rusáci. Jediný sympaťák je Panarin, a ten by se jim na to pravděpodobně stejně vykašlal.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak čistě hokejovým fans by Kaprizov, Ovie, Malkin, Kucherov, Vasilevski chyběli určitě. Takhle to fakt měli stáhnout na 14 repre, protože ta kvalita jde níž a níž jako velké fotbalové turnaje, které ztráci kvalitu díky rozšiřování.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ještě Nikita Zadorov a Sergej Bobrovskij jsou s Panarinem taky "veřejně aktivní". Ale Panarin je z nich nejznámejší.

Reagovat
fabec1222

Kdy máme čekat minimálně zápas NHL v SAE?

Reagovat
veikko

Ty si děláš srandu, ale co my víme, co bude za 10-20 let? Peněz na to mají dost a NHL na peníze slyší. Jisté je jen to, že tam ten zápas nebude pod širým nebem.

Reagovat
fabec1222

No já si teda srandu rozhodně nedělám U SAE je jasné, že pokud do něčeho pumpují peníze, tak si pro to prostě dojdou. Stejně tak je jasné, že půjdou jako u všeho hned po tom nejlepším, tedy NHL, MS...Však se mluvilo i o nějakém šíleném projektu ZOH v Arábii.

btw. ZOH 2030 podle všeho Francie. To by bylo super. Hned dvě destinace za sebou v rozumné vzdálenosti od nás.

Reagovat
veikko

V té Saúdské Arábii to měly být jen asijské zimní hry a hlavně oni tam mají hory, kde je v zimě teplota kolem nuly, takže ten projekt toho zimního střediska je sice megalomanský a celkem zbytečný, ale ne nerealizovatelný. Má to fungovat čistě přes zimu ke sportu a v létě jako rekreační středisko. Spojené arabské emiráty mají v tomto přírodní nevýhodu, tam hory přes 2000 m n. m. nejsou. Velkou halu pro hokej ale samozřejmě jsou schopní postavit, muselo by to ale pro ně mít nějakou návratnost, která zatím neexistuje.

Reagovat
djiros

Má Vrána na to, aby byl v nominaci na MS? Velké překvapení, že ho vůbec povolali po komunikaci Nedvěda před nějakým měsícem zpět.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kvalitou to je jeden z našich nejlepších hráčů. Ovšem s jeho hlavou nemá v repre co dělat. Uvidíme jestli ho realizák zvládne. Bohužel letos moc kvalitních hráčů nemáme a Rulík musí udělat medaili (i když tým máme max na čtvrtfinále)

Reagovat
djiros

Musí udělat medaili? To na tom svazu nemůže nikdo myslet vážně s tímto týmem. Gólmani můžou mít formu a přes 1/4 nás dostat dál, ale Paka by to dopadlo jak poslední roky, kdy jsme nedali ani branku.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Za mě je to taky blbost ale Alois to má jako prioritu č.1. Celá ta estráda s Jalonenem (měl největší win rate od Růžičky) dělaná a prezentována s ohledem na domácí MS a bude to jeho hlavní téma pro další volby. Bez toho bude muset vyhrát "po staru". Navíc vzhledem k volnému Varaďovi, ten tlak bude aji od fans. Sám Rulík se o povinnosti medaile zmiňoval a proto pojede Vrána i když to je bl.ec.

Podle mě by to tak být nemělo ale holt hokejovej svaz má prachy na to aby každoročně měnil trenéra a ničím jiným se pochlubit nemůžou.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Německo posílí brankář Grubauer - Nejpřeceňovanější brankář od dob DiPietra.

A jedna dobrá zpráva: Chytil se nejspíše dal zdravotně do pořádku a pravděpodobně nastoupí v play off.

Reagovat
veikko

Grubauer na MS vždycky kiksuje. A za Chytila jsem rád, tam jsem se bál brzkého konce kariéry.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Snad si na něj nekdo "nepočká", když maj v týmu bitkaře Rempeho.

Reagovat
ACSeRw!n

zas az tolik se v tom neorientuju, ale neni ten nas potencialni tym az prevapive extremne slabej ? pokud nevypadne Boston, tak mi to prijde strasne slaby.. jako brat hrace z AHL

Reagovat
veikko

AHL nesleduju, zase takový fajnšmekr nejsem, ale obecně se rozevírají nůžky mezi evropským a zámořským hokejem. Třeba Vrána navíc není úplně typický případ hráče z AHL. Nebýt to takový vůl, tak hraje úplně v pohodě někde 2. lajnu v NHL. David Špaček jede vyloženě na zkoušku a vzhledem k vynikajícím výkonům v U20 si to zaslouží. Stejně tak pokud bude možnost, tak by měli dostat šanci i Blümel a Svozil (Jiříčka beru spíš jako hráče NHL, má tam odehráno víc zápasů). Ten odliv kvality do zámoří podle mě souvisí i s odchodem většiny cizinců z KHL, ale vyloženě jsem nestudoval, kam odcházeli. Když vidím v nároďáku obránce z Extraligy nebo finské ligy, tak jsem z toho teda podstatně vyděšenější než že chce dát Rulík šanci 21letému Špačkovi. Loni obránci z Extraligy (Košťálek, Dvořák, Němeček) vyloženě hořeli. Ale ano, letos to s kvalitou kádru vypadá špatně.

Reagovat
ACSeRw!n

diky.. no asi to bude stejny jak ve fotbale, uz proste nestihame

Reagovat
Shevchenko

Už asi tak 15 let.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mayday

Neznáme zatím přesnou soupisku, ale takto papírově co člověk čte nebo slyší ty jména, tak mi to přijde naprosto zoufalé a snad nejhorší za x let dozadu.

Je to i tím, že v NHL máme 4 TOP hráče - Pasta, Hertl, Nečas, Hronek a to je hotovo...

Za nima pár pěšáků, Zacha, nějací ti Paláti a Faksiči atd., to je neuvěřitelnej propad. Tihle Kubalíci a spol. pomůžou tak možná ve skupině proti Slovensku, kde ale musíš skončit max. druhej. Rád se budu mýlit, ale myslím že nás čeká napínavá skupina s bojem o postup vůbec.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Palát je po Pastovi náš nejlepší hráč.

Reagovat
mayday

Je u něj poměrně vyraznej bodovej sešup, i když u něj to není jen o bodech samozřejmě.

Ale v tom letošním kádru to bude furt jméno jak z jinýho světa.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak on je to hlavně play off hráč. Tam je jeho síla.

Reagovat
mayday

Reagovat
Seydou Doumbia

a v repre nebude mít k ruce top hráče jako kačerov a stamkos ale tragédy...takže poloviční no

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
veikko

Já bych zase z Kubalíka nedělal tragéda, přijde mi spíš nějaký vyhořelý a angažmá v Ottawě mu nesedlo. Jestli by z něho měl vyždímat někdo pořádný pohyb po hřišti, tak Rulík. Jinak souhlas, že teď je takové mezidobí, než snad doplní v NHL tu elitní čtveřici Jiříček, Svozil, Kulich a snad třeba i Šalé, Adam Jiříček a jiní Adamové (Benák, Jecho, Jiříček...).

Zároveň nějakým kolektivním pojetím se ta medaile pořád vyválčit dá. V Evropě máme několik vyloženě elitních hráčů (Červenka, Tomášek, Sedlák, M. Špaček, Filip Král). Finové taky dokázali několikrát s odřenýma ušima postoupit ze skupiny a pak si v play-off namazali všechny na chleba. Taky se o ten postup ze skupiny trošku bojím, nebudu lhát, ale skupina v tomto není nijak strašidelná. Dánové stárnou a mladou generaci mají šílenou, Norové jsou slabí a Rakousko s Brity ještě slabší.

Reagovat
veikko

*ten druhý Adam měl být Novotný, ale tam je ještě brzo něco odhadovat

Reagovat
mayday

Ok, jen mi přijde Kubalík spíš jako střelec, na kterýho se musí makat a nevím, kdo mu to tam letos bude chystat

Jinak situace v NHL je fakt tristní, kde jsou časy, kdy jsme tam měli čtyřicet padesát nebo snad sedmdesát výrazných hráčů

Reagovat
veikko

Tak my pořád složíme dobré 2 lajny a pak dvě lajny dobře bruslících hráčů, kteří to soupeři znepříjemní. Třeba Tomášek s Červenkou by to Kubalíkovi klidně připravovat mohli, Sedlák taky Extraligu pohybem a schopnostmi převyšuje. Já si popravdě spíš říkám, kam s tím Noskem. Jak ho nemám nasledovaného, tak si nejsem jistý, nakolik kvalitně je schopný zahrát 1. nebo 2. centra, Kämpf v podstatě to samé. Takových těch rychlých nebo tvrdých hráčů do 3. a 4. lajny typu Flek, Kodýtek, Voženílek nebo Kondelík máme až až. Zase z toho ale může být pořádné trápení s uvadajícím Dánskem. Ani ofenzivní beci ve mě nevyvolávají žádné kladné pocity. Ticháček je ještě mladý, finská liga šla kvalitou docela dolů, takže beci typu Zábranský, Jandus, Mašín apod. budou spíš na hraně nominace. Gazdu už vyřadil, ale to je prostě lehce průměrně ofenzivní bek s dobrou střelou. Košťálka se po loňském fiasku vyloženě hrozím... Mi se dost líbil Sirota, jak řídil přesilovky, ale ten už taky jel domů + je rozdíl hrát proti nekompletnímu Německu a Rakousku a proti silným soupeřům. Oni by asi ofenzivnější roli dostali Rutta (pokud přijede) s Gudasem, no. Uvidíme, co Filip Král. Ve Finsku se mu daří, ale to je bohužel úroveň naší Extraligy (Finové sami z Liigy moc nepovolávají).

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nosek je kvalitou tak 4. Lajna ale umi hrat buly. Teda alespon lip jak nasi ostatni. Ma tam vic jak 50%. Na hertla, kterej ma 67% sice nema ale furt se to bere tak, ze 50+ je dobry

Reagovat
mayday

Na minulých šampionátech jsme se trápili s Dány/Nory/Lotyši i s papírově silnějším kádrem, než co bude letos Uvidíme, pokud půjde skupina hladce, tak budu spokojenej, ale na placku to teda nevidím.

Nosek Kampf do prvních dvou útoků za mě vůbec, to nejsou hráči, aby to na nich mělo stát.

Kdo vůbec do brány? Jednička Mrázek?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Mrazek 70% / Dostál 30%

Reagovat
veikko

Norové nám nedělali problém už dlouho, ne? To, že jsme loni hráli celkem hovno, je ale samozřejmě pravda a možná si tím pádem pamatuješ ten loňský udržovací výkon, na který se moc koukat nedalo. Lotyšsko je takové o maličko slabší Německo, hrajou strašně nepříjemný hokej a mají i kvalitní individuality. Dánové umí jen zalézt a čekat, že naši ostrostřelci budou 60 minut selhávat (což se u nás může samozřejmě i letos stát). Obecně ale Dánové vůbec nemají mladou generaci hráčů. Rok od roku by měli být slabší a slabší.

Reagovat
Shevchenko

Si u Dánů pamatuju na rok 2010, kdy přejeli plno soupeřů včetně Slováků 6:0 kdy jim všechny góly dali za prvních 13 minut. Nakonec i když skončili ve čtvrtfinále tak jim skoro každý predikoval velkou budoucnost a že budou mít v budoucnu lepší hráče jak by protože máme na hovno mládež a bla bla to ČF už nikdy nepřekonali (do play off se dostali tak 1-2x od té doby?) a těm výsledkům se už nikdy ani nepřiblížili.

Reagovat
fabec1222

Na olympiádě hráli dobře.

Reagovat
mayday

Beru to spíš obecně, že zkrátka těch posledních 10 let jsme měli s těmito týmy fůru problémů a často z toho byly remízy nebo dokonce prohry. Uvidíme, co bude letos. Každopádně ideálně ve skupině druhý místo, což ale přes Finy a Švýcary minimálně půjde těžko.

Jinak si myslím, že vypadne Vancouver, tak by snad mohl Hronek dojet.

Reagovat
djiros

Hrajeme doma, Švýcarům ani Finům to nejlepší nepřijede. Nevidím to tak černě s 2. místem. Mám větší obavy před 1/4, kdy to bude 50:50 s kýmkoliv a neuneseme domácí tlak.

Reagovat
mayday

No Finsko má silnou soupisku skoro vždy a Švýcarsko taky postaví solidní kvalitu. Z B skupiny USA vůbec neberu v potaz a Švédsku dojede 10 posil z NHL včetně třeba Karlssona, takže pro nás je to druhý místo v podstatě nutnost.

Reagovat
djiros

Prostě z Finů v základní skupině nejsem odvařený viz loni doma zklamání. Švýcarsko? Letos nebudou tak silní v útoku jako loni. Samozřejmě nemám o nás vysoké mínění, ale nějak doufám, že domácí prostředí nás na 2. flek dotlačí.

Reagovat
veikko

Vždycky je to čistě o tom jednom zápase. Skupinu můžeme klidně proklopýtat na 4. místě jako Kanada nebo Finsko před pár lety a pak udělat titul.

Reagovat
patas92

Loni jsme měli zoufalého trenéra a papírově silnější kádr jsme určitě neměli

Reagovat
Seydou Doumbia

všichni tihle hráči taky můžou zapadnout do průměru, však ani ten hron není kdoví co, je mu už dost let a první dobrou sezonu měl až ted v dobře fungujícím venkuvru, v detroitu tragéd...podle mě spíš ta situace zůstane jako je ted, nějaký ten top hráč a zbytek průměr průjem...postup musí být zadarmo, není tam rusko a přes nějaké hovna jako britsko, norsko, rakousko se musí postoupit...zase takhle podhodnocovat se to nedá

Reagovat
veikko

Hronkovi je 26 a celou kariéru v NHL hraje 1. nebo nejhůř 2. lajnu. Momentálně hraje 1. obranný pár jednoho z nejlepších týmů NHL. To má být nepovedený trolling nebo jsi to fakt myslel vážně?

Reagovat
Seydou Doumbia

kámo cením že sleduješ hokej od saudské arábie výše, ale já fandím detroitu a všichni co mu fandí se shodují že u nás byl dost špatný, kupil hromadu chyb a byli jsme rádi že jsme se ho zbavili, v detroitu by nikdy nebyl tak dobrý...jemu hodně pomohl přestup do fungujicího týmu, ale v detroitu by nikdy na tuhle herní kvalitu nedosáhl...nejde o to jakou hraješ lajnu ani kolik sbíráš bodů, ale o celkový obraz hry a ten byl mizerný od něj, alespon v detroitu...ve venkuvru překvapil všechny

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak on hlavně nemůže být leader v kterého ho Detroid viděl. Uvidíme jak obstojí v playoff ale já bych se nedivil, kdyby ho Vancuver poslal dál. Bohužel kromě Hronka a Gudase nikoho jinýho nemáme.

Reagovat
Pablos

Sorry, ale proč ty názvy klubů (měst) nepíšeš raději česky, než tohle ? Detroit, Vancouver

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ja už ani nevím co je správně

Reagovat
Grupma

Koukni na co odpovídá: Seydou: "ve venkuvru" To zmate

Reagovat
Pablos

to jsem neviděl no Ale tak ten očividně to tam radši poslal česky právě

Reagovat
Seydou Doumbia

Seydou zkušeně

Reagovat
Grupma

Zní to jako ven kurvu

Reagovat
Seydou Doumbia

díky za inspiraci, to by mě nanapadlo

Reagovat
Riquete s čupřinou

Usa oznamili prvních 15 jmen. Jsou to víceméně jména co jsem psal. Vypadnul Tage Thompson kvůli zraněni, což mě jako fanouška Buffala mrzí nejvíc.

https://twitter.com/usahockey/status/1783194486618656819

Reagovat
frankiefcb

Mají hodně dobrý kádr. Snad poprvé takhle nadupaný na MS.

Reagovat
Pablos

Tak jsem si chtěl taky povzdechnout co to budeme mít za hovno tým…. No ale když to dnes vidím, Kanada bude na kolotoči

Reagovat
mayday

Švédsko další 4 posily z NHL, mj. Raymond.

Celkem 14 posil.

Reagovat
djiros

Za to Kanada na papíře slabší. Snad to ještě doplní.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak zatím je potvrzených jen pár jmen. A hnedka po USA nejlepší tým. To hlavní teprve přijde.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak naše nominace bez nějakého většího překvapení. Co se tyka případných posil, tak v AHL, všechno zajímavý postupuje dál a v NHL nás zajímá akorát Toronto (Kämpf) a Dallas, kde je Faksa. I když to nevypadá, tak je to strašně důležitý hráč a hlavně pro naši repre, kde náš nejlepší centr Plekanec na střídačce. Pokud není v týmu centr s buly 50%+, nepomůže ani Pasta.

Reagovat
veikko

Nedvěd říkal něco o tom, že u Jiříčka je šance, že by ho Columbus/Cleveland pustil i přes play-off. Ale těžko říct, no. Nezaznamenal jsi btw něco o hráčích z finále finské ligy? Docela by mě mrzelo, kdyby opětovně dostal šanci podprůměrný Košťálek a Král z Lahti nic (měl 5+32 a 1+7 v play-off).

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ja moc Finskou ligu nesleduju. V Evropě sleduju hlavně juniory a u mužů sleduju jen výsledky. Koštálek hraje ale za Pardubice ne?

Reagovat
veikko

Jo, však jo, možná jsem to napsal zbytečně složitě. Vadilo mi, že dostal šanci špatný Košťálek z Pardubic a ne Filip Král z Lahti, ačkoli o finské lize nemám vysoké mínění.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ja pro tebe mám odpověď ale nebude se ti líbit

Držení hole

Reagovat
veikko

Máš pravdu, nelíbí se mi. Držení hole bude nakonec jediný možný způsob, jak bude Košťálek stíhat soupeřovy útočníky.

Reagovat
fabec1222

MS V HOKEJI 2024

Skupina A

Švýcarsko 3:0 Norsko

ČR 2:4 Finsko

VB 1:4 Kanada

Rakousko 0:2 Dánsko

Norsko 1:5 ČR

Finsko 6:0 VB

Dánsko 1:2pp Kanada

Rakousko 2:3pp Švýcarsko

Norsko 1:3 Finsko

Švýcarsko 3:4pp ČR

Dánsko 3:0 Norsko

Kanada 5:2 Rakousko

ČR 3:2pp Dánsko

Švýcarsko 4:1 VB

Finsko 4:0 Rakousko

Kanada 3:0 Norsko

VB 2:3pp Dánsko

ČR 3:1 Rakousko

Dánsko 4:5pp Švýcarsko

Kanada 2:3pp Finsko

ČR 7:2 VB

Norsko 1:2pp Rakousko

Švýcarsko 3:1 Kanada

VB 2:4 Norsko

Finsko 2:0 Dánsko

Rakousko 3:2 VB

Kanada 4:5pp ČR

Finsko 3:1 Švýcarsko

1. Finsko 20

2. ČR 15

3. Švýcarsko 14

4. Kanada 13

5. Dánsko 11

6. Rakousko 6

7. Norsko 4

8. VB 1

Skupina B

Slovensko 2:3 Německo

Švédsko 3:1 USA

Francie 0:1pp Kazachstán

Polsko 1:4 Lotyšsko

USA 3:2pp Německo

Slovensko 2:1pp Kazachstán

Lotyšsko 2:0 Francie

Švédsko 8:1 Polsko

USA 4:3pp Slovensko

Německo 2:5 Švédsko

Kazachstán 2:3pp Lotyšsko

Polsko 2:3 Francie

Německo 4:5pp Lotyšsko

Slovensko 4:1 Polsko

Kazachstán 2:6 Švédsko

USA 4:1 Francie

Německo 2:3pp Kazachstán

Polsko 1:5 USA

Lotyšsko 1:4 Švédsko

Německo 6:3 Polsko

Francie 1:2pp Slovensko

USA 3:0 Kazachstán

Slovensko 4:3pp Lotyšsko

Švédsko 4:0 Francie

Kazachstán 2:0 Polsko

Francie 2:6 Německo

Lotyšsko 1:3 USA

Švédsko 4:3pp Slovensko

1. Švédsko 20

2. USA 16

3. Německo 12

4. Slovensko 11

5. Lotyšsko 11

6. Kazachstán 9

7. Francie 5

8. Polsko 0

1/4

Švédsko 2:4 Kanada

USA 3:0 Švýcarsko

Německo 1:3 ČR

Slovensko 0:3 Finsko

1/2

Finsko 3:4 Kanada

ČR 0:2 USA

Zápas o bronz

ČR 2:5 Finsko

Finále

USA 1:2 Kanada

Reagovat
Seydou Doumbia

bez střelců je to nuda...počkej na konečné soupisky a dopln střelce

Reagovat
fabec1222

U většiny hráčů vůbec netušim, o kom je řeč.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to si mě zklamal pane fabec, přitom dost mistrů tam bude (teda v top 3 repre)

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Košťálek nejhorší obránce finále play-off v nominaci na EHT

Reagovat
veikko

Reagovat
Pesojen

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak máme brankáře, co potřebujou aby na ně letělo 30-40 střel. Oni neumijou chytat za kvalitní obranou, kde na ně jde málo střel, který "musí" chytnout.

Navíc když tam může být Zábranský.....

Reagovat
veikko

Souhlas, ale "nebál" bych se, že naše obrana bude kvalitní, i kdyby Košťálek se Zábranským v kádru nebyli.

Reagovat
Kily

hlavně si ho tam drží už druhý trenér, nechápu, prdel tady z toho máme snad všichni reprezentační formu měl naposledy před necelým rokem a půl, pak omarodil, měl i nějaké zranění a od návratu je to sotva průměrný extraligový obránce. On jede na vlně toho, že to má být kreativní bek a těch moc nemáme, ale i ta jeho kreativita dlouhodobě pokulhává, kazí hromadu přihrávek a o hře dozadu se ani bavit nemusíme

Reagovat
Seydou Doumbia

Borci, máme nějakou fantasy ligu? Sazka už nemá ty soutěže na dělaní sestavy a dost mi to chybí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hedman jede na MS Dahlin, Karlsson, Brodin, Hedman, nej obrana na turnaji

Reagovat
Riquete s čupřinou

A naopak z Washingtonu nejspíše nedorazí nikdo. Už jsem aji párkrát četl, že tam někdo dělá nátlak aby hráči Capitals na MS nestartovali. Spíš si ale myslím, že to bude podobnej fake jako zprávy o paní Bedardové.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já to četl akorát od nějakého typka na IG. Strome a Lindgren odmítli, Fehervary je s otazníkem. Ruská enklává ale vždy na MS jezdila ne?

Reagovat
Riquete s čupřinou

JJ Rusáci jezdili poctivě a taky platili na pojistkách nejvíc. Zatím se o tom zmiňoval u nás akorát borec z deníku sport. Z Washingtonu se píše jen o tom, že dostali pozvánky a o bojkotu se vyjadřují jen někteří fans. Podle mě to je blbost, kdyby chtěli bojkot, tak to udělaj dřív a hlasitěji.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Kiss Me Polka!

fehervary už je potvrzeny, že přijede

Reagovat
Riquete s čupřinou

Slováci bez Erika Černáka.

Reagovat
veikko

Ta U18 je strašná tragédie, tvl tam není žádný náznak souhry. Individuálně máme některé fakt špičkové borce, ale ten tým nemá žádný systém. Tohle je strašný provar od trenérského štábu. Jestli projedeme turnaj po dvou prohrách s Kazachstánem a Slovenskem, tak se Čermák bude pakovat dřív než dojde do kabiny.

Reagovat
patas92

Reagovat
veikko

Fakt šílená ostuda, tohle nemůže trenérský štáb ustát. Jasně, Slováci měli kopec štěstí, ten trest 5+20 byl nesmyslný a Švec jako náhrada za Mrtku ten zápas vůbec nezvládl a působil spíš jako 6. Slovák na ledě, ale i tak musíme tým kvalit Slovenska porážet 10/10. Už příprava na turnaj byla hrozná, na turnaji to bylo ještě horší. Útočná fáze spočívala v planém kroužení útočným pásmem a prakticky pořád se stávalo, že se pak čtyři hráči sjeli na jednu stranu a ten zbývající kroužil s pukem. To jsem ještě neviděl teda... Vlastně viděl, v zápase s Kazachstánem.

Reagovat
O.Giroud

My sme rozmýšlali, že či ten Kazachstan vôbec dáme a nakoniec ideme semi, divný turnaj Česko fakt slabučké, v tom zápase si podľa mňa nezaslúžil postúpiť ani jeden a 4. miesto je v podstate jasné, ak to niekto brutálne nepodcení.

Reagovat
Kily

minulý týden jsem koukal na zápas se Švýcary, co mě na tom tedy nejvíc zarazilo, tak jak obrovský rozdíl byl mezi touhle osmnáctkou a poslední dvacítkou, tohle mělo mnohem blíž k ženskému hokeji

Reagovat
Riquete s čupřinou

O tom jsem přesně psal. Ja začínám hráče sledovat od 16 let. V tu dobu je všechno ještě OK, Slušné předpovědi pro draft, dobré výsledky. Potom zmiznou někam do zahraničí a během dvou let tam je nulovej posun a hráči, kteří byli horší, začali hrát dospělej hokej a naši jdou místo nich k nim do juniorky. Hráči co byli hodnoceni tako TOP10 na draft jsou na pomezí 1/2 kol.... Jiříček před rokem kolem 5 místa. Dneska? 20-30. Koukneš na statistiky a najednou soutežíme s hráčema co místo 10z 0g/2a a icetime stejnej jak Hložek tam mají 60+zápasů 30g/30a icetime 20+. Kolem 20 let začnou hrát Dospelý hokej a začnou ztrátu pomalu dohánět....Pozdě. Ti nejlepší podepíšou první smlouvu. U Kana/SWE/FIN/USA... už si týmy dělaj místo pro 8let/8mega smlouvy. Nejlepší přiklad ale je Benák po Hlinka/gretzky cup (první mezinárodní konfrontace) 1-3 místo na draftu, častokrát hodnocen jako č.1... Dneska? počítám tak 5-10. Příští rok? kolem 20 místa. Prakticky tam bude stejnej propad jako Eda Šalé nehraje ani AHL. David "mám na nhl" Jiříček? +- na úrovni Ovečkina. Mládež je pro některé za trest (Zdrávím druhá liga, taky liga Olomouc - dokonce já jsem tam měl lepší výsledky a to mě museli kolikrát nabírat někde před diskotékou a na před sezóních testech - nehodnocen.) Třeba takovej Přerov, kterej od nás dostával pokaždé 10+ to dělá skvěle.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vyznáš se jinak mi tyhle u18 u20 přijdou strašně overrated, češi jsou z toho vždy vystříkaní, (vím žerou to i v zámoři, ale ti hráči jsou jinde) protože když nemáš šanci na medaili v áčku tak alespon tady u děti chtějí zabojovat...ale to je fakt krátkodobý turnaj, kde stačí když se sejdou určité věci a dá se vybojovat ta medaile, ale co z toho? tohle jsou přípravné turnaje do dospělé kariéry, na blbých 18 a 20 se nedá stavět kariéra...ti češi co tam získavají medaile jsou potom v dospělém hokeji daleko horší než hráči z týmu, kteří končí pod nima...radši bych skončil na u20 na 6 místě a hrál 10 let nhl než tam získat bronz, odehrát 2 roky v nhl a pak hrát za plzen třeba...ted nedávno se porazila kanada na dvacítkách a věřím že z kanadanu v nhl udělají větši stopu jejich hráči, než češi kteří je v 1 blbém zápase dokázali porazit

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kanada se porazila, protože udělali výměnu muže za juniory. Třeba USA neměli v týmu jedinýho hráče bez startu v NHL. Mimochodem zajímavá byla zmínka, že vetšina slováků hraje domácí ligu, častokrát můžskou. Jejich liga je tak na úrovni Kladna, ale hrajou dospělej hokej (fotbal to stejný).U nás se snaží fakt jen pár týmů a někdy je aji moc velkej tlak na to hrát mladé. Znovu zmíním Benáka. Ten kluk na dospělej hokej ještě neměl ale všichni ho tam cpali, tak ho zkusili hrát a dopadlo to jak to dopadlo. On měl hrát juniorku a až letos do mužů. Tím, že ho tam dali o rok dřív, a samozřejmě to byla těžká bída. Hokej má tu výhodu, že v kanadě si pořád myslijou, že umíme dělat dobrej hokej. Takže tu máme plnou skautů a tao stránka ví úplně všechno.

Aji sebe jsem tam našel a nechápu kde vzali mou přesnou váhu/výšku, když už 10 let nehraju, až mš děsí kolik toho tam na mě mají

Draft 2025

https://www.eliteprospects.com/draft-center/2025" target="_blank">https://www.eliteprospects.com/draft-center/2025

Draft 2024

https://www.eliteprospects.com/draft-center

To si prostě říkáš, co tam ti češi dělají?

Reagovat
Seydou Doumbia

Zaujal mě Maxim Burkov, Estonec z Jihlavy Tij Iginla moc pěkný, viděl jsem na fb že hraje i jeho dcera i druhý syn asi to mají v rodině...jinak Celebriniho jsem čekal výše, zbytek neznám bo ty dětské turnaje nesleduju a kdo není na dospělém MS nebo v NHL tak jako by nebyl ale českých vlaječek pořád dost, je tam okolo nás ta aura, něco jako MU ve fotbale

Reagovat
Riquete s čupřinou

na ůvodní obrazovce máš jen top prospect, každej ranking to má pak podle předpovědi pozice a tam je všude první. Ale důležité jsou ty zápasy/body. Však naši nehrajou ani 50% zápasů oproti ostatním

Reagovat
Seydou Doumbia

jo díky, koukal jsem jen na ten žebříček jinak Adrian Kempe další co by rád dojel na ms, uvidíme co zdravotní prohlídka

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
fabec1222

To je až nechutný, jak se vyzná. Za to by měl bejt ban.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Spíš to jen sleduju, Jsem jak Fabrizio Romano z wishe.

Reagovat
veikko

Tak co je potom takový Milan Antoš... A to ho mám celkem rád.

Reagovat
ACSeRw!n

jako kdyby mu nestacilo osm trid zakladky

Reagovat
patas92

Z Benáka se Top3 prospect po Hlinkovi dělal možná tak u nás. Takhle brzo nikdo (z respektovaných novinářů nebo médií) draft rankingy nedělá.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ne? Tak tady máš třeba 2026. Pokud budeš hledat, tak nadeš aji třeba 2028 ale tam kromě stats. nic nenajdeš.

Reagovat
patas92

A kde tam vidíš Benáka jako top3. Eliteprospects samozřejmě znám, nemusíš se bát, ale projekce tam agregujou až u draft ročníků, u těch mladších máš jenom vypsané hráče bez pořadí.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Jasný ale stačí sledovat Twitter (kanada/USA) v době konání turnajů. + se o tom zmińoval aji Matej Hejda. A jak říkám, na hlinka/gretzky je první skautovanej turnaj, takže to nemá vypovídající hodnotu. A klidně ti může stačit aktuální rok a ten propad je jasnej.

Reagovat
patas92

Na Hlinku Amíci poslali béčko, z toho týmu hrajou na U18 teď asi dva hráči. Michael Misa byl dlouho považovány za jedničku draftu a dost možná nebude nakonec ani Top3. U 16 letých hráčů nějaké rankingy nemá moc cenu řešit. Kulich se vyšvihl do prvního kola až v roce před draftem.

Že to píše Hejda akorát potvrzuje co píšu výš, že z něj top3 dělali lidi možná u nás

Reagovat
Riquete s čupřinou

Však říkám, že to nemá moc vypovídající hodnotu. Ale ten aktuální rok ti něco napoví. A ty zápasy taky. A Hejda odkazuje skoro vždy na zahraniční novináře.

Reagovat
veikko

Jj, Hlinka měl výpovědní hodnotu tak u Finů, kteří ten turnaj podělali, my jsme zase podělali teď MS. Ono je i jedno, jakou pozici na draftu bude hráč mít. Třeba Benáka bude pro NHL limitovat to, že je malý. U Galvase by to snad tolik vadit nemuselo, těch 178 cm, nebo kolik má, je ještě relativně OK. Taky Galvas i přes některé kiksy musel skauty zaujmout. Mě třeba hodně zklamal Curran, jenže ten byl taky od začátku roku zraněný a teď hrál po dlouhé době první zápasy.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Vypovídající hodnotu ale má to, že za 1 rok mají hráči nulovej progres. A diskuze o snižení týmu v dorustu/juniorce je úplně zbytečná. problém začíná při selekci mnohem dřív a pokračuje u trenérů dinosaurů co v 90. letech vychovali zlatou generaci, takže problém bude jinde a končí trenérama, kterým se nemusí platit. + cena výstroje/poplatků. O tom se moc nemluví ale v hokeji ti ta výstroj udělá hodně. Brusle za 6000 a nebo za 30000 je dost velkej rozdíl

Reagovat
veikko

Souhlasím, i většina expertů najela na model "menší počet týmů = větší kvalita", což je extrémně zjednodušující model. Vystihl jsi to přesně (včetně výstroje), změny musí přijít od trenérů mládeže a důležitý je často i postoj rodičů.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Popřípadě v létě v Břeclavi jich tam máš plnou tribunu.

Reagovat
Neutron

Prosim ta, v ktorej casti CR sa pouziva to “aji”? Stretam sa s tym prvykrat

Reagovat
Riquete s čupřinou

Haná

Reagovat
Neutron

To je Olomouc?

Reagovat
Shevchenko

Severní Morava taky.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Radin

Jojo i Slezsko samozřejmě :) My jsme úplný sever

Reagovat
ACSeRw!n

vidlakovy

Reagovat
Cotton

slyšel jsem to na Vysočině

Reagovat
Radin

Zachraňují češtinu, narozdíl od přízvuků a zpívání v Praze. Tam jsem vystoupil a slyšel ruštinu, popřípadě některý z arabských jazyků..Jak ty říkáš díky za vidlákov, kde žijeme a je víc český , než kosmopolitní Praha, kde už pomalu nejste doma...

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
veikko

Šalé měl nějaké velké osobní problémy, nevím co to bylo konkrétně. V playoff už byl ve své obvyklé formě. Adam Jiříček ten propad zaznamenal proto, že už tak půl roku marodí s kolenem. Tady to nebylo o individuální kvalitě, ta je v tomhle ročníku mnohem výš než u vyhypovaných Finů, tady prostě selhal tým jako celek. To nemělo vůbec žádný systém. V téhle kategorii to může být hlavně psychikou. Nevěřím, že by byl Čermák takový tragéd.

Reagovat
mayday

Nedávno jsem tady na EF někde četl, že snad naše sedmnáctka/osmnáctka je nejlepší ročník v Evropě nebo co... Každopádně ten výkonnostní sešup našeho hokeje obecně je úplně neskutečnej.

Reagovat
veikko

Jj, někdo mi tímto způsobem odpovídal, taky si to pamatuju. Na druhou stranu sedmnáctka opravdu soupeře nebývale válcuje, takže měl pravdu. Bohužel ono to nemusí nic znamenat, když budou hráči stagnovat.

Já bych ale nebyl takový pesimista, teď se zlepšil ten přechod do U20, kde konečně naši soupeřům stačí, to nebývalo zvykem. Je to ale malá útěcha.

Reagovat
patas92

Proč nehraje ani jeden z trojice Kaše, Tomášek, Špaček, abychom tam měli aspoň jednoho praváka na přesilovce?

Reagovat
Riquete s čupřinou

potřebuje vyzkoušet všechny hráče. Všichni 3 jsou celkem prověření a dostali volno. Příští zápas hrajou

Reagovat
Heisenberg

Dostál zkušeně každej druhej zákrok posouvá bránu To už se nedivím, že se mu v NHL tak daří.

Reagovat
patas92

Za to se nedává dvojka za zdržování hry. Minimálně v té první situaci to udělal naschvál.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nebo technický gól. Ale kdž máš špatnej led, tak branka nevydrži to co v nhl

Reagovat
DonAndres

Boston na pokraji vyřazení hned v 1. kole. Pokud by nároďák posílil Pasta s Laukem, to by bylo panečku radosti. Ale nepředbíhejme.

Reagovat
Shevchenko

Zacha by snad jel taky. Nedvěd ho bude chtít a domácí MS by snad už neodmítnul.

Reagovat
veikko

Nedvěd naznačoval, že se i Zacha vyjadřoval kladně ohledně účasti, no. Jenže beztak to dopadne tak, že v 7. zápase Boston vyhraje. Snad by přijel aspoň Kämpf.

Reagovat
patas92

Taky si myslím, že Boston sedmý zápas vyhraje. Já bych se spokojil, kdyby přijel jenom Hertl, ale Nedvěd nedávno říkal, že si myslí že ho Vegas nepustí. Takže přijede jenom Kampf, ale ten to nikam neposune

Reagovat
veikko

Nic moc, no, ale pořád lepší než hráči jako Ondřej Beránek nebo Matěj Stránský (nic proti nim). Stejně se to bude muset uhrát maximálně týmovým výkonem, k čemuž by Kämpf přispěl.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Myslel jsem, že to bude pro Boston v pohodě série. Ovšem ten jsem se díval na vzahozání a to je celkem úlet. 60% pro TOR je až moc. A Zacha s úsěšností 10%... To jsem ještě od centra neviděl a pojeb dostane jejich střelec

Reagovat
patas92

Lauka, který teď ani nehraje, nemá smysl brát.

Reagovat
Seydou Doumbia

jako že by toronto zvládlo sedmý zápas? to bych moc nepředpokládal, ale stát se může vše

Reagovat
Riquete s čupřinou

No vyřazení by zasloužili oba dva

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole to bude ostuda

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kulich + Rousek zápas od vyřazení. Na MS ale nepřijdou. Trenér se kvůli tlaku Lojzíka bojí povolat nezkušené. Ta povinnost uspět na turnaji, kde nepatříme ani mezi top3 je prostě blbost.

Reagovat
djiros

Reagovat
veikko

Já bych Kulicha na MS viděl rád, ale Rulík o tom mluvil, že ti dva nejsou hráči, které by vzal vyloženě bez vyzkoušení, což se nedivím. Kulich je talent, ale nezdá se mi, že by to kvalitou byl druhý Pastrňák, ten byl v jeho věku úplně jinde. Letos to vyšlo fakt docela blbě na to domácí MS. V až místy fanaticky hokejové zemi jako je ČR se prostě domácí MS nemůže obětovat ve prospěch budování kádru do budoucna, ačkoliv cokoliv lepšího než bronz je skoro utopie. A navíc těžko říct, jestli by to bylo vůbec správné. MS stejně těm hráčům nedá tolik co NHL. Zápasy s Rakouskem, Norskem a Británií ti nedají pomalu ani to, co Extraliga.

Reagovat
patas92

"Vyšlo blbě"...Blbé je, že máme v NHL jednoho beka a asi jenom 5 útočníků, kteří tam za něco stojí a my se musíme modlit, aby přijeli. Máme tam to nejlepší, co tam momentálně může být, nikdo neodmítl nebo není zraněný a stejně se tomu týmu na domácím mistrovství nevěří. To je teprve ta smutná realita sočasného mužského hokeje.

Reagovat
veikko

Však to nijak nezpochybňuju, to je objektivní fakt. Já jen, že kdyby to MS nebylo u nás, tak se dalo "obětovat" na úkor toho, aby nasbírali mezinárodní zkušenosti hráči ročníku 2003-2004, viz třeba ten Kulich, Špaček, Ticháček nebo třeba i Suchánek jako trojka. Pak máme ještě Jiříčka a Svozila v Clevelandu, oba mnohem nadějnější obránci než Mašín, Zábranský, Ščotka, Kundrátek nebo už tady několikrát právem hejtovaný Košťálek. Jako chytám se stébla, protože ta situace je bídná, hlavně teda v kombinaci s výrazným poklesem formy hráčů jako Kubalík nebo Palát, kteří by ještě 2 sezóny zpátky byli luxusními posilami. I přes tu bídu složíme stejně kvalitní tým jako Finové nebo Švýcaři, ale prostě USA, Kanada a Švédsko jsou od nás na světelné roky daleko. I tak se ale v jednom zápase dají porazit (viz brutálně efektivní beton Finů proti všem).

Reagovat
patas92

S tím souhlasím

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Riquete s čupřinou

2 obránce. Gudas je podle mě dokonce platnější než Hronek, kterej má sice super rok ale tak trochu se veze s týmem. Útok máme fajn, navíc hrají důležitou roli a v dobrých týmech. A spoustu odepsaných brankářů, co umijou chytat, pokud od nich nemáš přehnané očekávání. Ale ta obrana je fakt dost velkej problém. Navíc se tvářijou jako moderní obránci ale to fakt nejsou a uvidíme jak se poperou s rolí, na kterou nejsou zvyklí

Reagovat
Seydou Doumbia

sem rád že nejsem jediný kdo si tohle myslí o hronovi jinak samozřejmě tam je tlak na medaili...kdyby se to hrálo ve švýcarsku tak je taky tlak na medali i když nepatří mezi top 3, to samé kdyby to bylo nevím ve finsku, švédsku, usa, kanadě...na euru se taky čeká medaile od němců a nepatří mezi top 3 repre, prostě když patříš do té širší světové špičky a máš turnaj doma tak se čeká že tu medaili uděláš...lepší vysoké očekavání než malé

Reagovat
Riquete s čupřinou

Spis Hadamczik je pod tlakem a jediny čím si může zachovat pověst je medaile a mebo Varada.

Reagovat
vilp

S Gudasem na patase nechoď.

Reagovat
patas92

Proti Gudasovi nic nemám

Reagovat
ACSeRw!n

je uplne jedno jak na tom sme, doma se proste jede vzdycky na zlato

Reagovat
Greny

Však on nepovolal ano Filipa Krale, ve finále finské ligy měl icetime furt přes dvacet minut super výkony ale bohuzel

Reagovat
GEGE

Ty vole ti Švédi jsou solidně nastříkání...a ještě ten Hedman, nejlepší bek než přišel Makar . To bude válec.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Na konci srpna se odehraje kvalifikace na OH. Vtipný je, že letos je možné, že "béčkové" repre na MS dovezou týmy, kterých se to týká. Jen Slovensko vsází na jistotu postupu jako v roce 98 nebo jako přípravu? Doufám, že to druhý ikdyž ta skupina je až moc podobná

Reagovat
Cotton

Místo Ruska přejde na Slováky nebo jak to bude?

Reagovat
fabec1222

Tam by nemělo bejt asi co řešit, ne? Slovensko, Lotyšsko, Dánsko...Plus pokud by nebylo Rusko, tak se to bude řešit jak? Místo něj další tým v pořadí koeficientu?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Srpen je strašně blbé datum a vyhovuje více amatérům. Je to mezi přípravou a regeneraci. Bud jsi nepřivenej a nebo nezregenerovanej. Led neklouže ale spíš se brodíš. Sezóna daleko ale zároveň musiš začít přípravu. Ono se tomu moc mechce věřit ale první dny na ledě se učíš bruslit a žádnej trenažér jak na kole není. Pro Slováky to znamená buď OH nebo nhl (kromě Slafa a Němce) je to jako ve fotbale. V květnu konec sezony, červen MS a srpen OH? To nejde

Reagovat
Riquete s čupřinou

IIHF Rusáky nechce ale nemůže to říct protože stanovy nedovolují vyřadit kohokoliv, jedině kvůli bezpečnosti. Pokud by to přiznali, tak Rusko může napadnout u soudu, proto ty bezpečnostní kecy.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kanadská nominace je tu :

https://scontent.fprg3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/439921264_971124375018189_5496839367848069501_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=ltDsuqmkNd8Q7kNvgG3apdK&_nc_ht=scontent.fprg3-1.fna&oh=00_AfCKpIixS3BAZwfUM3A2ft42q6Z6WTGLjyz4tJ16OJ3aDw&oe=663B21CB

Slabý tým v kontextu toho že chtěli přesunout do Prahy s tím že potom dovezou top tým. Tenhle tým pořád mohl zůstat v Ostravě, ale dobře potrolili Prahu. Pořád ale tým který může vyhrát zlato, ale to je problém spíš toho že tam je 50% repre jen do počtu. V jednání je pořád třeba Drew Doughty, který by se zlatem na MS dostal do triple gold clubu.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tým to je silný, jen to nejsou profláknutá jmena. Zegras je sice kluk z obalu ale herně není na úrovni Cozense, Fantiliho možná ani Bedarda, Power taky super vzhledem k tomu že hrajou v buffalu a brankář možná nejlepší na MS. Realizák maj taky solidní ale jako Sid to není no.

Reagovat
mayday

Ale je pravda, že papírově to nezní tak silně. Samozřejmě ti hráči hrají NHL a jsou dobří, ale s porovnáním s USA a Švédskem mi to přijde o level níž, čekal jsem to silnější.

Reagovat
patas92

Švédi mají lepší obránce, ale útok je teda výrazně lepší u Kanady imho. Neřekl bych, že jsou o level níž.

Reagovat
Seydou Doumbia

švédi ještě řeší utok, v jednání je kempe, arvidsson a po vypadnutí nashvillu čekám i jednání s nyquistem a forsbergem, uvidíme ještě co nylander...keneda loni s horším týmem udělala zlato za mě ta trojka vyrovnaná

Reagovat
Seydou Doumbia

tak kempe je už prej ofiko...jméno k jménu a ten utok bude taky super...kempe, raymond, eriksson ek, zetterlund, oloffson, burakovsky a pokud k ním ještě forsberg tak pohoda

Reagovat
mayday

Pokud tam budou tyhle jména, tak je řadím na zlato.

Reagovat
mayday

Viz níže Seydou, ještě přijedou možná další jména.

Reagovat
Seydou Doumbia

forsberg se omluvil kvůli rodině, ale furt ve hře ten nyquist a nylander...on i ten kempe je zabiják

Reagovat
mayday

Je gólovej

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kanada ale dělá to co by měli dělat všichni. A přitom by nás mšla spíš drbat Kanada, že místo Kulicha tam jede nějakej Beránek nebo Stránský.

Reagovat
patas92

Jiříček a Blumel by imho jeli rovnou na MS, kdyby byli volní. Kulich, Svozil, Rousek nebo Klapka by pozvánku na kemp dostali taky a měli by slušnou šanci tým udělat, jenže oni taky ještě hrajou a čekat na ně nemá smysl. V principu s tebou souhlasím, ale těžko tady něco realizaku vyčítat. I kdyby jsme to chtěli dělat stejně jako Kanada nebo USA, tak nemůžeme, protože nemáme kde brát.

Reagovat
Greny

Jako raději uvidím Kulicha než Chlapíka kterej je v repre v hajzlu

Reagovat
patas92

Já taky, ale pořád tu máš ten problém, že Kulichovi neskončila klubová sezóna. Co se týče Chlapíka, tak u něj by mě nepřekvapilo, kdyby nejel. Červenka, Palát, Kubalík, Kaše, Vrána nebo Tomášek jsou lepší nebo užitečnější křídla.

Reagovat
veikko

Akorát teda popravdě radši Chlapíka než Vránu, ideálně ale ani jednoho.

Reagovat
patas92

Vrána bude jako obvykle dobrý první tři zápasy a pak zapadne do průměru. To je ale furt o tři zápasy víc, než čeho je schopný Chlapík

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nejspíše ano, ale tady jde o to že kanada slíbila hvězdy. Toto jsou jejich hvězdy. A podle mě odehrají daleko lepší zápasy než kdyby tam povolali dědky Stamkos, O'Reilly, Giroux. Pro nás hvězdy, pro ně pomalu veteráni a mentoři do kabiny... Ti sem přijedou až na Jágrovu rozlučku (Proč ho vůbec neberem? Hrače ze stejné ligy berem). A kdo je momentálně víc než Bedard? Crosby o kterým to celé je. Kdyby nominaci doplnil Crosby, Furt by se řešil nějakej podraz od Kanady? Myslim že ne. Oslovila Kanada Crosbyho? Ano. Co víc mají dělat?

Reagovat
mayday

Reagovat
patas92

Fantili je podle tebe lepší než Bedard?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Napsal jsem strašnou blbost. Fantiliho jsem neměl vůbec zmińovat.

Reagovat
Greny

V Pardubicích je veselo, Dedek to těžce nezvládá a když to neslo nákupem hráčů tak nakoupí víc hráčů a přeplatí...

Včera vyhodil dva hráče bude s ním prdel

Reagovat
Kily

zase dobře pro reprezentaci, konečně bude mít Košťálek motivaci. Loni jsem po vyřazení od Třince seděl na zimáku v Hattricku, vedle u stolu byl Martinec a s několika lidmi se bavil o obránci, který dělal dusno v kabině a kašlal na tréninky. Nechtěl ho jmenovat, ale podle indicií o tom, že před "několika měsíci" podepsal novou pětiletou smlouvu a neunesl, když mu jakožto jasné volbě do prvního páru přibyla konkurence v Čerešňákovi, D. Musilovi a Dvořákovi, bylo úplně jasné, o kom mluví

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ještě dodatek k té Kanadě. 2 hráčí chybí.

Reagovat
Seydou Doumbia

nějaký novinář na twitru psal 3 tak nevím dru dauti by byl top

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ano chybijou 3 ale Drew Doughty byl osloven a chce jet, (v případě, že Crosby nakonec fakt nepojede, tak bude "C"). Potvrzen ale ještě není.

+ počet hráčů může být 15/2 - 22/3. Kanada vždycky měla 20/3 a momentálně mají 19/3 (Drew Doughty nejspíš tedy 20).

Crosby sice nepotvrzen ale zatím ani neodmítnul. Můj názor je, že nikdo nic neví, všechno jsou to jen spekulace a dřív než 5.5.19:00 se ani nic nedozvíme.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo ted se bude spekulovat o 10 hráčích a nakonec fakt uvidíme až za pár dní kdo dojede

Reagovat
Riquete s čupřinou

McTavish, Crosby, Doughty - Toto jsou 3 oslovení hráči, kteří neodmítnuli, ale zároveń ještě nejsou nikde potvrzeni.

Doughty - Triple Gold Club, tam ta motivace je jasná.

McTavish - Nikoho nezajímá, všichni chcou Sida

Reagovat
Seydou Doumbia

mctavish je kvalitní mladý hráč spolu s vatranem táhli anahaim, ale ano nikoho nezajímá bo je zaítm no name a mladých děti tam mají dost kéžby dopadl alespon jeden z těch dvou hvězd, nebo vymyslí něco uplně jiného (barzal, point..)

Reagovat
Riquete s čupřinou

Pokud je ve hrě Crosby - o nikoho jinýho prostě není zájem. Proto prostě musí přijít zpráva Crosby Potvrzen / Crosby se omlouvá, že... Proto počítám, že dřív jak zítra (finále U18) se to nedozvýme. X Kanady dostává celkem sodu, jako kdyby porazili Turecko v čemkoliv

Reagovat
Seydou Doumbia

sodu jen za to že potrolili organizátory v praze co?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Sodu od Kanadanu? ze nevzali Crosbyho

Reagovat
Seydou Doumbia

jo takhle, a proč to kanadany tak sere?

Reagovat
mayday

Doughty bude útočit na triple gold klub.

Reagovat
mayday

Dóty

Reagovat
Seydou Doumbia

on se nečte dauti?

Reagovat
mayday

Jo, asi Dauti

Reagovat
Riquete s čupřinou

Roman Josi -> MS2024. Zatím nejlepší hráč na MS?

Reagovat
Seydou Doumbia

dobrý hráč ale větší vliv na tým možná bude mít někdo jiný, parayko, larkin nebo hedman

Reagovat
Riquete s čupřinou

Hedman určitě. To byla spíš otázka jestli je čistě sám o sobě momentálně Roman Josi nejlepší hráč na MS? Myslím, že je kvalitně na tom líp jak Hedman. Jinak celkově Hednam je samozřejmě nejlepší hrající obránce vůbec. Sesadit ho může maximálně Makar.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Makar moc bránit neumí oproti těm dvoum, ale hajlajty na netu rozhodují tak čekám že dostane i trofej pro nej obránce letos může být ten josi nej hráč na ms ale fakt na tom by se 10 lidi neshodlo bo tam jsou i jiní top hráči

Reagovat
Thorrin

Ač Makar možná nepůsobí na první pohled tak defenzivně, tak rozhodně bránit umí. Hraje každé oslabení, má třeba stejně zblokovaných střel jak Josi, více než 2x víc získaných puků než Josi...Jeho dominantní ofenzivní schopnosti možná ty defenzivní trochu upozadují, ale říct, že neumí oproti Josimu bránit je blbost.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nesmíš brát věci tolik doslova u mě. Defenzivně je rozhodně za mě lepší Josi, Makar dělá celkem dost nevynucených chyb co jsem ho měl možnost sledovat.

Reagovat
Thorrin

Zrovna těch nevynucených ztrát má letos Josi 60 vs 48 Makar. Ale ok, oba jsou naprosto TOP obránci a upřednostnit jednoho před druhým je asi jen věc vkusu, neuděláš chybu ani s jedním.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky hraje roli faktor v jakém týmu si žejo ale já to jedu spíš pocitově, neprojíždím 150 statistik...kdybychom se všichni na všem shodli tak je zbytečný tu něco psát, stačilo by mluvit do zrcadla

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ona se ta pozice obránce tak trochu rozpadá. Máš ofenzivní beky jako Karlsson, Dahlin a pak ty defenzivní třeba Gudas. Karlsson ti udělá stejně bodů jako nejlepší útočníci ale bránit neumí. V útoku je lepší jak Makar. Ovšem obránci jako Hedman, Makar... jsou kvalitní v útoku a stejně kvalitní v obraně. Nemusíš se bát kiksu jako u Karlssona a zároveň ti pomůže aji v útoku. Prostě takovej playmaker, kterej hraje libero

Reagovat
Seydou Doumbia

souhlas

Reagovat
fabec1222

Hele a ono je nějak pevně daný, že musíš hrát na dva obránce a tři útočníky? Nemůžeš hrát třeba beton 5-0?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nemusíš mít ani brankáře. Klidně hrej 6 útočníků.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Riquete s čupřinou

Mini tipovačka: Kdo vyhraje finále Kanada x Finsko a jejich Evropský tým

Reagovat
Seydou Doumbia

Finům to nebude vycházet věčně, podle mě dopadnou jako loni

Reagovat
Riquete s čupřinou

Podle mě se tak trošku zesr^li, protože původní plán vzít výběr Evropy asi neplatí a přece jen oslavili pár hvězd z nhl. Což je škoda protože by bylo super kdyby nás všechny vytrolili

Reagovat
Kily

Čechy, Morava a Slezsko, to je naše Česko

červená, modrá a bílá, to je naše síla

to je nějaký připravený pokřik na MS, aby halou nezněly jen ohrané dva nebo tři pokřiky, nebo jde čistě o iniciativu Brňáků?

Reagovat
ACSeRw!n

jestli se nepletu, tak to prvni pochazi od Vlajkonosu, kteri fandi na repre U21 ve fotbale.. a jejich jadro jsou vetsinou Moravaci, tak mozna sli na hokej

Reagovat
fabec1222

Hlavní je, jestli budou Maxim Turbulenc a Vysoký jalovec.

Reagovat
Kily

můžeme zařadit to, co hrálo po vstřeleném gólu nedávno holkám

Reagovat
Pablos

Reagovat
patas92

S touhle produktivitou se to dozvíme druhý zápas proti Norsku po rozhodujícím nájezdu

Reagovat
Kily

hymnu nám ale organizátoři nepovolí

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
ACSeRw!n

vysoky jalovec v Praze snad ne

Reagovat
fabec1222

Takže "Praha už volá" a "Pražákům, těm je tu hej"

Reagovat
Kiss Me Polka!

aby to prznili debilni Pražáci, kteří nedokážou fandit dokud jim to nenapíšu na kostce jak v NHL, tak to fakt ne

Reagovat
Greny

To obsazení haly je dost jiný než na Komete

Reagovat
Pablos

Tipuji, že za celý turnaj dáme 5 gólů, když přijede Hert tak kdyžtak 6 no

Reagovat
veikko

V té obraně se budou škrty dělat samy. Já bych se nedivil, kdyby jeli Špaček i Ticháček na MS.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Není se čemu divit. Máme celkem ok ale tým z toho neuděláme. A až nás rozdrtí "U18" kanady, tak spoustu super rad, jak vylepšit naši mládež, uděláme ale pravej opak a v extralize budem říkat mladý hráč borcovi, kterýmu je 23 let. Namalujem několik reklam, dostanem 10000 a narvem to do nátěru stadionu aby vybadal, že je udržovanej, stará barva pak drží ruiny pohromadě a kdo nesouhlasi, tak zbytečně ovlivňuje všechno. Tímto se dá shrnout celá extraliga

Reagovat
Miguel19

Proč je Košťálek na zkoušce ty pičo?

V play off sem nechápal, že ho dali jako hlavního obránce místo Čerešňáka, ale proč ho serou do repre?

Reagovat
Miguel19

Dneska mi stačila ta přesilovka v první třetině, když stačil za 30 sekund dvakrát namazat Švédům..

Reagovat
Greny

Hledá místo když ho Dedek vyhodil....

Naštěstí je zde furt jedná jistota Sparta

Reagovat
romeo351

Reagovat
romeo351

myšlen souhlas

Reagovat
ACSeRw!n

dva zapasy jeden gol nas muze zachtanit jenom Toronto dneska v noci

Reagovat
Greny

Teď bude celý národ spoléhat že Pasta a Nečas vypadnou rychle aby stihli čtvrtfinále...

Reagovat
Seydou Doumbia

nečas to bude tak na 6-7 duelu ta série to snad ne a paštika naštěstí postoupila tak snad to s floridou taky natáhnou...tohle čekání na milost je fakt trapný

Reagovat
fabec1222

Na tipu aktuálně sbírání prachů ze země. Vítěz ze Severní Ameriky @2.25

Reagovat
mayday

No pozor na Švédy.

Reagovat
GEGE

Švédi za barák

Reagovat
Shevchenko

Tak to rovnou můžeš vsadit na Kanadu a nemontovat do toho neschopné Amíky.

Reagovat
fabec1222

Zatim jsem střídal sázky na oboje. Jestli to pak vyhrajou Švédi...-> exekutor

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Seydou Doumbia

nebo finsko s hovno nominaci, nebo češi, švýcaři, němci, lotyši...po lonsku...

Reagovat
Kiss Me Polka!

je Pastrňák vůbec Čech?

Reagovat
patas92

Reagovat
Seydou Doumbia

Paštikář naštěstí ví že SC je důležitější než hrát na nějakém druhořadém turnaji zvaném MS, navíc v takovém polorozpadlém týmu. Boj o SC je jeho práce, MS je jen dobrovolná akce v popracovním volnu. Za to jak mu nikdo nepřál postup jsem mu naopak přál.

Reagovat
GEGE

Florida je spláchne 4-0 a na čtvrtfinále je tu

Reagovat
Cotton

Takže Pasta to vlastně udělal nejlépe jak mohl. V době skupin si odpočine a na ČF jde do 1. lajny.

Reagovat
Seydou Doumbia

a končí v 1 zápase a může letět zase pryč

Reagovat
Riquete s čupřinou

Na trase SWE-Nylander je živo, o co jim jako jde?

Reagovat
patas92

Postoupit po 5 letech přes čtvrtfinále

Reagovat
Seydou Doumbia

chtěji si natrénovat sestavu na příští rok na ten turnaj čtyř a potom na oh za mě dobrý Jonathan

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Amíci bez Larkina, zraněný. Tým doplněný o nějaké zkušené borce jako Nelson, bojovník Eysimmont a nějaké děcka z MS U20. Larkina obrovská škoda, Kyle Connor furt v jednání.

https://pbs.twimg.com/media/GMzwPHJW4AAiSEL?format=jpg&name=large

Reagovat
Man__United

Bída zatím

Myslím že nebyl dobrý nápad brát do Brna tolik hráčů, měli se spíš tvořit nějaké pětky které budou hrát i na MS aby byla nějaká souhra

Reagovat
Greny

Samozřejmě zde nikdo nic neví, tréninky v takovým počtu, netvoris tým, hráči neví co bude zítra.mm

Velký špatný , jsem zvědav na první zápas to se nemají šanci sehrat

Reagovat
patas92

Hlavně když tam furt máš Kousala nebo Zábranského, u kterých bylo jasné už před turnajem, že mají minimální šanci. Mít tam 8 útočníků nebo kolik navíc, když 6 z nich jsou hráči tak do 4. útoku, je nesmysl no.

Na těch 4 minutách přesilovky se vystřídali asi všichni obránci co dneska hrajou. Nechápu, co dělají na tréninku, že je tam zkouší v zápase

Reagovat
Greny

Hoši, finále finské ligy hrál Filip Král v sezoně 6+30 by oko obránce dohrali, a známý se ho ptal zda volal Rulík , prý nic tak že půjde hrát inline ligu no když není zájem...

Reagovat
Man__United

třeba budou volat po dnešním zápase

Reagovat
Greny

Ve finále finské hrál všechny zápasy 20+ minut

Reagovat
Man__United

Tak to nechápu že tady není, ale podle Elite odehrál v této sezoně nějaky turnaj, tam si museli něco udělat s trenérama, zvlášť když vidím že je levák a těch máme jako šafránu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Špaček by si měl hned balit kufry

Reagovat
Man__United

Který? Doufám že myslíš Michaela, mladý David hraje dobře

Reagovat
Greny

Toho co šel na trestnou ten útočník

Reagovat
Man__United

on hraje za kluby celkem dobře ale jak dojede na reprezentaci hlavně před MS tak je prostě marný

Reagovat
Error

Pochlubte se, na ktere zapasy na MS jdete?

Ja mam listky na Svedsko-Lotyssko, ale laka me toho teda o dost vice

Reagovat
Shevchenko

Česko - Dánsko a Švýcarsko - VB, ale nevím jestli se mi bude chtít zůstávat na ten druhý zápas

Reagovat
Thorrin

USA - Polsko. Amici dovezou solidní tým včetně pár hvězd, polští fans snad udělaj skvělou atmosféru, mají to blízko a jsou na MS snad po 25 letech, co víc chtít

Reagovat
Seydou Doumbia

můžeš se polákům vysmívat že neumí hrát hokej jen chlastat...teda to umíme taky, ale i hrát hokej (občas)

Reagovat
BaggioRoberto

Dansko : Rakousko a CR : Norsko

Reagovat
Freedo

ČR - Švýcarsko a Finsko - Norsko.

Reagovat
Zaschrona

Čtvrtfinále, snad se tam naši dostanou

Reagovat
Losinho

Kanada - Norsko, a ještě přemýšlíme nad zápasem o bronz

Reagovat
Greny

Jsem zvědav zda se Rulík zesere a nevezme Tichacka a Špačka a do útoku nejekay méně známé jméno na úkor zkušenosti

Ale co si zasel ať uklízí

Reagovat
fabec1222

A nerozhoduje o nominaci Lojza? Jako nemyslim oficiálně...

Reagovat
Greny

No tusim tam z nominace že to není jen Rulíkova, ale budou za tím další dva

Reagovat
Man__United

Tyhle dva zná z minulého roku z 20 takže je snad vezme, jsou tam horší beci jako třeba Košťálek

Reagovat
Error

Nominace i tiskovka k ni je ostuda jak svine

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Brát Stránského a nevzít Vránu nedává vůbec žádný smysl.

Reagovat
Man__United

Na druhou stranu u Vrany nikdy nevíš kdy mu přepne v palici a začne dělat problémy jdu v Bratislavě 2019

Reagovat
patas92

Tak to holt risknu, však tam jsou dva náhradníci. Ofenzíva na hovno a ty nevezmeš konstruktivního beka a ofenzivního útočníka na úkor asi desíti hráčů, co se hodí tak do 4. lajny.

Reagovat
Greny

Hlavně nevezmes někoho kdo má potenciál být střelec ale hlavně že jede Kousal, Lenc, Stránský atd... Směřuje to k tomu že nerozhodovala jen Rulik

Reagovat
veikko

Tak čistě teoreticky zrovna Stránský je podobně spící střelec jako Vrána. Ale nevěřím, že to konečně v reprezentaci prolomí. Stejně tak bych ale nevěřil ani Vránovi, který navíc kromě role střelce jinou roli zahrát neumí. Nejsem z nominace Stránského nadšený, ale aspoň rozumím tomu záměru, proč tam je.

Reagovat
Greny

Rulík a Nedvěd během týdne pojebali celou sezónu...

Hodně štěstí kluci ... Pokud to nebude medaile tak by měli v Česku skončit na furt

Reagovat
Man__United

Celkem se divím že se nikdo z novinářů neptá na sérii Vegas Dallas kde je Hertl nebo Faksa

Reagovat
Greny

Faksa je zraněne a Hertl po zranění , nerealny

Reagovat
Man__United

Právě když je Hertl po zranění tak by mohl přijet

Reagovat
Greny

Jakože jediné že by spolihali ve Vegas že se zraní znovu a omrdali by tím platovej strop

Reagovat
Losinho

Reagovat
mayday

Sestupnou kvalitu našeho hokeje v průběhu předchozích 5-10-15 let vidí asi každej, ale i tak jsme se furt na tom MS opírali o pár relativně hvězdých jmen, o různé Voráčky, Plekance apod., ale letošní nominace mi teda přijde pomalu jak výběr někam na Karjalu v průběhu sezony. To je strašlivě slabá nominace, prostě už není kde brát.

Reagovat
Error

Tak bohuzel, nebo bohudik pro ty hrace, tak nejlepsi co mame, stale jeste hraje playoff NHL. Stejne jako napriklad Finum. A nam to zrovna vyslo na domaci MS.

Ale jasne, te TOPky viditelne ubyva.

Reagovat
BaggioRoberto

Pockej to top co nam hraje play off v nhl je Pastrnak, Necas, Hronek. To je vsechno. Neni kde brat. Veskere sance na medaili nasich stoji na tom, ze nam prijede Pastrnak a ostatnim top hraci neprijedou, jako to bylo dva roky zpet. Tohle je realita ceskeho hokeje.

Reagovat
Salfovic

Pokud nebude Mrázek ve formě, tak snad ani nepostoupíme ze skupiny.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně ten výběr nepodcenujte, Lotyši ani Němci loni neměli lepší výběr. Cíl je pořád medaile at tam je kdokoli a to je reálný.

Reagovat
Salfovic

Jenže ti vždycky těží ze sehranosti, a o té se u nás nedá vůbec mluvit.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak třeba do toho dát bojovnost a srdíčko no.

Reagovat
Salfovic

A nacvičit los.

Reagovat
mayday

Vem si že musíš udělat druhý místo max, abysme nešli ve ČF na USA nebo Švédsko.

Kanadu vůbec neberu v potaz, takže musíme jít na druhý místo přes Finy a Švýcary.

Podle mě s tímhle skončíme v nejlepším čtvrtí ve skupině, protože i když Finsko taky nemá bůhví co za jména, tak vždy hrají stabilní zodpovědný hokej. Švýcarsko to samý. Je škoda, že to vyšlo zrovna na domácí MS, ale to je nejslabší nominace za x roků dozadu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ale automaticky počítat s tím že každý papírově top repre pojede od 1 zápasů totální bomby a nebudou mít v týmu vůbec žádné problémy a nebude to skřípat je taky blbost ne? V Ostravě můžou ty top repre zaváhat s Němci, Slováky ebo Lotyši a Praha...víme jak Češi fungují, často proti top týmu jsou brutálně podcenění a nic se neočekává a pak se vyhraje, potom příjde duel se sračkou kdy má být povinná výhra a Češi se trápí, tohle se stalo už několik x...může se to různě zamotat a na němce, slováky, lotyše ten tým má

Reagovat
mayday

Nevěřím že USA Švédsko nebudou první a druzí a pak je to o naší skupině, no příprava a nominace leccos ukazuje. Ale jasné, stát se může cokoliv. Nicméně jsem pesimista

Reagovat
BaggioRoberto

Finsko ma mozna hrace z Evropy, ale jsou uplne jinde nez nasi. My budeme pulku skupiny hledat slozeni utoku, strelce...

Reagovat
mayday

No právě.

Reagovat
veikko

Jo, je to o tom nastaveném systému a důvěře v něj. Možná to mnohé překvapí, ale třeba Michal Kovařčík měl letos víc bodů než skoro všichni nominovaní Finové. Víc bodů měl jen Granlund a stejně měl Patrik Puistola. My fakt nemáme o nic horší hráče než Finsko. Problém je, že oni mají tým sestavený přesně pro to, jak se chtějí prezentovat. A ačkoliv je ta jejich hra fakt nekoukatelný hnus, tak přináší dlouhodobě výsledky.

Reagovat
naheCZ

Nebyla loni podobně marná nominace?

Reagovat
mayday

Asi byla, ale beru to podle svýho subjektivního pocitu, a ten je letos ještě horší než loni

Reagovat
ACSeRw!n

prej co by bral za uspech si chce nechat pro sebe kdyz se k tomu prida to, jak brecel, ze oproti konkurenci mame malo hracu z NHL a ze se tym ma hlavne soustredit na srdicko.. slusna porazenecka nalada

Reagovat
C-M@ster

Opraším dotaz z dřívějška - existuje nějaká fantasy liga pro hokejový MS?

Reagovat
Miguel19

Bude na Tipsportu jenom

Reagovat
Greny
Reagovat
romeo351

To je takovej ultra*urák

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Firkraag

WTF the fuck

Reagovat
jenage

Co to blábolí?

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ACSeRw!n

???

Reagovat
Greny

Tak chtěl něco říkat a Lojza mu zašeptal řekni že jsem byl v kabine

Reagovat
BaggioRoberto

Aspon bych vzal Jiricka, Tichacka a Kulicha. Ti kluci jsou mladi, talentovani a vzdycky toho ukazou vic nez ta liga prumernych Scotka, Stransky, Flek, Kousal, Lenc

Reagovat
Miguel19

No zrovna zmiňovat Fleka

Reagovat
Losinho

Reagovat
Seydou Doumbia

vždy je mít v týmu zkušené jména a posrat to než to posrat s mladými hráči...taková česká klasika už

Reagovat
Seydou Doumbia

*vždy je lepší mít v týmu

Reagovat
Pablos

Aspoň mě nebude srát, že v období vyřazovacích bojů odlétám na dovolenou ...to už se nás týkat nebude

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdo myslíte, že bude mít C a A?

Reagovat
Man__United

Červenka/Gudas buď C nebo A

Palat druhé A

Reagovat
DonAndres

Voras

Reagovat
fabec1222

A on už dělal experta dřív?

Reagovat
DonAndres

Nemyslím si, alespoň jsem ho tedy zaznamenal poprvé v roli komentátora. Ale za mě v kombinaci se Zárubou ideální. Nebojí se některé situace pojmenovat na plnou hubu a právě s Robertem za mě ideální dvojka. Obecně mám rád většinu hokejových komentátorů - Pospíšil, Hubáček, Antoš. Třeba v porovnání hokejový vs fotbalový komentátoři na ČT. Doslova nebe a dudy.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fabec1222

Jinak pochopitelně...Jana Niklová: https://www.ceskatelevize.cz/lide/jana-niklova/

Překvapil mě Valábik ve studiu. Asi díky tomu, že nevysílá RTVS. On je na Slovensku dost populární, převtělil se do role klasického baviče ala Švancara.

Reagovat
Man__United

Nebude těch expertů moc v těch pražských studiích

Reagovat
Greny

Výborné už vim kdy komentuje Jílek je na čase tam poslat v jeho zápasech remizy

Reagovat
Cotton

hlavně VB-Kanada, to bude dobrej kurz

Reagovat
Neon

Reagovat
Cotton

na rozdíl od fotbalu je tady jeden super komentátor vedle druhého

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako takhle, hokej moc nesleduji, ale přesto vyjádřím názor:

Vždyť tam nejedou ani nejlepší hráči naší extraligy ne?

Nebo mají Kousal, Beránek, Kondelík nějakou přidanou hodnotu? To stejné Lenc. Stránský v Davosu asi ok, ale v repre nikdy nic nezahrál. Kovačík dejme tomu, ale i ten Kantner měl ve Finsku více bodů.

Když už teda víme, že jsme v hajzlu, tak mohl jet aspoň Rychlovský 22 let, Ticháček 21, Kulich 20.

Z té nominace mi příjde do ofenzivy OKpro 2-3 lajnu asi jenom Palát, Kaše, Sedlák, Voženílek, Červenka, Kubalík, Tomášek a asi Kampf do 4. lajny.

No, ale tak třeba překvapíme a pak se omluvím.

Reagovat
Pablos

Neboj omlouvat se nebudeš mít proč

Reagovat
HorajzmAmmann

taky z toho cítíš průser? Já teda taky jako dlouho ne

Reagovat
Pablos

Já z toho cítím asi nejslabší tým na MS... i když znalec vyloženě nejsem, nemám z toho týmu prostě absolutně žádný pozitivní pocit. Fakt mě můžou jen a jen překvapit... no ale asi spíš né no

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam jako jedině, že by nějakým zázrakem přijel Hertl, Zacha, Pastrňák, Hronek i Nečas. Pak možná uděláme 2 slušný lajny

Reagovat
Pablos

Hned by to bylo o něčem jiném no... takhle se bojím, že to bude utrpení v útoku dát gól (jasný nahrává mi i teď ten turnaj, který to právě odkryl v plné nahotě), protože kdo tam je jako střelec... Kubalík (který asi nebude mít tu loňskou formu), pak trochu Červenka (ale to už je spíš nahravač)... pak s prominutím je to vše na úrovni 3-4 lajny no ...že jako fajn, když dají kluci někdy gól, ale čekat, že to potahají asi né no. A pak sehranost, se zase budeme hledat celou skupina, jak kdo s kým a že snad to výjde... úplně to vidím

Reagovat
veikko

Ono je to vlastně všechno o té sehranosti a důvěře v systém. Finové poslední roky rozhodně nevezli individuálně lepší hráče než my teď, ale oni přesně dodržují to, co mají. My kolem nich budeme kroužit a nebudeme vědět, co s pukem. Jinak s loňskou formou Kubalíka na mě nechoď, jako góly a áčka super, ale mimo přesilovku se s ním hrálo v podstatě ve čtyřech.

Reagovat
Pablos

Ale můj komentář je i hlavně o tom střílení gólů i, takže toho Kubalíka tam prostě musím vytahovat, ten má nějákej potenciál za mě... jinak já nevím, Paláta, Kašeho, Fleka mám rád... ale přesto je mám tak něják za takové ty 1-2g za turnaj max střelce. Uvidíme no, třeba se někdo utrhne...

Reagovat
veikko

Má, taky doufám, že se probere a bude to zase ten starý Kubalík. Za mě má potenciál dávat góly ještě hlavně Sedlák, tebou zmíněný Červenka a teoreticky i Tomášek, ale toho nějak poznamenalo to nepovedené play-off. My ale každopádně ty střelce stejně nemáme, teda mohl jím být teoreticky Rychlovský, ale to se nedozvíme.

Reagovat
Pablos

Já to nemám jako kritiku výběru... ale jako ,,povzdech" a odůvodnění toho, že tomu týmu nevěřím no a můžou mě jen překvapit. Můj postoj je letos prostě těžkej skeptik no

Reagovat
Cotton

Reagovat
DonAndres

Na druhou stranu, nepočítám-li Pastu s Krejčím, tak kvalitativně je ten tým +- stejný v poslední letech (dejme tomu od 2019) nebo se mýlím?

Reagovat
HorajzmAmmann

To je vlastně asi fakt Možná se spíš čekalo, že na domácí MS se nějakým zázrakem udělá lepší soupiska. A já si myslím, že to fakt šlo. Ať mi nikdo neříká, že Lenc má lepší formu a potenciál rozhodnout zápasy o placku než třeba Vrána...

Reagovat
veikko

Tak Lenc nebude mít stejnou roli jako Vrána, že jo. Lenc zase nemá potenciál vysrat se na bránění soupeřových útočníků a zavinit gól každý zápas. Vránovu roli střelce budou mít spíš Kubalík, Tomášek, možná Palát a asi i Kaše, což je pořád hráč se zkušenostmi z NHL, který tam neskončil kvůli výkonnosti, ale kvůli zraněním. A nepodceňoval bych ani Sedláka, to je hráč s dobrým výběrem místa a taktickým myšlením.

Reagovat
Miguel19

Ta histerie s Vránou je solidní

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jo je fajn, že tam máme plno bojovníků jako Lenc, ale na druhou stranu pak máme problém dát gol. Vrána je pořád hráč, co má potenciál dát 20+ branek v NHL a vzhledem k tomu, že máme ted dost problém se střílením branek by zrovna Vrána mohl pomoct. Samozřejmě forma nebyla top, ale ...

Každopádně je vidět, že hokej sleduješ a koukáš na to ze šírší perspektivy než já, kteý fakt jenom koukne na kanadské bodování ... takže díky za vysvětlení

Reagovat
veikko

V pohodě, proti Riquetemu jsem nýmand. U něj doufám, že tu nominaci vydýchal. Já z toho týmu taky nemám dobrý pocit, ale spíš kvůli obraně, no. Přijde mi už docela přestárlá, nepohyblivá a nekreativní. U útoku se Vrána a Nosek skloňovat prostě budou, ale Vrána mi osobně rozhodně chybět nebude, víc toho posere než vytvoří, a Nosek je hráč do 4. lajny, která zápasy zpravidla nevyhrává.

Reagovat
jenage

Právě naopak, průser byla teď příprava, takže já čekám medaili.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
veikko

V podstatě asi všichni jsou z té sestavy minimálně rozpačití, ale za mě je vyložený fail jen absence Ticháčka a velmi podivné jsou nominace Kousala a Beránka, kteří ale pravděpodobně budou čekající útočníci, jen pokud nedorazí útočníci z NHL.

Za mě je největší průšvih obrana, ale osa Gudas, Rutta, Kempný je celkem solidní základ. Jenže nic kreativního to není. To je za mě největší poser od Rulíka, protože on je známý tím, že vyžaduje celoplošné bruslení a podporu beků, což s touhle sestavou moc nepřichází v úvahu. Ofenzivnější roli asi mají zastávat Špaček (ok, za něj jsem rád, beztak tím pádem bude 7. bek), Krejčík (pomalý, špatný bruslař, ale celkem má přehled a v play-off mu to i střílelo), Kundrátek a asi teda i Rutta. Prostě nic moc, no. Jiříčka i Svozila bych bral všema deseti. Myslím, že Hájek je relativně slušný bruslař, ale on zase v ničem zvlášť nevyniká.

K těm útočníkům, Kondelík přidanou hodnotu rozhodně má, protože má dva metry a velmi dobré hokejové myšlení, takže spoustu puků vybojuje a dokáže je poslat do šance. Není to tedy typologicky Anttila, který dával spoustu důležitých gólů, ale Kondelík jich zase dokáže dost připravit. Navíc je to pořád 24letý kluk, takže má i potenciál pro další MS.

Lenc bude prostě bojovník do 3--4. formace, no, u nás tyhle průměrné, ale zkušené borce máme rádi. Minimálně hrál důležitou roli v týmu v kvalitní lize (i když se jim nedařilo). Kulich by jel, kdyby pořád nehrál AHL a bez vyzkoušení ho Rulík brát nechce. Vzhledem k tomu, že v play-off má slabých 0+1, tak se ani nedivím. To spíš Rousek mohl být zajímavým doplněním, letos už nakouknul na 12 zápasů i do NHL. Rychlovský a Ticháček asi chybí většině z nás. Ofenzivní síla oproti třeba Finům nijak nezaostává, tam zaostávají úplně jiné věci. Bude dost záležet, jestli neposereme zápas s Dánskem, no.

Reagovat
HorajzmAmmann

díky za info.

Takže Kondelík je vlastně takový 2. Voženílek?

Jinak sleduji výsledky AHL, fandím Calgary, potažmo Wranglers a máš vlastně pravdu v tom, že Rousek, Klapka i Blumel ty čísla mají daleko lepší než Kulich. Ale spíš narážím na to, že Kanada/USA tam ty svoje mladé hvězdičky z farmy občas bere. Rousek mi ve 25 letech moc nedává smysl. To už spíš ten Blumel, Klapka, Kulich.. ale všichni 3 ještě hrají PO AHL tak to nic.

Reagovat
Miguel19

Kondelík byl druhou část sezony jasně nejlepším hráč Budějovic.

Není to takový "idiot" jako Voženílek a je o dost hokejovější.

Reagovat
Cotton

Kdybys ho měl srovnat s nějakým fotbalistou z ligy? Je to takový hokejový Kušej třeba?

Reagovat
veikko

To vůbec, spíš nějaký hroťák, který podrží míč a rozehraje ho. Akorát má problém proměňovat šance. Možná třeba takový Darwin Núñez.

Reagovat
veikko

Rousek je o rok starší než Blümel a má podobná čísla (v playoff teď 4 zápasy/0+5). Ale jak říkáš, stejně pořád hrají. Tam nezbývá než fandit Belleville, aby vyřadilo Cleveland, to jsou tak jediné možné posily z AHL. Někdo tady psal, že Blümel by asi stejně zůstával jako náhradník s Dallasem.

Kondelík je vlastně jiný typ než Voženílek, ale dokážu si je představit spolu + s jedním hráčem, který potenciálně může střílet góly (a to si myslím, že Rulík svěří právě Stránskému). Kondelík je spíš dvoumetrový (fakt má 200 cm) rozehrávač, no, jiného takového borce vlastně neznám. Voženílek je mnohem větší rabiát, Kondelík ty puky vybojuje zpravidla hlavně tím neskutečným dosahem té svojí teleskopické hokejky. Btw lajna Stránský (193 cm), Kondelík (200 cm), Voženílek (jen 190 cm, ale známe ho), by nějaké ty slabší týmy mohla hrozně šikanovat...

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže poslední otázka - ten tým tobě osobně tedy příjde správně vyvážený a kvalitní?

Reagovat
veikko

To bych nebyl já, abych tu odpověď víc nerozepsal. Brankáři OK, v Mrázkovi slabina určitě není a Dostál je kvalitní dvojka. V případě zranění Vejmelkovi až tolik nevěřím, ale pořád to je solidní gólman, které naši soupeři ve skupině mimo Kanadu mít nebudou.

Obrana je za mě složená špatně a je to důvod, proč na tvou otázku odpovím ne, není ten tým vyvážený. Pokud nechceme hrát zanďoura, což si trenéři doma nedovolí, tak to chtělo mnohem lépe bruslící obránce s ofenzivní nadstavbou. Osa bude Gudas, Rutta, Kempný, což je celkem OK, Gudase mám hrozně rád a umí na této úrovni působit i v ofenzivnější roli než normálně. Koho k nim ale... paradoxně mi v nominaci nevadí Ščotka, je sice nenápadný, ale aspoň nedělá kraviny jako různí Košťálkové a spol. David Špaček by hrát určitě měl, má potenciál být našim nejofenzivnějším bekem. Hájek bruslí OK, ale propadá a nikdy mi nepřišlo, že by v něčem exceloval. A moc si nedovedu představit, že by Rulík ze sestavy vynechal Kundrátka a Krejčíka, kde poslední jmenovaný je fakt už na první pohled hrozně pomalý. Jet měli za mě Ticháček (aspoň do první nominace než by třeba přijeli lepší hráči) a Filip Král.

Útok se poskládat dá s tím, že musí mít jasně daný systém, jak se chce prezentovat a jak se mají formace prosadit. Kroužením u mantinelů to nepůjde.

Reagovat
HorajzmAmmann

naprosto díky. Parádní informace

Reagovat
DonAndres

souhlas.

Co mi ještě vadilo v EHT byla mezihra a přechod přes střední pásmo. Chápu, že je dáno typologickým složením našich hráčů, kde většina umí nahodit a jet se o puk porvat, nicméně to ve většině případech skončí kontraproduktivně v rozích, kdy se tenčí šance na vypracování si střeleckých šancí, respektive to smrdí brejkama. A když už se podaří prokombinovat se do útočné třetiny, tak to selže na pokažený finální přihrávce, případně i nekvalitním zakončením. Tohle čekám a doufám, že se musí asap zefektivnit.

Reagovat
veikko

Reagovat
Pablos

česká hra v kostce

Reagovat
Losinho

Jiříček je strašně potřeba, bohužel.

Reagovat
Losinho

Nebo Hronek.. ale ten se bude starat o smlouvu, s ním nepočítám.

Reagovat
Losinho

Kondelík mi přijde super.

Reagovat
Greny

Kondelík jo ale obrana Kempný, Kundrátek, Krejčík a Scotka to je tragédie... Sorry... Tam se dali najít mnohem lepší výběry.. jen stačilo chtit

Reagovat
veikko

Tak mnohem bych zase neřekl, ale v jádru souhlasím. Hlavně Krejčík, ačkoliv proti němu nic nemám, je tam jako pěst na oko. On fakt tu mezinárodní scénu nemůže stíhat se svou (ne)rychlostí. Kempný je úplně v pohodě, to byl loni náš nejlepší obránce. Já se divím, že vyřadil třeba Jakuba Galvase, to je hráč se zkušenostmi ze zámoří a s velmi dobrým bruslením.

Reagovat
Losinho

Galvas, Král, Ticháček, u všech se nějaký důvody k nepovolání daj najít, ale je to škoda.. Budeme muset fandit rychlýmu konci Clevelandu

Reagovat
veikko

Bohužel rychlý konec určitě nehrozí, protože v AHL ty přejezdy trvají hrozně dlouho a případný první konečný zápas se hraje až 11. května. A to ještě Cleveland je proti Belleville pořád favorit. Jinak za Senators hraje ještě teda Smejkal, ale já už bych dalšího hráče do 4. lajny nebral. Každopádně určitě je to kvalitnější hráč do defenzivy i ofenzivy než Lenc, Kousal i Beránek.

Reagovat
Losinho

Jj, Jiříček by určitě byl až na poslední dva zápasy ve skupině cca. Smejkal totéž a tam to podle mě nedává smysl ho sem hnát.

Reagovat
Losinho

Čistě kvalitou tam podle mě nic "mnohem lepšího" není, co se týče bruslení a zakládání útoku, tak bohužel jo, klasicky zvítězila sázka na zkušenost no

Reagovat
Greny

Král, Ticháček

Král ve finále finské ligy výborný výkony navíc levák na přesilovku použitelný ve finále vše přes 20 minut v sezoně 6+30 by oko

Ticháček by to taky zvládl, dal asi to dost lidí překvapí ale mě se strašně letos líbil obránce Vála z Pardubic (fakt měl.za mě dobrou sezónu)

A čtvrtý Sirota z Olomouce, v extralize letos taky brutální výkony, o něj bude po příští sezoně brutální zájem,navíc v kempu byl a nepropadl ale byl vyřazen dříve

Klidně bych vzal tyhle místo nich navíc mladi kluci zkušenosti by dodal Gudas a Rutta

Reagovat
veikko

Sirotův konec takhle brzo jsem nechápal, protože v tom kempu byl z obránců za mě jasně nejlepší. Přesilovky řídil s fakt překvapivým přehledem. Oproti Krejčíkovi, který každou přihrávku poslal hned soupeři... Druhý nejlepší byl podle mě btw Šustr, který taky skončil brzo. Je taky ale fér říct, že ty skvělé výkony předváděli proti soupeřům, kteří měli tu kvalitu tak na úrovni spodku Extraligy (B-týmy Rakouska a Německa).

Reagovat
Greny

No je ale Sirota byl takhle jak v repre top i v Olmiku, má americkou školu z NCAA

Reagovat
Losinho

Ty dva zmiňuju nahoře, stejně jako fakt, že Královi paradoxně uškodilo, že se k repre musel připojit později. A ty turnaje v sezóně se mu vůbec nedařilo.

Sirota byl letos super Vála by mi dával větší smysl než Košťálek, co byl v nominaci skoro taky

Ale nikdo z nich není o třídu jinde.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Man__United

Tak minulý rok když Rulík nastupoval tak byla taková euforie z něj a stačí jedna nominace a už ho každý kritizuje

On si ten tým vybral takže jim věří, na hodnocení je času dost

Reagovat
veikko

Kritika míří hlavně kvůli doslova pár jménům, ale celkový obraz té nominace je daný prostě tím, jaké hráče máme k dispozici.

Reagovat
Pablos

já jeho vůbec nekritizuji třeba... ale nevěřím těm hráčům, tomu týmu.

Reagovat
Losinho

Kvalita prostě není, letos náš úspěch nestojí ani nepadá s nominací.

Reagovat
Pablos

Reagovat
mayday

Strašný, kam ten hokej dospěl.

Reagovat
Losinho

Fotbal totéž.

Reagovat
ACSeRw!n

poslednich 15 let uz sport neni popularni, jen vysledek toho co lidi bavi a nebavi

Reagovat
Kiss Me Polka!

jen v Česku?

Reagovat
mayday

Hokej podle mě ještě násobně horší.

Reagovat
Losinho

Jak se to vezme, ve fotbale jsme měli x kluků ve velkoklubech, teď jich máme míň v top 5 ligách jako celku oba ty propady jsou šílený

Reagovat
Losinho

Beránek, Kousal, Lenc.. Vrána musí bejt ultra kretén, že ho Rulík místo jednoho z nich nevzal. Ticháček se tam vejít taky mohl, ale uškodil mu nesmyslnej systém baráže, kdy byl mimo většinu kempu.

Ale velkej palec nahoru za vynechání M. Špačka, to je se Stránským dlouhodobě největší tragéd co se týče MS.

Reagovat
veikko

Za M. Špačka Na klubové úrovni TOP hráč v Evropě, v repre hráč do počtu, který likviduje přesilovky a první nebo druhou formaci. Lence ještě chápu, nad Beránkem a Kousalem jsem taky koulel očima. Podle mě ale jedou hlavně proto, aby nedělali dusno v kabině. Což mohl jet i Rychlovský za odměnu, že byl nejlepším střelcem soutěže... Notabene předvedl toho víc než ti dva.

Reagovat
Losinho

Jo tak je jasný, že proto nejede Vrána, kterej by se jinak do toho hokeje myslím hodil Rychlovský jsem myslel, že se aspoň udrží do posledního turnaje, pro mě překvapení.

Dva průsery jsou jasný myslím už teď a sice absence vyloženě rozdílovejch hráčů (naši nejlepší 3 jsou pořád v playoff, Hertl počítám nepřijede) a výstavba hry od beků, takže jestli se k tomu přidá ještě marná koncovka, tak nás asi čeká totožnej turnaj co loni.

Reagovat
Pablos

Já jsem šťastnej, že nevzal Zohornu ...tam jsem čekal, nějákou tlačenku těhle typicky ,,neopomenutelných" hráčů.

Reagovat
Losinho

Mně Radim jako jedinej z toho klanu nevadí ale letos tam máme nejvíc hráčů vhodnejch do bottom six co pamatuju, a do prvních dvou lajn by to určitě nebylo

Reagovat
Pablos

nevím co je bottom six

Reagovat
HorajzmAmmann

asi 3-4 lajna

Reagovat
Pablos

jo to dává smysl

Reagovat
Losinho

Reagovat
mayday

Jo, do bottom six máme hráčů tři prdele. Do prvních dvou lajn máme tak tři čtyři top hráče, kteří jsou momentálně v zámoří a pak výkonnostní díra jak Atlantik.

Doufám, že to trochu strhnou do kvality Červenka, Palát, snad ten Kubalík, ale proti top obranám Kanada Švýcarsko Finsko ti bude špatný...

Reagovat
Losinho

U Kubalíka je to těžká křeč vlastně od posledního mistrovství, pokles u Červenky je vidět taky, věk nezastavíš.. no uvidíme

Reagovat
veikko

On se letos trápil celý Rapperswil, Červenka tam byl pořád o parník nejlepší hráč. Na evropské poměry jsou top útočníci i Sedlák s Tomáškem (z těch, kteří to umí prodat i v repre).

Reagovat
mayday

Červenka jasný, věk nezastavíš, ale přes všechny hejty na něj je to podle většiny kádru pan hokejista.

Reagovat
Losinho

To rozhodně, ale jak moc bude schopnej to táhnout proti klukům z NHL nebo bruslivejm Finům, v tom moc optimista nejsem.

Reagovat
veikko

Červenka pořád dokáže být na svůj věk až extrémně rychlý. Loni mu myslím naměřili nejvyšší rychlost ze všech hráčů na MS. Ale samozřejmě takhle nebruslí celý zápas.

Reagovat
DonAndres

Btw mohli bychom místní diskuzi okořenit i o tickety, respektive tipy, ať to má gule

Reagovat
Pablos

K čemu takový píčoviny ? Myslím tím to 150,- výhra 700,- apod. Resp. oká, jestli ti to takhle vychází, ale já tedy radši dávám za 200 kila, ať beru nad 5 tis min. ...když vyhraju pak 9tis např. tak mám pocit z výhry aspoň

Reagovat
fabec1222

Tak to ale u hokeje neudělám. Kazachstán asi nevyhraje...

Reagovat
Pablos

U hokeje viz. dole ...ale tam je fakt, že jsem to bouchal za víc... třeba 500,- , 600,- ....a krásně to vycházelo každej den obránce dával nějákej... pak se to zadrhlo no, ale i tak to bylo dobrý.

Reagovat
DonAndres

Náhodou slušná taktika nechám se inspirovat. Já se pustím tradičně do vítěze zápasu & over gólu v zápasu. Kurzy slušný, navíc MS jsou rok od roku gólovější, takže nějaká akovka vždycky padne

Reagovat
Pablos

Né že mi ty kurzy vyjebete a že to teď budou všichni z EF dávat

Reagovat
fabec1222

Pátek

ČR : Finsko - Finsko dá 1. gol

Švédsko : USA 1X

Reagovat
Pablos

tam se podívám až v pátek

Reagovat
DonAndres

Slovensko : Německo - Slovensko a více než 5.5

Česko : Finsko - méně než 4,5

Reagovat
Seydou Doumbia

německo slovensko trochu čekám cengize

Reagovat
Cotton

Nerad sázím proti našim, ale ten kurz na Finy je pěknej

Reagovat
fabec1222

Já čekám málo gólů. Naši budou klasicky nervózní, Finové daj dva a pak už se nikam nepoženou. Mohlo by bejt i dost faulů od našich.

Reagovat
mayday

Docela během MS dávám na dvojky, ale dost záleží na metru, jakej sudí nastaví, takže s Finama asi počkám.

Ale taky si říkám, ze fauly budou.

Reagovat
fabec1222

Zas je to na druhou stranu první zápas, a bude záležet, co sudí. Možná to bude chtít nechat volnější.

Reagovat
DonAndres

Tak kurzy na góly obránců jak zmiňuješ ještě vypsaný nejsou, ne? Nebo sem slepej?

Reagovat
Pablos

No to asi nebudou... ale během MS jsem to myslel... a byla to hlavně nadsázka

Reagovat
DonAndres

Tak už jsou vypsaný. Jde se sypat

Reagovat
Pablos

Minulej rok jsem udělal asi 8tis čistá jen na tom, že dají obránci (jedno kdo) gól ...jsou to dobrý kurzy a šance relativně vysoká.

Reagovat
Pablos

Tvl ty jedeš bomby koukám Já tedy dopředu na nic nevsázím no ...vždy jen ten den co se hraje. Já bych na tohle neměl náladu čekat A hlavně celkově jsem jen tipáč a spíš jen občasně sem tam to zkusím ...páč celkově tam asi v mínusu budu no

Reagovat
fabec1222

Na deních nic nevyhrávám Vydělám jen na dlouhodobých a to pak proseru na fotbale

Reagovat
fabec1222

Nejvíc mi jedou společenské, to je zpravidla sbírání peněz ze země. StarDance, Eurovize, volby...Jsou tam zpravidla mnohem lepší kurzy, než u sportů, kde se stejně jen přebíraj kurzy ze zahraničí. Teď u LetsDance bohužel teda Jablonský začal s kurzem 1.6 a před finále byl dokonce 1.06, což byla od bookieho brutální sprostota, takže se nic moc vydělat nedalo.

Eurovize je letos zas poměrně vyrovnaná, takže to člověk musí hrát na víc stran, ale zas o to větší jsou kurzy.

Reagovat
Pablos

To já vůbec nesleduji ...takže to je pro mě jak kdybych chtěl sázet na e-sporty... prostě vím hovno

Reagovat
Seydou Doumbia

mezitím já co v srpnu a září nahazel fotbalové ligy a nhl do konce sezony a čekám jak to dopadne...mám v tom asi 30 k

Reagovat
Pablos

To by mě nebavilo

Reagovat
Seydou Doumbia

náhodou, víš jak mě díky tomu baví sledovat aston villu, rennes, haalanda a týmy v play off nhl? protože když z toho nejsou love, jaký má smysl fandit týmum? je jedno zda vyhraje arsenal, city, live, united ne? když z toho nic nemám...

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

to sou valuty

Reagovat
Seydou Doumbia

okrádáš se kámo, jen na kanadu byl jinde kurz 3,7 na titul, před měsícem i ještě týden zpátky

Reagovat
Pablos

Tak to vypadá, že si měl dát všechno na Izrael To zase bude emočně-politicky ovlivněný

Reagovat
fabec1222

Už opadl ten prvotní šok a už jdou kurzy zas nahoru. Naštěstí nerozhoduje poměr bodů, ale vždy jen čistě pořadí. Takže i-kdyby v Itálii dostal Izrael 100% hlasů, tak má pořád jen 12 bodů. A ve finále jsou i odborné poroty, které půjdou za Švýcarem a Francií. Letos je ale opravdu vyrovnaný a těžko čitelný ročník, kdy se favorit mění v podstatě každý týden. Klidně nakonec může vyhrát Ukrajina, jelikož bude v obou kategoriích nejvyrovnanější.

Reagovat
Pablos

Ok, já se v tom upřímně nevyznám. Jen jsem na to koukal, dokud tam byl někdo z Česka, na finále se ani nepodívám. Popravdě nic z toho co tam bylo bych si nepustil nikdy, jediné co se mi trošku aspoň líbilo bylo Švédsko a Chorvatsko. A musím uznat, že ten Němec a Lotyš umí prostě dobře zpívat no, ale nuda za mě

Reagovat
Man__United

Jsem zvědavý co ten Hertl, na isportu píšou že play off už hrál naplno bez omezeni, zhruba 18 minut za zápas, jeden z nejvytezovanejsich hráčů tak uvidíme

Reagovat
Man__United

A co goal song? Bude zase páže nebo něco nového? Měl bych tip https://youtu.be/TI0NGd5ZLNs?si=ZZAw_MCxLbKhivqo

Reagovat
Losinho

Kafu nebude?

Reagovat
Shevchenko

Všechno lepší než maxim turbulence

Reagovat
Greny
Reagovat
Greny

to byl největší masakr u těch junioru

Reagovat
Cotton

No co, je to chytlavý

Reagovat
mayday

Když to tak vezmu, nevzít Vránu, kterej je střelec a mohl by se v klíčovým okamžiku hodit a vzít Kousala, kterej nedal gól od půlky února... Prej chce Rulík vsadit na dělníky, proč tam potom není Nosek a jsou tam Lencové atd.

Celou sezonu mně ten Rulík přišel ok a teď důvěra totálně nula a jenom se dostali pod tlak fanoušků i novinářů.

Být Hertlem tak do toho bordelu ani nejezdím i kdyby ho pustili, ještě to pak svedou na něj.

Reagovat
Seydou Doumbia

největší dizást je že po ms vylezou všichni experti co budou psát že s noskem, vránou by to dopadlo vše jinak, lépe...jako by to nějak šlo snad nasimulovat že s nimi by byl lepší výkon, nikdo nepočítá s tím že by mohl být i horší, dokázat nejde ani jedno...každý rok to samý

Reagovat
mayday

Ale tak samozřejmě, ale myslím, že kdyby ses zeptal deseti lidí, tak osm z nich ti to řekne podobně. Jestli s tímhle kádrem udělá medaili, tak všechna čest. Ale ta nominace je přinejmenším podivná a na případnej neúspěch si naběhli už teď. Samozřejmě jsme všichni trenéři, o tom žádná.

Reagovat
Seydou Doumbia

kdyby tam byl nosač a vrána tak by i tak 8z10 lidi pičovali zas na něco jiného nemyslíš?

Reagovat
mayday

Ale tak o čem se tady vlastně bavíme? Těch 8z10 ti teď právě řekne, že z nějakýho důvodů nebylo objektivně vybráno to nejlepší, pokud to i tak dopadne na medaili, tak jak jsem psal všechna čest.

Takhle si spíš nabili na to, aby právě zase těch 8z10 po té ostudě pičovalo no.

Reagovat
romeo351

Viz loni Lauko…

Reagovat
Franta Jetel

Je nějaká Fanta k MS?

Reagovat
Seydou Doumbia

tipsport

Reagovat
Miguel19

Tipsport/Chance a hlavní výhra je BMW.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hertla Vegas nepustí bo je po zranění a Vegas za něj na TD hodně investovalo

Reagovat
Man__United

Tohle na hokeji nesnáším, nedokážu si představit že by třeba West Ham nepustil Součka na EURO reprezentovat svoji zemi

Reagovat
jenage

To já si teda představit dokážu a dost se mi ta představa zamlouvá.

Reagovat
Kiss Me Polka!

bylo by hodně super hrát bez našeho nejdůležitějšího hráče no

Reagovat
Cotton

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Seydou Doumbia

naopak tak to má být...já byt hvězda nhl a zavolaji mě na ms tak řeknu že chci čas na rozmyšlenou, pokud dovedou na ms mistry a budeme mezi favority turnaje tak jedu, pokud dovedou sračky z univerzit a domácích lig tak řeknu že jsem nemocný a pojedu radši na dovolenou než hrát s nějakými průměraky, krátti si dovolenou a nemít šanci na medaili hlavně v hokeji není MS to nejvíc co můžeš hrát, za rok je v usa turnaj 4 nej repre (can,usa,swe,fin) a pak oh kde budou hráči z nhl, předtím byl třeba světový pohár...MS nebere nikdo vážně v zámoři moc

Reagovat
Cotton

Protože ve fotbale mají MS a ME větší váhu než nejlepší klubové soutěže. U hokeje je v zámoří zajímá akorát Světový pohár, ale tam zas pozvou jen pár vyvolených týmů.

Reagovat
fabec1222

Nerzlikins Tyhle lotysske golmanske jistoty s neomrzi Doufam, ze za Svycary jezdi porad Genoni a Bera

Reagovat
ACSeRw!n

Irbe uz nejezdi ?

Reagovat
Man__United

Masalskis největší legenda

Reagovat
Seydou Doumbia

genoni a bera jsou v nominaci, už tak 10 let a ambuhl taky nezklamal a jede...ono v těch sračka repre se to nemění, latvija merzlikins, norsko haukeland, furt to samý

Reagovat
veikko

Haukelanda sral pes, ale už je tam zase Patrick Thoresen!!!

Reagovat
Seydou Doumbia

legenda však jeho si pamatuju už z ms 2015 a už tam jsem myslel že je starý škoda že už nejsou olimbové...a je tam po dlouhé době da costa z francie co hraje v khl, čekám vyhoštění z turnaje pro francii

Reagovat
Man__United

Vždycky když hraje Norsko vzpomenu si na tohle https://youtu.be/M1A_1Fv7-Fo?si=emMxg-CDHrzHRFoo 40 debil Olimb

Reagovat
Firkraag

Reagovat
veikko

Hlavně co koukám, tak to byl Tollefsen, a to byl opravdu legendární debil.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
fabec1222

Ambuhl je ten rekordam v počtu na MS, ne? A Norové maj taky nějakou takovou stálici, ne? Nebo to byli ti Olimbové asi...A dřív Kosticinové za Bělorusko

Reagovat
Seydou Doumbia

jo ambíl je rekordnam, nino taky jezdí často ale z nhl to má těžší no nevím koho měli norové, ale u těch repre druhého sledu ti hráči jsou každý rok stejní, lotyši taky mají furt stejný hráče to člověk nemusí každý rok ani sledovat ale jsem rád na staré známé tváře

Reagovat
fabec1222

Ještě Niedereiter za Švýcary, ten bejvá taky často Grubauer za Němce taky klasik Někde je svět ještě v pořádku

Reagovat
Cotton

Ve Švýcarsku si zase říkají, že ty vole zas Červenka, ten už tam hraje snad 15 let

Reagovat
Seydou Doumbia

to si řikaji i v republique tsechie ale on je furt jeden z naších nej hráčů bo hrál v době samých mistrů a jako jediný zbyl

Reagovat
Man__United

Z WHL vypadl v noci Becher, na 20 byl super třeba ho povolaji, měl dobré čísla

Reagovat
Error

to asi neklapne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Imho není ani v top 30 náhradníků, kdyby na to přišlo

Reagovat
Error

Můžu se plést, ale útoky trénují v takovýchto skupinkách:

Červenka - Sedlák – Kaše

Kubalík – Tomášek – Palát - Lenc

Flek – Kondelík – Beránek

Voženílek – Kovařčík – Stránský – Kousal

Obrana pak takto:

Krejčík - Gudas

Kempný – Rutta

Hájek – Kundrátek

Ščotka – Špaček

Tvl, ten tym je tak prumerny...

Reagovat
Seydou Doumbia

obrana a golmani ještě ok

Reagovat
veikko

Ta obrana mě právě straší ještě víc než útok. Věkový průměr tak 33 let, tvl... Se vsadím, že sedět fakt budou Ščotka a Špaček. Pomalého Krejčíka neposadí.

Reagovat
Seydou Doumbia

kanada se nás bojí proto poslala děti zpátky a povolali zkušené jako nevím kdo v té obraně bude hrát po konci kempného, gudase, kundy a dalších

Reagovat
veikko

Tak vzhledem k tomu, že Ticháčka kvůli výšce v NHL asi nevezmou (to by musel hrát jako Makar), tak jednoho nahradí on, druhého Král, třetího J. Galvas + v Extralize každý rok vystřelí nějaký nový hráč jako letos Sirota. Vůbec se nezkoušel třeba Jandus z Finska, ve Švédsku se prosazuje 18letý Badinka, Jiříček se Svozilem budou hrát v tragickém Columbusu, Tomáš Galvas vypadá luxusně... Ta mladá generace právě vypadá líp než ta stará.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Seydou Doumbia

hezký tak sem zvědav kdo z nich se prosadí

Reagovat
Losinho

o obranu se do budoucna asi nebudeme muset bát, alespoň teda na úrovni MS

Reagovat
patas92

Ščotka je furt v nejlepším věku

Reagovat
Seydou Doumbia

*Štětka

Reagovat
ACSeRw!n

je to bida

Reagovat
veikko

Ten Beránek... Já osciluju mezi zděšením a fanděním, protože ten borec nemá vůbec nic a zahraje si druhé MS Jinak ještě tam pořád chybí Kämpf.

Reagovat
Greny

Nejslabší výběr dle jmen v historii

Reagovat
patas92

Loni byl teda ještě horší imho. Po tom co se zranil Chytil se Sedlákem stoprocentně.

Reagovat
Losinho

jednoznačně

Reagovat
Kily

lol, Voženílek má nabídku z Pardubic

Reagovat
Man__United

To bylo jasné že ho Dědek bude chtít

Reagovat
Greny

Nejen on, i Kondelik na 500 měsícne...

Reagovat
Kily

to jsou prostě hrozná čísla a to je pořád necelá třetina toho, co má Sedlák a víc jak třetina toho, co měl Varaďa. Hyka by prý nakonec mohl zůstat, jeho smlouvu nikdo nepřevezme a ve hře je snížení jeho platu u nás

Reagovat
Miguel19

To zase bude chtít Dědula zacvakat ztrátu od města ne?

Reagovat
Kily

město díky němu bude mít dost starostí s tím, co dál se současným zimákem. Dědek má dost z vlastních kšeftů a vstupného, jen finále s Třincem znamenalo přes čtyřicet milionů. Když někdo, tak mu to zacvakají fanoušci, už se těším na ceny vstupného na novou sezonu. Začne se stavět nová aréna, ještě by mohlo dopadnout kompletní trio z NHL Nosek, R. Zohorna, Zadina

Reagovat
mayday

Sedlák má míč a půl

Reagovat
Kily

měl 1,6 a před rokem podepisoval novou smlouvu, tak není vyloučeno, že mu Dědek ještě něco přihodil

Reagovat
mayday

Masakr

Reagovat
GEGE

masakr...z kama bereš ty čísla? když ty platy jsou u nás docela tabu

Reagovat
Kily

pár kamarádů pracovalo/pracuje na zimáku a i díky nějakým kontaktům slyšeli mnohem víc, než kolik by měli

Reagovat
Greny

Ale už mu asi začíná docházet že hokej leze do penez, bude pokračovat béčko??? Ke mě se dostalo že byl před playoff ve Znojmě a Chomutově a nabízel licenci

Reagovat
Kily

s béčkem vůbec nevím, ale večer jdeme na pivo a zkusím se poptat, jestli někdo něco neví

Reagovat
GEGE

Reagovat
GEGE

Celebrini nakonec out škoda...

Reagovat
Seydou Doumbia

i Fantili mimo, místo nich Hagel a Nick Paul z Tampy

Reagovat
Man__United

"Střílíme, do brány!"

Jeden z pokynů na tréninku národního týmu byl bezpečně slyšet až do 15. řady.

Snaha je chytit tempo, zrychlit, kombinovat na co nejmenší počet doteků, vířením si dělat prostor ke střelbě.

Ostrá příprava na Finy.

Reagovat
Seydou Doumbia

Trefit ho tak už žádný Nečasek neexistuje Trouba je grázl, ale právě díky tomu mají šancí vyhrát SC, protože mají dostatečně silný a surový tým i na PO

https://twitter.com/Sigi_JE/status/1788089542471299529

Reagovat
veikko

Na to, jak Trouba letí držkou na mantinel, bych se mohl dívat hodiny a hodiny...

Reagovat
Seydou Doumbia

to jo ale tak rychle pokračoval zpátky, vypadalo to drsně, ale vlastně nic se nestalo ani 1

Reagovat
veikko

Reagovat
romeo351

Reagovat
mayday

Ty vole to je zmrd

Reagovat
Kily

tohle by se mělo trestat, i když ho netrefil

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Man__United

Složení formací v druhém českém tréninku

Červenka-Sedlák-Kaše

Palát-Tomášek-Kubalík

Voženílek-Kovařčík-Stránský

Flek-Kondelík-Beránek

Gudas-Krejčík

Kempný-Rutta

Hájek-Kundrátek

Špaček-Ščotka

Mrázek

Dostál

Vejmelka (jasná trojka dle vytížení)

Reagovat
Error

Z Krejcika v prvni obrane se mi chce brecet

Reagovat
Losinho

šílený

Reagovat
veikko

Chci být v rámci možností optimista. Krejčík určitě není špatný hokejista, jeho problém je vlastně akorát ten pomalejší pohyb. V play-off v ofenzivní roli hrál dobře. Je to trochu takový hokejový Pavel Horváth.

Reagovat
Man__United

@narodnitym

Přesilovka 1

Kundrátek- Kubalík - Palát - Tomášek - Voženílek

Přesilovka 2

Špaček - Kaše - Stránský - Červenka - Sedlák

Brání

Kempný - Rutta - Beránek - Flek

Hájek - Ščotka - Kovařčík - Kondelík

Reagovat
Losinho

Co si budem, dobře to nevypadá

Reagovat
Man__United

David Kämpf nastoupí už v pátek proti Finsku, dostane roli centra ve třetím útoku. Jeden hráč se dostane mimo nominaci. Ten už to ví a je s trenérem domluvený, že neodjede na dovolenou. Minimálně dvě, spíš tři místa na soupisce zůstanou na začátku MS zatím nezapsaná.

Reagovat
veikko

Ty jo, jako Lenc a Kousal jsou zatím podle předběžných formací jasní, ale kdo bude ten třetí?

Reagovat
Greny

Kovařcik

Reagovat
veikko

Zní to logicky, ale i tak by mi to přišlo škoda. Fakt by mi nechyběl Beránek, i Stránského bych oželel víc.

Reagovat
Cotton

Na ty volná místa se pak očekává kdo?

Reagovat
Losinho

NHL/AHL.. Nečas, Pasta, Zacha, Smejkal, Jiříček, Blumel, Klapka.. možností je spousta, ale musí vypadnout rychle, což je hlavně v AHL problém

Reagovat
veikko

Podle mě i Svozil, když jel Špaček, ale je tam stejný problém jako u Jiřička.

Reagovat
Losinho

Špačka měl u sebe v kempu, pro Svozila by platilo hádám totéž co pro Kulicha.

Reagovat
veikko

Nejspíš to tak bude, ale podle mě je to škoda. Svozil je takový prověřenější. Hrál dvě sezóny Extraligu včetně jednoho play-off a teď hraje i play-off AHL. Určitě je to talentovanější hokejista než Špaček, navíc se skvělým pohybem. V některých ohledech se mi i líbí víc než Jiříček.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Losinho

Já s tím taky nesouhlasím, zvlášť když s ním Rulík má osobní zkušenost. Ale bylo by to vzhledem k vyjádření ke Kulichovi s Rouskem zvláštní, kdyby ho vzal.

Reagovat
Shevchenko

Tak snad klapne aspoň ten Nečas, zbytek se uvidí.

Reagovat
GEGE

Tam to půjde do 7 zápasu...

Reagovat
Seydou Doumbia

to jsem si taky myslel, ale nedali ani 1 duel venku...podle mě tak do 6, kerolajna má slabý tým na PO (fyzicky)

Reagovat
mayday

Doma na ně navíc Carolina moc neumí poslední zápasy, tipl bych si 4-1 Rangers.

Reagovat
Seydou Doumbia

neřeš jak vypadala ZČ, Winnipeg dal colorado 4x v ZČ a v PO dostali vylagoš...a to je dali 0-7 u nich před PO, PO je nová liga

Reagovat
mayday

Neřeším ZČ, akorát podotýkám

Reagovat
Losinho

4:0 a nazdar, ať nás stihne dostat do čtvrtfinále

Reagovat
Man__United

Kouč @czehockey Rulík: "Musím říct, že jste mi pomohli (novináři), vypnul jsem internet. Jsem od něj osvobozený."

O reakcích po nominaci. Inu, tlak domácího MS. S tím musí každý trenér počítat

A dodal: "A pokud někoho budete kritizovat, tak nekritizujte prosím hráče, ale mě."

Reagovat
ACSeRw!n

trosku mi to pripomina Franca u fotbalu..

Reagovat
Miguel19

Je nějaké info, jestli dojede Forsberg?

Reagovat
Error

odmitl, cekaji kida

Reagovat
Seydou Doumbia

měl se vysrat na Jasona Kidda stejně až mu bude 12 tak řekne tátovi že ho nenávidi protože ho nemusí na koncert jeho oblíbené skupiny...měl jet a myslet sám na sebe, děcko tu bude i po příjezdu z MS

Reagovat
Seydou Doumbia

*nepustí

Reagovat
Miguel19

Ok, takže nejlepší střelec SWE Kempe

Reagovat
patas92

Ještě tam máš Raymonda

Reagovat
Miguel19

Tak on je tam i Ek, ale Kempemu věřím asi nejvíc.

Reagovat
ACSeRw!n

neni na to uz starej ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Wranglers prohávají na zápasy 2:1, někoho jako Klapku bych třeba ve 4. formaci docela rád viděl. S Blumelem jsou v top5 v kanadském bodování AHL. Navíc má asi 4 metry.

Reagovat
HorajzmAmmann

btw - stejně čekám, že příští sezonu bude Klapka, Wolf a Coronato pravidělně už součástí Flames než Wranglers. Calgary Flames to vyloženě skládají do budoucna.

Reagovat
romeo351

Není on primárně centr?

Reagovat
veikko

Lajna Voženílek - Kondelík - Klapka by byl čirý sadismus. Ne jako Klapku asi nevezme, protože by asi nepřinesl zase takové zkvalitnění. Z AHL se čeká podle mě maximálně na Blümela, který už má navíc zkušenosti z MS, a Jiříčka, který je na naše poměry generační talent v obraně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Cleveland dneska ale vyhrál v prodloužení. Jiříček 1+1 Hronek prý zraněný ten asi nedrazí, tak aspoň Jiříček.

Reagovat
veikko

Jo, je to prakticky bez šance. Prostě musíme věřit tomu, co upekl Rulík. Případně teda možná ten Nečas by se ještě mohl přidat. Tam mě ale trochu straší, že by možná Dánům přijel Andersen a upřímně, výkony Dánska vždycky stály jen na tom, že brankář pochytá i nemožné.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já furt teda doufám, že Boston ještě vypadne 1:4 a přijede Nečas, Zacha i Pasta a celé nám to vyhrajou

Reagovat
patas92

Já bych se nakonec nedivil, pokud by Rulík otočil a přemýšlel o Rouskovi s Kulichem za předpokladu, že Rochester v sobotu vypadne a my bude v útoku tragédit.

Reagovat
veikko

Já nevím, ty jo. Kulich má podle mě na to být takový o něco lepší Kubalík, jako elitního hráče ho úplně nevidím. Je mu 20 a v play-off AHL nepředvádí vůbec nic. Rousek třeba OK, ale podle mě by to bylo jako loni s Kautem. Oni ti hráči, co NHL nehrajou pravidelně, nejsou prakticky o nic lepší než špička Extraligy. Okamžitou kvalitu by z AHL přinesl určitě Blümel, který je velmi dobrý bruslař, což bychom potřebovali, a ten Jiříček (podle mě i Svozil je lepší než polovina naší obrany). To už by fakt podle mě zajímavější možnosti nabízel ten Klapka, který má hodně nepříjemnou střelu a skvělý fyzický profil.

Reagovat
romeo351

A to já zas Kulichovi věřím. Od Pastrňáka jsem u U20 neviděl talentovanějšího…

Reagovat
veikko

Tak ono lepší Kubalík znamená pro mě třeba o něco víc než těch jeho 30+16, takže takový lepší Vrána. Pasta byl v jeho věku úplně jinde, ale možná mi to zkresluje to, že teď ten rok Kulich spíš stagnoval (může být dáno tím, že si ho soupeři víc hlídají), loni byl fakt super. Já hodně věřím Tomáši Suchánkovi, ten se neuvěřitelně vypracoval a může být opravdu elitní gólman.

Reagovat
Losinho

Anaheim má v bráně pořešeno, Dostál, Suchánek, Clang.. not bad

Reagovat
Losinho

Ke Kulichovi je ještě fér říct, že styl Rochesteru moc neumožňuje větší ofenzivní čísla. Ale taky jsem čekal víc.

Reagovat
patas92

Má tam podobné čísla jako předním Peterka. Kdyby byl na jeho levelu, tak asi budem spokojeni

Reagovat
Losinho

Peterka měl bod na zápas a hlavně má vidět jasný progres každou sezónu, u Kulicha neplatí ani jedno. Každopádně uvidíme co přes léto provede Buffalo, třeba na podzim začne rovnou v NHL.

Reagovat
patas92

Peterku jsem na farmě neviděl, ani Kulicha, ale jako souhlas. Na letošních dvacítkách se mi Kulich nelíbil a trošku vypadá jako one-trick pony. S Pastrňákem ale mají společné to, že i když oba hrajou hovno, tak jsou produktivní a ty góly nebo body si najdou. To je poměrně vzácnost a obzvlášť u českých hokejistů.

Reagovat
Losinho

Určitě, pro mě je Kulich nejzajímavější útočník od Nečase. Ale třetí sezóna v AHL, to by nebylo dobrý znamení.

Reagovat
patas92

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kulich bude minimálně ještě příští sezónu převážne AHL. (pokud zůstane v Buffalu). Vetší šanci má Rousek

Reagovat
romeo351

Tak Vrána potenciál taky nenaplnil, ale SC má . Teď se zamotal do těch průserů (?? ale jakých vlastně? jel v koksu, ale takových je tam hafo, jen Vránič nemá to jméno no. Teď na něj půlka plive a druhá z něj má nyní mučedníka - nevymyslíš). Kubalík má za mě jen ten sniper lauf v první sezoně (Chicago, Detroit) + lajna musí hrát na něj. Další je Nečas, kterej v létě bude přestupovat a teprv se ukáže, co v něm je.

Na Suchánka slyším jen chválu, tak třeba…..

Reagovat
Losinho

U Nečase není ani zdaleka jasný, že opustí Carolinu, byť bych si to docela přál.

Reagovat
veikko

To rozhodně Mě třeba Šapovaliv ani Šalé zase tolik neoslovili, ačkoliv Šalé má hrozně dobrou poziční hru a herní inteligenci. Je to takový mnohdy dost nenápadný, ale kvalitní hráč. Uvidíme, kam to dotáhnou Becher a Melovský. Ročník 2006 pak vypadá zase trochu líp i přes to nepovedené MS U18.

Reagovat
veikko

Reakce samozřejmě měla být na Losinha výš.

Reagovat
Losinho

Šalé je bohužel lenoch, ale snad mu kanadská juniorka nastavila zrcadlo včas. Šapovaliv pro mě na podobný úrovni s Brabencem, Melovským, Becherem, Ivanem.. jestli se jeden z nich prosadí do NHL, bude to myslím úspěch.

Docela věřím ročníku 2007, z 2006 mě zaujal asi jen Galvas takhle z hlavy + Milota?

Reagovat
veikko

Z 2006 ještě určitě Adam Jiříček, ten by měl být v prvním kole draftu. Super jsou i Jecho a Curran, ale oba jeli na MS po zranění a hlavně na Curranovi to bylo znát. Tomu týmu se jinak zranil ještě i Adam Novotný, ten byl v 16 letech nejlepší střelec ligy U20 a už hrál pár zápasů i v Extralize. To je ale ročník 2007.

Reagovat
Losinho

Na Adama jsem zapomněl Jecho se mi líbí, s tou jeho postavou mu v zámoří věřím dost.

2007 se mi ale stejně líbí víc - Benák, Novotný, Poletín, Mrtka, z 2008 Katolický. Vypadá to na lepší časy

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak k té AHL, je to kvalitativně srovnatelná soutěž jako extraliga? Nebo lepší/horší?

Reagovat
patas92

Těžko říct, ale spíš lepší. Kondelík se tam moc bodově neprosazoval a v Budějicích pak dělal skoro bod na zápas a podobných případů je víc. Na druhou stranu Frk tam byl hodně produktivní a v Evropě pak nic moc, ale to je docela specifický hráč.

Reagovat
veikko

Jenže ona AHL je strašně specifická liga a tím pádem vlastně prakticky neporovnatelná. Z AHL je jediným cílem dostat se do NHL. Z mnoha stran jsem četl, že se celkem běžně stává, že hráči hrají čistě na sebe a ne pro tým. Kondelík měl v Milwaukee jinou roli. Tohle už bude vyloženě můj názor, ale podle mě Čechům tady ten extrémní individualismus nesedí, my takovým způsobem nejsme vychovávaní a prosazení v podobném prostředí je tím pádem složitější. Je to samozřejmě velká generalizace.

Reagovat
romeo351

Za mě lepší. Ale prioritou u ní je individualita

Reagovat
Losinho

AHL je takovej bizár, ale kvalitu má a je to dost zkouška osobnosti, psychický výdrže.

Reagovat
Man__United

Kapitán Červenka, A Gudas a Palat

Kampf na centru 3 útoku s Voženílkem a Stránským

Kousal opustil tým ale ještě nemá odjet na dovolenou kdyby něco

Reagovat
Losinho

Dobré vědět, komu to bude Stránský kurvit tentokrát.

Reagovat
Shevchenko

Stránskej vyprcanej

Reagovat
Firkraag

Reagovat
fabec1222

Hrajete tu fantu na Tipáči? Vůbec se mi nedaří to poskládat do 100 mega

Reagovat
Seydou Doumbia

budu hrát ale lidi na to dost pičovali že i hráči z druhořadých repre (svk,češi,němci,lotyši) stojí kolu muani...snad to během turnaje upraví no

Reagovat
fabec1222

A nahradnik musi bejt horsi nez hrac zakladu. Takze treba golmana z vecernich zapasu dat jako nahradnika je skoro nemozne.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jistota je zvolit 2 golmany z jednoho týmu ne? pak je jedno kdo kolik stojí a kdo bude chytat...v bráně může být typek drazší co chytat nebude a na lavičce levnější co chytat bude

Reagovat
fabec1222

A co kdyz dostane na prdel ?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak zabít toho kdo to sestavoval

Reagovat
Miguel19

Nereálný to dát do 100 mega.

Hraju celou sezonu NHL i Extraligu a skoro vždy jedu s penalizací. V PO Extraligy i cena týmu ke 120 mega.

Tady to ani jinak nepůjde, protože potřebuješ hráče, co budou sbírat body - nebodují se hity ani bloky.

Reagovat
Čenda

Cože že? To jako fakt bloky ani hity se nebudou počítat? Dík za upozornění, jdu si raději nastudovat pravidla

Reagovat
Miguel19

Tak na MS se tyhle statistiky nevedou.

Reagovat
Čenda

Aha, ok, dík.

Reagovat
Losinho

Udělal jsem si 4 sestavy, všechny přes 110 mega

Reagovat
C-M@ster

Já si nějak poskládal tým, je přesně za 100 mega, ale měl bych pár dotazů.

1) do kdy můžu tým měnit? je to do začátku zápasů, takže můžu zítra počkat, koho dají Švýcaři do brány?

2) pod jakou položku je tam napsáno, jak se to boduje... je to naprosto nepřehledný

3) náhradníci fungují ryze na to, že hráč nenastoupí a musí být levnější než nejlevnější hráč na tu pozici v poli?

Reagovat
Seydou Doumbia

1) podle nhl kdybych to bral tak do ofiko začátku zapasu, čili 16:20

3) ano lavičkář je hlavně proto aby sbíral body kdyby nějaký šulín nehrál ze základu, beru to podle nhlka...pokud to je jinak tak jebat a ano musí ten hráč být levnější jinak by to šlo dost osrat

Reagovat
Miguel19

1) Do začátku zápasu. Nicméně pokud vybereš hráče z večerního zápasu a náhradníka budeš mít z odpoledního, tak už pak toho hráče z večerního nevyměníš.

2) Podmínky - Bodování

3) Ano.

Reagovat
Greny

Ve finále extraligy mě chytal v brance Vomáčka za 8.8 mega za nula bodů, abych mohl víc investovat do hráčů z pole

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hezky, pěkně!

Reagovat
patas92

Proč to nemáš na Tipsportu ať to můžu zkopírovat

Reagovat
Miguel19

Tohle je můj hlavní účet, kde jedu analýzy.

Pak mám další 3

Ale mám to v tiket aréně, takže by to mělo jít zkopírovat i v Tipu, když to tam nejdeš přes to..

Reagovat
Greny

Mě se líbí dneska kurz na Švýcaři v HCP o tři a více za 1.8 a nevím co Slováky láká mě tam jednička v HCP o dva a vic

Reagovat
DonAndres

Martin Nečas pojď mi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

No ještě nevypadli a v playoff teda po něm jdzu jak po uzenym

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vaše tipy na dnešní výsledek našeho nároďáku + cca průběh zápasu?

Podle mě 2:2 a v prodloužení výhra, poženou nás fanoušci

Reagovat
ACSeRw!n

0:3 a totalni neschopnost

Reagovat
patas92

Podle mě překvapíme 3:1

Reagovat
Miguel19

Dal sem si to do tipovačky

Reagovat
fabec1222

1:3. První třetina bez gólů. Pak daj Finové dva ve druhé. Ve třetí zvolní a jeden nám dovolí. V závěru pak do prázdné.

Reagovat
jenage

Nebuď slušný, řekni jména!

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pablos

0:3 ,křeč a furt vylučovaný

Reagovat
Greny

Dneska to bude o brankarich Dostal ve Satteri... Moc gólů nepadne tipují 3:1 ale nevím pro koho

Reagovat
Error

Kubalik netrenuje, misto nej Lenc... we're so fucked

Reagovat
ACSeRw!n

ou

Reagovat
Greny

Hlavně ať nikoho nepopisují na soupisku raději počkat a kdyžtak to vyměnit ze zdravotních důvodu... Na PP může jít flek kdyžtak.. zápas se dá odehrát na 11 útočníků

Reagovat
Neon

Chlapík in snad. A ne Kousal.

Reagovat
patas92

Odjel k porodu

Reagovat
Error

Aspon ze tak

Reagovat
Greny

To by byla výhra a snad to dobře dopadne ale nedopisoval bych soupisku

Reagovat
patas92

Tak do večera se snad stihne vrátit. Předpokládám že rodí v Praze a ne v někde v Ottawě

Reagovat
ACSeRw!n

takze Kubalik hattrick to vzdycky v minulosti hrace nakoplo ne ?

Reagovat
patas92

Dneska byl Voráček na Evropě 2 u Mareše a říkal, že se mu narodilo dítě v den zápasu na MS 2016 proti Lotyšsku. Vypil prý asi 8 panáků Slivovice ten den a v zápase pak udělal 2+2

Reagovat
patas92

*2019

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Čenda

Voras

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Riquete s čupřinou

John Tavares se dneska přípojí k týmu Kanady. Jedno místo je stále volné.

Reagovat
romeo351

https://youtu.be/wn9Q4H8WccE?si=IXsvTOw0IG7s9dia

Včerejší bomby (kdyby někdo neviděl) - moc fajn díl i se Suchánkem

Reagovat
Tucnak

Bude nějaká tipovačka a fantasy kromě těch u sázkových kanceláří?

Reagovat
C-M@ster

Bohužel asi ne.

Reagovat
Greny
Reagovat
ACSeRw!n

jo tak tohle tak nejak vystihuje lidi, co chodi na hokej.. silenost

Reagovat
Čenda

Tak ještě, že na fotbal chodí samý intelektuálové Myslím, že zrovna sparťanský gumy jsou horší než fanoušci čehokoliv, čéče

Reagovat
ACSeRw!n

promluvil anglan, co se naucil cesky.. haha

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt to zvolil kabina, co s tim maji mit fanousci..

Reagovat
Salfovic

To jsou ti poslední, co mají něco volit. Díky nim došlo k exhumaci toho prasopsa, perverzní hříčky přírody.

Reagovat
romeo351

To vybral Lojzek ne?

Reagovat
Shevchenko

já to jebu

Reagovat
C-M@ster

Nevím, jestli k lepšímu.

Ale zas u toho gólovýho songu jde jen o to, aby se u toho dala točit šála, ne?

Reagovat
kilobyte

Jde vůbec vybrat něco dobrého? Mělo by to být česky, jednoduchý, pro všechny generace a aby to lidi znali. Takže ten výběr asi nebude moc velký.

Jaký goal song byste navrhovali?

Reagovat
Pablos
Reagovat
kilobyte

https://youtu.be/uf3Yn7irgOM?si=4US0eGR3LroEZxvb&t=11

U toho mi naskočilo tohle. To by byla pecka.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pablos

to mi právě taky naskočilo... jenže resp. nedoskočilo celý... nevzpomněl jsem si na text a nemohl to najít... tak jsem sem mrdnul tamto no

Reagovat
Čenda

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Shevchenko

To by bylo top

Reagovat
Greny

Já bych tam dal po vzoru mikyre Pokémony, já chtěl bych být ten nejlepší jak nikdo přede mnou...když už tak trolling poradnej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kilobyte

V tom případě bych byl pro Kačeří příběh. To je podle mě nejlepší znělka. A nebo něco ze včelích medvídků. Třeba "Bílá je bíla" by určitě ve světě sklidila úspěch.

https://youtu.be/WjN0ZEgYR7w?si=NZCnTFsSAKXqj25y

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

Spadla lžička do kafíčka udělala gól.

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
GabrielBatistuta

Dám dělovou ránu. Bum, bum, bum, bum...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

To je hrozný

Reagovat
fabec1222

wtf

Reagovat
Neon

Já si snad budu ještě přát, aby naši nedávali góly

Reagovat
Man__United

Tak je jasné že to vybíral král Lojza I.

Reagovat
Cotton

Já chtěl Hafo

Reagovat
Salfovic

Ještě že to moc často neuslyšíme.

Reagovat
fabec1222

Tak naštěstí zůstává aspoň "Slovenskoooo, Slovenskooooo, heja heja Slovenskoooooo"

Reagovat
Kiss Me Polka!

sračka, ale když tady čtu ty návrhy, tak možná ještě dobrý..

Reagovat
C-M@ster

Ad tipovačka. Takže v bráně je Genoni... ale já když chci mít v bráně Švýcara, tak musím mít v bráně Schmida a Genoniho dát na lavičku - protože je levnější a náhradník musí být levnější?

Reagovat
Miguel19

Však dej do základu Genoniho, když víš, že chytá. Ušetříš 2,1 mega.

Reagovat
aither

Náhradníci se dávat nemusí ne?

Reagovat
C-M@ster

Aha, nemusí?

Reagovat
Greny

Ne

Reagovat
Horcmen

základ Genoni, náhradník Arntzen třeba (nebo nikdo, je to jedno) a máš hotovo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

No může být ale započítá se ti to až zítra nebo tam dej na hulvata geniniho a dej jí yhi nahradnika

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fabec1222

Taky jsem musel čarovat. Dal jsem tam automaticky toho nejdražšího švýcara, a k tomu pak Slováka. Jenže Genoni je levnější než všichni Slováci, takže to nejde

Reagovat
Miguel19

Tak mám 2 sestavy Švýcarů a 1 oveček Ty večerní zápasy, tam to snad padat nebude...

Reagovat
Ligter

na Slovensko je pekny kurz

Reagovat
ACSeRw!n

to jo nalozil sem

Reagovat
C-M@ster

Na Němce taky.

Reagovat
Ligter

i ta remiza celkem ujde

Reagovat
Cotton

vsadil jsem všechny tři varianty

Reagovat
GabrielBatistuta

Jistá výhra

Reagovat
C-M@ster

Todle je moje Tipáč fantasy sestava na dnešek kdyžtak:

https://i.imgur.com/VcaSTmw.png

Jde to sdílet i jinak než jako obrázek uploadnutej jinam?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze uz tu neni chat, v tyhle dobe byl vzdy nejlepsi

Reagovat
fabec1222

Ten Ramsey bude trénovat, dokud ho nevynesou ze stadionu v truhle?

Reagovat
ratusek

Nechápu jak mohl uznat ten gol. Utočník jednoznačně brání hokejkou lapačku Škorvánkovi

Reagovat
patas92

Já zas nechápu, proč si berou výzvu v téhle situaci na něco tak subjektivního, jako jsou fauly na brankáře.

Reagovat
monty25

Tak v první řadě byl hráč v brankovišti dřív než puk. Vím, že se pravidla hokeje nějak vyvíjejí, ale když si vzpomenu, co nám neuznali v semifinále MS 2015, tak nechápu, jak tenhle gól Němců mohl platit.

Reagovat
patas92

To je možné, ale riskovat, že budeš hrát minutu a půl ve třech, je píčovina vždycky

Reagovat
Edgewalker

Podle mě si byli jistí, že to neuzná a pak hleděli.

Reagovat
djiros

To by musela hrát Sparta jak v playoff proti Voženílkovi.

Reagovat
Riquete s čupřinou

V brankovišti nesmíš bránit brankáři. Pokud ho neovlivnuješ, tak branka platí. Pokud nemá brankař puk plně pod kontrolou (Zavřenou lapačku / přitisknutou k ledu), tak je puk stále ve hře.

Reagovat
monty25

Tak ale postavení útočícího hráče v brankovišti se píská pořád, ne? Plus teda hráč v tomhle případě brankáře jednoznačně ovlivnil, Petr Koukal to dobře rozebral ve studiu.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Jen když ovlivňuješ brankáře (Podobné jako ofsajd ve fotbale). Ale jinak souhlas a gól asi platit neměl. Spíš se divím, že je tam jen tak nechali pohybovat se v okolí brankoviště. To se nesmí stát

Reagovat
Pablos

Kurva chtělo by to nějáký tlačítko, ať mi to skočí rovnou dolu… začíná to bejt vopruz na mobilu

Reagovat
Losinho

optimalizace

Reagovat
Pablos
Reagovat
Pablos

Buzny

Reagovat
ACSeRw!n

to sou takovy mocky to je neuveritelny

Reagovat
Miguel19

Ten golman Slovenska je dobrá díra.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nová posila Hradce

Reagovat
Man__United

Nevím proč nechyta Hlavaj, v Plzni byl super

Reagovat
andrew96

Major Tom.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
romeo351

Reagovat
ACSeRw!n

Little Russia sestup

Reagovat
Man__United

Myslím že Polsko a Francii dají

Reagovat
Losinho

Kelemen blbeček

Reagovat
romeo351

Sestava venku: s Kubalíkem a v bráně Dostál

Reagovat
Miguel19

2 zápasy a už jsem nasranej.

Reagovat
Rothbard

I když pozdě a MŠ už je rozehrané, tak se pochlubím svými tipy a kurzy, za které jsem je vsadil:

Počet zápasů s prodloužením 12+ 1,78

Finsko ve skupině dostane 12,5g- 1,58

Francie dá ve skupině 13,5g+ 1,70

Česko ve skupině dostane 14,5g+ 1,84

Norsko ve skupině dostane 24,5g- 1,84

Slovensko ve skupině dostane 16,5g+ 1,88

Nejlepší střelec GER na MS: Peterka 2,8

Celkový počet gólů na MS 365g+ 1,75

Celkový počet čistých kont 14+ 1,6

Celkový počet gólů v přesilovkách 95- 1,7

Počet zápasů s nájezdy 6+ 1,84

Česko ve skupině dostane 4+ góly v oslabení 1,6

Slovensko ve skupině dostane 5+ góly v oslabení 1,94

Reagovat
mayday

Tak těch 17 gólů Slovenska ti asi vyjde

Reagovat
Rothbard

I ty jejich obdržené góly v oslabení vypadají slibně.

Reagovat
patas92

Bouček nesmí chybět

Reagovat
fabec1222

Na takovouhle akci nikoho lepšího neseženeš

Reagovat
Miguel19

Leoš

Reagovat
patas92

Pravda

Reagovat
Lovecour42

Bagárová by to vzala... Plná hala..

Reagovat
Rothbard

Neudělalo by jí to takovou radost.

Reagovat
Man__United

Bouček je nejlepší moderátor v této zemi

Reagovat
Cotton

A cení si ho i v zahraničí. Myslím, že moderoval MS v basketu.

Reagovat
Man__United

Reagovat
fabec1222

Bezkonkurenčně. Jen je někdy až moc workoholik a cpe se do věci, které mu nesedí (Studio fotbal)

Reagovat
Kiss Me Polka!

smutne

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale nemyslim si to, spis je nejuspesnejsi z tech, co se tomu venuji jako hlavni profesi

Reagovat
Man__United

JARDA JÁGR

Reagovat
GabrielBatistuta
Reagovat
fabec1222

To je zahájení tak za pět kaček ne? Všechno utratii za to, že si tam Jarda sednul

Reagovat
Miguel19

A už nezbylo na mikrofon

Reagovat
Lovecour42

Omg 10 minut čumet na točící se blbecky

Reagovat
fabec1222

Twle, nedávej mu ten mikrofon

Reagovat
Man__United

Lojzovi radši vypnuli mikrofon

Reagovat
Fernando_Torres

Tvl oni Lojzovi vypli mikrofon?

Reagovat
fabec1222

Zvukař profík

Reagovat
Lovecour42

Lojzovi raději nezapnuli mikrofon a ještě ho vypiskali

Reagovat
Fernando_Torres

Celou dobu sem si říkal, jak je ten ceremoniál nudnej, ale tohle mi to celý vynahradilo

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cotton

Proč tu hymnu zpíval Dušan Svoboda?

Reagovat
Riquete s čupřinou

To mu nemohl někdo aspoň tu jednu větu přeložit an AJ? Přečíst by to snad zvládnul ne?

Reagovat
Shevchenko

Proč je ta kamera zas tak nízko tpc minulé MS to bylo v klidu.

Reagovat
fabec1222

To musel bejt génius, kdo to tam dal, abys měl furt v záběru maskota nebo borce, co choděj někam na hajzl.

Reagovat
Shevchenko

Kokoti no

Reagovat
Salfovic

To je strašný

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kamera má v O2 problém se stojícími diváky. Počítám, že tam dali nějakou plošinu aby nezavazeli.

Reagovat
C-M@ster

Joo, to si pamatuju ze zapasu Slavia - Kometa

Přijeli diváci, co fandili a nebylo vidět v televizi.

Reagovat
Kiss Me Polka!

taky si myslim, ze tohle bude ren duvod

Reagovat
Rothbard

Aktivita tam je.

Reagovat
naheCZ

tím pádem to bude za chvíli 0:1

Reagovat
Miguel19

Finsko vyhraje 2:0 se 3 střelami za zápas

Reagovat
mayday

Dají na gól z první střely?

Reagovat
Man__United

Ten finský styl může být úspěšný jak chce ale je to hrozná nuda

Reagovat
Pablos

Zatím dobrý… ale góly to chce.

Reagovat
romeo351

Takovou energii jsem od našich hokejistů necejtil 15 let

Reagovat
patas92

To máš akorát furt v živé paměti tu ultra tragédii od Jalonena. Pod Říhou jsem hráli podobně aktivně.

Reagovat
Pablos

Reagovat
romeo351

Tehdy jsme drtili slabší, ale proti silnějším to bylo stejně bez šance. Každopádně můj příspěvek byl v nadsázce (ani gól jsme nakonec nedali )

Reagovat
Riquete s čupřinou

No on je to takovej hurá hokej, založenej na individuálních dovednostech a krátkých střídání. Není moc čas se držet nějakých taktických pokynů a většinou útočíš do početní nevýhody a bez podpory obránců.

Finové hrají hodně takticky. Útočí/brání všech 5 hráčů, delší střídání. Využíváš častého střídání soupeře, kdy hráči nedržijou pozice. Taktika utlačuje individuální dovednosti a kreativní jseš pouze při přesilovkách. Je dobré, když máš v týmu "provokatéry" (např. Marchand nebo třeba Plekanec takovej byl)

Je to energeticky úsporný hokej a klidně zvládneš X prodloužení.

Reagovat
Man__United

„Chcete jít na hokej, to je celá pravda,“ reagovala šéfka poslanců ANO Alena Schillerová

Babiš: https://twitter.com/AndrejBabis/status/1788995734294978643?t=mcPpbqgInBK62Y4_STphOw&s=19

Reagovat
naheCZ

Co tam dělá Monike?

Reagovat
Man__United

Zahradník neměl čas tak sem bývalí

Reagovat
naheCZ

Je fakt, že ta ledová plocha není nic pro zahradníka no

Reagovat
Pablos

Vždycky jak vidím to logo, tak mám chuť vstát, jít volit a podat si cestou pořadník na Favorita

Reagovat
Cotton

To nemůže skončit jinak než 1:0 pro Finy

Reagovat
Rothbard

Hvězdná sestava USA kde?

Švédsko vede 2:0

Reagovat
fabec1222

Klasicky se zámořské týmy rozjížděj pomalu. Musej taky vyvenčit manželky po památkách a tak. Hokej pro ně začíná až ve 1/4.

Reagovat
Rothbard

Manželka je nějaký pes, že je potřeba vyvenčit?

Reagovat
GEGE

Prohrávají s nejlepším týmem turnaje no jaká hanba

Reagovat
Pablos

Přesilovka teda hrozná

Reagovat
romeo351

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fabec1222

Finsko = Řecko 2004. Jako každý rok.

Reagovat
Pablos

Gólaso

Reagovat
Rothbard

Dejte nám soupeře.

Reagovat
Miguel19

Pokud uznali gól Němců, tak musí i tenhle..

Reagovat
Neon

Nemusí, no

Reagovat
naheCZ

No jsem zvědav, jestli bude platit, spíš ne bohužel

Reagovat
Pablos

no tvl

Reagovat
patas92

Ale piču

Reagovat
Man__United

Ale picu překážel

Reagovat
djiros

Voženílek vol. 2

Reagovat
Man__United

Pica tak v zápase Slovensko - Německo takovou situaci uzná a teď ne

Reagovat
Salfovic

Tak asi to nebyli stejní rozhodčí, co.

Reagovat
Cotton

Rozhodčí neví, kdo jsou domácí?

Reagovat
Losinho

Zářez, když vezmu v potaz, co uznali odpoledne Němčourům.

Reagovat
bobis21

No zářez byl právě spíš to, co uznali Němcům. Ale ta nekonzistence mezi rozhočíma je problém ...

Reagovat
Losinho

Tak já to bral jako nějaký nastavení trendu

Reagovat
Pablos

Teď jim dáme bůra… maj co chtěli

Reagovat
Man__United

Jak ve fotbale rozhodčí pískají ruce ve vápně jak se jim chce, tak v hokeji mě přijde že to dělají u hráčů v brankovišti

Reagovat
Salfovic

Taky mě ta paralela napadla. Nechápu proč nezmenší brankoviště s tím, že tam protihráči nesmí strčit ani špičičku.

Reagovat
Man__United

Jinak David Špaček je fakt výborný bek , hrál už loni na stříbrné 20 a pokračuje i tady

Reagovat
romeo351

Ale v přesilovce měl kloudnej strach

Reagovat
Salfovic

Já se divím, že si tam Rulík nevzal víc ,,stříbrných´´ kluků.

Reagovat
Kily

hraje se doma, je obrovský tlak a nechtěl tam brát mladé kluky, kteří ještě nemají zkušenosti, svalovou hmotu a nemuseli by ten tlak zvládnout. Navíc někteří pořád hrají playoff AHL

Reagovat
Neon

https://twitter.com/sportCT/status/1788999029155672480?t=-Ty5slKLVe3iRyKnUCXOkg&s=19

Nevím, jestli to někdo dával. Antoš řídí český hokej.

Reagovat
Pablos

Ale asi si nezvykl střílet páčkou očividně

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ještě jednou. Nesmíš bránit brankářovi v pohybu/zákroku ani mu zavazet. Pokud brankáři neznemožníš zákrok nebo třeba hledá kam zapadl do výstroje, můžeš ho klidně dostrkat celýho do brány.

Reagovat
Riquete s čupřinou

*hledá kam mu puk zapadl

Reagovat
monty25

A nevíš, jestli pro Němce platí jiná pravidla než pro nás?

Reagovat
Kily

ještě u toho ale chybí poznámka, že rozhodovat musí rozhodčí, kteří ta pravidla znají

Reagovat
Riquete s čupřinou

Mezi pukem a finským brankářem zavazel Tomášek. Brankář nemohl chytit puk, přes překážejícího hráče.

SVK - Mezi pukem a brankářem nikdo nezavazel. Aby branka neplatila, tak by musel ten němec stát mezi brankářem a pukem/brankou.

Reagovat
monty25

A to šťouchání hokejkou do slovenského gólmana? Oproti německému hráči Tomášek prostě nic neudělal. Krom toho Säterimu daleko víc překážel vlastní obránce...

https://pbs.twimg.com/media/GNPezsfWEAAtF9f?format=jpg

Reagovat
Riquete s čupřinou

Štouchat můžeš, pokud je puk ve hře. Není moc velkej rozdíl mezi hráčem a brankářem. Jen mu nesmíš zavazet, a je úplně jedno jestli jsi ho předtím odsunul 5m od branky (pokud byl puk ve hře)

Reagovat
monty25

Abych použil tvůj výraz, tak Tomášek "nezavazel" gólmanovi ani z poloviny tolik co ten Němec.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Německej gol - navíc tu první střelu chytil ten němec, brankář se puku dotknul až poté. Ale to si myslím nemá vliv.

69.7. DORÁŽKY A VOLNÝ PUK

Při dorážce nebo když se brankář a útočící hráč(i) snaží současně hrát volný puk, ať už v brankovišti nebo mimo něj, je „náhodný

kontakt” s brankářem dovolen a jakýkoliv gól, který bude vstřelen jako důsledek této situace, bude uznán.

Tomášek

69.3. KONTAKT UVNITŘ BRANKOVIŠTĚ

Pokud útočící hráč vyvolá „významný kontakt” s brankářem, náhodný nebo jiný, zatímco je brankář ve svém brankovišti, a je vstřelen

gól, nebude gól uznán

Když to řeknu jednoduše, tak u němce byl klasickej souboj o puk Hráč/brankář

Tomášek nesváděl souboj o puk. U nás Tomášek bránil brankáři se k tomu souboji (Palát/brankář) dostat. Kdyby puk neměl Palát ale skákal v brankovišti a místo nohy tam zajel hokejkou, tak to bude taky v pořádku.

Reagovat
Kily

jinak ta písnička na oslavu gólu mi přišla docela fajn

Reagovat
Kiss Me Polka!

ban

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak ta kamera je snad jeste horsi letos, jak se lidi zvednou. to moc nevyresili

Reagovat
Salfovic

Její umístění by mě strašně zajímalo, nesmyslně nízko.

Reagovat
Kiss Me Polka!

zitra jdu na kanadu, tak se podivam

Reagovat
Cotton

Zamávej nám

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeste ale musim do lidlu pro vlajecky

Reagovat
Salfovic

Jestli bude blízko, tak může přímo do kamery.

Reagovat
patas92

Je furt stejná, možná o něco lepší. Záruba říkal, že to je holt na piču a nedá se s tím nic moc dělat.

Reagovat
Rothbard

Teď jasný faul na Paláta. Rozhodčí stojí u toho.

Reagovat
Rothbard

Začínáme si koledovat. Vlastně celou třetí třetinu.

Reagovat
Rothbard

Mimolanen

Reagovat
Neon

Jo a tohle podražení vidí, jo? Tvl.

Reagovat
Kiss Me Polka!

gudas

Reagovat
Salfovic

Gudas

Reagovat
naheCZ

Gudas vole

Reagovat
Cotton

Gudas nádhera

Reagovat
Salfovic

Ten Fin si musel připadat jak první den v base.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Man__United

Robert už veršuje

Reagovat
Riquete s čupřinou

Takto se má čistit brankoviště

Reagovat
naheCZ

To jsou zakončovatelé jak prase

Reagovat
fabec1222

Tak je jasný, že po tomhle teď prohrajem na nájezdy

Reagovat
Pablos

Naše nejlepší trojka

Nedal - Netrefil - Minul

Reagovat
Cotton

Finská evidentně taky. Kdyby se hrálo, dokud nepadne gól, tak se zítřejší zápasy musí odložit.

Reagovat
C-M@ster

Tam je to Hän ei antanut - Hän ei lyönyt - Hän epäonnistui

Reagovat
Pablos

Finská:

Betonen - Couvalainen - Autobusi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Cotton

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kily

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Taky by to prodloužení mohlo být alespoň deset minut, pět je vo hovně.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Riquete s čupřinou

10 minut se nedá zvládnout. jedině 4/4.

Reagovat
Man__United

Pokaždé když sleduju hokej a je OT 3/3 tak většinou jde do nájezdů, přijde mě že potom co to mělo rychle rozhodovat zápasy bez nájezdů se to všichni hráči naučili hrát

Reagovat
mayday

Tak ale druhá polovina prodloužení to bylo nahoru dolů, Fin tam měl totální tutovku, my taky dvě nebo tři.

Reagovat
patas92

Kolik těch šancí na gol potřebuješ tvl Nevím no, Vrána by se na to prodloužení a nájezdy hodil.

Reagovat
romeo351

Vrána by nedal tempo

Reagovat
patas92

Dal.

Reagovat
placa

Nam proste zoufale chybi nejaky kvalitni strelec, kdyz se v tech sancich obevuje nekdo jako Kämpf, tak to proste neni dobre. Ty top tymy nam urcite nejaky goly daji, tam to nemuzeme hrat na 1:0/2:1 a rozhodne je neprestrilime.

Reagovat
placa

A Finove jsou samozrejme naprosto to same co my aapon maji Granlunda.

Reagovat
Pablos

Můj tip byl 5 gólů za skupinu od našich, tak uvidíme

Reagovat
placa

jako diky bohu jsou tu Norsko, VB a Rakousko, tech 5 golu bychom jim mozna mohli dat

Reagovat
Pablos

Ale jinak herně dobrý, ono jako Finsko dobře bránit taky nebude každej… snad to rozstřílíme. Ale prostě v to moc nemám důvěru a furt čekám kdy si mě namažou na chleba… dnes ještě né no

Reagovat
bobis21

Ty vole jeden zápas proti nejlépe bránícímu týmu na turnaji a hned takové závěry

Reagovat
Pablos

Ten tip je tu napsaný asi 14 dní zpět

Reagovat
Pablos

Tak jen tejden ...pardón

Reagovat
bobis21

Stejně mám pocit, že to asi nevyjde

Reagovat
Pablos

To už mi je fuk

Reagovat
Losinho

Červus

Reagovat
Man__United

NAZDAAAAAAAR!

Reagovat
Kiss Me Polka!

ROMAN

Reagovat
Pablos

Červus dobře trefeno

Reagovat
Kily

"na Nedvěda"

Reagovat
Pablos

To by dal z půlky břevno né ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Červus > Jágr

Reagovat
Pablos

BAN

Reagovat
Salfovic

Dostál při nájezdech působil hodně suverénně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

DostWall

Reagovat
Neon

Dostál nedostal

Reagovat
romeo351

Reagovat
ACSeRw!n

celej zapas pusobil hodne jiste vypada dobre

Reagovat
Man__United

Prezident na tribuně

Jsem si tam chvíli představil Miloše

Reagovat
Cotton

Ten by nepřišel, když Rusko na MS chybí

Reagovat
mayday

Toho by odváželi zrumovanýho ještě před třetí třetinou.

Reagovat
Pablos

snad zbecherovkovaného

Reagovat
Edgewalker

Tak slavnostní okamžik jako je MS u nás doma si zaslouží mixáž rumů s becherovkou

Reagovat
mayday

Becherovku by vychlastal ještě během první třetiny.

Reagovat
C-M@ster

Becherovku pil v 90. letech, když jezdil se Zemákem.

Při comebacku ohlašoval, že pije slivovici - aby působil lidověji.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kily

mrcha spravedlnost se schovávala, ale stejně nakonec musela ven

Reagovat
monty25

Dostál A to jsem chtěl, aby chytal Mrázek...

Reagovat
mayday

Vcelku se potvrdilo, co tady psalo spousta lidí - Finsko defenzivní úsporný hokej a my nemáme střelce

Reagovat
monty25

Taky jsem čekal, že nepadne moc gólů. V tipovačce Sazky jsem dal v normální hrací době 1:1, tak to jsem to ještě nadhodnotil...

Reagovat
mayday

Reagovat
GabrielBatistuta

Se divíš? Tohle je fórum odporníků. A hlavně na vše. Žádní pseudoexperti.

Reagovat
GabrielBatistuta

Piči. Odborníků

Reagovat
thewall

Obojí je správně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Heisenberg

Škoda, že Červenka dal, jinak by to bylo jak Nagano.

Reagovat
Pablos

Tam jsme jim dali 3:0 …nechápu

Reagovat
jenage

Reagovat
Riquete s čupřinou

Však to byl snad jedinej tým, kterej by jsme porazili aji bez Haška

Reagovat
Greny

Jenze Cervus jel a toho Satteri vůbec neznal

Reagovat
Edgewalker

Kluci hráli dobře, bojovali a makali, tak to má být Jen ty šance no...

Reagovat
Losinho

Od dneška k dispozici Kulich, Rousek a Klapka a od pondělí možná Blümel

Reagovat
Man__United

Myslím že to nic pro reprezentaci neznamená, Kulicha bych vzal, ale bohužel pro něj se dobře pro český tým vyvíjí série Caroliny, která už zítra může mít po sezoně a Boston taky prohrál, navíc přišel o Marchanda a Florida už se rozjela

Reagovat
romeo351

Boston padne 4:1. Pastrňák by to čtvrtfinále stihnout mohl…

Reagovat
Man__United

Kdyby padli 4-1 myslím že by stihl ještě Kanadu ve skupině

Reagovat
romeo351

Koukám na soupis no. To by byla pro fanoušky ještě větší darda

Reagovat
romeo351

Kulicha musí!!!

Reagovat
Man__United

Kulich a z NHL Nečas a popřípadě Pastrňák

Reagovat
Man__United

Vlastně budou dopsani jen dva útočníci protože musí dopsat jednoho obránce, tím Kulich zřejmě padá a čeká se na Nečase

Reagovat
Man__United

A jednoho z dvojice Pastrňák/Zacha

Reagovat
mayday

Zacha ať jde do prdele, vím že nemáme tolik kvalitních hráčů, ale v minulosti xkrát odmítl, když ho oslovili. Takovýho hráče bych už nebral.

Reagovat
Salfovic

Nemusí. Kdyby byla možnost získat Pastu, Zachu a Nečase, tak bych to klidně riskl na 7 obránců.

Reagovat
romeo351

Bude nechávat plac ještě pro Ščotku, si myslím

Reagovat
Man__United

možná ještě čekal na Jiřička ale ten postoupil tak ho asi dopíše

Reagovat
Riquete s čupřinou

Blümel bude k dispozici až vypadne Dallas. Kulich, Rousek, Klapka nejsou hráči, které bys chtěl dopsat v průběhu MS. To misto má zarezervovany Nečas, pokud přežije poslední zápas. +Pasta, Hronek

Reagovat
Man__United

Hronek prý hraje s nějakým zraněním a není velká šance že by ho pustili

Reagovat
romeo351

Hlavně bude řešit smlouvu. A případných 1,5mega ročně navíc

Reagovat
Riquete s čupřinou

Spíš chce počkat na konec sezony. Stejnak ho podle mě budou tradovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Po tom co jsem viděl včera tak přijede akorát Nečas a když vypadne Boston tak Pasta + Zacha. Jinak nebudeme asi brát tyto hráče z AHL do 3.-4. lajny. Rulík chce hrát evidentně na totální obětavosti, dodržování systému, skvělé defenzivě což prostě hráči jako Kampf, Voženílek, Flek, Kondelík, Beránek asi zatím splnují.

Možná i proto zůstal doma Vrána a spol...

Reagovat
Man__United

Myslím že přijede Nečas a jen jeden z dvojice Pasta/Zacha, máme 3 volné místa a jedno musí být pro obránce, byl by risk hrát celý turnaj na 7 beků a nemít v případě zranění napsanounáhradu

Reagovat
mayday

Píšeš to dobře, asi to tak nějak bude. Jenže proti silným soupeřům musíme dávat i góly a těch střelců je tam málo, viz včera Kampf ve dvou tutovkách.

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlas, myslet si, že Kanada, USA, Švédsko bude stejně marný jako Finsko a uhrajeme to na 1:0 je nesmysl. Oni si ty šance vytvoří vždycky. Proto bych osobně místo 1 nebo 2 hráčů jako Stránský, Flek viděl raději ještě někoho rozdílového do ofenzivy. A Flek ať je klidně jako 13. útočník když bude potřeba přidat trošku na rychlosti, což je asi jediné co ten frajer má.

Úplně přesně jsem si to říkal při těch tutovkách Kampfa včera, jak by ty situace Vrána vyřešil. Možná proto hraje Kampf v Torontu 4 lajnu, že jo. Ale jinak se mi Kampf líbí ne že ne.

Reagovat
mayday

Věřím že z těch dvou tutovek by "střelec" aspoň jeden gól dal. Jinak se mi Kampf taky líbí, ale je to prostě defenzivní pracant, to se nedá nic dělat. Flek mi až tak nevadí, odmaká to.

Stránský souhlas, tam prostě ten Vrána mohl klidně být a hodit se. Se silnými soupeři bude potřeba ty tutovky dávat a tam se to bude lámat. A Červus to sám neutáhne.

Reagovat
andrew96

Goal song včera jen omylem jednou. Snad budeme stejně dominantní a impotentní i nadále.

Reagovat
Man__United

Doufám že dneska aspoň 5x

Reagovat
stas87

Vcera som si Tre Kronor uzil, vzdycky je fajn vidiet, ked svedi maju svoju hru zalozenu na kvalite v obrane a tu hraci s tou nadstavbou pridu a krasne sa na nich pozera. Hallam ukazuje, ze je tych trenerov co boli poslednych par rokov u roznych NT - Grönborg, Monten, Garpenlöv a on, suverenne najlepsi. Ten styl hry pripomina Växjö z playoff 2017/2018 kde tie serie vyhrali 4-1, 4-0 a 4-0 a vo finale vyhrali so skore 20:1. Absolutne to tam zdemoloval Elias Pettersson, za 13 zapasov mal 10+9.

Vysledok 5-2 je prilis kruty, americania si zasluzili viac, hlavne ta prva PP co mali, tam svedov slusne tocili na kolotoci. Ak na seba narazi zasa, veril by som opät svedom. Cisto len z toho dovodu, ako krasne dokazu prepinat styly hry, kde chapu ze v tempe v akom by najradsej USA hralo cely zapas, tak nevydrzi. Ked ich nechali vyblaznit, ukludnili tu hru, mali vyborne pozicne postavenie, tak americania absolutne marni, pretoze sa s tym nestretnu na medzinarodnej urovni, tam len minimum superov brani tak kvalitne ako Svedsko vcera. Slovaci urcite branit nebudu, nemcov znici na PP a potom uz sa nema cenu bavit, zvysok vyfasuje 7-8 golov od nich a budu radi.

Prichod Holmberga vyriesil otazku, ci bude hrat MoJo na kridle alebo na C, na kridle je lepsi. Vlastne C je jediny problem toho timu, lebo obrana, brankari aj kridla su na uroven tohto turnaja absolutne dostacujuce. Teoreticky tam zahra aj Kempe ale je nezmysel ho tam davat. A vlastne jeden problem este je - Linus Johansson a obava z toho, ze urobi stupidne fauly. Dobre, je to teda aj o inych eurohracoch ale vcera to drzanie uplne hlupy faul.

Zda sa, ze na medzinarodnej urovni za poslednych par rokov vyrastli dve nove rivality - Svedsko vs USA a Kanada vs Finsko. V prvom pripade to zacalo na U18, pokracovalo na wjc a teraz je to trochu aj v acku, sudim podla vcerajska. Kanada-Finsko o U18 tolko nie je, ale skor na wjc a potom na ms. Na domacom wjc 2016 ich fini dali 6-5, potom v Kanade v playoff zapase kanadan zlomil hokejku pri strele, fini isli do brejku a Toni Utunen ich strelou do vinkla umlcal a potom to finale...kde v OT McTavish na brankovej ciare zachranil Kanadu od prehry a oni dali vitazny gol. A ms rivalitu vsetci pamätaju, to je cerstve.

Som opatrny a pokorny, podla supisky su svedi favorit ale s lepsim timom v roku 2019 sa uz spalili, takze pekne postupne. Skupina, postup do QF a tam bude zalezat na superovi. Cisto podla supisky by mali dat SF ale zalezat bude na jedinom zapase..

Reagovat
Riquete s čupřinou

Vítej zpátky

Reagovat
stas87

Len na ms, mozno na wjc..

Reagovat
Riquete s čupřinou

Co je za problém s ročníkem 2005/2006? Letos toho moc Svedi na draft nedají.

Reagovat
stas87

Svedsko bude mat teraz take 3-4 roky malu krizu, prechadzaju na iny system vychovy, reformuju to, co im bezalo dvadsat rokov. Jasne, niekto moze hodit na oci Frondella ci Björcka ale to skor pripomina stylom cechov, ze ti vyplave jeden ci dvaja nadstandardni hraci ale zvysok bude zaostavat.

V sezone som videl asi tri zapasy medzi Svedskom a cechmi, nieco bolo U17 a nieco U18, no ten rozdiel nebol az taky. Cesi sa im vyrovnavaju vo fyzickej sile, uz su schopni ich na mantineli pritlacit a vyhrat, to dlho bola svedska domena. Aj by som povedal, ze korculiarsky sa tiez dvihli, takze opticky to vyzera, ze sa cesi v mladezi na svedov dothiali. Ale ako pisem vyssie..svedi zacali reformovat svoj hokej s cielom zmensit naskok NA, lebo to je coraz väcsi odskok od europy.

WJC25 nebude zo svedskej strany nic extra, tam by som dokonca povedal, ze SF nie je ani zdaleka iste ako tomu dlhe roky bolo. Jasne, sem tam vypadli v QF ako napriklad par rokov spät so svajciarskom ale zvycajne hraju na wjc o medailu. Musi to potahat mladsie rocniky, ten nosny fakt neslubuje ziadnu hviezdu/hviezdy. Celkom luto je mi Freija a Sahlin-Walleniusa, to su kvalitni beci ale maju hroznu smolu na tim - patri Växjö a to je spicka v SHL, oni preferuju hotovych hracov pre acko, cize bez sance aby ich hrali oboch. Takze skor asi hostovanie v Allsvenskanu..

Inak dalsi problem pre svedsky hokej moze casom byt to, ze hraci budu chodit do NCAA. Je tam Willander a ak on uspeje a prerazi v NHL, tak dalsi budu nasledovat. A v tu chvilu prichadza problem, pretoze kluby zo SHL strati narok na peniaze, co im NHL posiela za draftovanych hracov.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak NCAA je v posledních letech bašta Čechů. Odchází tam kazdej rok skoro celá repre. My jsme mladých vzdycky drželi krok. Ale od 16-18 let je nedokážeme předělat z dětského na dospělý hokej. Když chodím na domácí dorost a juniorku, tak tam kromě fyzického růstu nevidím rozdíl. Nemáme kde, není kdo a ani neni chuť klubů rozvíjet hráče, jedinej zájem jsou dotace.

Švédsko je alez těch hokejových zemí jediný s kterým dokážeme hrát vyrovnaně napříč kategoriemi. Což mě překvapuje vzhledem k množství hráčů chodících do NHL. Jak je na tom Švédská junior. liga?

Reagovat
C-M@ster

Jak se vedete v té tipáč fantasy?

Stavíte spíš hráče z jednoho týmu (což jsem se díval, že zafungovalo některým první den), nebo to tam házíte jak lentilky?

Přestřelujete budget, nebo se drzite kolem 100 mega?

Kolik bodů máte?

Já včera byl pod 100 mega budget a nahrál jsem 95 bodů a hrál jsem z několika týmů.

Dneska to mám takto: https://i.imgur.com/d0gHVjh.png

Zas su pod 100 mega a ze tří týmů. Zvažoval jsem tam Kazachy a nakonec věřím víc Francouzům.

Reagovat
Miguel19

NHL a Extraliga se vyhrála stylem vždy vše z jednoho týmu.

Reagovat
C-M@ster

Asi to pak zkusím... klasicky jsem vyndal Starchenka cca hodku dozadu a trefil se

Takže se vsadí tam naházet týpky z vítěznýho týmu spíš než střelce z poraženýho?

Reagovat
C-M@ster

ne vsadí, ale vyplatí jsem myslel...

Že třeba je výhodnější trefovat vítěznej tým než když bych tam dal Kirka za Brity, Starchenka za Kazachy Plachtu za Němce atd?

Reagovat
Čenda

Viteznej. Šance na trefeni střelců z několika týmu je rozhodně menší, než tam narvat jeden tým a pak máš minimálně jistotu bodů za vítězství, dost pravděpodobně i plus minus a mít pět hráčů z jednoho týmu taky znamená větší šance na kanadský body.

Reagovat
Pablos

Pak ti Kanada zahraje 2:1 a jakej si byl ale

Reagovat
Čenda

A v tom je ten vtip, ze to stačí. Trefit viteznej tým je jistejch minimálně 26 bodů, že ano. Nechápu lidi, co dávají kombinaci týmů hrajících proti sobě

Reagovat
Pablos

Jasný no.

Reagovat
Pablos

Ale chápu, že to tak statisticky třeba lépe vychází. Mně je to třeba fuk jak se umístím... takže si to dávám tak, abych neměl po jednom zápase hotovo a pak se nudil

Reagovat
Čenda

samozřejmě, je to hlavně zábava, a mě taky rozhodně víc baví narvat kombinaci několika týmů. Ale jak píše i Miguel, z dlouhodobyho i statistickyho hlediska jednoznačně jeden tým a doufat, že vyhrá

Reagovat
aither

Převážně z jednoho týmu (dneska Kanada), rozpočet přestřeluju a když to nevychází, tak tam hodím někoho levnýho (Lotyš)

Reagovat
C-M@ster

to jsem asi nevychytal, no

Reagovat
fabec1222

Já to mrdám. Hokeji stejně nerozumim. Dneska jsem narval do jedné komplet Kanadu. Ve druhé jsem hodil ještě pár Lotyšů Plus jsem pochopitelně u Chance zapomněl vyplnit tipovačku

Reagovat
romeo351

Sudí klasicky k smíchu

Kirk

Reagovat
Riquete s čupřinou

Proc? Spatne jsou nastaveny pravidla.

Reagovat
romeo351

A teď?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ted se nedivam. Videl jsem jen ten (ne)gol

Reagovat
Man__United

Takže je jasné že metr je nastavený pískat každý sebemenší kontakt na brankáře!

Reagovat
ratusek

Přitom včera to proti Slovákům nesmyslně uznali. Banda šašků, akorát jsou nekonzistentní rozhodnutí

Reagovat
Riquete s čupřinou

Jiná situace. Tam byl puk v brankovišti, takže bránění brankáře se na to nevztahuje.

Reagovat
monty25

Teď to rozebíral Hosták ve studiu a jak jsem včera psal, mělo se pískat už to postavení útočícího hráče v brankovišti, protože bránil Škorvánkovi ve výhledu.

Reagovat
ratusek

Ty vole dyt ten utočník jednoznačně brání hokejkou ruku s lapačkou a ještě mu šťouchne do betonu. Totožná situace co dnes u Británie. Jedno uznají, druhé ne. Šašci

Reagovat
Riquete s čupřinou

To už je jiná situace. Pokud už je puk v brankovišti a brankář ho nemá plně pod kontrolou, tak brankář není chráněnej. Je to klasickej souboj jako s kterýmkoliv jiným hráčem. Ehliz se snaží hrát hokejkou puk a je uplně jednou jakou část těla tam hraje brankář (beton,vyrážečka,zadek,břicho,záda - vyjímku má akorát hlava). Ty nesmíš bránit brankáři v momentě, kdy puk je mimo brankoviště.

Když se koukneš pozorně na Ehlize zjistíš, že stojí mimo trajektorii střely (střilející němec-brankář-branka). Puk navíc neletí ani na branku ale do Ehlize. V tento moment už se neřeší postavení hráče v brankovišti (Česko, Francie). A následně dojde ke kontaktu s brankářem, což už je nepodstatný, protože ke kontaktu dojit může.

Je to podobné jako ofsajd ve fotbale, kdy hráč v ofsajdu překáží brankáři.

+ Je celkem velkej rozdíl, když hraješ hokejkou a nebo nohou, Kdyby došlo ke kontaktu Ehliz-Brankář nohou na místo hokejky, tak gol taky neplati ale to je taky úplně jiný pravidlo.

Pravidlo 69 - má asi 40 různých situací

Reagovat
ratusek

Ty vole netlačte tolik tu Kanadu

Reagovat
GabrielBatistuta

Tvl, ten Pospisil knoura

Reagovat
fabec1222

Kanada sestup

Reagovat
Man__United

Kirk ELH > NHL

Reagovat
fabec1222

Byl v těhlech močka týmech takhle výranzně rozdílovej hráč jako Kirk? Jasně, Kopitar za Slovinsko, a dál?

Reagovat
Rothbard

Da Costa Francie, Draisaitl Německo

Reagovat
fabec1222

Němce jako medailisty ze ZOH i MS neberu jako klasické močky

Reagovat
mayday

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kiss Me Polka!

bellemare, Vanek, kosticyni, ehlers, zucarello, slafkovsky.. bylo jich dost

Reagovat
ACSeRw!n

Chris Chelios - Recko

Reagovat
Riquete s čupřinou

Artūrs Irbe

Reagovat
Pablos

Kanada se bude ploužit a stejnak vyhraje… tohle je nuda

Reagovat
fabec1222

Takže z toho neuznaného golu teď budeme brečet po celý zbytek MS? Bude se na to vzpomínat jako "Krádež století"

Reagovat
Pablos

Po dobu 20 let to bude ve všech znělkách

Reagovat
ratusek

nahradí to Nagano. Byla už vzpomínka ve studiu? Studia vynechávám, tak jestli tam už řešili Nagano

Reagovat
Pablos

Ze studia jsem viděl tak 5 min. v součtu… takže nevim

Reagovat
fabec1222

Jelikož je letošní anketa o tom, že se vybírá to nejlepší z minulých anket, tak tam je Nagano hned několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze Kanada dala konecne druhy gol, uz chtel Pospisil po stopadesaty zase rict, ze Kanada hraje na pul plynu, vcas utnuto

Reagovat
romeo351

Vždyť hrají tak na 20% max

Reagovat
Pablos

Reagovat
Čenda

Reagovat
ACSeRw!n

dva dny zpet jeste byli na vylete v Budapesti

Reagovat
Riquete s čupřinou

Pospíšil většinou komentuje jak pro někoho kdo vidí hokej poprvé v životě. Posledně vysvětloval Hradeckej doping pomocí Tatranek koupených v obchodě. Navíc dělat experta Jílkovi je taky za trest. Ten by to dokázal odkomentovat sám bez ohledu na délku. A Zamazal je ještě horší, na toho se nechytá ani Záruba. Žádnej sportovní program v TV se ani nepřibližuje hokeji na ČT, hlavně teda fotbal na ČT

Reagovat
Pablos

VB to tam slušně posílalo, škoda. Mohli by nám přednášet jak se hraje přesilovka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Riquete s čupřinou

Zlatej Hašek, sice taky celkem guma ale aspoň to není morální kr,pl. Navíc je v tom sám a nikdo se k němu zatím nechce přidat.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Losinho

Reagovat
Neon

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Čenda

Reagovat
Man__United

Co se to z něj stalo

Reagovat
fabec1222

https://cs.wikipedia.org/wiki/Mistrovstv%C3%AD_sv%C4%9Bta_v_ledn%C3%ADm_hokeji_2024_(Divize_I) Tak nakonec šli málem Rumuni Maďaři to uhráli až v poslední třetině

Reagovat
ratusek

My, co to sledovali, to samozřejmě víme

Reagovat
ACSeRw!n

chce te Barcelona a ty skoncis v Polsku hrat hokej, fakt smula

Reagovat
fabec1222

Že by Poláci vykopli Francouze?

Reagovat
Pablos

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-781101808&idb=-1&hash=e405b407&affid=_S4TEqCCsh189Ve16NmkaA

Nekoukejte na částku, už jsem měl jen drobný... docela mi to nejde letos zatím

Ale za mě teda Bryk a Mamčics ...jsou jasný dva obránci.

Vím, že ten Bryk to tečoval, ale ofiko je všude prostě on... tak se to asi nezměnilo nijak né ?

Jako reklamoval jsem jim to... ale čekal bych větší rychlost, než půl hodiny skoro a nic

Nebo mi něco uniká, proč to nemám dobře... ale nevim co teda

Reagovat
Pablos

Aha... tak během psaní tu mi to konečně opravili.

Tak jsem se jen pochlubil no zatím

Reagovat
Man__United

Červenka dnes 200 zápas za reprezentaci

Reagovat
kaspo

borec

Reagovat
thewall

A jak to měl těžké u fans v prvních letech

Reagovat
Losinho

Reagovat
GEGE

U těch co tomu nerozumí no...

Reagovat
thewall

Až do toho zápasu o bronz v roce 2011 taky spálil co se dalo.

Reagovat
Neon

i když byl sám před brankou, tak tehdy dokázal trefit akorát plastron nebo přestřelít

Reagovat
Salfovic

Hlavně lidi sralo, že byl pořád cpanej do prvního útoku, první přesilovky, i když jsme měli v kádru lepší hokejisty.

Reagovat
thewall

Jenže to je věc trenéra, ne hráče ... Ale mě ta jeho koncovka taky vytáčela.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Dobrej progres v oblíbenosti udělal. Nepamatuju žádnýho jinýho sportovce, kterej by si takto dokázal spravit reputaci.

Reagovat
naheCZ

Tak snad to nebude trápení a trošku mi to zlepší náladu

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak jak zatím?

Reagovat
Man__United

Tak žádné trápení a konečně nějaké góly v síti Norů! Aspoň 3-4!

Reagovat
thewall

Našlápnuto na 3:4

Reagovat
Neon

Ot: začal někomu Livesport odebírat z mobilní aplikace oblíbené tymy?

Reagovat
Man__United

Teď se na to dívám a fakt že jo mám tam "Najít tým"

Reagovat
naheCZ

Ne, ale naštvalo mě, jak teď člověk musí vypínat upozornění na dva kliky. Sice je pěkný, že si to můžu nastavit jak chci, ale většinou chci prostě vypnout všechny upozornění.

Reagovat
Neon

To je taky na nic. Ale tohle mi teď starost nedělá

Reagovat
naheCZ

Jo, tak teď koukám, že to mám taky pryč. Ale normálně jsem právě dnes vypínal upozornění na derby i teď na hokej. Takže buď se to stalo před chvílí nebo tam je nějaký divný bordel

Reagovat
Losinho

Reagovat
naheCZ

Červenka

Reagovat
Man__United

ČERVUUUUS!

Reagovat
Kiss Me Polka!

červus > jágr opět potrvrzeno

Reagovat
patas92

Goat

Reagovat
Kiss Me Polka!

vidím u něj paralely s messim

Reagovat
Man__United

Mrázek díra

Reagovat
Losinho

Kubalík tragickej pokus o blok, ale tady už musí bejt Mrázek na ledě

Reagovat
Pablos

Než to sroluju dolu je konec reklamy

Reagovat
GabrielBatistuta

Vždyť jsou tu odkazy na nový komenty.

Reagovat
Pablos

Cože ? To asi nevim ani Jak, kde ?

Reagovat
Pablos

Už vím kde Ale neznal jsem

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Mrázek díra

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Man__United

Chtěl jsem klidný zápas

Reagovat
Pablos

Aspoň bude větší náboj

Reagovat
Man__United

Myslím že Dostal od příštího zápasu bude jasná jednička

Reagovat
kilobyte

Jdu sundat vlaječky.

Reagovat
Grupma

Rychle odpadáváš

Reagovat
naheCZ

Nemáš je kupovat na základě prvního zápasu

Reagovat
Losinho

Máš je nandavat až na čtvrtfinále.

Reagovat
Salfovic

Dřív teda platilo až od SF, ale vzhledem k našim výsledkům v posledních letech je logické vytahovat je už o kolo dřív,

Reagovat
Losinho

To bychom je moc často nenandavali

Reagovat
thewall

Až to bude 1:4, tak to vem i na parkovišti před barákem

Reagovat
jenage

Ceďák.

Reagovat
Neon

Teď to Kubalík měl dávat crros z první.

Reagovat
ACSeRw!n

Mrazek nic moc pri tom druhym golu

Reagovat
Losinho

Reagovat
Man__United

co to je

Reagovat
bobis21

Tak co, vydrží v bráně do přestávky, aby se Dostál měl čas připravit, nebo to půjde rovnou?

Reagovat
Pablos

Rulík ven

Reagovat
Grupma

Reagovat
mayday

Dobrý no.

Reagovat
aither

Strop

Reagovat
ACSeRw!n

hups

Reagovat
fabec1222

Takže Lojza od příštího zápasu na lavičce?

Reagovat
Man__United

Včerejší top výkon splácnutý do hajzlu

Reagovat
Pablos

Rulík zpátky

Reagovat
Grupma

Reagovat
Neon

Ale jen trošku

Reagovat
Pablos

Mezi dveře jen zatím

Reagovat
Cotton

Reagovat
Man__United

Lojza už byl nastartovaný

Reagovat
Pablos

Uvidíme co přesilovka jejich

Reagovat
djiros

Naši těžce nezvládají

Reagovat
Grupma

Tak hlavně, že není rozhodnuto Dneska super derby a teď tohle "peklo"

Reagovat
Man__United

Před MS jsem myslel že Mrázek bude jasná jednička, ale z Dostála jde prostě větší klid

Reagovat
monty25

Reagovat
Neon

i ten jeho včerejší pozapasovy rozhovor byl skvělý, prostě kliďas.

Reagovat
Salfovic

Tak tak.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tady to jde podle mě za Pavelcem. Protože Mrázek vyjíždí moc z brány, přesne tak jak to dělával on a za co byl nejvíc kritizovanej. A zároveň se v několika rozhovorech vyjadřoval, že by měl Mrázek chytat víc z branky.

Reagovat
Losinho

Tak Mrázek měl vždycky hodně aktivní styl chytání, není to skříň jako Dostál. Pavelec ho po třicítce už asi nepředělá

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nejde o předělání ale o rady od trenéra. Pokud ti řekne abys vyjížděl trošku víc z branky, tak to děláš. 2. a 3. gól padl kvůli špatnému vyjetí. přesně tak jak to dostával Pavelec

Reagovat
Salfovic

Moc nevěřím tomu, že by zrovna Mrázek dal na rady Pavelce.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Proč by ne? Furt to je repre trenér.

Reagovat
Salfovic

A co jako

Reagovat
Riquete s čupřinou

No aspoň první třetinu by ho měl poslouchat

Reagovat
stas87

Treti gol padol preto, lebo Solberg nezazmätkoval a ked sa mu po stastne vyhratom suboji proti nejakemu cechovi odrazil puk tak vystartoval, otvoril sa mu stred a nor pred nim, traja hraci vystartovali proti nemu a Mrazek v rozkleku cakal strelu..lenze Solberg ma herne IQ, cize puk prihral doprava a Salsten to potom trafil nahoru. To neni chyba Mrazka.

Reagovat
Miguel19

To nás poslali do 3 na konci?

Reagovat
naheCZ

Jsem si toho vůbec nevšimnul až teď, když o tom mluvili už je to tu zase, úplně zbytečné vyloučení

Reagovat
Thorrin

Tohleto Gudasovo dohrávání dávno po odpískání mě u něj neskutečně sere. Jediný pořádný náš pořádný obránce, aolik už podobných zbytečných vyloučení za ty roky nasbíral, kokot jeden.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Naopak jako jedinej dělá svou práci kolem brankoviště pořádně.

Reagovat
Thorrin

Tak by mohl tu práci kolem brankoviště dělat tak, at z toho v každém zápase není oslabení.

Reagovat
Neon
Reagovat
Neon

radši se ani nedivejte na jeho Stats v repre na livrsportu

Reagovat
Man__United

Stejný případ jak Špaček M. v klubu top hráči a v reprezentaci hovno

Reagovat
GabrielBatistuta

Máš ho tam

Reagovat
Pablos

Nory koučuje Veselý z Bohemky

Reagovat
Cotton

Toho zabírali v hledišti na derby, tak se viditelně stihl přesunout

Reagovat
naheCZ

To je zas kvalita zakončení

Reagovat
mayday

100 střel za třetinu a nikdo nedá gól, z toho musí být branky.

Reagovat
naheCZ

Tak konečně to tam spadlo

Reagovat
Man__United

BERÁNEK!!!!! to bylo řečí proč je v nominaci!

Reagovat
Neon

Stejně bych tam radši viděl Chlapíka

Reagovat
romeo351

To zas prrr..

Reagovat
patas92

Beránek hraje dobře. To spíš Flek tam akorát bruslí od ničeho k ničemu

Reagovat
Man__United

Takže vítězný gól

Reagovat
Pablos

Beránku náš

Reagovat
Man__United

KOKOTSKE PRAVIDLA IIHF!

Reagovat
Riquete s čupřinou

IIHF ty pravidla sází naprosto příšerně. By mě zajímalo jestli v realizáku máme vůbec někoho, kdo má na starosti seznámit hráče odlišnými pravidly

Reagovat
Losinho

Zas tohle kokotský pravidlo tvl

Reagovat
Man__United

nechápu že to není jak v NHL kdy může klidně hrát bez helmy

Reagovat
Neon

Pokolikáté už Norům neotiskli držení? Potřetí?

Reagovat
naheCZ

To je zas nesmysl

Reagovat
placa

Rozhodčí teda neskutečně připískavá Norům, ale tak musíme je porazit i přes to

Reagovat
Man__United

Jeden hlavní je Slovák to říká vše

Reagovat
Pablos
Reagovat
Cotton

pěkně

Reagovat
Salfovic

Místo opáčka vidíme nějakou píčovinu za oponou

Reagovat
Man__United

Filip Chytil dnes nejistý do zápasu #NYR   

Coach nechtěl prozradit víc, než že se Filip necítil po probuzení dobře...

To nevypadá dobře když odehraje jeden zápas a zase mu není dobře, ale třeba je to jen nějaká viróza

Reagovat
Riquete s čupřinou

Pouze nemoc

Reagovat
Man__United

Reagovat
Miguel19

Jasný, Kaše poslední na lístku. Má 0+2 a 6 střel..

Reagovat
Pablos

Já čekám na Paláta

Reagovat
Pablos

A na jednoho obránce

Reagovat
GabrielBatistuta

A Palát do prázdný.

Reagovat
Pablos

Teď mě to napadlo

Reagovat
GabrielBatistuta

Mě mrdne

Reagovat
Pablos

Nádhera

Reagovat
Neon

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rothbard

Kdo vám z našich nejvíce pije krev? Mně asi Stránský, ten je za mě úplně wtf. Hlavně, že hraje přesilovky. Ten nedá gól ani do prázdné brány snad.

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

Teď se ukázal. Střela do bloku a pak málem přišel o puk

Reagovat
Pablos

Díky

Reagovat
Rothbard

EF polibek. To známe.

Reagovat
Salfovic

Nevypadalo to, že by to se dotkl puku.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Side

Pico to jsou presilokvy…

Reagovat
jenage

Posraný Erat, oh wait...

Reagovat
Man__United

A jejda Kubalík mimo takže Lenc bude dopsaný

Reagovat
Neon

Lenc hattrick ve čtvrtfinále

Reagovat
Rothbard

Bez Kubalíka to je víte kde.

Reagovat
Losinho

Letos to nebude moc znát.

Reagovat
mayday

Kubalík hotovo.

Reagovat
Man__United

Trenérská výzva nebude uznány

Reagovat
naheCZ

Tam nic nebylo

Reagovat
Man__United

Robert mě zmátl

Reagovat
Rothbard

Není na čem. Tam nebylo ani procento neregulérnosti.

Reagovat
Man__United

Doufám že dneska NYR postup aby mohl Nečas přijet do nejdřív když Kubalda hotovo

Reagovat
Pablos

Vyprcanej Stránský

Reagovat
Losinho

Stránský scores when Stránský wants

Reagovat
Neon

Tak to se mu teda moc nechce

Reagovat
Pablos

Bez Kubalíka už snad budou střílet i obránci v přesilovce

Reagovat
Neon

V přesilovkách zatím existuje jen jeden signál a asi takovy, který má nejmenší pravděpodobnost na gol. Doprava na mantinel, z první zpátky na kruhy a střela.

Reagovat
Pablos

Ty máme fakt hrozný

Reagovat
Riquete s čupřinou

Stránský is the new Červenka

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Man__United

Kubalik zpátky na střídačce

Reagovat
Man__United

V O2 Arene by měli mít diváci na straně hlavní kamery zákaz stát, architekt který to navrhoval asi nepočítal že tam budou chodit lidi

Reagovat
Neon

Reagovat
Grupma

Jj, "Kdo nesedí není Čech!"

Reagovat
Pablos

Reagovat
naheCZ

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Cotton

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Man__United

Až teď mě došlo že hrajeme s Norskem a tam nejsou Olimbovi

Reagovat
Cotton

Taky je pro vás nezvyk dívat se na hokej hned po konci fotbalu? Myšleno tak, že očekáváte „fotbalové“ pohyby, přihrávky atd., a vašemu mozku chvíli trvá si zvyknout na to, že je to jiný sport.

Reagovat
Side

Ne

Reagovat
Rothbard

Když nemáš mozek, tak takové problémy neřešíš.

Reagovat
Grupma

Já si vždycky mezi tím zahraju na housle.

Reagovat
Pablos

Ne

Reagovat
naheCZ

Ne, jen jsem vždy vděčný za to, že ve fotbale nejsou komerční přestávky

Reagovat
Man__United

Neboj, to přijde, pro peníze cokoliv

Reagovat
naheCZ

Pokud se zavede čistý čas, tak s tím to určitě přijde no.

Reagovat
vilp

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Kiss Me Polka!

(bylo mi te lito)

Reagovat
Cotton

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pablos

Dobrá taktika, od 50min přestat hrát

Reagovat
Man__United

HOTOVO

Reagovat
Pablos

Pojď mi Hájek, pojď… díky všech díků

Reagovat
Rothbard

Dneska v suchém triku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fajne obrat

Reagovat
mayday

Všiml jsem si, že ty obránce dost dáváš. To statisticky tak solidně vychází?

Reagovat
Rothbard

Taky mě to zajímá.

Reagovat
Pablos

Jeden obránce, vyšel zatím v každým zápase pokud se nepletu. Ty dva je už risk… ale u dobré dvojičce soupeřů to je celkem taky dobře hratelné. Nechci moc riskovat, takže nevsázím za baťohy, ale kdybych baťohy dával na ty kurzy 1.50-1.70 že dá jeden, tak bereš dobře no zatím. Jinak minulý rok mi to taky vycházelo.

Reagovat
Pablos

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-780231694&idb=-1&hash=c41a339a&affid=_S4TEqCCsh189Ve16NmkaA

Včera to byla např. píčovina… tam jsem to nečekal u našeho zápasu… ale proč to nezkusit.

A vlastně to tedy všude nepadlo, tady vlastně nebyl žádnej gól celkově

Reagovat
Pablos

Ale nechci nikoho navádět riskovat nějáky velký částky… ať nemám někoho na svědomí

Reagovat
mayday

Samozřejmě Jako pěkná taktika

Reagovat
DonAndres

Díky Pablos jedu obránce a vychází to (zatím).

Reagovat
Pablos

dnes ale bída kurzy... jinak minulej rok se to pak ke konci skupiny lámalo a už to tak nepadalo... tak zaťukat a rychle něco trošku nahnat ještě

Reagovat
Man__United

Tak jo, nakonec opravdu pohodový zápas, po první strašidelné třetině další dvě super

Reagovat
Cotton

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Pablos

Byl to dobrej večer. Teď už radši nesázet moc, stačí když káplo

Reagovat
patas92

Kubalík se sice vrátil na led, ale jenom na jedno střídání pokud jsem se díval dobře. Snad to nebude nic vážného, ale ten zákrok nevypadal moc dobře

Reagovat
Man__United

Červenka stejně gólů v reprezentaci jak Jágr! Tak toho ještě překoná

Reagovat
GabrielBatistuta

A Jarda se bude muset vrátit

Reagovat
Edgewalker

Zítra se bude hlásit na tréninku

Reagovat
Grupma

Králíci z klobouku a teď ještě dvě makové panenky. Mačkám slzu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak že bych se přece jenom nakonec omlouval? Jako takhle, zatím jsem v klidu. Švýcarsko bude hodně těžký soupeř, možná mají ještě lepší soupisku než Finsko (?), ale zatím nad očekávání hrajeme dobře, kromě přesilovek teda.

Překvapil fakt ten Beránek, od něj jsem nečekal vůbec nic.

A Červenka je naprostý bůh, hrozně mu to přeju po tom období, co byl každou nominaci hejtovaný, že tam nemá co dělat. Já osobně jsem se ho vždycky zastával (překvapivě).

+ jsem zvědavý jak se rozbijou formace pokud by nakonec ten Nečas/Pasta přijel.

Reagovat
Pablos

Jo zatím to vypadá, že nám zavřou pusu ...a je to jen dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom dobře

Reagovat
veikko

Uvidíme po Švýcarsku, tam může být dojem fakt rázem jiný. Norové měli půlku zápasu fakt kliku, že je Mrázek dostal na koně nepřesvědčivým výkonem.

Jinak ještě k tomu Norsku, Solberg a Brandsegg vypadají fakt dobře, Steen a Vesterheim budou podle spíš maximálně takový ten evropský nadprůměr.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak hlavně on na to ani nijak nereagoval. Žádný stěžování nebo omluvenky. Jeden z našich nejlepších kapitánů.

Reagovat
mayday

Ono je pravda, že když byl mladej, tak byl takovej lehoučce namistrovanej a měl zápasy, kdy se nepředřel. Já jsem se ho taky zastával, protože to prostě je pan hokejista.

Pak jak stárl a dorostl do tahouna a kapitána, tak jak říkáš

Reagovat
romeo351

Jak se vám líbí nový lidi ve studiu ČT?? Za Francouz a Olesz (na komentáři) výborní a Voras sice takovej ten hospodskej všeznal ale dejme tomu taky OK

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak Olesz už tam je delší dobu. Francouz je super, jen se musí trošku rozmluvit. Na sportu je Varaďa, kterej je taky super, škoda toho supportu co tam s ním je.

Reagovat
Man__United

A v Ostravě je výborný Boris Valabik

Reagovat
Losinho

Francouz trochu vyjukanej, ale ten pohled exgólmana je fajn. Během pár let může bejt super.

Reagovat
fabec1222

Markéta skoro chlap

Reagovat
dantetomas

Vcera som si po dlhej dobe pustil hokej, aby som zistil, ze Voracek aj Francouz uz ukoncili karieru, akurat Cervenka je nesmrtelny

Reagovat
fabec1222

Lol ten gol Slováků na 2:0

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Ale ten Kazašskej by byl lepší

Reagovat
Pablos

Tvl. takže to nebyl gól Kocha jo ?

Reagovat
O.Giroud

ani nehovor, mal som tu tvoju stavku, ze da gol obranca tak som sa tesil a potom ze tycka tak to dorazil Grman, parada a nakoniec Fasko, no tak nasrany po nasom gole som dlho nebol

Reagovat
Pablos

dneska nebyl ten den ...Slovensko bez obránců, Finsko sice dva, ale Lotyšsko bez a Kanada ani nevim, asi taky bez. Ale kdo je důvtipnej, tak věděl, že jsem včera vyhrál... takže dnes prohraju a nesázel to

Reagovat
O.Giroud

Škoda, že Feherváry neni na PP, ten to tam aspoň páli ale hej včera to tam padalo pekne, aj tým outsiderským tímom

Reagovat
Pablos

Měl jsem ho jinde jsko aspoň bod… a nic

Reagovat
fabec1222

Co je to za moderátora přímo v Ostravar Aréně? Kalemba?

Reagovat
Pablos

Ten Regenda bejval dobrej né minulé MS, teď jsem ho zaregistroval na ledě jen velmi sporadicky v bezvýznamných pasáží.

Reagovat
dantetomas

Kto na CT spolukomentuje Slovakov? To je cosi hrozne…

Reagovat
fabec1222

Olesz

Reagovat
ACSeRw!n

proc nekoukas na slovenskou tv?

Reagovat
dantetomas

Neblazni Vzdy som pocas MS uprednostnoval CT pred STV, ta kvalita za mikrofonom je uplne niekde inde. Len proste Olesz mi pride pomerne biedny. Len za tych par minut co som to sledoval, tak nedokoncil niekolko myslienok, pri tom momente pred najazdom splietal dve ba tri (aj ked v tom bol trochu hokej, to priznavam).

Reagovat
Riquete s čupřinou

Komentuje necelej rok, chce to čas

Reagovat
dantetomas

OK, to beriem. Inak mi asi najviac vadi to, ako nedokoncuje vetu. Aj pred chvilou: “Obrana ustoupila, dala mu prostor az na osu hriste a to je….” A zostal ticho. Ok, som asi hnidopich a usomrany cobol, ale proste sa mu to nestalo len raz, ale pomerne casto. Ale ako vravim, ta kvalita na CT je aj napriek tomu uplne niekde inde ako slovenske vysielanie

Reagovat
ACSeRw!n

ze se vubec ptam no.. uz tvoje pritomnost tady je vlastne odpovedi

Reagovat
Pablos

Naopak škoda, že jich tu není víc... v minulosti jsem na hokej dost chodili a aspoň byla sranda. Teď tu chcíp pes docela, když nehrajeme my.

Reagovat
Pablos

*sem

Reagovat
Čenda

Reagovat
dantetomas

Au

Reagovat
Čenda

neboj, jsou i tu i normální češi, co vás tu rádi přivítají a nejsme všichni úplný kundy

Gratulace, parádní zápas, a vaši fanoušci v ostravě velká paráda, při hymne několikrát hlasitější, než naši včera.

Reagovat
Čenda

Koukám, že ty jsi tak nějak dement všeobecně

Reagovat
stas87

Tak tento sfetovany trotl bol mimo ine jeden z dovod preco som sem prestal chodit. Do diskusie neprispeje nicim, len provokovat.

Reagovat
Čenda

A to je právě strašně špatný, že kvůli lidem, jako je on, přicházíme o lidi, jako jseš ty platí nejen na EF.

Reagovat
ACSeRw!n

bum, potopena, jedeme dal

Reagovat
dantetomas

Ked ti takito sulini na internete dokazu pokazit den, ci dokonca zneprijemnit zivot, ci nedajboze ta urazit, tak to musis mat fakt v zivote narocne

Reagovat
stas87

Nie, tak to nie je, ja som sa na futbal jednoducho vysral, prestal som to sledovat a vymenil futbal za hokej. A kedze je toto venovane hokeju, tak som si prisiel zadiskutovat. Nejaka sfetovana troska ma netrapi, vlastne som rad ze uz nemusim citat tie jeho blaboly. Teraz som v inej komunite a tam tito zufalci nechodi, doslova oaza kludu.

Reagovat
fabec1222

RTVS hokej nevysílá

Reagovat
O.Giroud

o dovod viac sledovat CT aj ked teraz uz vsetci u nas CT sport rusia

Reagovat
fabec1222

Jedině přes VPN a apku i-vysilani no..Pak zrcadlit obraz třeba z tabletu do TV. Ono většina kanálů CZ - SK už se blokuje roky, právě z toho důvodu, že komerčním TV se nelíbilo, že si navzájem koukáme na programy. Teď s rozjezdem sportu na komerčních TV se to začíná vztahovat i na sportovní kanály...JOJ Sport snad u nás nikdo nemá. RTVS sport také jen minimum poskytovatelů. Ačkoliv je otázka, jestli ta vaše nová státní TV bude nějaký sport ještě vysílat...

Reagovat
O.Giroud

Ja mám CZ Skylink takže som poho, len akurát vidím ako to väčšina už dáva preč aj keď niekto bol proti tomu. Hej no, už sa teraz do toho vložila Markíza a JOJ a vyšlo im to. Škoda, že aspoň tieto repre si neudržia ti štátne TV, aspoň u vás tá ČT si to drží lebo k takému O2 alebo čo tam máte už by som sa nedostal

Reagovat
dantetomas

Na Kodi je iVysilani addon, VPN mam, takze nemam problem sledovat to na hociakom zariadeni vratane TV bez nutnosti mirroringu. Mimochodom mi uplne uslo, ze RTVS uz hokej nevysiela. Popravde, akekolvek TV vysielanie ide mimo mna. A nielen TV vysielanie

Reagovat
Pablos

protože je náplava a určitě mu to v ČR nefachčí

Reagovat
Cotton

Reagovat
Riquete s čupřinou

Co je na něm špatnýho?

Reagovat
Čenda

Chápu Danteho, taky nejsem zatím nadsenej, ale to je daný primárně dlouhodobě vysokou kvalitou ostatních. Olezs bude dobrej, ještě je na něm vidět nervozita.

Reagovat
Man__United

Lékař NT o D.Kubalíkovi: „Jako zamrazilo každému fanouškovi, tak zamrazilo i nám. Vypadalo to velice vážně, ale ukázalo se, že DK utrpěl poranění v dolní polovině těla, které by ho nemělo vyřadit z následujících dní v turnaji. Ovšem nemůžeme říct, jestli nevynechá nějaký zápas.“

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Riquete s čupřinou

Že se vůbec obtěžujou s rozdělováním těla na dolní/horní.

Reagovat
Pablos

DK utrpěl poranění v polovině těla

Reagovat
Riquete s čupřinou

DK - Zranění

Reagovat
Pablos

Dr. NT o LW DK je inj.

Reagovat
Rothbard

To ten jeho případ půjde před disciplinární komisi k Ujčíkovi?

Reagovat
Pablos

No tak dnes mi celej den vyjebou/vyjebali už Slováci ...já věděl, že dnes mám sázení vynechat

Reagovat
Miguel19

Jako Finsko dá osm branek a borec co hraje s Granlundem si ani neusere.

Reagovat
Čenda

Granlund kapitán, ještě čekám na plus minus

Reagovat
Miguel19

Jako 4 áčka a bodů stejně nic moc...

Reagovat
Čenda

Jako jó, ale v mojí tradiční bídě je tohle svátek, tak mě nech si to užít aspoň chvíli

Reagovat
Pablos

to nasere no... stejně jako gól Kocha, kterej se debilně otře o Rudaše

Reagovat
Čenda

Slovenská hymna byla slyšet až do Prahy, pěkně slováci

Reagovat
Salfovic

Kiss Me Polka!

Tak jak je to s tím umístěním kamery ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

je ve spodním prstenci, pod tím vylidněné 3 řady

https://images4.imagebam.com/5e/de/c8/METI0Z4_o.jpg

Reagovat
Salfovic

Díky

Proč do prdele tak nízko

Reagovat
andrew96

Záruba myslím říkal, že jinam to dát není. Že na tohle se při stavbě pozapomnělo.

Reagovat
Salfovic

To mi přijde jako blbost. Proč by to třeba nemohlo být nad tím modře zbarveným led panelem.

Reagovat
ACSeRw!n

tam jsou sky boxy

Reagovat
andrew96

Nevím, jaké tam jsou technické možnosti. A taky dost možná někdo nebude chtít, aby se sahalo do lukrativních míst.

Nicméně pokud si dobře pamatuji na MS 2015, tak tam byla kamera výš. Nevím. Každopádně je ostuda, že za 20 let provozu toto nevyřešili.

Reagovat
Čenda

Takže oni dají blbou pozici a ještě tím sníží kapacitu, najs

Reagovat
Cotton

Asi nepočítali s tím, že tam budou chodit lidi, když to stavěli

Reagovat
ACSeRw!n

ubirat lidem mista k sezeni hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Voras je pekne uvolneny, obcas Zaruba nema slov

Reagovat
fabec1222

Lotyši po medaili sestup?

Reagovat
Pablos

mají ze dvou utkání dvě vítězství v p. ...to nenahrává nějakému sestupu. O sestup budou hrát týmy co budou mít 2 b po skupině tak I když stát se může cokoliv.

Reagovat
fabec1222

S tou dnešní výhrou za 2 body už jsou asi v klidu, ale na další body už bych jim moc nevěřil. Kdyby měli 3 body, tak by to mohlo být ještě o sestup dost vyrovnané. Takhle si to rozdaj Francie s Polskem ve vzájemném zápase

Reagovat
Pablos

Zatím jsou pro mě největším zklamáním.

Reagovat
Zaschrona

Je trochu škoda, že se zrušila ta baráž o sestup. Vzájemný zápas 7. s 8. by byl docela zábavný.

Reagovat
veikko

Vždyť oni tak hrají každý rok. S těmi slabými týmy mají problém, protože jim samotným chybí kromě asi tří útočníků individuální kvalita. Jakmile budou hrát se Slováky a Němci, tak to zavřou a trápit se budou pro změnu soupeři.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Švýcaři nejspíše stihnou dopsat do našeho vzájemného zápasu Kevina Fialu

Reagovat
stas87

Nie, priletiet ma v pondelok a silno pochybujem ze bude hrat.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Proto píšu dopsat. Pro ně to bude nejdůležitější zápas ve skupině, tak třeba ho budou chtít hrát.

Reagovat
stas87

Jo, moja chyba, nejako som si z toho poskladal, ze bude hrat zajtra. Supisku maju uzavretu, on je 22 hrac a troch brankarov maju.

Reagovat
GabrielBatistuta

No, nekde se stala chyba.

Reagovat
Miguel19

Daugavins bude zachraňovat Lotyše ještě na MS 2040.

Reagovat
Man__United

Jako u nás Červus

Reagovat
jenage

Dal jsem to podobně a fakt vyšlo.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Grupma

Brzdi, nebo je zrušíš. A kdo pak bude sponzorovat fotbal?

Reagovat
Pablos

Reagovat
GabrielBatistuta

Pablos liga, vole

Reagovat
Pablos

Josi je zabiják

Reagovat
Pablos

Jinak AUT-SUI hezkej hokej… bejt váma tak si určitě přepnu, to Švédsko je trapný.

Reagovat
Pablos

Polák dobrej gól

Reagovat
jenage

Na Voženílka.

Reagovat
Pablos

Takhle rozhodčí posrat tak pěknej zápas

Reagovat
aither

Tenhle rok zatím otřes

Reagovat
monty25

Výkony rozhodčích na MS jsou každoročně tristní, akorát letos to teda začali kurvit sakra brzy.

Reagovat
Cotton

Rozhodčí na MS jsou fakt rok co rok strašný

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak to je těžký, když každý píská s jinými pravidly.

Reagovat
Pablos

Tohle nebylo o pravidlech, ale o tom, že Rakousku pískl něco co si jen myslel, že by tam mohl vidět, ale ono to tam nebylo

Reagovat
Riquete s čupřinou

Dahlin zas odpálil puk ze svého pásma přes celý hřiště jak Beckham penaltu a taky nic

O pravidlech to není ale je to o tom, že Kan/USA tam maji rozhodčí amatéry, co ani nepískají dospělej hokej.

Reagovat
Salfovic

Cože

Reagovat
Grupma

Si je připravujou do té jediné opravdové hokejové soutěže na světě

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak jejich soutěže jedou a těžko semka pošlou to nejlepší. Tito pískaj většinou whl-. Zkoušel sem je protáhnout googlem a trapně jsem pohořel. Protože třeba v golfu mají asi větší úspěchy. Počet odpískaných zápasů jsem nenašel. Jen že jednou řídil finále juniorů.

Reagovat
Pablos

Hustý

Reagovat
Grupma

a pak museli prchnout do Evropy. Už to do sebe zapadá

Reagovat
C-M@ster

Robert Sára napsal:

Porovnání návštěvnosti MS 2015/MS2024 po 3. dni

(2015)

178 468 diváků

(2024)

200 661

Po 3. dni +2⃣2⃣1⃣9⃣3⃣ diváků na příp. rekord v návštěvnosti. Zatímco před devíti lety bylo na nedělní večerní duel SUI-FRA v @o2arenapraha 8780 lidí, dnes na SUI-AUT (13512).

....

A já se možná hloupě zeptám, ale proč myslíte, že to tak je?

Je to tím, že se víc chodí na hokej a na fotbal? Nebo se to ještě srovná a čísla budou dost podobný? Nebo zafungoval marketing?

A pokud je odpověď marketing - tak jaký? Já vůbec nepřišel do styku s tím, že se blíží nějaký MS a měl bych ho navštívit. IG a Tik Tok nepoužívám, tak je to třeba tím, ale na internet chodím jako každej.

Paradoxně mi přišlo, že v roce 2015 byl daleko větší hajp kolem MS.

Reagovat
Salfovic

Jakej vliv mají třeba Poláci ?

Reagovat
Cotton

V roce 2015 zas byli na MS Rusové, takže se to tak zhruba vyrovná

Reagovat
Rothbard

Když o MŠ se mluvilo/psalo všude. Div, že si doma neotevřel ledničku a tam něco k MS. Tesco jako sponzor to má hned u vstupu a to několik dní dopředu. V jiných obchodech fans výrobky.

Podle mě v náš prospěch hraje to, že tu je levný chlast, tak mnoho fanoušků přijelo.

Reagovat
C-M@ster

Já právě žádný promo prakticky doteď nezaznamenal.

Reagovat
Neon

To je ta fylajová bída, nikdo nemá na nic prachy, země je v troskách, je to katastrofa (jak říká Havlíček)

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

obecne se zivot v Cesku vic blizi zapadni Evrope (hlavne Nemecku), kde je bezny, ze se sport navstevuje hojne

Reagovat
fabec1222

Protože u nás pořád žijeme aurou toho, že jsme hokejovej národ. Spousta lidí u nás nesleduje klubovej hokej, jen MS.

Reagovat
C-M@ster

Tomu bych rozuměl, ale ta aura byla v tom roce 2015 větší.

Reagovat
Salfovic

Tak to vypadá, že na Nečase, Pastu a Zachu nebudeme muset čekat moc dlouho.

Jestli tedy budou chtít přiletět.

Reagovat
Miguel19

Kolik máme míst? Všechny tři asi nezapíšou ne?

Reagovat
Salfovic

Tři. Já bych to klidně riskl na 7 obránců.

Reagovat
Miguel19

Jý bych nejradši vyjebal se Zachou.

Reagovat
Cotton

Reagovat
GabrielBatistuta

Asi jo

Reagovat
romeo351

Hovadina

Reagovat
patas92

Proč by to měla být hovadina. Kanaďani tam 8 obránců ani nepřivezli. Já bych to risknul. A dopsat tam Ščotku, to je jak kdybys tam měl furt jenom 7 obránců.

Reagovat
romeo351

Rula nebude chtít riskovat blamáž s beky na domácím ms (náhoda je blbec) a já v tomto souhlasím. Jestli je Ščotka kvalitní nekvalitní na repre je tak akorát do pranice - Hedman taky není na soupisce Lotyšů a že hráče nevychováváme není důvod, abysme začli jančit

Zacha několikrát odmítal (důvody neznám), ale určitě bych se kvůli němu nezesral

Našemu týmu chybí střelec (Červus sorry). Kubalda si jalovost asi přetáhl i z Ottawy a spolu s Flekem jsou v útoku asi jediní, kteří se moc nechytají = RW (proto jsem chtěl taky Kulicha). S Nečasem jsou asi domluveni, že dojede (viz prohlášení Nedvěda..) a OK, ale z play-off ještě nevypadli. Pastrňák vyletí ve středu a tam je to bez debat

Sečteno podtrženo: ten tým funguje a není třeba panikařit s dopsáním celé lajny na úkor systému. Btw našima nejlepšíma bekama jsou Kundery se Špačkem

Reagovat
veikko

Ščotka je v pohodě obránce, není o nic horší než třeba Krejčík, který zatím tempo zvládá. Kulicha fakt ne, ten od MS juniorů nemá vůbec formu. Ale jinak souhlas, taky bych nijak nepanikařil.

K tomu Špačkovi, mi se líbí ve hře 5 na 5, ale přesilovková lajna s ním na modré vůbec nefunguje, a to hlavně proto, že přihrávky posílá strašně pomalu a čitelně. Jako sedmý bek zatím OK, ale ty přesilovky musí výrazně zlepšit, jinak ho Rulík nahradí.

Reagovat
romeo351

S tou přesilovkou u Špačka souhlas - ale tam je to o tom, že je jen zesranej to zkazit. Jinak si víc věří

Reagovat
patas92

S tím že tým funguje bych brzdil. Nebo bych aspoň dělal soudy po dnešním zápase se Švýcary. Hrajem dobře, ale taky se šíleně nadřem na gól a vzhledem k tomu, že už to trvá 5 zápasů, tak se těžko bude jednat o náhodu. Tohle je největší slabina, kterou ti Pastrnak se Zachou a Nečasem můžou okamžitě vyřešit. O tragických přesilovkách netřeba mluvit.

Reagovat
romeo351

Ale já neříkám, abysme nedopisovali hráče. Naopak, ale ať z toho není nátlaku jak u Rusů 15 let zpět. Neposerme se z jmen a jeďme nějakou taktiku, kterou jsme si zvolili. A souhlas s tou dřinou u gólů, ale zas nemůžem bejt tak splachovací a měnit hráče, kteří si to odmakali a bavíme se u o jednom postu

Reagovat
patas92

Tak ti hráči co si to odmakali na soupisce zůstanou, takže medaili dostanou taky Pasta není Kovalčuk nebo Ovečkin co ti to můžou rozesrat svoji ješitností. Na taktice se nic měnit nebude, furt to bude bruslivý hokej s vysokým napadáním, akorát tam budeš mít jednu silnou lajnu Pastrňák - Zacha - Červenka.

Co se týče obránců, tak jak už bylo řečeno, v případě zranění by se dal někdo dodatečně dopsat, takže to by nemusel být problém.

Reagovat
veikko

Stejně myslím platí pravidlo, že zraněného hráče můžeš nahradit, takže pokud se zraní někdo z obrany, tak ho můžeme vyměnit.

Reagovat
romeo351

To leda tak. A vůbec teda netuším, jak se to v praxi bere, posuzuje

Reagovat
veikko

Loni jsme taky normálně za Sedláka a Chytila dopisovali hráče, normálně je vyškrtneš ze soupisky a nahradíš. Poláci už to udělat museli a místo Bartosze Ciury přijede Kacper Maciaś.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Mám pocit, že pouze ve skupinách můžeš nahrazovat.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Koreis psal že můžeš nahradit zraněného hráče ale musí to potvrdit doktor IIHF

Reagovat
veikko

Jj, ale řeč byla o situaci, kdy by se nám nějaký bek zranil, že jo. Není důvod dopisovat Ščotku na úkor jednoho z potenciální trojice rozdílových hráčů. Hypoteticky se teda jako problém nabízí nějaká vícezápasová stopka pro Gudase za nějaký přehnaný zákrok. Po včerejším poškození Francie za "faul" Galleta na Jakse bych se ani nedivil, kdyby to v nějakém zápase přišlo.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Stopka pro Gudase by znamenal problém, kterej nevyřešíme ani dopsaním deseti obránců. Ale chápu jak to myslíš. Otázka je, jestli si D.K. IIHF troufne udělit vícezápasovej trest ve zkráceném řízení.

Reagovat
jenage

Zachu bych nebral, nemá zkušenosti z MS.

Reagovat
veikko

Reagovat
Man__United

Zachu bych ani nebral jak vždycky v minulých letech odmítal jezdit, vždycky v polovině sezóny řekl že by dojel kdyby měl po sezoně a pak na konci kdy došlo na lámání chleba tak se na to vysral

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
jenage

Souhlas, i když můj koment byl narážka na Nedvědův důvod ohledně nepovolání pár mladých hráčů tuším.

Reagovat
GabrielBatistuta

Aha, ja myslel ( a bylo by vtipnejsi), ze to byla narazka prave na to, ze nekdy odmitnul.

Reagovat
mayday

Jednoznačně

Reagovat
patas92

Já bych mu teda ještě šanci dal, furt je to potenciálně první centr na OH a jeden z mála hráčů v NHL co mají jakž takž úroveň. Pokud ale třeba letos přijede a příště při další příležitostí zas odmítne z nějakých pochybných důvodů, tak nazdar.

Reagovat
Man__United

Máme 3 volná místa, ve hře jsou Nečas, Pasta a Zacha, na druhou stranu máme na soupisce jen 7 obránců, buď půjdeme do rizika a zkusíme to odehrát jen s těmito obránci nebo jeden z těch tří bude mít smůlu aby se dopsal nějaký obránce

Reagovat
patas92

To už se tu dneska řešilo výš.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Cotton

nebo ho vzít, ale schválně nechat jako 13. útočníka

Reagovat
mayday

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Losinho

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
patas92

Mohli by stihnout poslední 3 zápasy ve skupině

Reagovat
DonAndres

Zápas Švýcarů jsem nesledoval, ale soudě podle průběhu, museli se včera celkem vyšťavit a mohli by dneska tahat nohy snad bude Dostál zpět v bráně.

Reagovat
ACSeRw!n

myslite, ze v tom dnesnim nasem zapase spis budou, nebo nebudou padat goly ?

Reagovat
fabec1222

Mám vsazeno že budou, takže nebudou.

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem si prave rikal, ze by to mohlo bejt celkem ofenzivni

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nebudou

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
DonAndres

Taky věřím v góly. Tipuju že bude dost přesilovek, který musíme konečně prolomit. Minimálně 5 gólů padne.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Riquete s čupřinou

Kolik potřebuješ?

Reagovat
ACSeRw!n

nic, zachranil si me

Reagovat
Riquete s čupřinou

By mě zajímalo na základě čeho si ostatní mysleli, že budou padat góly. Však tam není nic proč by padaly.

Reagovat
fabec1222

Na ČT1 už od pátku běží hokejovej AZ-kvíz

Reagovat
Cotton

dík, ten fotbalovej mě mega bavil, tak se těším i na tenhle

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ale bylo tam snad víc hokejistů než fotbalistů. Tak snad tam nebudou tahat Zelíčko a spol.. Max Kobylíka. Toho snad jako jedinej zvládnu.

Reagovat
fabec1222

Pustil jsem ten páteční a byli tam obyč lidi, akorát se je na začátku prostě ptal na jejich vztah k hokeji. Jinak fotbalovej bude při EURU taky.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Žádný osobnosti?

Reagovat
fabec1222

Žádný. Akorát Zbořil v obou dílech vypadla, že je úplně na sračky.

Reagovat
Cotton

Aha, myslel jsem, že budou i osobnosti jako při Kataru

Reagovat
Riquete s čupřinou

Při kolika komentářích začne blbnout diskuze?

Reagovat
ACSeRw!n

1500-2000

Reagovat
Riquete s čupřinou

Ok po Švýcarsku rozjedem novou

Reagovat
Pablos

Jsem pro

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
ratusek

Tak u amíků bude asi bouřka v kabině

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nechcou jít na Finsko

Reagovat
veikko

To mají stejně smůlu, když Němce rozsekali 6:1. To druhé místo je nemine.

Reagovat
Pablos

Slováci s nima ale vzdycky takhle hrávají… to skončí 4:3p jen jeste nevim pro koho

Reagovat
Losinho

Kdo neskáče není Slovák

Reagovat
ACSeRw!n

konec

Reagovat
Orlandiiik

Nedeljkovic

Reagovat
Man__United

Američani dovezli hvězdy ale tým nechali doma

Reagovat
romeo351

4:1 čekám kdy to příjde…

Reagovat
Cotton

Pablos díky za tip ohledně gólů obránců, zkusil jsem na USA-SVK +1,5 a po půlce zápasu hotovo

Reagovat
jenage

Nechápu jak to vychází, dal jsem +0,5 na všechny 4 zápasy, tak snad.

Reagovat
Pablos

Taky mám no.

Reagovat
Pablos

Jj nz

Reagovat
Salfovic

Už vidím, jak končíme druzí a jdeme na třetí USA

Reagovat
Man__United

A rozhodovat budou nájezdy

Reagovat
Riquete s čupřinou

Fiala už proti nám. Doufam, že si po vzoru mladýho Bonka vzpomene na jeho předky

Reagovat
Man__United

To se Chcimíři poserou že Fialův syn hraje za Švýcarsko

Reagovat
Riquete s čupřinou

Taky jsem si říkal a že Sověty nahradili na EHT právě Švýcaři..... krásně to do sebe zapadá. Tím se taky vysvětlí zářez Slováků s Německem. Sdílejte

Reagovat
Edgewalker

Drama

Reagovat
Riquete s čupřinou

Milan Antoš, expert ČT, sportCT, měl včera nezaviněnou dopravní nehodu. Potvrdila pro iSport mluvčí ČT. Do konce MS nebude komentovat. Je ale naštěstí mimo ohrožení života. "Hlavní je zdraví, všechno ostatní jde stranou," řekl šéfredaktor M. Dusík Antoše na skútru srazilo auto.

Reagovat
Edgewalker

Škoda Tak ať se z toho co nejrychleji zmátoří

Reagovat
Mimalu

to už Zadina trochu přehání

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Nemělo to auto pardubickou espézetku ?

Reagovat
Man__United

Nebo logo D+D Real

Reagovat
Losinho

Reagovat
GEGE

Reagovat
Neon

Reagovat
Cotton

Reagovat
Losinho

Slafkovský slušně namistrovanej blbeček ve 20 letech půl sezóny ho potahal Caufield se Suzukim a už si myslí

Reagovat
Losinho

Reakce

Reagovat
Pablos

Jo taky jsem si všiml, že to bude dobrej blbeček asi

Reagovat
dantetomas

To som si pomyslel uz v nedelu, ked komentator hovoril, ako sa stazoval na rozhodcov alebo na hotel

Reagovat
Čenda

taky si začínám všímat,. Škoda.

Reagovat
Shevchenko

To on řídil to auto co Antošovi nedalo přednost?

Reagovat
Man__United

Prý se zranil na inlinech i druhý komentátor z Ostravy Michal Dimitrov

Reagovat
Riquete s čupřinou

Třeba se dočkáme Kyslíka za mikrofonem. Byla by to fajn rozlučka na domácím MS, když žádnou ani neměl.

Reagovat
Cotton

A už loni biatlonový komentátor Lachman, ti mají teda pech

Reagovat
Rothbard

Hlavaj slušná díra.

Reagovat
Man__United

Milan Antoš, expert ČT @sportCT, měl včera nezaviněnou dopravní nehodu. Potvrdila pro iSport mluvčí ČT. Do konce MS nebude komentovat. Je ale naštěstí mimo ohrožení života.

"Hlavní je zdraví, všechno ostatní jde stranou," řekl šéfredaktor M. Dusík

Antoše na skútru srazilo auto.

Snad je Anty v pořádku, kdo by jinak řídil český hokej

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

Když je lehčí řídit finále play-off než skútr

Reagovat
romeo351

Prý 10 zlomenin…

Reagovat
fabec1222

Fuj

Reagovat
GEGE

Zmrd Zadina...

Reagovat
Neon

Jednou místo hokeje řídí skútr a jak to dopadá. Brzké uzdravení.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Si nedokážu představit Antyho na skútru.

Reagovat
ACSeRw!n

10 zlomenin a vazne zranena noha

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
romeo351

Tkachuk místo trestu do konce nakonec gól jak prase!

Reagovat
Pablos

A je to jen dobře

Reagovat
romeo351

Nesnáším ho debila

Reagovat
mayday

Zmrd stejně jak jeho brácha.

Reagovat
Losinho

A fotr.

Reagovat
fabec1222

Už jsem čekal, že to Slováci proserou komplet

Reagovat
Grupma

Slováky jsem viděl až 3. třetinu a po 12 minutách jsem to radši vypnul, protože se na to jednak nedalo koukat a jednak proto, že jsem hned pochopil, že jsem jim přinesl smůlu.

Nicméně mě zajímá: Jak hráli Slováci ty první dvě třetiny? Vždyť to dotáhli až na 4:1. A v té 3. nehráli vůbec nic.

Reagovat
romeo351

Viděl jsem celou jen tu 1. a hráli aktivně, nebáli se překvapivě rozehrát a vycházelo jim to. Nicméně jim to strašně usnadnila americká obrana, která byla žalostná. Po 3:0 (4:1) se USA muselo nějak dostat do hry, což se jim povedlo (hra do těla) a pak jsem musel jít se psem

Reagovat
Grupma

Díky.

Reagovat
Pablos

3:0 to nebylo 2:1 dalo USA, ale SVK dalo rychle 3:1 a pak přidalo na 4, ale jinak se spíš bránilo ale USA nemastný neslaný v útoku a slovenský útoky prostě končívaly gólem.

Reagovat
Grupma

Reagovat
romeo351

Reagovat
Man__United

Antoš v nemocnici, Dimitrov taky nějaký potlučený a do toho i Pospíšil má hlasivky v hajzlu, se to ČT sype

Reagovat
patas92

Vytáhnou Jardu z tribuny na pundita

Reagovat
veikko

Darina si párkrát vyzkoušela komentování a už jde přes mrtvoly, ty jo.

Reagovat
mayday

Reagovat
fabec1222

Dovalí Merčiak z RTVS

Reagovat
Cotton

frajer

Reagovat
fabec1222

čůrák

Reagovat
fabec1222

Pospíšil RIP hlasivky

Reagovat
Pablos

To je k úctě k Hadovi

Reagovat
romeo351

Gudas

Reagovat
Man__United

To byl tedy hodně malý faul

Reagovat
fabec1222

Červenka mrdka jako každý rok A ještě Fyjala

Reagovat
Salfovic

Fiala zase ničí ČR

Reagovat
ACSeRw!n

FIALO OCTUP

Reagovat
patas92

Co to bylo za bránění od Gudase

Reagovat
Salfovic

Radši ho měl zase zalehnout.

Reagovat
Man__United

Proč vůbec ten Fiala nereprezentuje Česko když má kořeny v Česku

Reagovat
patas92

Proč by chodil do horšího

Reagovat
Man__United

Aby reprezentoval zemi kde se narodili jeho předci

Reagovat
jenage

Radši by měl reprezentovat zemi, kde se narodí jeho potomci.

Reagovat
Mates_Matesović

Takže USA?

Reagovat
veikko

Jenže to ještě neví, jestli to bude USA nebo Kanada.

Reagovat
Salfovic

Proč jako ?

Reagovat
Man__United

Švýcaři s a bez hráčů z NHL https://imgur.com/Nc7YXl7

Reagovat
mayday

Strašná třetina směrem dopředu.

Reagovat
Salfovic

Slušně nás motají.

Reagovat
ACSeRw!n

no vypada to, ze i prihravky mimo nase pasmo budou problem

Reagovat
romeo351

Zatím jsme všude druzí

Reagovat
Man__United

Jinak beru zpět, je potřeba to risknout a hrát na 7 beků protože potřebujeme všechny 3 z NHL Nečase, Pastu i Zachu

Reagovat
Pablos

Tady se přiznám, že jsem se vyplašil… oboustraně plácaná a souboje, tady v obránce moc nevěřím a kešoval jsem radši No ale hlavně ať začnem hrát něco jiného, než mantinel mantinel mantinel a otočíme

Reagovat
jenage

Dobře jsi udělal.

Reagovat
romeo351

Ale ten Červenka to vyloučení taky

Reagovat
veikko

Hlavně mi teda přijde, že přihrávání pádů je v hokeji čím dál častější. Jen se to hůř rozpoznává.

Reagovat
Pony Slaystation

To jsem nechapal

Reagovat
Man__United

Jardo nazuj brusle a běž jim pomoc!

Reagovat
Cotton

Rozhodčí jako správný flastenec odvolal Fialu

Reagovat
Salfovic

To mi taky přišlo dost přísný.

Reagovat
andrew96

Červenka ten přehled... Zidane na bruslích.

Reagovat
Rothbard

Nevidět 2m ofsajd. To by se ve fotbale nestalo.

Reagovat
Man__United

Pastrnaka už bych teda radši viděl spíš na ledě než v reklamě na Tipsport

Reagovat
ACSeRw!n

ty posily potrebujem jako sul no

Reagovat
Side

co tam ta tupá kunda píská?

Reagovat
Man__United

Kde je ten faul?

Reagovat
andrew96

Tvl to jsou fakt kokoti pruhovaní.

Reagovat
Losinho

Voráček nasranej

Reagovat
Rothbard

Roberte, já si na chvíli vypnu mikrofon

Reagovat
Salfovic

Jděte s tou píčovinou za oponou do prdele, jakoby nestačily neustálé reklamy

Reagovat
ACSeRw!n

hezky sme je vyprovokovali

Reagovat
Man__United

TO JE TEN STRÁNSKEJ VYPRCANEJ!

Reagovat
Pablos

4 minuty do konce 2.třetiny magor

Reagovat
Rothbard

Stránský na Voráčka

Reagovat
andrew96

Voras

Reagovat
ACSeRw!n

to je vono!!

Reagovat
jenage

Z naprosté holomajzny k totálnímu hokeji díky jedné pseudobitce, to je vono!

Reagovat
Pablos

Reagovat
mayday

Reagovat
Losinho

Kempný

Reagovat
Salfovic

Bezva po 35 minutách sraček se konečně začal hrát hokej.

Reagovat
Pablos

Bezva… a co tam mám já ?

Reagovat
Salfovic

Bezva po 35 minutách sraček se konečně začal hrát hokej.

Reagovat
Pablos

Bezva… a co tam mám já ?

Reagovat
Man__United

Uvidíme co 3 třetina, snad projeví u Švýcarů ten včerejší zápas

Reagovat
Salfovic

Švýcaři přestanou bláznit a zatáhnou se.

Reagovat
Cotton

Voráček

Reagovat
Man__United

Bude mučit zebry po zápase

Reagovat
Pablos

Kempný kanadskej bod… zaber vole

Reagovat
veikko

Jinak teda Němci zase schytávají debakl. Pak ve čtvrtfinále dostanou tradičně Švýcary, jediný silný tým, který jsou schopní pravidelně porážet, a semifinále je nemine.

Reagovat
Pablos

Letos ale nepostoupí… Swe, Svk, Usa, Lot

Reagovat
veikko

Mají to ve svých rukou. Stačí jim porazit Polsko, Kazachstán a Francii a mají to jisté. Ani jeden z těch týmů nepůsobí nic moc.

Reagovat
Pablos

Jinak 5na5 jediná lajna s Beránkem jde lépe vidět… ostatní až na ten konec fakt bída.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Škoda že je nemůžou nechat si to "vyříkat" Takto to bude furt viset ve vzduchu.

Reagovat
Man__United

Špaček je výborný

Reagovat
Pablos

Reagovat
Rothbard

OT: Barák dvě asistence.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nová diskuze pro MS 2024

Zápas Česko-Švýcarsko komentujte ještě tady, zbytek směřujte tam.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/hokejista-palat-majetkove-vstoupil-do-tymu-plymouth-argyle-567933/

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

dávám třikrát, aby ten odkaz nešel přehlédnout

Reagovat
Riquete s čupřinou

Spíš by to chtělo Kilyho aby to promazával. Mě vůbec neposlouchaj a tahaj tam dnešní zápas.

A starý komenty taky zavazijou. Našel jsem krásnej článek s Hadamczikem ale je tam moc komentářů.

Reagovat
Man__United

Vyseknuta hokejka Kempnemu a rozhodčí nic

Reagovat
Rothbard

Sekání od Kašeho a taky

Reagovat
Salfovic

Zasloužená plichta.

Reagovat
Salfovic

To je hrozná plačka ten Voráček

Reagovat
fabec1222

Strašný Kobylík pro horních deset procent

Reagovat
Riquete s čupřinou

Mě se naopak ta forma, kdy si spíš povídají Voráček-Záruba mezi sebou, strašně líbí.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
ACSeRw!n

Dostal

Reagovat
patas92

Jasný faul od Kempného, nechápu čemu se Voráček tak diví. Kdyby to bylo opačně tak neřekne nic.

Reagovat
Pablos

Rulík ven, vlaječky do sklepa

Reagovat
patas92

Švýcaři lepší. Ty jejich hvězdy jsou jinde a šlo to vidět imho. Na druhou stranu tam mají skoro to nejlepší co tam můžou mít a přesto jsme s nima drželi krok, což je asi pozitivní.

Reagovat
kattos

Tomu útoku prostě chybí trocha té kvality, Pasta Zacha a Nečas, s tím bych věřil v úspěch. Místo třeba FLeka a bohužel Kubalíka, další na ráně asi určítě Stránský, případně Kaše.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Spíš chybí respekt ke Švýcarsku. Nikdo nemá vetší progres než právě oni.

Reagovat
veikko

Švýcarům určitě respekt patří, ačkoliv je opravdu nemám rád nejen jako hokejový tým. Zároveň ale čistě akademicky bych řekl, že největší progres udělali Američani s Kanadou, ti jsou úplně o parník jinde, co se týče kvality hráčů. Švýcaři hodně těží z toho, že mají v NHL doslova pár hráčů, ale všichni hrají za slabé týmy a na MS tak můžou pravidelně dojíždět. Práci s mládeží mají horší než my, z mladších ročníků vypadá skvěle jen Bichsel, kterého si ale teď na dva roky vyloučili z reprezentace kvůli odmítnutí pozvánky.

Reagovat
Pablos

Na koukání když nehrajou naši, mě nejvíc baví Švýcaři (proti nám mě serou ale) a Slováci.

Reagovat
veikko

Jo tak herně udělali určitě pod Fischerem obrovský skok od nepříjemné obrany kombinované se šťastnými odrazy k hokeji, to jo. Já jsem jinak dost emotivní fanoušek a skoro nikdy na hokej nekoukám s tím, že nemám favorita. Často fandím proti někomu, ideálně právě proti německojazyčným zemím (když tam nejsou Rusáci).

Reagovat
Rothbard

Voženílek, Kondelík?

Reagovat
romeo351

Kondelík je dobrej

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Riquete s čupřinou

Nová diskuze pro MS 2024

Nechte toto jako poslední komentář.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/hokejista-palat-majetkove-vstoupil-do-tymu-plymouth-argyle-567933/

Reagovat
dantetomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele