PŘÍŠTÍ ZÁPAS VERONA? PŘÍŠTÍ SEZÓNA!

11.02.2004, 15:23
Aktuality
Juan Sebastian Veron si už tuhle sezónu nezahraje. Smutní celá Chelsea, protože ví, že ho potřebují, ale i přesto lékaři nechtějí riskovat jeho zdraví, a tak se bude muset dívat na Chelsea jen z tribuny.

V Manchesteru United, ve svém bývalém klubu, toho moc nenahrál. Trápila ho zranění a navíc měl podle britských bulvárních listů problémy s manažerem Fergusonem, který mu nedával mnoho prostoru. Sám chtěl v létě okamžitě odejít, na trávníky Premiership se pak v srpnu vrátil už v barvách Chelsea.

Veron má ale v této sezóně problém. V listopadu minulého roku si poranil záda. Zdálo se, že vše bude do konce roku vyřešeno a Verón bude opět moci nastoupit. Ale jeho rehabilitaci zkomplikovalo další zranění nohy a ani záda se neléčí tak, jak by měla. Lékaři mu proto doporučili ještě klid a ten zřejmě bude trvat až do konce této sezóny. Verón je teď doma v Argentině, kde se pravděpodobně podrobí operaci.

"Nemůžeme riskovat jeho zdraví. Neměl by hrát do konce této sezóny," řekl jeden z hráčových lékařů pro The Sun.

Veron je z toho pochopitelně zklamaný. "Před sezónou, když jsem přestupoval, jsem si přál, abych prožil nezapomenutelnou sezónu a hlavně bez zranění. Toužil jsem s Chelsea vyhrát Premier league a být u toho, ale teď se na kluky můžu dívat akorát tak z tribuny," smutní Veron pro anglický list The Sun.

Ze zranění Verona není nadšený ani jeho kouč Claudio Ranieri: "Počítal jsem s ním na celou sezónu. Když se zranil, tak jsem si řekl, že do konce ledna bude fit. Jenže teď jsem zklamán. Nedá se nic dělat, zdraví je přednější."

28letý argentinský záložník přestoupil na Stamford Bridge v létě. Z Manchesteru United ho zlákaly především peníze Romana Abramoviče, ten za něj Rudým Ďáblům zaplatil 16.8 milionů liber.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*c.a.b.a.n.e.k.

Podle mě těď padá šance Chelsea na titul tak na 10:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele