Prostějov bude zachraňovat ve druhé lize nový kouč Kučera

31.01., 15:14
Aktuality

Radim Kučera se pokusí zachránit fotbalisty Prostějova ve druhé lize. Poslední tým tabulky převzal devětadvacetiletý rodák z Vigantic a bývalý kouč prvoligových Teplic či Ostravy po dvojici Josef Mazura, Pavel Zavadil, která skončila v pondělí. Hanáci o novém kouči informovali na klubovém webu.

"O složení zbývající části realizačního týmu se nyní usilovně jedná, jasno by mělo být nejlépe do konce tohoto týdne. S nástupem nového trenéra dochází také ke změnám v tréninkovém procesu a zrušení pátečního přípravného utkání," napsali zástupci Prostějova.

Tým ztrácí bod na čtrnáctý Varnsdorf a dva body ho dělí od dvanáctého béčka Sparty, na jehož hřišti 3. března zahájí jarní část sezony. Soutěž na prostějovské lavičce začal Michal Šmarda, než ho po osmém kole vystřídali Mazura se Zavadilem.

Kučera ukončil hráčskou kariéru v 38 letech v Olomouci, kde byl kapitánem. Naposledy působil jako asistent Radoslava Látala v polské Termalici do loňského června. Od té doby byl bez angažmá.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Prostějov sestup pojištěn

Reagovat
St. Pauli

Devetadvacetilety? On je sam sobe synem?

Reagovat
Pithivier

Reagovat
smazaný uživatel

A za 9 let ukončí hráčskou kariéru.

Reagovat
St. Pauli

A bundesliga jej teprve netrpelive vyhlizi.

Reagovat
ratusek

Jejej to bude mrzení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele