Pro Beckhama sezóna skončila

11.04.2002, 12:04
Aktuality
Kapitán anglické reprezentace a největší hvězda Manchesteru United, David Beckham, si už v letošní sezóně nezahraje. Má zlomenou kost v kotníku a bude se léčit šest až osm týdnů. Jeho levý kotník načal už minulý týden v prvním čtvrtfinálovém zápase Ligy Mistrů s Deportivem La Coruňa brutálním zákrokem Diego Tristán. Do odvety se dal Beckham do pořádku, na Old Trafford ale odehrál puhých patnáct minut. Skluzem oběma nohama si na něj vyšápl Aldo Duscher a dokonal to, co Tristán načal. David Beckham byl okamžitě odvezen na rentgen a ten ukázal to nejhorší - zlomeninu. Beckham tak už v boji o titul ani v boji o vítězství v Lize Mistrů Manchesteru nepomůže. Navíc může přijít i o Mistrovství světa, první zápas tam anglická reprezentace hraje druhého června, tedy asi za sedm týdnů...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele